Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 21:18:40
|
|
|
|
Anonimen
|
a katera ve kdaj točno bo polna luna???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 21:19:11
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Grem zdaj,se že tepejo.. to je pa dober znak... so že zdravi! FLASK_A, petrazg, se bomo spodbujale pri študiju, ne? jaz moram stisnit do konca oktobra,... zdaj pa spet poležavam, ker mi voda ne teče v grlo (sem pa že drugič podaljšala veljavnost diplomske ) začnem drug teden, ko bo Oskar že veselo hodil v vrtec,... si bom sčrpala mleko, Urbana dala babici za merkat, se za dva ali tri dopoldneve zaprla pred računalnik... in bom visela na RRju . Pa na kmetovanje si pozabila...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 21:19:37
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja a katera ve kdaj točno bo polna luna??? A začneš hujšat?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 21:21:33
|
|
|
|
maja1488
|
k.tja, kaj pa študiraš? Veliko poguma mamicam jutri v vrtcu!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 21:53:53
|
|
|
|
Andrejka9386
|
Dober večer! Sem komaj prebrala vse za nazaj, pa me ni bilo samo 4 dni Torej, mi smo doma. Jaka je užival na moč... Glede na to, da je voda imela 28°C, smo ga dali v morje in je res bil vesel. Drugače se je pa kopal v malem bazenčku z morsko vodo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 22:14:58
|
|
|
|
Leela
|
jutri: novi vrtičkarji in šolarčki veliko veselja na novi poti (predvsem mamice držite se ). jaz se spomnem sem bila ful vesela, ponosna, hkrati mi je bilo pa grozno. andrejka luštne slikce. uživač mali. Danes preden Luka zaspi mi še pove: super cena v tušu, samo ta ponedeljek in torek. sem se ful smejat začela. lahko noč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 22:18:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: petrazg ZA VSE NAŠE MALČKE, KI GREDO JUTRI V VRTEC... tudi jaz želim enako IZVIRNO SPOROČILO: k.tja FLASK_A, petrazg, se bomo spodbujale pri študiju, ne? jaz moram stisnit do konca oktobra,... zdaj pa spet poležavam, ker mi voda ne teče v grlo (sem pa že drugič podaljšala veljavnost diplomske ) Ja, bo kar treba. Mene boste še dolgo spodbujale, imam še doosti za narest Andrejka, lepe slikce IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 k.tja, kaj pa študiraš? Veliko poguma mamicam jutri v vrtcu! IZVIRNO SPOROČILO: Leela Danes preden Luka zaspi mi še pove: super cena v tušu, samo ta ponedeljek in torek. sem se ful smejat začela. lahko noč
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 22:23:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Grem zdaj,se že tepejo.. to je pa dober znak... so že zdravi! FLASK_A, petrazg, se bomo spodbujale pri študiju, ne? jaz moram stisnit do konca oktobra,... zdaj pa spet poležavam, ker mi voda ne teče v grlo (sem pa že drugič podaljšala veljavnost diplomske ) začnem drug teden, ko bo Oskar že veselo hodil v vrtec,... si bom sčrpala mleko, Urbana dala babici za merkat, se za dva ali tri dopoldneve zaprla pred računalnik... in bom visela na RRju . Pa na kmetovanje si pozabila... ja, za to si moram pa vzeti čas... sem še bolj iz časa ristancev
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 22:28:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: k.tja a katera ve kdaj točno bo polna luna??? A začneš hujšat? bo treba, a ne vem, če bo luna kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 22:30:13
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, andrejka, kakšnega uživača imate vi pri hiši!!! še pivce pa bo! luštni slikci!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 22:32:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 k.tja, kaj pa študiraš? prav nič težkega in zavidljivega. zanimivo mi že nekaj časa ni več, zato pa se vleče. kaj bom počela z diplomo pa mi tudi ni nič jasno... upam, da bo vsaj plača večja. ufff,... rajši ne bom napisala kje, kaj pa veš, če ne bere moj mentor tegale foruma . povem, ko diplomiram.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 22:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A NOČKO! se pridružujem pozdravu! grem še obesit cunjice pa pančkat. že vem, da bo bolj slaba noč, jutro pa bo neizmerno dišalo po najlepših sanjah! se zna zgoditi, da ga bomo prespali in zamudili prvi dan v vrtcu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 22:35:44
|
|
|
|
Andrejka9386
|
hehe...tudi pivce je bilo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 22:35:51
|
|
|
|
PapuaNG
|
tamalček že pridno spi (no, že dve uri skoraj), mož doma, stanovanje kokr tok pospravljeno (sesanje bo počakalo do jutri), cunje oprane in nekatere tut zlikane, pa še na sprehod sva šla s tamalim. Sem bla res pridna No, pa tut crknjena sem zdele. Jutri zjutraj pa pregled pa prve pikice Upam, da ne bo panike s tamalim in da bo vse pogumno prestal. Ko so mu vzeli kri za bilirubin, je jokal samo, ko so mu kri črpali (so mu jo par minut ), pol je blo pa hitro konc joka. Bomo vidl, kaj bo rekla za tole njegovo zvijanje v desno, pa poliva tut še zmeraj malo. Patronažna je takrat na začetku rekla, da bi se moral polivanje pa kolcanje končat nekje do tretjega meseca, pa še kar traja. Sicer kolca vse bolj poredko, a se še zmeraj dogaja in vedno traja najmanj 10 minut. Je danes ravno, ko sva šla na sprehod pa ga pomoje ene 15 min ni minil A vaši tut še kej polivajo? Sej pri tamalmu niso to neke velike količine, ampak ko se zvira ali pa napenja ali pa dviga nogice v igri, mu gre skoraj vedno pol mal ven, tut uro ali dve po futranju. Nič, še počakam malo na kmetijo, da dozorijo zadeve, pol pa u mižule počas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 22:37:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 hehe...tudi pivce je bilo pa s ketnco!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 22:42:58
|
|
|
|
lake
|
Vsem vrtičkarjem in prvošolčkom lep dan , in mamicam mirno kri. Andrejka Lepe slikice, zgleda starejši. K.tja RR izklop ko se boš učila, drgač boš res več tuki gor kot kje drugje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 22:51:01
|
|
|
|
lake
|
Komej gledam, lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 22:55:51
|
|
|
|
maja1488
|
Oči se mi zapirajo, poknjiženo vse, potni nalogi spedenani (sm imela stare grehe še iz julija ) Si zaslužim en sladoled, pol pa spat. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 6:37:51
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro vsem ki grestze v vrtec vso srečo jz sem se pa neki prehladila tako da namesto kavice pijem čaj polna luna bo 4.9 09 to pomeni v petek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 6:56:27
|
|
|
|
Dudica1
|
jutroooo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 7:28:04
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 7:32:00
|
|
|
|
Anonimen
|
pa sta šla,... Oskar naredil veliko lužico v kahlico, popil čokolino, v hlače sem mu dala pas, ki si ga je včeraj izbral v H&M (in je zdaj ponosen, ker ima pas) in rekel:"no, zdaj pa grem. adijo." in se je obul in šel. sem veliko večji komplikator kot moj otrok! ko sem ju gledala z okna in mahala, se je drl, da gre v vrtec (in po tvju fino stalno govorijo o šoli in vrtcu, tako da mu je še bolj kulsko!) zdaj pa samo držte pestke, da bo lepo lulal in kakal v tistih malih wcjčkih in ne v gatke... mi je čudno, ko je samo Urbanček z mano... danes imava pregled za kolke.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 7:33:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake K.tja RR izklop ko se boš učila, drgač boš res več tuki gor kot kje drugje saj, to je to,... ko je treba kaj naresti se kar naenkrat pokažejo stvari, ki so pomembnejše...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 7:57:42
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jutro Nekateri so odšli v vrtec,naša2 imata še bolniško,odrineta v četrtek.. Jutri gremo na PEK,sem včeraj že napotnico poslala po pošti pol pa pediatrinjo kličem in mi reče naj kar gremo takoj na pregled,pol sem šla hitro na pošto po napotnico. Saj sem ji rekla,da sem jo lih poslala.. Gremo jutri,ker danes nimam varstva za tamale,pa kar bo pa bo. Nekaj mi je spet od epilepsije govorila.. andrejka lepe slike.. k.tja ti pa hitro diplomo napisat,ajde..
|
|
|
VZGOJITELJICE/UČITELJICEnataly33Ali ste zadovoljni z otrokovo vzgojiteljico ali učiteljico?DA (
83%)
NE (
17%)
Število vseh glasov: 127Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!