|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
31.8.2009 10:04:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

a veš kaj je fajn......

k bom zdej tud jz lahko kam šla, vsaj upamuser posted image

zakaj upaš- pojdi, pa te ne bo, ane user posted image

ja k ga bo dec rabu za v službouser posted image user posted image   k pa bo doma pa ga bom jz uporabljalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1326
31.8.2009 10:05:35   
Anonimen
nč grem mal  pospravlat, mejte se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čao

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1327
31.8.2009 10:08:09   
lake
Dobro jutro!

Sm bla že navsezgodej v Mullerju. Pa eno kavico sm kupla, ki je prov zanič.

Christiana Bogica a zdej jo pa še krčki matrajo. Dej ji mal kapljic na dudo. Pa če jo res skoz ven meče, jo prilepi z mikroporjem, vem da je grdo to rečt, samo če nič ne spita, potem je to tud rešitev. user posted image user posted image za težo, zrastla bo pa tud, bo že ujela naše z-majčke. Glede jezika ti pa ne znam pomagat, ker pri moji tud gledala nikol nisem kakšnega ma.

Tanja
Nikol ne grem v prov velik šoping z njo, tist kar pa kupim, pa mal k njej v voziček zložim, mal spodej pod voiziček.

Cveka
Super za avto, zdej pa lahko prideš na kakšno srečanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
31.8.2009 10:22:54   
Tanja_
Ja lake, sej ne bom šle v šoping zgleda...Je celo jutro tečkala, zdej je pa zaspala. Ma sem ugotovila, da imam toliko za nabavit, da bi težko z njo vse opravila. Bom šla popoldan sama, ali pa z možem. Čeprou mu ni po štacunah za hodit. Sej veste, moški...

Je pa neverjetno,kako se je Hana v 2 tednih spremenila. Tolk brbra in vriska in glavico pokonci drži. Ma prou zlata je.

Kaj danes kuhate?Jaz sem zamesila testo za štrudelj, pa bi neki lahkega zraven. Ideje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
31.8.2009 10:31:09   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

oooo, čveka, si prišla do svojga avta. Čestitam. Jaz dobim svojga spomladi. Bo najbrž corsa, ker itak samo ople kupujemo v žlahtiuser posted image

mi pa se odločamo med opel zafiro ali toyoto verso...se še nismo odločili...bo pa to nov ali največ do 2 leti staruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
31.8.2009 10:32:44   
christiana21
tanja, zraven štrudla lahko narediš kakšno juhico (pred štrudlom), za zraven štrudla jest pa kak kompot.

Mi smo pa danes kuhali pasuljčeuser posted image .

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
31.8.2009 10:37:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

oooo, čveka, si prišla do svojga avta. Čestitam. Jaz dobim svojga spomladi. Bo najbrž corsa, ker itak samo ople kupujemo v žlahtiuser posted image

mi pa se odločamo med opel zafiro ali toyoto verso...se še nismo odločili...bo pa to nov ali največ do 2 leti staruser posted image

sem pristranska, ampak ko sem probala zafiro, je blo zelo fajn...sploh če maš veliiiik prtljage. Da ne govorim, kako praktičen je raven prtljažnik na sploh za previjanje in hranjenje otročkovuser posted image Zdaj mava astro karavana in je ful praktičen, čeprav sva si najprej zafiro zaželela, ampak moj dragi zdaj sanja sam še o insignii- karavanu seveda. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
31.8.2009 10:37:33   
petra a
najprej christiana21-če ta malo dojiš in če ima krče je bolje da ne ješ fižola

petra & flaška-alo, spravta se h končanju študija, še en otrok gor ali dol, kakšno podaljšanje, jaz sem folgala vse redno user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas bo danes golaž in njoki

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
31.8.2009 10:47:19   
Dudica1

sem pristranska, ampak ko sem probala zafiro, je blo zelo fajn...sploh če maš veliiiik prtljage. Da ne govorim, kako praktičen je raven prtljažnik na sploh za previjanje in hranjenje otročkovuser posted image Zdaj mava astro karavana in je ful praktičen, čeprav sva si najprej zafiro zaželela, ampak moj dragi zdaj sanja sam še o insignii- karavanu seveda. user posted image

no potem maš vredu mnenje o njemu?...meni je tud všeč...za novo leto bo nov avtouser posted image ...insignio sm pa videla samo navadno izvedbo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
31.8.2009 10:51:12   
maja1488
Pri nas pa pri avtu zdaj štejejo sam še drsna vrata user posted image user posted image
Ko se nekrat navadiš, da lahko normalno odpreš tudi na kakih ozkih parkingih, ti je z navadnimi vrati vse tako čudno. Mi imamo enega z navadnimi in lupinco včasih komi noter stlačim ker mi kak butelj parkira 15 cm stran od mojga. Tko da...drsna vrata in raven prtljažnik zakon!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
31.8.2009 10:57:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Pri nas pa pri avtu zdaj štejejo sam še drsna vrata user posted image user posted image
Ko se nekrat navadiš, da lahko normalno odpreš tudi na kakih ozkih parkingih, ti je z navadnimi vrati vse tako čudno. Mi imamo enega z navadnimi in lupinco včasih komi noter stlačim ker mi kak butelj parkira 15 cm stran od mojga. Tko da...drsna vrata in raven prtljažnik zakon!

to ti pa verjamem. eni res obvladajo parkiranje.user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1336
31.8.2009 10:58:30   
maja1488
Kdaj se pa katmat vrne?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
31.8.2009 11:03:36   
Dudica1
pojma nimam

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
31.8.2009 11:31:15   
PapuaNG
tanja-jst šoping s tamalim tko opravim, da vzamem tiste košare, ki se jih vleče (ta rdeče, sej jih majo že skor povsod), nakupljeno pa kr spodaj zložim, prej sm še kej lahkega v košaro gor h tamalmu dala, zdej to ne gre več user posted image Je pa res, da kakšnih ful velkih nakupov ne moreš sam z vozičkom delat, ker je težko porivat voziček, odpirat vrata itd., če imaš še kakšno vrečo v roki. Mi imamo še taka 'super' vrata v blok, da moraš kr mal akrobacije delat, če hočeš notr pridt, pa nimam velkega vozička. Ne vem, kaj so razmišljal, ko so delal...za nameček imamo ena vrata za drugimi in oboja precej težka za odpirat user posted image Ne vem, kako si predstavljajo, da bi kak invalid tu čez prišel (čeprav imamo pa klančino spredaj, vsaj nekaj). Tako da gre že brez vrečk v rokah precej težko, kaj šele s kakšno veliko vrečko....

Je pa moj odpeljal tamalega na sprehod, tako da imam kakšno urico frej user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
31.8.2009 11:32:36   
Dudica1
drugače sm pa šla na otvoritev trgovine nkd...tko no neki stvari je lepih...ful je pa bolj iz mode no...kako bi rekla "za stare" user posted image ...kupila sm si eno jopico,Maju ene hlačke in majčko pa večjemu majčko od mojstra mihca...pa sm dala 18€ tko da pocen pa je,bomo videli kako bo z kvaliteto...pomoje ni glih ne vem kaj

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
31.8.2009 12:03:46   
Tanja_
Evo, sem zlikala 2 stroja oblekuser posted image user posted image
Še en stroj se pere, tako da bo jutri na vrsti za likanje...
Imamo pa v stanovanju vse umazano, ker bi mogla prit mi ena gospa spucat, ko smo bili na morju in seveda nisem zadnji teden nič čistila. No, gospa je zbolela in ni prišla, pri nas pa svinjakuser posted image Ne vem, kdaj nej vsaj malo spucam, ker zdajle tud jaz malo počivam, ko Hana spi. Ko se pa zbudi,pa itak ne bom mogla nič.Ah ja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
31.8.2009 12:12:47   
Dudica1
jaz sm kr mogla mal pospravt je blo po tleh vse neki polito(sok)!user posted image ...zdej pa jaz tud mal počivam me že dva dni boli glava 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
31.8.2009 12:16:00   
petrazg
Evo nas... Smo prišli domov iz knjižnice, mala dva sta bila pridna. Sedaj Anže že spi, Luka se pa na veliko pogovarja v postelji... ma bo že počasi zaspal.

To čiščenje stanovanjauser posted image ... ma skoz imamo razmetano. Pospravim celo stanovanje in se mi zdi full super in lepo... ampak kaj, ko je naslednji dan enako. Cunj mi tudi nikoli ne zmanjka... Res pa je, da si čas zase vzamem, ker pregoreti zaradi stanovanja pa ne mislim.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
31.8.2009 12:19:25   
maja1488
dudi, en pujs se ti ponuja za pod sekiro user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
31.8.2009 12:20:02   
Anonimen

ja jz bi mela tud tazga..... sej sem ga mela pa je krepnu...... zdej bo pa tak kakršen bouser posted image

no jz sem pa letela v mano k majo 25% popust na otroška oblačila in sem kupila tavečjemu spodnje majceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še na ZZZS sem letela k je decu kartica crkenlauser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1345
31.8.2009 12:20:14   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
To čiščenje stanovanjauser posted image ... ma skoz imamo razmetano. Pospravim celo stanovanje in se mi zdi full super in lepo... ampak kaj, ko je naslednji dan enako. Cunj mi tudi nikoli ne zmanjka... Res pa je, da si čas zase vzamem, ker pregoreti zaradi stanovanja pa ne mislim.

s tem se pa strinjam user posted image
Je pa pr nas že popoldne vse isto razmetano kot je blo...ne zdrži en dan user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
31.8.2009 12:20:58   
Dudica1

uuu hvala...ti pa vse poferbcaš...heheuser posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
31.8.2009 12:22:46   
maja1488
Mi imamo totalno umazano in sem se sprijaznila s tem. V bistvu ko počistim in sem vsa crknjena mi sploh ni več lepo, ker je čez 15 minut vse isto kot prej in se mi zdi škoda šasa in energije za pucanje. Vsake tolko (1x na teden) po kotih s tamalim sesalcem posesam tisto kar se nabere (prav velike mačke prahu). No včeri sem jaz polila sok in še stopla noter user posted image

Dol mi visi!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
31.8.2009 12:22:51   
Anonimen
jz sem glih včeraj vse pobrisala pa je danes taku kt da že pol leta nisemuser posted image

ej babe mam eno vprašanje: v šparu majo od 3.9. dalje akcijo na darilne bone CIKLONSKI SESALEC a ga ma kera kakšen je? a je vredu?

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
31.8.2009 12:24:38   
maja1488

uuu hvala...ti pa vse poferbcaš...heheuser posted image user posted image

Sam tvojo imam pod kontrolo user posted image Da vidm, če kej skrbiš za žvali al bo treba inšpekcijo. Včeri ti je vse zgnilo, vse je blo lačno... Ne vem kaj bo to s tabo user posted image

Grem likat...mam likalnik že 15 minut prižgan. Zarja se bo tui kmalu zbudila. Aja pa lulaaaaaaaaaaaaaat me.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

kajenje
mimi81

V katerem času ste zaradi nosečnosti nehale kaditi (če ste - zmanjšanje kajenja ne šteje)?

Že pred nosečnostjo (44%)

Ko je test potrdil nosečnost (19%)

V času prvega tromesečja (11%)

Nisem nehala (27%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!