Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 7:34:43
|
|
|
|
biba007
|
Evo, da lahko naša Loremi še malo pospanča.... Zdajle ko ima Rebika Tomija bo jutranji kavica šiht kar dolg
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 7:37:00
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Punčke, kako je že to z Dipherelinom, a si ga daješ potem tudi še, ko dobiš Gonal? Se mi zdi, da si ga, ampak sem že malo pozabila. Bi rekla, da ja. Ampak saj veš, jaz imam izkušnje samo s kratkimi, tam si pa itak vzporedno na obojem. A bi se ti rada malo izognila mešanju, a?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 7:54:01
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 biba, arneja - se mi že malo kolca po postopku Glej, n74, mogoče pa to sploh ni slaba ideja, si tokrat podajamo štafete . Laz lulam ravno takrat, ko Arnejček štarta z gonalom, pa gre potem tole kar naprej od Arneje do tebe. Ekola, pa nam picerija v Postojni ne uide. Hej, pa fino, da imaš samo še dva meseca time-offa .
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 7:58:21
|
|
|
|
biba007
|
Gloria in Sončica, dajta no mal stimulacije pripopat tetkam na RR Vitabela iz ilegale, tole si pa res super zrihtala, bi rekla, učbeniško . Ampak daj povej, kako da si šla že lulat na palčko? Pogum al' naročilo?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 8:07:35
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Reby iskrene čestitke! Reby, še tukaj ti čestitam ob rohstvu Tomija, prav tako pa tudi mamici in očku.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 8:49:24
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Biba hvala ! IZVIRNO SPOROČILO: S* Reby iskrene čestitke! Reby, iskrene čestitke !! Samo da je za tabo, da si se končno nehala matrat, želim vam, da bi družinicca bila zdrava in da bi ti čimprej okrevala! Lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 11:43:55
|
|
|
|
metuljci
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Dobro jutro . Se vidi, da sem trenutno edina špikarka, vse ostale še veselo drnjuhate . Še naša Rebika, verjetno, po dolgem času. Pa njen mali Tomi . Punčke, kako je že to z Dipherelinom, a si ga daješ potem tudi še, ko dobiš Gonal? Se mi zdi, da si ga, ampak sem že malo pozabila. nisi edina tud jaz se veselo špikam in to duplo tud jaz sem mislila, da prenehaš z Diphereline, ko dobiš Gonal, ampak NE, daješ si oboje. vsaj tako so mi rekli v petek, ko sem prišla po Gonal. Baje si morem špikat oboje dokler mi ne rečejo, da je konec palcica zelo mi je žal, da se ni nitiena oplodila. kaj tvojemu niso delal spermiograma? vitaebella čestitke za plus in dosti sreče še naprej!!! reby tebi pa čestitke za sinka!!!
< Sporočilo je popravil metuljci -- 30.8.2009 11:49:20 >
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 12:08:48
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Dobro jutro! Biba hvala ! IZVIRNO SPOROČILO: S* Reby iskrene čestitke! Reby, iskrene čestitke !! Samo da je za tabo, da si se končno nehala matrat, želim vam, da bi družinicca bila zdrava in da bi ti čimprej okrevala! Lep dan želim vsem! je tolk cart, da si bom kar sposodila ! čestiteke, reby
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 12:24:56
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Gloria, kaj pa slikica Nikeca ? Mi privoščiš kakšno ? Jaz zdaj rabim ogroooomni stimulacije . ...danes dobiš ....kok te je lepo spet brati .....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 12:25:38
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella Živjo! Hvala vsem za čestitke! Še enkrat čestitam Reby, čeprav sem ji že včeraj poslala SMS. GO REBY & TOMI!!! Arneja, to je bil moj 3. postopek, tokrat sem imela terapijo Puregon in Centrotide, pridelala sem 7 foliklov (v prvem postopku sem bila malo boljša- Menagon & Superfact- pridelala 11 foliklov, 9 celic), vseh sedem polnih. Od sedmih celic sta me na 5. dan pričakali samo 2 zelo lepi blastocisti in ti dve mi je vstavil. Rekel je, da je ena od njih bila za v učbenik :))) Jutri grem na krvnega in upam, da bo vse ok. Se še ne upam do konca veselit.... Srečno!! ..čestitke ...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 12:41:18
|
|
|
|
palcica_
|
metuljci - ne, moj še ni nardil spermiograma in sedaj ko sem se mal poglobila v stvari, sem ugotovila, da tudi meni marsikaj še niso nardili, kar bi že zdavnaj mogli in na kar sem jih opozarjala. Ampak sedaj, sem se odločila, da bom poskusila še v LJ pri dr. Drobniču. Upam da nama uspe.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 13:33:05
|
|
|
|
metuljci
|
palcica težko je it skozi vse te preiskave (bolj psihično, kot fizično) ampak potem vsaj veš kaj je na stvari in ti ne roji po glavi miljon vprašanj. vsaj tako je bilo pri nama. midva sva dala vse sorte preiskav skozi, zdaj vemo kje je problem in kako lahko ta problem rešimo. čeprav zelo boli, ko prideš do spoznanja, da ti ni usojena najbolj naravna stvar na svetu (no dandanes očitno ne več), vendar sem hvaležna, da je medicina tako daleč, da lahko pomaga. pred leti bi se pač mogla sprijazniti s tem, da ne bomo imeli otrok. zdaj pa vseeno še obstaja upanje. je še en grenak izziv in prepreka v življenju, ki ga je treba premagat. jaz se samo čudim od kje jemljem vso to moč, ker sem po naravi bolj občutljive sorte, da sem vse to sprejela in npr. da si sama dajem inekcije - katerih sem se do zdaj bala kot nora in mi je bilo nekaj najhujšega. ampak za pozitiven rezultat sem pripravljena narediti marsikaj. odrekla sem se tudi marsičemu dobremu (hrana, razvade, zabavanje....) malo sem se razpisala ampak ne obupat
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 14:29:54
|
|
|
|
gloria
|
< Sporočilo je popravil gloria -- 30.8.2009 14:34:24 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 14:48:40
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Punčke, kako je že to z Dipherelinom, a si ga daješ potem tudi še, ko dobiš Gonal? Se mi zdi, da si ga, ampak sem že malo pozabila. evo ti jz povem, k sem bla na istih injekcijah. Ja Dipherelin jemlješ naprej skupaj z Gonal, in ga prenehaš šele na dan STOP injekcije.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 19:23:08
|
|
|
|
arneja
|
Se je komu že Rebi oglasila? Je že okrevala, revčka? Pa njen Tomi, pridno spančka in papca pa kakca ? Vitabella, že dojemaš ? Ja, če je bil pa en pikec za v učbenik, tako pa itak nisi imela kaj dvomit. In jutrišnja beta ti bo to potrdila . Ja, Biba, sem mislila, da se bom mešanja losala, pa ne bo nič iz tega, poor me . Za prevzem štafete sem pa jaz takoj pa tudi N74 jo bom z veseljem predala . Metuljci, a ti si pa na GK ali v MB? KOnec s špikanjem bo pa šele pred punkcijo, nič prej. Ampak samo, da bo veliko foliklov, pa bomo vse preživele, ne ? Gloria, meni je tvoj Niker tak corti . Jaz bi tudi imela takšno rdečelaso princesko ali princa . Malo, malo možnosti celo obstaja za to, samo moram najprej par dobrih celic pridelat . Nikec je pa že pravi navihanček, kaj ? Kdaj boste šli pa po drugo bebiko? Miklarom, upam, da me Dipherelin in Gonal peljeta po tvoji poti: do bušija .
< Sporočilo je popravil arneja -- 30.8.2009 19:24:36 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 19:55:04
|
|
|
|
bozza
|
No, danes sem jo pa dočakala. namreč. Je pa tako šibka, da ji komaj lahko rečem . Ampak tudi v prvih dveh postopkih je bila sila šibka. Jutri bom torej zgodaj vstala, grem se pokazat dr. R. Pride še katera?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 20:33:45
|
|
|
|
BarbiG
|
Mismis, zdej pa vem, kje vse se kužonom sprehajata. Mal pred osmo zvečer sta se dva motorista mim vaju pripeljala. Na prvem motorju zadaj sem bla jaz. Sem ti hotla pomahat, pa sem prepozn ugotovila, da si bila to ti. Sem najprej kužona zagledala, pol k sva pa mimo zapeljala pa še tebe.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 20:37:28
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Gloria, meni je tvoj Niker tak corti . Jaz bi tudi imela takšno rdečelaso princesko ali princa . Malo, malo možnosti celo obstaja za to, samo moram najprej par dobrih celic pridelat . Nikec je pa že pravi navihanček, kaj ? Kdaj boste šli pa po drugo bebiko? ....a veš da je pa nas presenetil ta rdečelasi škrat ...mož ima temne lasje,jaz svetlo rjave on rdeče ....kaka fora je ko folk sprašuje po kom ima takšne laske ....pitaj Boga kaj so v LJ. namešal ha ha....mali je res navihan ampak drugače je to eno pridno detece .....evo še 9 dni in bo eno leto meni je pa ko da bi včeraj rodila ...po drugo bebiko gremo drugo leto v jesen če bo vse po sreči..... ...od srca ti želim eniga takega škrata in komi čakam da ga boš ti popala drugo leto gor in meni dajala stimulacijo .....gdaj točno začneš?...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 21:27:34
|
|
|
|
pikovit
|
Oooooooooooo naša Reby je končno rodila.Čestitke še z moje strani . Miška mislim nate močno.Pa tudi če je dolgčas in če moraš skoz ležat.Glavno da bo vse OK Punce en lep pozdrav od mene
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 30.8.2009 22:08:00
|
|
|
|
bit
|
vikenda je konec.. in sem spet prišla do civilizacije... gigi .... kako kaj pri tebi.... mišmiš.. hvala.... za info...ti si pa res prava enciklopedija hvala miška73 drži se ..... a.jard1....hvala...upam da se ti pridružim čim prej....si imela kaj težav s temi tabletami...izcedek ? kater dan si šla po pingota.. vitabella... palčica....žal mi je reby.....no končno čestitam vsem trem
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 6:39:04
|
|
|
|
arneja
|
Biba, a še spiš ?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 6:43:55
|
|
|
|
arneja
|
Gloria, mi samo še M čakamo pa šibnemo po Gonal. To bo pa enkrat ta teden . Obljubim, da bom drugo leto limala stimulacijo, če mi bo le dana . Pikovit, kdaj pa ti v nove boje?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 6:58:37
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Biba, a še spiš ? Evo me, ravno prilaufala iz kopalnice . Ampak kofetka pa še ne grem popat, da koga ne napeljem na zmoten sklep, da sem čisto preveč jutranje zagreta....ko bo konec prometrija, itak ne bo nič od mene tja do enih 9
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 7:01:43
|
|
|
|
arneja
|
In???
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 31.8.2009 7:06:45
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?