|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
28.8.2009 9:51:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no to pa tu mene zanima!!

Kaj pa?

Sm glihkar pri KatMat regrat pobrala user posted image user posted image

hlače!!!

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 951
28.8.2009 9:53:06   
Dudica1
user posted image

iiiiiii cukrč mali...je udaru po mizi...a bo kaj za jest al nč user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 952
28.8.2009 9:57:33   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Seveda zdej ne rabiš daril, ko si pomočnike dobila. Bi blo fajn kerga od tehle zasužnjit. user posted image

hehe.. moj je un pr kravcah.. jih mam že tok na kmetiji da rabim pomoč user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majch
christmas comes early

user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
O!!!!
Zadnji čas je, da postanem tudi jaz kmetica user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Kaj Flaška, bova ratale kmetice?user posted image

Sm glihkar pri KatMat regrat pobrala user posted image user posted image

še čudn da ni pomočnikov zavohala.. očitno na morju fejst piha, pa ne zazna user posted image

Jaka pri 6h mesecih:
user posted image  
Od prej pa nimam fotkeuser posted image Sploh sem pozabila, kdaj je bil prvič v stolčkuuser posted image

kako ponosno že sedi user posted image  user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 953
28.8.2009 9:59:04   
Blueeyes
po farmi uštimano.. na rr sem se tud javla... gremo naprej veselo na delo user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 954
28.8.2009 10:00:57   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

po farmi uštimano.. na rr sem se tud javla... gremo naprej veselo na delo user posted image

kaj pa prst- se je že uštimal?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 955
28.8.2009 10:05:58   
maja1488
sm dala drevesa in žvali ki bodo danes za pokosit kr na sredo, ker mam gužvo na parceli. jagode zasajene.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 956
28.8.2009 10:07:46   
Anonimen
jz pa še čakam da vse zraste, pol pa ovo na novo posadituser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 957
28.8.2009 10:10:37   
ledenka
jutro user posted image

sem spet probala AD3 dajat, pa čim pridemo na 4 kapljice, ma grozne krče. včeraj je tulil od bolečine 1 uro, dala sem mu ogromno Sab simpleksa, pa ni kaj pomagalo. smo zaenkrat nazaj na D3.

dudi - moške hlače - S'Oliver, Springfield, Tom Taylor, Zara... mogoče najboljše it v Emporium, maš vse na kupu, čez cesto pa še zaro user posted image

pomočniki - pri takih bi se jaz tud kmetovanja lotla user posted image user posted image user posted image

stolček - mi bomo meli prima pappa, ker ga dobimo od nečakinje. mza kasneje pa razmišljam o trip trappu

ta teden je pa pomivalc crknu user posted image user posted image user posted image pa ne najdem dokumentov, da bi pogledala, a je še v garanciji user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 28.8.2009 10:13:06 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 958
28.8.2009 10:18:03   
PapuaNG
jutro,

mi smo z morja, je blo finouser posted image Tut tamal je bil kr priden, le malo bolj lačen kot ponavadi, ampak se mi zdi,da ma zdej spet tisto obdobje rasti, ker je občutno težji. Je bil pa spet priden na poti nazaj-zvečer sem ga nafutrala in dala spat, pol pa sam v lupinco prestavila in je spal celo pot nazaj in tudi ko se je zbudil pri prestavljanju iz lupince v zibko, se je samo nasmejal in zaspal nazaj in spal do 5ih user posted image Mar bi blo več takih noči user posted image aja, sem mu pa malo nogice pomočila v morje, ampak je bila voda že precej mrzla, zato je bila reakcija le glasen glasen krik user posted image

Vidim, da se glede stolčkov pogovarjate-mi smo dobili podobnega kot je tisti peg perego...ne vem, kaj je za ena znamka...sam ga nisem še nič sprobala, kaj vse omogoča. Sem bila kar malo jezna, ker sem rekla, da hočem trip trap, pa smo pol vseeno tega dobil. No ja, mogoče me pa še navduši, zaenkrat sameva v kabinetu user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 959
28.8.2009 10:36:03   
Leela
flaska dobro zgleda Jaki v stolčku.

To pa je Luka packonar, se je zmeraj po glavi napacal.Potem ko je koščke jedel je bilo pa vse na tleh.

brokoli in kuskus (očitno je da ni bilo tole njegov najljubše user posted image )

user posted image

špinača:

user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 960
28.8.2009 10:37:51   
maja1488
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
maša je bla tudi tak packon

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 961
28.8.2009 10:38:44   
Leela
ja slinček pa nedotaknjen.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 962
28.8.2009 10:40:06   
FLASK_A
user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 963
28.8.2009 10:51:34   
lake
No mislm da sm doktorirala iz Ikee, sploh z mojim neznanjem nemščine. Ampak vglavnm naročila sem ta stolček, pa če ga stran vržem, ker je itak samo 15 evrov.

Zdej grem pa lahko v trgovino da bom še doktorirala iz tega kaj bom kuhala.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 964
28.8.2009 10:52:38   
ledenka
imajo že razpisano plavanje za naše bibe

http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=258#ljubljana

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 965
28.8.2009 11:10:33   
lake
Jst se prjavim za plavanje. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 966
28.8.2009 11:12:19   
FLASK_A
Evo, če bi katera želela it:

http://www.carobnidan.si/index.php?page=program

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 967
28.8.2009 11:18:20   
ledenka

Evo, če bi katera želela it:

http://www.carobnidan.si/index.php?page=program

kaj takega bo najbrž za naše zmajčke aktualno čez ene 2 leti user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 968
28.8.2009 11:20:01   
ledenka
plavanje:

- ledenka
- lake

Dajmo se najprej napisat na seznam, pa potem vidimo, kateri termin bi nam ustrezal. če rata, se zmenimo za svojo uro user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 969
28.8.2009 10:42:13   
OliveOyl
Komaj sem gor pršla..

lake imaš ZS..

Tina se mi je spet tresla..user posted image user posted image  Ne morem niti pisat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 970
28.8.2009 10:43:11   
petra a
petra-ne vem kako bo z nedeljo, v piran ne gremo, bomo pa baje šli v arboretum, to je zadnja varianta k sva se menila.sem bla z nejcem pri dohtarci zjutraj, je dobil drug antibiotik, če ne bo dobro do ponedeljka morava nazaj.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 971
28.8.2009 10:46:11   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Komaj sem gor pršla..

lake imaš ZS..

Tina se mi je spet tresla..user posted image user posted image  Ne morem niti pisat.

Ojoj olivca...ma ti jo kr k dohtarju pelji, pa naj ji da napotnico. Itak se povsod ful čaka. Jst sem z mašo za nevrološko čakala skorej 2 meseca.

Uoam, da se ne ponovi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tino!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 972
28.8.2009 10:48:06   
OliveOyl

Komaj sem gor pršla..

lake imaš ZS..

Ojoj olivca...ma ti jo kr k dohtarju pelji, pa naj ji da napotnico. Itak se povsod ful čaka. Jst sem z mašo za nevrološko čakala skorej 2 meseca.

Uoam, da se ne ponovi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tino!

Ja napotnica je že napisana,če se bo še 1x tresla danes al pa čez vikend mormo it pod nujno,drugače se morem naročit.
maja kakšne probleme ste pa vi imeli?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 973
28.8.2009 10:50:03   
PapuaNG
jst se tut prijavim za plavanje user posted image Me pa zanima nekaj-kako je s hranjenjem? A ga nahraniš prej, tut če še ni njegova ura? Ker moj se včasih zjutraj hrani ob osmih, včasih pa ob devetih, odvisno od nočnega hranjena...

aja, pa še neki sm pozabla vprašat-ko vozite svoje malčke v lupinci-a jim glavco kej 'zafiskirate'? Ker moj je itak prevelik za tisti nastavek, ki je zraven, pol mu pa glava na stran pade čez nekaj časa, sploh če zaspi. Sem mu sicer dala pleničko na vsako stran, pa mu jo vedno rata dol povlečt user posted image Sem že razmišljala, da bi odrezala tisti del, ko je za glavo, sam se mi po drugi strani zdi škoda, ker bo še kdo nucal to lupinco.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 974
28.8.2009 10:50:37   
Dudica1

Komaj sem gor pršla..

lake imaš ZS..

o boga revčka...user posted image ...pa kaj je zdej to...OLIVA držimo pesti da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

petraa tudi za Nejca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?