Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 9:51:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no to pa tu mene zanima!! Kaj pa? Sm glihkar pri KatMat regrat pobrala hlače!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 9:53:06
|
|
|
|
Dudica1
|
iiiiiii cukrč mali...je udaru po mizi...a bo kaj za jest al nč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 9:57:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Seveda zdej ne rabiš daril, ko si pomočnike dobila. Bi blo fajn kerga od tehle zasužnjit. hehe.. moj je un pr kravcah.. jih mam že tok na kmetiji da rabim pomoč IZVIRNO SPOROČILO: Majch christmas comes early IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O!!!! Zadnji čas je, da postanem tudi jaz kmetica IZVIRNO SPOROČILO: lake Kaj Flaška, bova ratale kmetice? IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Sm glihkar pri KatMat regrat pobrala še čudn da ni pomočnikov zavohala.. očitno na morju fejst piha, pa ne zazna IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jaka pri 6h mesecih: Od prej pa nimam fotke Sploh sem pozabila, kdaj je bil prvič v stolčku kako ponosno že sedi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 9:59:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
po farmi uštimano.. na rr sem se tud javla... gremo naprej veselo na delo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 10:00:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes po farmi uštimano.. na rr sem se tud javla... gremo naprej veselo na delo kaj pa prst- se je že uštimal?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 10:05:58
|
|
|
|
maja1488
|
sm dala drevesa in žvali ki bodo danes za pokosit kr na sredo, ker mam gužvo na parceli. jagode zasajene.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 10:07:46
|
|
|
|
Anonimen
|
jz pa še čakam da vse zraste, pol pa ovo na novo posadit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 10:10:37
|
|
|
|
ledenka
|
jutro sem spet probala AD3 dajat, pa čim pridemo na 4 kapljice, ma grozne krče. včeraj je tulil od bolečine 1 uro, dala sem mu ogromno Sab simpleksa, pa ni kaj pomagalo. smo zaenkrat nazaj na D3. dudi - moške hlače - S'Oliver, Springfield, Tom Taylor, Zara... mogoče najboljše it v Emporium, maš vse na kupu, čez cesto pa še zaro pomočniki - pri takih bi se jaz tud kmetovanja lotla stolček - mi bomo meli prima pappa, ker ga dobimo od nečakinje. mza kasneje pa razmišljam o trip trappu ta teden je pa pomivalc crknu pa ne najdem dokumentov, da bi pogledala, a je še v garanciji
< Sporočilo je popravil ledenka -- 28.8.2009 10:13:06 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 10:18:03
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, mi smo z morja, je blo fino Tut tamal je bil kr priden, le malo bolj lačen kot ponavadi, ampak se mi zdi,da ma zdej spet tisto obdobje rasti, ker je občutno težji. Je bil pa spet priden na poti nazaj-zvečer sem ga nafutrala in dala spat, pol pa sam v lupinco prestavila in je spal celo pot nazaj in tudi ko se je zbudil pri prestavljanju iz lupince v zibko, se je samo nasmejal in zaspal nazaj in spal do 5ih Mar bi blo več takih noči aja, sem mu pa malo nogice pomočila v morje, ampak je bila voda že precej mrzla, zato je bila reakcija le glasen glasen krik Vidim, da se glede stolčkov pogovarjate-mi smo dobili podobnega kot je tisti peg perego...ne vem, kaj je za ena znamka...sam ga nisem še nič sprobala, kaj vse omogoča. Sem bila kar malo jezna, ker sem rekla, da hočem trip trap, pa smo pol vseeno tega dobil. No ja, mogoče me pa še navduši, zaenkrat sameva v kabinetu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 10:36:03
|
|
|
|
Leela
|
flaska dobro zgleda Jaki v stolčku. To pa je Luka packonar, se je zmeraj po glavi napacal.Potem ko je koščke jedel je bilo pa vse na tleh. brokoli in kuskus (očitno je da ni bilo tole njegov najljubše ) špinača:
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 10:37:51
|
|
|
|
maja1488
|
maša je bla tudi tak packon
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 10:38:44
|
|
|
|
Leela
|
ja slinček pa nedotaknjen.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 10:51:34
|
|
|
|
lake
|
No mislm da sm doktorirala iz Ikee, sploh z mojim neznanjem nemščine. Ampak vglavnm naročila sem ta stolček, pa če ga stran vržem, ker je itak samo 15 evrov. Zdej grem pa lahko v trgovino da bom še doktorirala iz tega kaj bom kuhala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 11:10:33
|
|
|
|
lake
|
Jst se prjavim za plavanje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 11:18:20
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo, če bi katera želela it: http://www.carobnidan.si/index.php?page=program kaj takega bo najbrž za naše zmajčke aktualno čez ene 2 leti
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 11:20:01
|
|
|
|
ledenka
|
plavanje: - ledenka - lake Dajmo se najprej napisat na seznam, pa potem vidimo, kateri termin bi nam ustrezal. če rata, se zmenimo za svojo uro
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 10:42:13
|
|
|
|
OliveOyl
|
Komaj sem gor pršla.. lake imaš ZS.. Tina se mi je spet tresla.. Ne morem niti pisat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 10:43:11
|
|
|
|
petra a
|
petra-ne vem kako bo z nedeljo, v piran ne gremo, bomo pa baje šli v arboretum, to je zadnja varianta k sva se menila.sem bla z nejcem pri dohtarci zjutraj, je dobil drug antibiotik, če ne bo dobro do ponedeljka morava nazaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 10:46:11
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Komaj sem gor pršla.. lake imaš ZS.. Tina se mi je spet tresla.. Ne morem niti pisat. Ojoj olivca...ma ti jo kr k dohtarju pelji, pa naj ji da napotnico. Itak se povsod ful čaka. Jst sem z mašo za nevrološko čakala skorej 2 meseca. Uoam, da se ne ponovi. za tino!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 10:48:06
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Komaj sem gor pršla.. lake imaš ZS.. Tina se mi je spet tresla.. Ne morem niti pisat. Ojoj olivca...ma ti jo kr k dohtarju pelji, pa naj ji da napotnico. Itak se povsod ful čaka. Jst sem z mašo za nevrološko čakala skorej 2 meseca. Uoam, da se ne ponovi. za tino! Ja napotnica je že napisana,če se bo še 1x tresla danes al pa čez vikend mormo it pod nujno,drugače se morem naročit. maja kakšne probleme ste pa vi imeli?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 10:50:03
|
|
|
|
PapuaNG
|
jst se tut prijavim za plavanje Me pa zanima nekaj-kako je s hranjenjem? A ga nahraniš prej, tut če še ni njegova ura? Ker moj se včasih zjutraj hrani ob osmih, včasih pa ob devetih, odvisno od nočnega hranjena... aja, pa še neki sm pozabla vprašat-ko vozite svoje malčke v lupinci-a jim glavco kej 'zafiskirate'? Ker moj je itak prevelik za tisti nastavek, ki je zraven, pol mu pa glava na stran pade čez nekaj časa, sploh če zaspi. Sem mu sicer dala pleničko na vsako stran, pa mu jo vedno rata dol povlečt Sem že razmišljala, da bi odrezala tisti del, ko je za glavo, sam se mi po drugi strani zdi škoda, ker bo še kdo nucal to lupinco.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 10:50:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Komaj sem gor pršla.. lake imaš ZS.. Tina se mi je spet tresla.. Ne morem niti pisat. o boga revčka... ...pa kaj je zdej to...OLIVA držimo pesti da bo vse ok petraa tudi za Nejca
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Otroci&internetŠakiKoliko časa dnevno vaši otroci preživijo na internetu? 1 uro (
72%)
2 uri (
11%)
več kot ure (
9%)
dalj časa-koliko? (
8%)
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!