|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
30.8.2009 7:34:43   
biba007
Evo, da lahko naša Loremi še malo pospanča.... Zdajle ko ima Rebika Tomija bo jutranji kavica šiht kar dolguser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 901
30.8.2009 7:37:00   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Punčke, kako je že to z Dipherelinom, a si ga daješ potem tudi še, ko dobiš Gonal? Se mi zdi, da si ga, ampak sem že malo pozabila.

Bi rekla, da ja. Ampak saj veš, jaz imam izkušnje samo s kratkimi, tam si pa itak vzporedno na obojem. A bi se ti rada malo izognila mešanju, a?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 902
30.8.2009 7:54:01   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: n74

biba, arneja - se mi že malo kolca po postopku user posted image

Glej, n74, mogoče pa to sploh ni slaba ideja, si tokrat podajamo štafeteuser posted image . Laz lulam ravno takrat, ko Arnejček štarta z gonalom, pa gre potem tole kar naprej od Arneje do tebe. Ekola, pa nam picerija v Postojni ne uide.
Hej, pa fino, da imaš samo še dva meseca time-offauser posted image .

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 903
30.8.2009 7:58:21   
biba007
Gloria in Sončica, dajta no mal stimulacije pripopat tetkam na RR user posted image

Vitabela iz ilegale, tole si pa res super zrihtala, bi rekla, učbeniškouser posted image . Ampak daj povej, kako da si šla že lulat na palčko? Pogum al' naročilo?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 904
30.8.2009 8:07:35   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Reby iskrene čestitke!
user posted image

Reby, še tukaj ti čestitam ob rohstvu Tomija, prav tako pa tudi mamici in očku. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 905
30.8.2009 8:49:24   
loremi
Dobro jutro!
Biba hvala user posted image !

Reby iskrene čestitke!
user posted image

Reby, iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image !!
Samo da je za tabo, da si se končno nehala matrat, želim vam, da bi družinicca bila zdrava in da bi ti čimprej okrevala!

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 906
30.8.2009 11:43:55   
metuljci

Dobro jutro user posted image .

Se vidi, da sem trenutno edina špikarka, vse ostale še veselo drnjuhate user posted image . Še naša Rebika, verjetno, po dolgem času. Pa njen mali Tomi user posted image .

Punčke, kako je že to z Dipherelinom, a si ga daješ potem tudi še, ko dobiš Gonal? Se mi zdi, da si ga, ampak sem že malo pozabila.

nisi edina user posted image  tud jaz se veselo špikam in to duplo user posted image  tud jaz sem mislila, da prenehaš z Diphereline, ko dobiš Gonal, ampak NE, daješ si oboje. vsaj tako so mi rekli v petek, ko sem prišla po Gonal. Baje si morem špikat oboje dokler mi ne rečejo, da je konec user posted image

palcica zelo mi je žal, da se ni nitiena oplodila. kaj tvojemu niso delal spermiograma?

vitaebella čestitke za plus in dosti sreče še naprej!!!

reby tebi pa čestitke za sinka!!!

< Sporočilo je popravil metuljci -- 30.8.2009 11:49:20 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 907
30.8.2009 12:08:48   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro!
Biba hvala user posted image !

Reby iskrene čestitke!
user posted image

Reby, iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image !!
Samo da je za tabo, da si se končno nehala matrat, želim vam, da bi družinicca bila zdrava in da bi ti čimprej okrevala!

Lep dan želim vsem!

je tolk cart, da si bom kar sposodila ! čestiteke, reby user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 908
30.8.2009 12:24:56   
gloria

Gloria, kaj pa slikica Nikeca user posted image ? Mi privoščiš kakšno user posted image ? Jaz zdaj rabim ogroooomni stimulacije user posted image .

...danes dobišuser posted image ....kok te je lepo spet brati user posted image user posted image user posted image .....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 909
30.8.2009 12:25:38   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Živjo!

Hvala vsem za čestitke!

Še enkrat čestitam Reby, čeprav sem ji že včeraj poslala SMS. GO REBY & TOMI!!!

Arneja, to je bil moj 3. postopek, tokrat sem imela terapijo Puregon in Centrotide, pridelala sem 7 foliklov (v prvem postopku sem bila malo boljša- Menagon & Superfact- pridelala 11 foliklov, 9 celic), vseh sedem polnih. Od sedmih celic sta me na 5. dan pričakali samo 2 zelo lepi blastocisti in ti dve mi je vstavil. Rekel je, da je ena od njih bila za v učbenik :)))

Jutri grem na krvnega in upam, da bo vse ok. Se še ne upam do konca veselit....

Srečno!!

..čestitke user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 910
30.8.2009 12:41:18   
palcica_
metuljci - ne, moj še ni nardil spermiograma in sedaj ko sem se mal poglobila v stvari, sem ugotovila, da tudi meni marsikaj še niso nardili, kar bi že zdavnaj mogli in na kar sem jih opozarjala. Ampak sedaj, sem se odločila, da bom poskusila še v LJ pri dr. Drobniču. Upam da nama uspe.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 911
30.8.2009 13:33:05   
metuljci
palcica težko je it skozi vse te preiskave (bolj psihično, kot fizično) ampak potem vsaj veš kaj je na stvari in ti ne roji po glavi miljon vprašanj. vsaj tako je bilo pri nama. midva sva dala vse sorte preiskav skozi, zdaj vemo kje je problem in kako lahko ta problem rešimo. čeprav zelo boli, ko prideš do spoznanja, da ti ni usojena najbolj naravna stvar na svetu (no dandanes očitno ne več), vendar sem hvaležna, da je medicina tako daleč, da lahko pomaga. pred leti bi se pač mogla sprijazniti s tem, da ne bomo imeli otrok. zdaj pa vseeno še obstaja upanje. je še en grenak izziv in prepreka v življenju, ki ga je treba premagat. jaz se samo čudim od kje jemljem vso to moč, ker sem po naravi bolj občutljive sorte, da sem vse to sprejela in npr. da si sama dajem inekcije - katerih sem se do zdaj bala kot nora in mi je bilo nekaj najhujšega. ampak za pozitiven rezultat sem pripravljena narediti marsikaj. odrekla sem se tudi marsičemu dobremu (hrana, razvade, zabavanje....)
malo sem se razpisala user posted image  ampak ne obupat

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 912
30.8.2009 14:29:54   
gloria
user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil gloria -- 30.8.2009 14:34:24 >

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 913
30.8.2009 14:48:40   
miklarom

evo ti jz povem, k sem bla na istih injekcijah. Ja Dipherelin jemlješ naprej skupaj z Gonal, in ga prenehaš šele na dan STOP injekcije.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 914
30.8.2009 19:23:08   
arneja
Se je komu že Rebi oglasila? Je že okrevala, revčka? Pa njen Tomi, pridno spančka in papca pa kakca user posted image ?

Vitabella, že dojemaš user posted image ? Ja, če je bil pa en pikec za v učbenik, tako pa itak nisi imela kaj dvomit. In jutrišnja beta ti bo to potrdila user posted image .

Ja, Biba, sem mislila, da se bom mešanja losala, pa ne bo nič iz tega, poor me user posted image . Za prevzem štafete sem pa jaz takoj pa tudi N74 jo bom z veseljem predala user posted image .

Metuljci, a ti si pa na GK ali v MB? KOnec s špikanjem bo pa šele pred punkcijo, nič prej. Ampak samo, da bo veliko foliklov, pa bomo vse preživele, ne user posted image ?

Gloria, meni je tvoj Niker tak corti user posted image . Jaz bi tudi imela takšno rdečelaso princesko ali princa user posted image . Malo, malo možnosti celo obstaja za to, samo moram najprej par dobrih celic pridelat user posted image . Nikec je pa že pravi navihanček, kaj user posted image ? Kdaj boste šli pa po drugo bebiko?

Miklarom, upam, da me Dipherelin in Gonal peljeta po tvoji poti: do bušija user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 30.8.2009 19:24:36 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 915
30.8.2009 19:55:04   
bozza

No, danes sem jo pa dočakala. user posted image namreč. Je pa tako šibka, da ji komaj lahko rečem user posted image . Ampak tudi v prvih dveh postopkih je bila sila šibka. Jutri bom torej zgodaj vstala, grem se pokazat dr. R. Pride še katera?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 916
30.8.2009 20:33:45   
BarbiG
Mismis, zdej pa vem, kje vse se kužonom sprehajata. Mal pred osmo zvečer sta se dva motorista mim vaju pripeljala. Na prvem motorju zadaj sem bla jaz. Sem ti hotla pomahat, pa sem prepozn ugotovila, da si bila to ti. Sem najprej kužona zagledala, pol k sva pa mimo zapeljala pa še tebe. user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 917
30.8.2009 20:37:28   
gloria

Gloria, meni je tvoj Niker tak corti user posted image . Jaz bi tudi imela takšno rdečelaso princesko ali princa user posted image . Malo, malo možnosti celo obstaja za to, samo moram najprej par dobrih celic pridelat user posted image . Nikec je pa že pravi navihanček, kaj user posted image ? Kdaj boste šli pa po drugo bebiko?

....a veš da je pa nas presenetil ta rdečelasi škratuser posted image ...mož ima temne lasje,jaz svetlo rjave on rdečeuser posted image ....kaka fora je ko folk sprašuje po kom ima takšne laskeuser posted image ....pitaj Boga kaj so v LJ. namešal ha ha....mali je res navihan ampak drugače je to eno pridno deteceuser posted image .....evo še 9 dni in bo eno leto meni je pa ko da bi včeraj rodilauser posted image ...po drugo bebiko gremo drugo leto v jesen če bo vse po sreči.....
...od srca ti želim eniga takega škrata in komi čakam da ga boš ti popala drugo leto gor in meni dajala stimulacijouser posted image  .....gdaj točno začneš?...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 918
30.8.2009 21:27:34   
pikovit
Oooooooooooo naša Reby je končno rodila.Čestitke še z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image .

Miška mislim nate močno.Pa tudi če je dolgčas in če moraš skoz ležat.Glavno da bo vse OK user posted image

Punce en lep pozdrav od meneuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 919
30.8.2009 22:08:00   
bit
vikenda je konec.. in sem spet prišla do civilizacije...user posted image

gigi
.... kako kaj pri tebi....

mišmiš.. hvala.... za info...ti si pa res prava enciklopedijauser posted image   hvala

miška73 drži se .....

a.jard1....hvala...upam da se ti pridružim čim prej....si imela kaj težav s temi tabletami...izcedekuser posted image ? kater dan si šla po pingota..

vitabella...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

palčica....žal mi jeuser posted image user posted image user posted image

reby.....no končno čestitam vsem tremuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 920
31.8.2009 6:39:04   
arneja
Biba, a še spiš user posted image ?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 921
31.8.2009 6:43:55   
arneja
Gloria, mi samo še M čakamo pa šibnemo po Gonal. To bo pa enkrat ta teden user posted image . Obljubim, da bom drugo leto limala stimulacijo, če mi bo le dana user posted image .

Pikovit, kdaj pa ti v nove boje?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 922
31.8.2009 6:58:37   
biba007

Biba, a še spiš user posted image ?

Evo me, ravno prilaufala iz kopalniceuser posted image .
Ampak kofetka pa še ne grem popat, da koga ne napeljem na zmoten sklep, da sem čisto preveč jutranje zagreta....ko bo konec prometrija, itak ne bo nič od mene tja do enih 9user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 923
31.8.2009 7:01:43   
arneja
In???

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 924
31.8.2009 7:06:45   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?