|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
31.8.2009 19:46:35   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: n74

Jej, a se že štafeta predaja? To mi deliiiiii. Ja, pa čestitam, da ne pozabim user posted image

Ne še čisto, ampak do konca tedna bomo že zrihtaluser posted image . Arnejček je že v nizkem štartuuser posted image , pol pa, hop, samo še nate počakamouser posted image .

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 976
31.8.2009 19:49:36   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Ja biba sem totalno frišna. Od koga pa je odvisno al greš v krateka ali dolg postopek?
Ja pa držim pesti zate.

Pri atu gre, se mi zdi, kar po pravilu najprej s kratkim. Je pač manj invaziven. Je pa res, da vse ne odreagirajo zadosti.....ampak po moje bosta vidva z atom tole vrhunsko zrihtala. Ne moreš oporekat, ženska intuicija pačuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 977
31.8.2009 19:52:22   
womanpolice
Živjo punce; stare soborke in nove soborke...

V soboto sva prišla iz morja; vreme sva imela fantastično, sončno, vroče... nekaj dni sva bila na Krku, potem pa sva kampirala v Poreču... V Poreču je bilo tud super, razen mojih zdravstvenih težav.. najprej menstra, potem me je bolelo grlo, potem me je uščipnilo v križu, da se tud gibat nism mogla (na srečo sm imela s seboj eno kremo, ki mi pomaga), potem pa še prehlad in vročina... Še vedno sem zelooooooooooo prehlajena, tko da kr cele dneve ležim, vendar kljub temu koristim dopust... user posted image   Nekaj strani sem preletela... Ne velik, ker jih je zeloooooooo velikooo.. vidim naslednje;

N74.. vsaj ena dobra novica ob vseh teh težavah, ki si jih imela...

Vitabella... tebe se "spomnim"; se mi zdi, da sva bili enkrat skupaj v postopku... (nisva se videli..).. Čestitke in veliko sreče!

Miška73... nekaj sm videla, da ležiš v bolnici... sicer ne vem zakaj, ampak res upam, da je vse ok! Držim pesti zate!!!

Reby... čestitke za Tomija... lepo ime! Imejte se lepo...

Lana70..kako si kej?

Danes bom kratka, ker res ne morm dolgo bit pokonc... skoz mi iz nosu teče; robčkov sem porabila že cel kup... Coldrex - sov sem pojedla že velik, vendar mi sploh ne zagrabijo... jst ne vem več kaj naj pojem... Jem septolete, pijem čaj, jem lekadole in pijem sirup... pa sm še kr adijo... Pa kdo je videl koga poleti tako zelo prehlajenega? Kriza...

Pr nam nič novega... Mogoče le to, da sva se odločila, da NE GREVA več v Ljubljano v postopek, saj se nama zdi škoda še en postopek "reskirat" v LJubljani... V treh postopkih je očitno, da nama ta center ne odgovarja, zato sva se odločila, da bova počakala na Maribor. 1.10.2009 imava tko al tko prvi razgovor pr dr. Reljiču (4. postopek ICSI)- MISMIS ažuriraj, prosim... hvala že v naprej, tko da bova počakala, da bova na vrsti v MB. Rekli pa so mi, da naj računava nekje junija ali pa septembra 2010... Vem, zelooooooooooo dolgaaa je.... ampak, bo že.... V Ljubljano bom šla le še na tisto operacijo.

Drugega ni nič novega... ta teden še imava dopust; potem je spet služba; oktobra pa oba spet v šolo (moj v drugi letnik, jst pa v prvega (magisterij)).

Se tipkamo, ko bo mal manj teklo iz nosu, saj če verjamete ali ne imam trenutno robec kr v obeh nosnicah... in izgleda zelooooooooooo smešnooooooooooooooo user posted image

trenutnim trepetalkam želim lep user posted image in tud ostalim veliko sreče

p.s. PADDY... Dobrodošla spet med nami... dolg te nismo slišale.. kako si?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 978
31.8.2009 20:28:36   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Bebiii ti pa tud kmal štartaš. Želim ti uspešen postopek user posted image user posted image user posted image . Pa kakšen sendvič še za druge pusti user posted image

Hjaaaauser posted image user posted image user posted image bom pustila ja, upam vsaj, da so jih nafilaliuser posted image user posted image
Aqua, uspešen postopek ti želimuser posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 979
31.8.2009 20:39:00   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Ja biba sem totalno frišna. Od koga pa je odvisno al greš v krateka ali dolg postopek?
Ja pa držim pesti zate.

Pri atu gre, se mi zdi, kar po pravilu najprej s kratkim. Je pač manj invaziven. Je pa res, da vse ne odreagirajo zadosti.....ampak po moje bosta vidva z atom tole vrhunsko zrihtala. Ne moreš oporekat, ženska intuicija pačuser posted image

Hvala biba, sebom zanesla na tvojo žensko intuicijo, ker temu pa res ni za oporekatuser posted image   user posted image   user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 980
31.8.2009 22:41:54   
dysan
Ojla punce!!!
Lepo pozdravljene vse skupaj. Sem nova med vami, v prvem postopku IVF-ja. Mam eno vprašanjce za vas, ob tečki sm že klicala in naročena sem ta teden v petek, da se oglasim v stari porodnišnici v LJ. No, in končno vprašanje, zanima me če že v petek dobim zdravila?
Hvala vam za odgovore. Vsem vam želim veliko uspeha v postopkih, da skupaj pridemo do skupnega cilja. Bye

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 981
31.8.2009 22:44:37   
dysan
mismis - jaz bi tudi rada na vaš lepi seznam....

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 982
31.8.2009 22:46:29   
Rakica_80
Dysan, dobrodošla med nami in naj bo tvoj postopek uspešenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V petek pa dobiš špikeuser posted image
Mismis pa te bo dodala na seznam, čim bo utegnilauser posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 31.8.2009 22:47:19 >

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 983
31.8.2009 22:54:55   
dysan
BEBIII - Hvala za dobrodošlico in tak hitri odgovor, pol se že lahk veselim petka, da se bo začelo dogajat... Supeeeer user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 984
31.8.2009 22:56:47   
Goldy
No, da boste še tu videle princa Tomija od Reby.

user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 985
31.8.2009 23:00:48   
dysan
Joj kak je cortani user posted image ta princ
Čestitke Reby tudi od mene user posted image user posted image user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 986
31.8.2009 23:01:25   
sonček33
REby, čudovitega sina imata.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 987
1.9.2009 6:36:11   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

user posted image

Iiiii, kakšen špehecuser posted image

U, a sem danes taprva!?!?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 988
1.9.2009 6:58:51   
arneja
Dobro jutro, frčafele user posted image .

Bibika, ja, našišala si me user posted image . Sem malo zaspala, sem se šele 10 čez 6 zbudila. Pa spat sem šla s feelingom, da je ura na mobiju naštimana, pa ni bila user posted image .

A mali Tomi je pa RR tetkam že kar en pomežikec namenil user posted image ? Cortek mali user posted image .

Meni se je pa danes sanjalo, da smo po Londonu hodili pa da je bilo že vse okrašeno kot pred novim letom, potem smo pa prišli nekam, kjer naj bi otroci za nas priredili program, in sem se dala na blazino iz telovadnice, takšno rumeno, k eni dojenčici. Pa začneva gledat neko slikanico pa jaz rečem tulipan in ona ponovi tulipan, potem pa še nekaj rečem, pa ne ponovi, ker smo bili v bistvu na Nizozemskem in je deklica holandsko govorila user posted image . In nisva mogli več komunicirati user posted image . POtem sem se pa raje kar zbudila user posted image . Svašta. Me pa čudi, da se mi o atu ne sanja, ker navadno med postopkom, se meni v sanjah na veliko v zvezi z njim dogaja user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 989
1.9.2009 7:06:57   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 990
1.9.2009 7:22:24   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Me pa čudi, da se mi o atu ne sanja, ker navadno med postopkom, se meni v sanjah na veliko v zvezi z njim dogaja user posted image .

Arnejček, tole se pa sliši prav preroškouser posted image . Bi rekla, da je najbrž tudi precej bolj romatišes kot sanjat o atuuser posted image . Viš, mogoče bo pa tole odločilno: si končno preklopila od sredstva (ata) na cilj (bebe)user posted image

Loremi, hvala za kofi, danes ja pa frothyuser posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 991
1.9.2009 7:29:50   
Anonimen
Zasledila sem,da imaš prvi pregled po oploditvi pri Rešu (oz. dr., ki je opravil oploditev). Ti potem da on materino knjižico, te stehta in vse to, stestira kri za toxoplazmo ali to potem počaka na drug pregled pri ginekologinji.

(odgovor članu biba007)
  Neposredna povezava do sporočila: 992
1.9.2009 7:31:33   
loremi
Oooooo kako čudovito dete je Tomi user posted image user posted image user posted image !! Reby, veliiiko se cartajte! Goldy, Hvala za slikico!

Biba, sej vem da ne moreš spat, ko pa vemo, da morš lulat user posted image !
kofi pa itak, more met mal takega okrasja gor, mmmm.

IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Me pa čudi, da se mi o atu ne sanja, ker navadno med postopkom, se meni v sanjah na veliko v zvezi z njim dogaja user posted image .

Arneja, tole je blo pa zdele nekaj pravega za nasmejat se zjutraj user posted image . sanje pa, ja kdo bi jih znal razložit, jst ponavad sanjam vse živo, kar mi drugače tud slučajno ne pade na pamet, ampak sanje pa so, ma svašta no user posted image .

Dysan, vso srečo v postopku in dobrodošla med nami, ki smo sem in tja tud na igli user posted image .

Evo mene spet zadeto od tablet, moja buča spet tečnar user posted image . Ampak zdele sem pod dozo, bomo pregural dan. Popoldan pa si prvoščm mal firbcanja po tržnici in štacunah user posted image .

Anonimna, za tole pa ne vem odgovora, ampak (sej lahko se motim, samo predvidevam, nej me katera popravi) verjetno ti knjižico da osebni ginekolog. Je bil plusek po oploditvi? Čestitke!

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 993
1.9.2009 7:37:30   
arneja
Haha, Biba, očitno gre res za prehod s sredstva na cilj user posted image .

Loremi, se meni tudi navadno takšne bedarije sanjajo, da je joj user posted image . Ampak tele sanjice danes so bila pa tudi meni prav luštne user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 994
1.9.2009 8:24:12   
dysan
Dobro jutro!!
loremi- hvala pa tebi tudi enako
Ene ste zelo zgodnje...
Kavica je pa prav pasala (hvala),danes je kr pestro šola...,moja punca je pa kr mal živčna bila.
Lep dan vsem skupaj želim...

počasi pa le gre.....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 995
1.9.2009 8:48:45   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

user posted image

Kokolo mali user posted image .

dysan dobrodošla med nami.

Vsem ostalim pa dobro jutro.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 996
1.9.2009 8:52:00   
zup2
Dobro jutro vsem skupaj!

Nekaj časa se nisem nič oglasila, tako da upam, da me sprejmete na vaš lepi seznam in da bo na njem čim več nosečk in nič objemčkovuser posted image
Najprej iskrene čestitke vsem novopečenim user posted image in srečnim mamicam za njihive zaklade user posted image .

Po krajšem premoru sem tudi jaz ponovno v postopku. Včeraj sem imela že punkcijo in pridelala 7 celic, kar je zame rekord! V četrtek, 3.9. pa imam ET. Upam na najboljše. Imela sem kar močno terapijo (5 enot Merionala) in po UZ ni kazalo na takšen uspeh, tako da sem bila včeraj kar presenečena.

Uživajte v tem lepem sončnem dnevu, jaz bom bolj počivala.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 997
1.9.2009 9:27:16   
db
jaz bi tud bla na seznamu a lahko prosim mismis in sicer 11.9. prvi uz po inekcijah Diphereline v mariboru

vso srečo in čimprej vsem user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 998
1.9.2009 10:08:27   
gigi1
Daaan

Vidim, da je kar nekaj bork v akciji user posted image  user posted image  user posted image . Srečno pupe user posted image user posted image user posted image

Zup odličen rezultat user posted image  user posted image  user posted image . Naj bo še naprej tako uspešno user posted image

Šukica zlata user posted image user posted image user posted image  RTI

Anonimna čestitam user posted image . MK in vse ostalo bo pri tvojem osebnem G. Pri IVF G opravijo le 1 UZ 14 dni po testu, da vidijo če je vse OK in koliko zarodkov se je vgnezdilo.

Sem govorila z našo Reby. Pravi, da gredo danes že domov user posted image  user posted image  user posted image . Počuti se odlično. Zelo je pohvalila babico in ima le 1 mini šiv user posted image  user posted image  user posted image . Malo je bilo problema z dojenjem, danes pa vse lepo laufa user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 999
1.9.2009 10:21:09   
metuljci
dobro jutro, oz. zame že kar dober dan vsem user posted image

danes je pa tukaj kar živahno user posted image ujej pluski so se začeli kazat, čestitke vsem, ki se vam je že pokazal user posted image   v naslednjih mesecih pa smo ostale na vrsti ne? user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?