|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
25.8.2009 11:37:40   
Teni_
Mi2 sva se poročila 2 leti nazaj, tudi septembra, samo 8.

Jaz pa danes popoldan šibam spet na fitnes. Že komaj čakam, da se malo prešvicam. Še bolj pa komaj čakam na naslednji teden, ko greta mali2 v vrtec in šolo, da bom lahko šla zjutraj.

Grem zdaj špagete kuhat.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 976
25.8.2009 11:52:25   
tanjusi
uf ravno čez vikend sem opazila da me boli en zob in pol študiram da bi blo dober to zrihtat preden zanosim sam zdaj me pa ne boli , upam da je minilo user posted image .
Midva sva se poročila 20.9. že kar nekaj let nazaj, je blo faaajn.
Kosilo se kuha(oz. peče) po malem pa že študiram da je jutri službauser posted image user posted image
saj bo nouser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 977
25.8.2009 12:19:31   
NATAŠA35
midva sva se poročila 13.08.2005 tako, da sva letos praznovala 4. obletnico poroke, prej sva pa živela 10 lčet na koruzi, ni čudno, da ne maram tolko koruze user posted image user posted image

jaz pa ne vem, kaj bom jedla za kosilo...moj bo delal po hiši, pa bova delala, ko pridem domov...če se mi bo dalo, user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 978
25.8.2009 12:33:42   
tanjusi
nataša 35 katero folno pa ti ješ?

(a camus)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 979
25.8.2009 12:35:58   
isabeaux
živjo pupe....hehe...a o poroki je tema in zobeh...šment jaz mam v pondeljek zob. saj je ok...sam kaj ko se pa jaz tako bojim...krizaaaa...ponavadi eno noč prej ne morem spat...pred terminom...jao meni...user posted image

Poroko sva mela midva maja, pred 5 leti pred tem pa hmmm...tud 10 let na hmmkako se že reče koruzi...sam kaj jaz koruzo obožujem...tko da ne vem no se mi ni zamerila...heheuser posted image

kako ste drugače...nosečke...a vas vročina kaj daje?

No moja m se počasi poslavlja...in ker sem klomifen že začela...bo, če bo isto kot prejšnji cikel, o na hčerin rojstni dan...user posted image user posted image

Bi blo ji fajn čez ene 5 mesecev povedat...veš na tvoj r.d. pa sva nardila user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 980
25.8.2009 14:56:12   
NATAŠA35
tanjusi imam sedaj elevit, potem pa na tifol prešaltam...doma imam še ene tablete, kjer je veliko folne noter poleg vseh drugih mineralov, tak da bom videla...

ooo isa bilo bi lepo, držim pesti, da ti rata, res...zdaj bi pa bil že čas...

sem kar v redu, mogla bi bit na dopustu, pa sem mogla danes pridet delatuser posted image user posted image , ampak bo že...doma imam pravo štalo, vse hočem spremeniti, ne vem zakaj tako hitim, pa moj se spomne pa še tole bi lahko, pa tole...ne vem, mogoče pa je zato kriva najina pikica....ah vročina je pa ubijalska, ti povem...

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 981
25.8.2009 18:29:31   
Teni_
Evo mene iz fitnesa. Sem šla zdaj pod tuš, pa sem še bolj mokra kot prej. Je pa bilo lušno se malo razgibat. Samo zdaj me vse boli, ampak vsaj vem, da sem nekaj naredla za sebe. V četrtek spet, razen, če bom že jutri šla, ker sem si danes mesečno nabavila.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 982
25.8.2009 20:31:46   
tanjusi
jaz pa sem imela danes razgibavanje na travniku, sva obračala in sušila, pa sonce je žgalo tak da sem se tudi prav fajn spotilauser posted image

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 983
25.8.2009 20:34:15   
Teni_
Ti nisem nič fauš, sploh pa ne tistega pripekanja. Če pa kaj ne maram, je pa to pripekanje sonca direkt v mene, sploh v glavo.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 984
25.8.2009 21:02:45   
tanjusi
jutri grem v službo po dolgem dopustu, grem delat v nov kolektiv tako , da po moje bom danes slabo spala, držite pesti da bo vse okuser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 985
25.8.2009 21:44:56   
ljupka
Živjo !Berem vas pisat mi se pa neda!
Vlagala sem rdečo peso,mal pospravljala ,drugač pa imam otroka doma mal še na počitnicah,pred šolo,ki me je prav strah,ko se Jaka veseli!

Punce kake službe pa mate ,če lahko vprašam?

Jaz sem tudi sanjala,kaj bi bila ko bom velika,pa žal nisem imela te možnosti,da bi šla v šolo,rada pa slišim ,da gdo drug dela nekaj kaj mu je v veselje!
In mlade učim ,da hodjo čim dle v šolo!

Spet filozofiram,grem rajš spat!Lahko noč!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 986
25.8.2009 22:42:29   
Teni_
Jaz sem brez službe. Sem konec aprila ostala brez in sem zdaj doma. Sem pa delala v Merkurju na blagajni- obročni.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 987
26.8.2009 7:11:22   
mojamura
jaz sem pa programerka torej razvijam software oz. programsko opremo. delo imam zelo rada, še raje pa hodim v službo, že zaradi tega ker sem edina ženska med 12-imi fantiuser posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 988
26.8.2009 7:44:26   
NATAŠA35
jaz sem poslovni sekretar in računovodja, delam pa med sedmimi fantiuser posted image to službo sem dobila po 9-ih letih brezposelnosti in neuspešnega iskanja službe zaradi tega, ker sem imela že otroke, tu so me pa vzeli, ker sem edina imela otrokeuser posted image user posted image ...drugače sem pa naredila še tečaje za manikerko in sem tako še manikerka...drugače še izredno študiram ekonomijo - smer računovodaj, pa sem ga malo opustila zaradi bolezni tretjega sina, pa je povratek nazaj med knjige kar težak, še posebej ker toliko zahtevajo....

moja želja je, da grem na svoje, tako da bom prej ali slej odprla svoj kozmetični salon...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 989
26.8.2009 7:50:12   
Teni_
Nataša, to pa mene od nekdaj veseli. Računovodstvo. Če ne bi faxa pustila, bi 100% računovodstvo študirala. Sem samo 3 izpite naredila, zdaj bi pa šla nazaj, pa ni financ za to. user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 990
26.8.2009 8:36:42   
testianka
ojla.

komaj sem preživela včerajšnje srečanje z zobarjem. za povrhu me je pa spet naročil že čez en teden. njemu se to zdi smešno, ampak mene kar trese ko ga vidim. sem mu v prejšnji nosečnosti rekla, da more lepo delat z mano, ker se dojenček boji, pa se je ful smejal.

drugače pa jaz delam v cvetličarni - pri sestri.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 991
26.8.2009 8:39:36   
NATAŠA35
teni jaz sem se pa naveličala, ker skoz nekaj spreminjajo, kreteni...pa veliko stvari moraš znat, tak da se mi ne zdi preveč dobro...zakaj pa kaj tečaj za računovodje ne narediš, pa saj dajejo zdaj na obroke, kar malo omili zadevo...punca, če te veseli, pojdi na tečaj ne glede na denar...verjemi, vse se uredi, samo če imaš voljo...

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 992
26.8.2009 13:31:23   
ljupka
Punce zakon ste!

Men je pa danes tko slabo pa pritisk mi nagaja imam 80/50 utrip pa 98!Tako se mi vrti in komaj držim glavo pokonc in trebuh me boli!
Kaj naj naredim s tem pritiskom,Zdravnica je rekla ,da se njaj vležem dokler ne mine in to je to!
Sem mislila da bo 3user posted image ,kaj lažja ampak tako slabo se še nisem počutila!
Kako je bilo pri ostalimi?
Tiste,ki že imate tri otroke.Kakšen je bil tretji porod?Lažji ali težji kakor ostala dva?

< Sporočilo je popravil ljupka -- 26.8.2009 13:32:00 >

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 993
26.8.2009 14:20:12   
tanjusi
evo že iz službe , sem preživela, delam pa v vrtcu , je fajn ....
Ljupka počivaj , a kakih zdravil ti pa  zdravnica ni priporočila da bi lahko vzela, če te tako pritisk  matra.
Jaz se najbolj bojim krčnih žil, v obeh nosečnostih sem jih imela in je bilo grozno.
Sedaj jem detralex dokler ne bom zanosila, potem pa ne vem kako bo kaj....

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 994
26.8.2009 14:44:33   
NATAŠA35
ljubka tole z pritiskom, pa ni dobro, sploh pa srčni utrip...

jaz sem rodila brez problemov, čeprav mislim, da je bil najtežji v smislu, sem najbolj čutila kot pa prejšnja dva, tako popadke, kot vse ostalo...je pa šlo hitro hvala bogu, tako da upam, da bo 4. kar padel venuser posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 995
26.8.2009 15:04:37   
ljupka
Tanjuši v vrtcu delaš,sem ti pa kr fauš! 

Niski pritisk se ne zdravi več,naj nebi bil nevaren!

Lani aprila sem imela nekakšen srčni napat utrip sem imela 180,končala sem na intezivni ,zakaj je do tega prišlo ni nobeden pogruntal!
Takratse je moj odločil nobenih otrok več,ker se je prestrašil,bila sem čist bela in mrzla nobene krvi ni bilo v telesu,še dva dobra meseca me je srce bolelo,se je fajn natelovadilo!Sam smo vsi trije nekako ateta prepričali da bi še in da je z mano vse vredu,kopriva ne pozebe tako lahko!

Hecno mi je s pritiskom vedno sem imela visokega ,zdaj pa tko.Mogoče je to popolnoma normalno za nosečnost ne vem!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 996
26.8.2009 15:41:26   
mojamura
no natasa35 sva že 2 ki izredno študirave - jaz študiram informatiko, kmalu se bo začel zadnji letnik in diplomauser posted image user posted image

ljupka ti pa pazi nase

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 997
26.8.2009 18:32:19   
tanjusi
ženske zdaj pa eno vprašanje, mnogo je že bilo predebatiranega o tem ,nočem panikle delat, ampak a se ve kaj nove gripe bojite....?

(a camus)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 998
26.8.2009 19:05:50   
ljupka
Jaz se nove gripe ne bojim,ker se je za bat vsake gripe je to nova ali pa stara ,če se ta pravi čas ne zdraviš laho dobiš plučnico in ona je smrtonisna in ne sama gripa!In tako je z vsako boleznijo naj je še tako majhna,če jo ne zdraviš takoj lahko postane velika!

Saj veš da sem imela mesec pa pol gripo tisto navadno ali kako se reče,pa me je dobro zdelala nova za enkrat ni še tako huda ,tako,da je meni bilo težje!
Začelo se je ko me je bolelo grlo,sem rekla saj je samo grlo!In končalo se je z 40 vročine!
Po moje ni treba panike delat!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 999
26.8.2009 20:32:44   
Teni_
Meni pa v nosečnosti vedno pritisk naraste. V prvi sem bila zaradi tega hospitalizirana.

Meni se je danes spet fitnesa zluštalo in sem letela za pol ure dol se razgibat. Imam do fitnesa peš 10 minut, zdaj, ko pa imam mesečno, je pa vseeno, če letim vsak dan za pol ure.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Je že katera imela liposukcijo?
botrca

enkrat (4%)

večkrat (2%)

nikoli (94%)

Število vseh glasov: 399

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!