womanpolice
|
Živjo punce; stare soborke in nove soborke... V soboto sva prišla iz morja; vreme sva imela fantastično, sončno, vroče... nekaj dni sva bila na Krku, potem pa sva kampirala v Poreču... V Poreču je bilo tud super, razen mojih zdravstvenih težav.. najprej menstra, potem me je bolelo grlo, potem me je uščipnilo v križu, da se tud gibat nism mogla (na srečo sm imela s seboj eno kremo, ki mi pomaga), potem pa še prehlad in vročina... Še vedno sem zelooooooooooo prehlajena, tko da kr cele dneve ležim, vendar kljub temu koristim dopust... Nekaj strani sem preletela... Ne velik, ker jih je zeloooooooo velikooo.. vidim naslednje; N74.. vsaj ena dobra novica ob vseh teh težavah, ki si jih imela... Vitabella... tebe se "spomnim"; se mi zdi, da sva bili enkrat skupaj v postopku... (nisva se videli..).. Čestitke in veliko sreče! Miška73... nekaj sm videla, da ležiš v bolnici... sicer ne vem zakaj, ampak res upam, da je vse ok! Držim pesti zate!!! Reby... čestitke za Tomija... lepo ime! Imejte se lepo... Lana70..kako si kej? Danes bom kratka, ker res ne morm dolgo bit pokonc... skoz mi iz nosu teče; robčkov sem porabila že cel kup... Coldrex - sov sem pojedla že velik, vendar mi sploh ne zagrabijo... jst ne vem več kaj naj pojem... Jem septolete, pijem čaj, jem lekadole in pijem sirup... pa sm še kr adijo... Pa kdo je videl koga poleti tako zelo prehlajenega? Kriza... Pr nam nič novega... Mogoče le to, da sva se odločila, da NE GREVA več v Ljubljano v postopek, saj se nama zdi škoda še en postopek "reskirat" v LJubljani... V treh postopkih je očitno, da nama ta center ne odgovarja, zato sva se odločila, da bova počakala na Maribor. 1.10.2009 imava tko al tko prvi razgovor pr dr. Reljiču (4. postopek ICSI)- MISMIS ažuriraj, prosim... hvala že v naprej, tko da bova počakala, da bova na vrsti v MB. Rekli pa so mi, da naj računava nekje junija ali pa septembra 2010... Vem, zelooooooooooo dolgaaa je.... ampak, bo že.... V Ljubljano bom šla le še na tisto operacijo. Drugega ni nič novega... ta teden še imava dopust; potem je spet služba; oktobra pa oba spet v šolo (moj v drugi letnik, jst pa v prvega (magisterij)). Se tipkamo, ko bo mal manj teklo iz nosu, saj če verjamete ali ne imam trenutno robec kr v obeh nosnicah... in izgleda zelooooooooooo smešnooooooooooooooo trenutnim trepetalkam želim lep in tud ostalim veliko sreče p.s. PADDY... Dobrodošla spet med nami... dolg te nismo slišale.. kako si?
|