Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 7:12:32
|
|
|
|
arneja
|
Jaz zdaljle pod tuš, but I`ll be back in five minutes .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 7:17:51
|
|
|
|
metuljci
|
arneja jaz sem v MB, pa ti?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 7:19:49
|
|
|
|
loremi
|
Palcica, taka novica pa verjamem, da je šok ja , če je ET, je potem vsaj še malo upanja, tako pa veš, da je takoj nov postopek. Odpočij se in poskusi nabratmoči za nov boj! Gloria, kok lušno dete! Ampak še nam hitro čas mine, kaj šele tebi, ko ti ga otrok krajša . Se pa pridružujem arneji, da bi jst tud mela rdečelaso dete, mal računam na to, ker je tašča rdečelaska pa da vidmo, kater gen bo močnejši , hm, al pa kaj bojo v LJ namešal skup . Biba evo kavico, uživaj pod tušem, arneja ti tudi! Lep dan želim vsem! Naj bo dan malo bolj topel, kot je današnje jutro, bbrrrrrrr kako hladno je.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 7:29:48
|
|
|
|
arneja
|
Metuljci, jaz sem pa pri Rešu. Koliko enot Gonala pa imaš?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 7:31:26
|
|
|
|
arneja
|
Jaz sem se pa zdaj čisto malo oblekla - a bom zmznila zunaj?? Šibam, čez pol urce bom pa spet on . Loremi, pri nas pa mojemu dlačiče spodaj malo, malo na rdečkasto potegnejo in jaz upam in upam, da bo detece kaj od tega odneslo .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 7:36:13
|
|
|
|
arneja
|
Ej, pa res net nagaja. Tudi meni ni poslalo. N74, tebi sem kup stvari napisala, upam, da si dobila. Sem pa ugotovila, da če greš pa novo sporočilo pošiljat, ne na starega odgovarjat pa pošlje .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 7:46:25
|
|
|
|
metuljci
|
150 enot imam predpisano do petka, potem bomo pa vidli, kaj mi bodo rekli za naprej. mene zelo zebe odkar se špikam mislite, da imajo špike kaj pri tem?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 8:37:37
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Šibam, čez pol urce bom pa spet on . Pa kje si, srce moje, da te , fotka te čaka...
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 9:07:17
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Loremi, pri nas pa mojemu dlačiče spodaj malo, malo na rdečkasto potegnejo in jaz upam in upam, da bo detece kaj od tega odneslo . u ja moj tud, sam mu zdej kr neki rjavkaste postajajo, upam da bo šel kak rdečkast gen naprej . Metuljci, lahko da to tud kej vpliva ja, sem že tud zasledila, da so punce pisale, da jih je zebl v času špikanja, se je pa tud mal shladil.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 9:07:27
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj prvi delovni dan zame po dopustu i wanna go home
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 9:17:40
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Reby še tukaj čestitke Podganca mislim na vas Vita čestitam Palčica žal mi je . Mišmišu se boš hitro navadila Lep dan vsem
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 9:27:23
|
|
|
|
metuljci
|
ja samo mene zebe tko, da v družbi 20 ljudi, zebe samo mene. jaz v debeli štrikani jopici, ostali pa v kratkih rokavih
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 9:39:14
|
|
|
|
lana70
|
morgeeeen, en lep dan vam želim!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 9:56:07
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci ja samo mene zebe tko, da v družbi 20 ljudi, zebe samo mene. jaz v debeli štrikani jopici, ostali pa v kratkih rokavih Tko je to, če si na igli . Mismis sej veš, ponedeljki so itak najdaljši, jutri bo že boljš, bi pa pasal še kak dan, al pa kr teden, kaj ! Jst pa dans še mal lenarim, potem se pa začne spet gužva v službi, tko kot vsak mesec.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 10:04:33
|
|
|
|
metuljci
|
ma pravi "narkomani" smo
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 10:33:04
|
|
|
|
arneja
|
Uau, zdajle mi je pa ratalo na RR priti, uffff. Jaz pa mislim, da vam ima naša Biba nekaj lepega za povedat, ane, Bibika ?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 10:55:13
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Uau, zdajle mi je pa ratalo na RR priti, uffff. Jaz pa mislim, da vam ima naša Biba nekaj lepega za povedat, ane, Bibika ? Bi rekla, da je še preuranjeno , grem pa v sredo/četrtek definitivno ponovit vajo (CB štefetno šparam za tvoj gonal, tako da, ljubica moja, ne Bibona predolgo pustit matrat....saj veš, nosečnice (tudi namišljene) smo taaakooo krhke narave ). Če bo kaj bolj konkretno, definitivno postam
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 10:56:45
|
|
|
|
arneja
|
Nič ni preuranjeno, kar sem gor slikco prilimaj, pa boš videla, kaj ti bodo druge povedale . To je pač to, kaj, a ti je zdaj srček v hlačke padel od strahu ?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 10:58:47
|
|
|
|
biba007
|
Kako je danes kaj z našimi ta pravimi in že bivšimi nosečkami? Rebi, Ratatujček, vas mamo radi, saj vesta Mišmiš, tudi ponedeljki minejo, obljubim Metuljci, jap, pa še shladilo se je. Loremi, vse ok? A pa da imamo po novem toliko (diskretnih) rdečelascev? Hmmm, bom o tem še malo razmislila....
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 11:00:59
|
|
|
|
biba007
|
Arnejček, viš kako sem spretno zamenjal temo
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 11:09:20
|
|
|
|
gigi1
|
Bibek??????????? In ti šparaš take dobre novičke???? ČESTITAAAAAAAAAAAM
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 11:23:05
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Arnejček, viš kako sem spretno zamenjal temo to ti samo misliš, še jaz, ki imam polne roke dela, sem videla, da se nekaj govori o novih nosečkah in pluskih na sliki. ma vrž' jo gor, sliko mislim, da ti lohka direktno rečemo ČESTITKE p.s. ma to je res super novička
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 11:24:31
|
|
|
|
Shuka
|
Deklce moje, tolk da boste vedle, še vedno mislim in navijam za vas.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 11:45:07
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bibek??????????? In ti šparaš take dobre novičke???? ČESTITAAAAAAAAAAAM ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 11:47:08
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bibek??????????? In ti šparaš take dobre novičke???? ČESTITAAAAAAAAAAAM ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!! Se pridružujem čestitkam!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?