Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 10:04:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a veš kaj je fajn...... k bom zdej tud jz lahko kam šla, vsaj upam zakaj upaš- pojdi, pa te ne bo, ane ja k ga bo dec rabu za v službo k pa bo doma pa ga bom jz uporabljala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 10:05:35
|
|
|
|
Anonimen
|
nč grem mal pospravlat, mejte se čao
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 10:08:09
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Sm bla že navsezgodej v Mullerju. Pa eno kavico sm kupla, ki je prov zanič. Christiana Bogica a zdej jo pa še krčki matrajo. Dej ji mal kapljic na dudo. Pa če jo res skoz ven meče, jo prilepi z mikroporjem, vem da je grdo to rečt, samo če nič ne spita, potem je to tud rešitev. za težo, zrastla bo pa tud, bo že ujela naše z-majčke. Glede jezika ti pa ne znam pomagat, ker pri moji tud gledala nikol nisem kakšnega ma. Tanja Nikol ne grem v prov velik šoping z njo, tist kar pa kupim, pa mal k njej v voziček zložim, mal spodej pod voiziček. Cveka Super za avto, zdej pa lahko prideš na kakšno srečanje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 10:22:54
|
|
|
|
Tanja_
|
Ja lake, sej ne bom šle v šoping zgleda...Je celo jutro tečkala, zdej je pa zaspala. Ma sem ugotovila, da imam toliko za nabavit, da bi težko z njo vse opravila. Bom šla popoldan sama, ali pa z možem. Čeprou mu ni po štacunah za hodit. Sej veste, moški... Je pa neverjetno,kako se je Hana v 2 tednih spremenila. Tolk brbra in vriska in glavico pokonci drži. Ma prou zlata je. Kaj danes kuhate?Jaz sem zamesila testo za štrudelj, pa bi neki lahkega zraven. Ideje?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 10:31:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch oooo, čveka, si prišla do svojga avta. Čestitam. Jaz dobim svojga spomladi. Bo najbrž corsa, ker itak samo ople kupujemo v žlahti mi pa se odločamo med opel zafiro ali toyoto verso...se še nismo odločili...bo pa to nov ali največ do 2 leti star
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 10:32:44
|
|
|
|
christiana21
|
tanja, zraven štrudla lahko narediš kakšno juhico (pred štrudlom), za zraven štrudla jest pa kak kompot. Mi smo pa danes kuhali pasuljče .
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 10:37:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Majch oooo, čveka, si prišla do svojga avta. Čestitam. Jaz dobim svojga spomladi. Bo najbrž corsa, ker itak samo ople kupujemo v žlahti mi pa se odločamo med opel zafiro ali toyoto verso...se še nismo odločili...bo pa to nov ali največ do 2 leti star sem pristranska, ampak ko sem probala zafiro, je blo zelo fajn...sploh če maš veliiiik prtljage. Da ne govorim, kako praktičen je raven prtljažnik na sploh za previjanje in hranjenje otročkov Zdaj mava astro karavana in je ful praktičen, čeprav sva si najprej zafiro zaželela, ampak moj dragi zdaj sanja sam še o insignii- karavanu seveda.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 10:37:33
|
|
|
|
petra a
|
najprej christiana21-če ta malo dojiš in če ima krče je bolje da ne ješ fižola petra & flaška-alo, spravta se h končanju študija, še en otrok gor ali dol, kakšno podaljšanje, jaz sem folgala vse redno pri nas bo danes golaž in njoki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 10:47:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Majch oooo, čveka, si prišla do svojga avta. Čestitam. Jaz dobim svojga spomladi. Bo najbrž corsa, ker itak samo ople kupujemo v žlahti mi pa se odločamo med opel zafiro ali toyoto verso...se še nismo odločili...bo pa to nov ali največ do 2 leti star sem pristranska, ampak ko sem probala zafiro, je blo zelo fajn...sploh če maš veliiiik prtljage. Da ne govorim, kako praktičen je raven prtljažnik na sploh za previjanje in hranjenje otročkov Zdaj mava astro karavana in je ful praktičen, čeprav sva si najprej zafiro zaželela, ampak moj dragi zdaj sanja sam še o insignii- karavanu seveda. no potem maš vredu mnenje o njemu?...meni je tud všeč...za novo leto bo nov avto ...insignio sm pa videla samo navadno izvedbo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 10:51:12
|
|
|
|
maja1488
|
Pri nas pa pri avtu zdaj štejejo sam še drsna vrata Ko se nekrat navadiš, da lahko normalno odpreš tudi na kakih ozkih parkingih, ti je z navadnimi vrati vse tako čudno. Mi imamo enega z navadnimi in lupinco včasih komi noter stlačim ker mi kak butelj parkira 15 cm stran od mojga. Tko da...drsna vrata in raven prtljažnik zakon!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 10:57:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pri nas pa pri avtu zdaj štejejo sam še drsna vrata Ko se nekrat navadiš, da lahko normalno odpreš tudi na kakih ozkih parkingih, ti je z navadnimi vrati vse tako čudno. Mi imamo enega z navadnimi in lupinco včasih komi noter stlačim ker mi kak butelj parkira 15 cm stran od mojga. Tko da...drsna vrata in raven prtljažnik zakon! to ti pa verjamem. eni res obvladajo parkiranje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 10:58:30
|
|
|
|
maja1488
|
Kdaj se pa katmat vrne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 11:03:36
|
|
|
|
Dudica1
|
pojma nimam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 11:31:15
|
|
|
|
PapuaNG
|
tanja-jst šoping s tamalim tko opravim, da vzamem tiste košare, ki se jih vleče (ta rdeče, sej jih majo že skor povsod), nakupljeno pa kr spodaj zložim, prej sm še kej lahkega v košaro gor h tamalmu dala, zdej to ne gre več Je pa res, da kakšnih ful velkih nakupov ne moreš sam z vozičkom delat, ker je težko porivat voziček, odpirat vrata itd., če imaš še kakšno vrečo v roki. Mi imamo še taka 'super' vrata v blok, da moraš kr mal akrobacije delat, če hočeš notr pridt, pa nimam velkega vozička. Ne vem, kaj so razmišljal, ko so delal...za nameček imamo ena vrata za drugimi in oboja precej težka za odpirat Ne vem, kako si predstavljajo, da bi kak invalid tu čez prišel (čeprav imamo pa klančino spredaj, vsaj nekaj). Tako da gre že brez vrečk v rokah precej težko, kaj šele s kakšno veliko vrečko.... Je pa moj odpeljal tamalega na sprehod, tako da imam kakšno urico frej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 11:32:36
|
|
|
|
Dudica1
|
drugače sm pa šla na otvoritev trgovine nkd...tko no neki stvari je lepih...ful je pa bolj iz mode no...kako bi rekla "za stare" ...kupila sm si eno jopico,Maju ene hlačke in majčko pa večjemu majčko od mojstra mihca...pa sm dala 18€ tko da pocen pa je,bomo videli kako bo z kvaliteto...pomoje ni glih ne vem kaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:03:46
|
|
|
|
Tanja_
|
Evo, sem zlikala 2 stroja oblek Še en stroj se pere, tako da bo jutri na vrsti za likanje... Imamo pa v stanovanju vse umazano, ker bi mogla prit mi ena gospa spucat, ko smo bili na morju in seveda nisem zadnji teden nič čistila. No, gospa je zbolela in ni prišla, pri nas pa svinjak Ne vem, kdaj nej vsaj malo spucam, ker zdajle tud jaz malo počivam, ko Hana spi. Ko se pa zbudi,pa itak ne bom mogla nič.Ah ja...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:12:47
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz sm kr mogla mal pospravt je blo po tleh vse neki polito(sok)! ...zdej pa jaz tud mal počivam me že dva dni boli glava
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:16:00
|
|
|
|
petrazg
|
Evo nas... Smo prišli domov iz knjižnice, mala dva sta bila pridna. Sedaj Anže že spi, Luka se pa na veliko pogovarja v postelji... ma bo že počasi zaspal. To čiščenje stanovanja ... ma skoz imamo razmetano. Pospravim celo stanovanje in se mi zdi full super in lepo... ampak kaj, ko je naslednji dan enako. Cunj mi tudi nikoli ne zmanjka... Res pa je, da si čas zase vzamem, ker pregoreti zaradi stanovanja pa ne mislim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:19:25
|
|
|
|
maja1488
|
dudi, en pujs se ti ponuja za pod sekiro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:20:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pri nas pa pri avtu zdaj štejejo sam še drsna vrata Ko se nekrat navadiš, da lahko normalno odpreš tudi na kakih ozkih parkingih, ti je z navadnimi vrati vse tako čudno. Mi imamo enega z navadnimi in lupinco včasih komi noter stlačim ker mi kak butelj parkira 15 cm stran od mojga. Tko da...drsna vrata in raven prtljažnik zakon! ja jz bi mela tud tazga..... sej sem ga mela pa je krepnu...... zdej bo pa tak kakršen bo no jz sem pa letela v mano k majo 25% popust na otroška oblačila in sem kupila tavečjemu spodnje majce pa še na ZZZS sem letela k je decu kartica crkenla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:20:14
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg To čiščenje stanovanja ... ma skoz imamo razmetano. Pospravim celo stanovanje in se mi zdi full super in lepo... ampak kaj, ko je naslednji dan enako. Cunj mi tudi nikoli ne zmanjka... Res pa je, da si čas zase vzamem, ker pregoreti zaradi stanovanja pa ne mislim. s tem se pa strinjam Je pa pr nas že popoldne vse isto razmetano kot je blo...ne zdrži en dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:20:58
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 dudi, en pujs se ti ponuja za pod sekiro uuu hvala...ti pa vse poferbcaš...hehe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:22:46
|
|
|
|
maja1488
|
Mi imamo totalno umazano in sem se sprijaznila s tem. V bistvu ko počistim in sem vsa crknjena mi sploh ni več lepo, ker je čez 15 minut vse isto kot prej in se mi zdi škoda šasa in energije za pucanje. Vsake tolko (1x na teden) po kotih s tamalim sesalcem posesam tisto kar se nabere (prav velike mačke prahu). No včeri sem jaz polila sok in še stopla noter Dol mi visi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:22:51
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem glih včeraj vse pobrisala pa je danes taku kt da že pol leta nisem ej babe mam eno vprašanje: v šparu majo od 3.9. dalje akcijo na darilne bone CIKLONSKI SESALEC a ga ma kera kakšen je? a je vredu?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:24:38
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 dudi, en pujs se ti ponuja za pod sekiro uuu hvala...ti pa vse poferbcaš...hehe Sam tvojo imam pod kontrolo Da vidm, če kej skrbiš za žvali al bo treba inšpekcijo. Včeri ti je vse zgnilo, vse je blo lačno... Ne vem kaj bo to s tabo Grem likat...mam likalnik že 15 minut prižgan. Zarja se bo tui kmalu zbudila. Aja pa lulaaaaaaaaaaaaaat me.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
kajenjemimi81V katerem času ste zaradi nosečnosti nehale kaditi (če ste - zmanjšanje kajenja ne šteje)?Že pred nosečnostjo (
44%)
Ko je test potrdil nosečnost (
19%)
V času prvega tromesečja (
11%)
Nisem nehala (
27%)
Število vseh glasov: 312Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!