|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
28.8.2009 11:01:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Komaj sem gor pršla..

lake imaš ZS..

Tina se mi je spet tresla..user posted image user posted image  Ne morem niti pisat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
28.8.2009 11:03:07   
Dudica1
petraa ti mogoče veš tole za v arboretum in za tele vstopnice...a se moraš nujno prijavit al je tist samo zato da pač daš za eno vstopnico drugače pa plačaš normalnouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 977
28.8.2009 14:51:53   
Dudica1
končno dela ta user posted image

sm prej dobila reklamo da se odpre na vrhniki nova trgovina NKD,sm bla zadnjič v kopru v njej in mi je bilo ful všeč...pa sm vidla v reklami ful lepo posteljnino za postlco za 10€ in rjuhica za 3€

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 978
28.8.2009 14:56:01   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

po farmi uštimano.. na rr sem se tud javla... gremo naprej veselo na delo user posted image

kaj pa prst- se je že uštimal?

vse je kot novo

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 979
28.8.2009 15:03:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

končno dela ta user posted image

sm prej dobila reklamo da se odpre na vrhniki nova trgovina NKD,sm bla zadnjič v kopru v njej in mi je bilo ful všeč...pa sm vidla v reklami ful lepo posteljnino za postlco za 10€ in rjuhica za 3€

ja jz sem tud dobila, pa bom šla pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
28.8.2009 15:06:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

po farmi uštimano.. na rr sem se tud javla... gremo naprej veselo na delo user posted image

kaj pa prst- se je že uštimal?

vse je kot novo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
28.8.2009 15:10:40   
lake
Oliva Imaš ZS. user posted image user posted image user posted image za Tino da se ne ponovi.

Dudica: Kakšna trgovina je NKD. A sm blond,bi mogla vedt?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 982
28.8.2009 15:11:24   
maja1488
Oliva, Maša je imela sum na motnjo v presnovi. Hvala bogu je blo vse OK, sam vidiš pa ful bogih bolnih otročkov. Meni so kr solze lile ko sva ble tam. Pa še stene so iz stekla in vidiš v druge sobice. Ful so bogi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 983
28.8.2009 15:13:04   
petrazg
tale škratek ni delal user posted image

Petra... no, sej bomo videli kako bo. So nekja govorile, da bi vse skupaj prestavili na drugo nedeljo. Moram še malo pogledat... Bogi Nejc, pošiljam mu poljubčka in veliko pikapok, da se pozdravi. A je bila zdravnica C.? A bosta hodila na plavanje?

Kaka cukra sta Luka (Leela) in Jaka (Flaska). Imamo tudi mi nekja posrečenih slikc hranjenja...

Plavanje - Ledenka - midva z Lukijem se tudi prijavljava. A boš Ledenka ti vse skupaj prijavila, al kako? Bi bilo fino, da smo v isti skupini, a ne...

OliveOly..
. boga revica Tina. Držim pestke...

PapuaNG - fino je , da malček ni lačen na plavanju. Samo ga moraš nekaj časa prej nahranit, da ne bi slučajno bruhal. Vsaj 1 urco je nam rekel predavatelj. Potem po plavanju pa itak vsi nahitro pojejo in zakomirajo

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 984
28.8.2009 15:15:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Oliva, Maša je imela sum na motnjo v presnovi. Hvala bogu je blo vse OK, sam vidiš pa ful bogih bolnih otročkov. Meni so kr solze lile ko sva ble tam. Pa še stene so iz stekla in vidiš v druge sobice. Ful so bogi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
28.8.2009 15:32:53   
ledenka

plavanje:

- ledenka
- lake
- papuaNG
- petrazg

Dajmo se najprej napisat na seznam, pa potem vidimo, kateri termin bi nam ustrezal. če rata, se zmenimo za svojo uro user posted image

Če bo vsem ustrezal isti termin, bomo seveda v isti skupini, nas bom po dogovoru prijavila user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 986
28.8.2009 15:33:50   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Komaj sem gor pršla..

lake imaš ZS..

Tina se mi je spet tresla..user posted image user posted image  Ne morem niti pisat.

Drži se user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 987
28.8.2009 15:42:41   
Anonimen
Mi bomo pa mogoče zobke dobili al kerga vraga...živa je danes čist adijo. Skoz tuli, pa grize pa slini se. Še dobro da vmes mal zaspi...Čist boga je. Drgač pa naš atek pride domov zvečer...jeiiiiuser posted image . KOmaj čakam...je že bedno brez njega...

Kupila sem tole

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137124

in si malčica kar pridno tlači v usta, da kar škripa...res mi je sumljiva...

Olyve....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
28.8.2009 16:00:47   
zoja10
majch, naša se ful slini in če ji dam prst moj ga ful grizlja, danes tudi jaz nabavim grizalce,...sam kakšnih pikic od zobkov ni še videt..user posted image
je pa tudi naša tečka danes...
luna?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
28.8.2009 16:03:22   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dudica: Kakšna trgovina je NKD. A sm blond,bi mogla vedt?user posted image

to je za vse notr...v reklami so ful lepi bodiji z dolgimi rokavi po 2.99€ in kompletki,pa kapice+ rokavičke...jaz sm bla v kopru v supernovi k je tam ta trgovina in mi je bla res všeč...majo pa tud številke 40-50 tako da je tud za močnejše postave user posted image ...v ponedeljek je otvoritev bom šla zjutri pa ti pol povem user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 990
28.8.2009 16:05:11   
Anonimen
ja ta trgovina zgleda fajn...par stvari je lepih n ugodnih....me like as well
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 991
28.8.2009 16:05:38   
zoja10
dudica kje je otvoritev?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 992
28.8.2009 16:13:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

dudica kje je otvoritev?

vrhnika in gornja radgona....sej ti ga maš v kopru v supernovi...lahko pa sem prideš pa gremo skupi v ponedeljekuser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 993
28.8.2009 16:14:53   
Dudica1
ledenka a ni to plavanje tudi v atlantisu?...kok je pa cena tečaja če katera ve?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 994
28.8.2009 16:15:53   
lake
Najdla user posted image
www.nkd.com

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 995
28.8.2009 16:21:10   
Dudica1
zoja10 maš zs

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 996
28.8.2009 16:25:48   
Anonimen
sam ta reklama oz akcija k je v reklami je samo za vrhniko in radgono pa to samo na dan otvoritve!!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 997
28.8.2009 16:29:43   
Anonimen
kva dons neki štekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 998
28.8.2009 16:38:30   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sam ta reklama oz akcija k je v reklami je samo za vrhniko in radgono pa to samo na dan otvoritve!!

to kar je v reklami je v vseh trgovinah po tej ceni k je v katalogu...na dan otvoritve je pa še -25% user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 999
28.8.2009 16:41:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

to kar je v reklami je v vseh trgovinah po tej ceni k je v katalogu...na dan otvoritve je pa še -25% user posted image

ajauser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Spolnost med nosečnostjo
pikpiki

Kolikokrat na mesec ste imele/imate spolne odnose med nosečnostjo?

0_x_ mesečno (29%)

1x mesečno (14%)

2x mesečno (17%)

Do 5x mesečno (17%)

Do 10_x_ mesečno (9%)

Več kot 10_x_ mesečno (14%)

Število vseh glasov: 90

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!