|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
28.8.2009 17:15:13   
pokica_
Oliva vse dobro želim mali Tiniuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Pa ste bli že pr P in vprašali kaj bi to lahko pomenlo, ti napadi? Sj ja menda ni epilepsija? user posted image

Sem pobrala pridelke in zasadila na novo. Ene kr fino kmetujete, izkušnje že, kaj? :)

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
28.8.2009 18:11:14   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
Kupila sem tole
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137124
in si malčica kar pridno tlači v usta, da kar škripa...res mi je sumljiva...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

majch, naša se ful slini in če ji dam prst moj ga ful grizlja, danes tudi jaz nabavim grizalce,...sam kakšnih pikic od zobkov ni še videt..user posted image
je pa tudi naša tečka danes...
luna?user posted image

to sem si že dolg časa nazaj kupila, sam ga noče met v ustih.. očitno ji ni zanimiv... bom še vztrajala... slini se nenormalno... o tem da je dons tečka pa raj ne govorim... kr neki jo matra... drug teden je baje polna luna user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Najdla user posted image
www.nkd.com

iii talo mi je všeč

user posted image

user posted image

user posted image

olive user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 28.8.2009 18:12:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
28.8.2009 18:21:01   
PapuaNG
uf, jst sm pa prej kr prekipela, pa niti ne vem točno, zakaj, ker dejansko ni bilo nič takega, da bi me tok iz tira spravilo. Sva bila oba z mojim že čist lačna, pa pogledam v hladilnik, pa nič pametnega, nič kruha, za lignje, ki sem jih s krka prinesla, pa ni bilo več časa, ker je on moral kmalu na job. No, on je imel še malo kitajca od včeraj in flegma reče 'jst bom tole pojedu' (je blo meso, ki ga jst itak ne jem), ampak me je to, da je pač sam za svojo rit poskrbel, čist razjezil. Sm jo popihala v štacuno po kruh pa ostale zadeve (in na koncu nardila neki s tistim, kar je že blo u hladilniku user posted image ), ampak se očitno še kar nisem 'shladila'. Grem danes namreč na en rojstni dan in se je malo pohecal, da se ful lišpam (oprala sem lase in se stuširala) in očitno mi bo danes vse šlo na živce. Mah, bo že. Sej vem, da ma zdej ful za delat itd., sam jst tut včasih ne morem vsega. Se moram mal zjokcat pa bo user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
28.8.2009 18:22:38   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

uf, jst sm pa prej kr prekipela, pa niti ne vem točno, zakaj, ker dejansko ni bilo nič takega, da bi me tok iz tira spravilo. Sva bila oba z mojim že čist lačna, pa pogledam v hladilnik, pa nič pametnega, nič kruha, za lignje, ki sem jih s krka prinesla, pa ni bilo več časa, ker je on moral kmalu na job. No, on je imel še malo kitajca od včeraj in flegma reče 'jst bom tole pojedu' (je blo meso, ki ga jst itak ne jem), ampak me je to, da je pač sam za svojo rit poskrbel, čist razjezil. Sm jo popihala v štacuno po kruh pa ostale zadeve (in na koncu nardila neki s tistim, kar je že blo u hladilniku user posted image ), ampak se očitno še kar nisem 'shladila'. Grem danes namreč na en rojstni dan in se je malo pohecal, da se ful lišpam (oprala sem lase in se stuširala) in očitno mi bo danes vse šlo na živce. Mah, bo že. Sej vem, da ma zdej ful za delat itd., sam jst tut včasih ne morem vsega. Se moram mal zjokcat pa bo user posted image

sej te zastopm.. pa s tvojga teksta ugotavljam da dons ne bo nič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
28.8.2009 18:33:02   
Anonimen
ts ts ts ts blue...a vreme tud napoveduješ?

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
28.8.2009 18:33:08   
Blueeyes
grem babe.. nimam več volje do ničesar... zbita sem... rama me boli... če bom pr volji se kasnej še kej oglasim... drgač pa jutri MOGOČE... mam taščo za vikend kle

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
28.8.2009 18:36:01   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

ts ts ts ts blue...a vreme tud napoveduješ?

ja. v prihodnjih dneh pričakujmo sneg... (kaj bi dala da se uresniči)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
28.8.2009 18:57:39   
Anonimen
nič..moj dragi bo kmal doma tako da...jaz...grem zdaj.

...aj ajs pingvinuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1008
28.8.2009 19:01:30   
lake
Majch Ja le zrihtej se, jst pa napovedujem da bo dons user posted image user posted image .

Grem mal na prehod, ko se je mal shladil, jutri bo baje sodni dan, nevihte, toča....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
28.8.2009 19:01:54   
Anonimen
sam tako baj d vej

user posted image user posted image user posted image

nekaj resnic, ki jih znamo me mame tako lepo povedati:

KAJ NAUČIJO MAME

1.Moja mami me je naučila SPOŠTOVATI DOBRO OPRAVLJENO DELO:
"Če se mislite pobiti med sabo, naredite to zunaj, stanovanje sem pravkar počistila!"

2.Moja mami me je naučila RELIGIJE:
Zdaj pa moli, da bo to šlo ven iz preproge!"

3.Moja mami me je naučila OSNOV POTOVANJA V ČASU:
"Če ne boš sedel vzravnano, ti bom tako pripeljala, da te bo odneslo tri dni daleč!"

4.Moja mami me je naučila LOGIKE:
"Zakaj? Zato, ker sem jaz to rekla!"

5.Moja mami me je naučila ŠE VEČ O LOGIKI:
"Če boš padel iz gugalnice in si zlomil vrat, ne boš šel z mano v trgovino!"

6.Moja mami me je naučila PREVIDNOSTI:
"Nosi vedno čisto perilo, kaj če se ti zgodi nesreča!"

7.Moja mami me je naučila OSNOV IRONIJE:
"Če se boš še naprej drl, se boš imel zakaj dreti!"

8.Moja mami me je naučila OSNOV OSMOZE:
" Zapri usta in jej!"

9.Moja mami me je naučila EKSTREMNEGA ZVIJANJA TELESA:
"Samo poglej si to umazanijo na svojem vratu!"

10.Moja mami me je naučila POTRPLJENJA:
"Tukaj boš sedel, dokler špinača ne bo izginila!"

11.Moja mami me je naučila METEOROLOGOJE:
"Tvoja soba je takšna, kot bi skoznjo šel tornado!"

12.Moja mami me je naučila HINAVŠČINE:
"Če sem ti povedala enkrat, sem ti povedala milijonkrat. NE PRETIRAVAJ!"

13.Moja mami me je naučila PRIMERNEGA VEDENJA:
"Nehaj se obnašati kot oče!"

14.Moja mami me je naučila ZAVISTI:
"Na svetu je na milijone manj srečnih otrok, ki nimajo tako čudovitih staršev kot ti!"

15.Moja mami me je naučila PRIČAKOVATI:
"Samo počakaj, da pridemo domov!"

16.Moja mami me je naučila O SPREJEMANJU STVARI:
"Dobil jih boš, ko pridemo domov."

17.Moja mami me je naučila OSNOV MEDICINSKIH ZNANOSTI:
"Če ne boš nehal škiliti, ti bodo oči tako ostale!"

18.Moja mami me je naučila ŠPIJONAŽE:
"Obleci si pulover! Mar misliš da ne vem, kdaj ti je hladno?"

19.Moja mami me je naučila HUMORJA:
"Ko ti bo kosilnica porezala prste na nogah, nikar ne tekaj za mano!"

20.Moja mami me je naučila KAKO ODRASTEŠ:
"Če ne poješ zelenjave, ne boš nikoli zrastel!"

21.Moja mami me je naučila OSNOV GENETIKE:
"Prav tak si, kot oče."

22.Moja mami me je naučila, DA SE ZAVEDAM SVOJIH KORENIN:
"Zapri vrata za sabo! Misliš, da imaš rep?"

23.Moja mami me je naučila MODROSTI:
"Ko boš star toliko kot jaz, boš že razumel."

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1010
28.8.2009 19:09:18   
Dudica1
jaz zdej ližem sladoled dokler sm še sama user posted image ...kakšn mir,mi je oba odpelau user posted image ...pol gremo pa s kolegi kropit user posted image

majch user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tole pa je seznam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
28.8.2009 19:41:53   
pokica_
Joj, men se nič več ne da....

Dudi jst sem tud pojedla sladoled zdaj. Prav paše v tej sparini. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
28.8.2009 20:12:00   
Dudica1
ja paše ja...zdaj pa še kakšna mrzla pijača...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
28.8.2009 20:23:12   
lake
Tud jst sm sladoled pojedla, mi ga je dragi kupu ko sva šla na sprehod. Očitno neki prčakuje.
Še Tajo dam spat, ker je sitna. Komej čakam da bo dež, tale vročina je že preveč.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
28.8.2009 20:28:04   
petrazg
Punce, jst grem spat... Se mi še govoriti ne da, kaj šele kaj drugega...
Lahko noč

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
28.8.2009 20:34:52   
Dudica1
petrazg lahko nočuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
28.8.2009 21:06:26   
Blueeyes
petra zg lahko noč

men je pa Gaja zaspala še preden sva se šle kopat... prej je bla vsa tečna.. pol grem pa jz v kopalnico se prštimat in pridm vn, ona pa drnjoha user posted image  zbudit je ne misl, k bo pol še bolj tečna in se ponavad pol dere pod tušem... tko da zdej bom mal počakala... če se pa v roku pol ure al ap 45 min ne zbudi, jo bom pa samo v pojstlo prestavla...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
28.8.2009 21:10:01   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

petra zg lahko noč

men je pa Gaja zaspala še preden sva se šle kopat... prej je bla vsa tečna.. pol grem pa jz v kopalnico se prštimat in pridm vn, ona pa drnjoha user posted image  zbudit je ne misl, k bo pol še bolj tečna in se ponavad pol dere pod tušem... tko da zdej bom mal počakala... če se pa v roku pol ure al ap 45 min ne zbudi, jo bom pa samo v pojstlo prestavla...

Hvala enako! Mi ga bomo tud sam v postlo prestavli, ker v spalnici spi.

Nč, grem počasi se tuširat in pred tv. Uživat malo! Sem bla danes ogrooomno na FC.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
28.8.2009 21:12:13   
Blueeyes
juuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu, naša se je zbudila... gremo na kopanje

pa pa

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
28.8.2009 21:13:11   
pokica_
Naš pa drnjoha! Danes so ga zobki mučli/dlesni. Je jokcal in bil bogi. Zdaj pa zmučen spi...naj kr.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
28.8.2009 21:44:07   
lake
Taja je bla že ob osmih čist zaspana, in sm jo šla skopat da nebi prej zaspala, rezultat tega je da je zaspala šele zdele, je kr neko energijo dobila, in je v pojstlci vse drugo počela samo spala ne. Kravce pasla, se smejala, prevračala, pogovarjala.

Brat mi je baje kupu stolček za hranjenje v Ikei, mi bo pa pojstlco vzel, ker bo čez dva meseca svakinja rodila, pojstlca je pa njegova, čeprov je najprej reku da bo manjšo kupu, pa da to men pusti. Na zdej morm pa na hitr nekje pojstlco staknt.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
28.8.2009 22:14:42   
Dudica1
no midva sva prišla nazaj...žalostno ful...pa sej bo...pravijo da ko človek umre da to ni slabo ampak dobro.

Zdaj pa greva spat...posadila sem pa že in upam da zjutri ne bo vse suho...user posted image

lahko noč!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
28.8.2009 22:21:45   
lake
Lahko noč Dudica! 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
28.8.2009 23:02:24   
lananai
Punce, zdej sem vam vse liste po poljih pograbila in vrane spodila, zdej vam morm pa še sporočit, da bodo v Lidlu spet cunjice za dojenčke:

http://www.lidl.si/cps/rde/xchg//SID-A152DD6A-C534D7E4/lidl_si/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=6476&ar2=

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
28.8.2009 23:11:06   
elyy
ojla!!!!

Evo se vam oglasim spet........prebrala sem le kaj ste od danes napisaleuser posted image .....

Pri svoji ginekologinji sem bla 26.8 (prvi pregled po porodu),nič posebnega uzela mi je bris in dala kontracepcijske tabletke yasminell....jst nobenih tabletk nikol,nisem jemala in mi takoj ni bilo všeč(materinskega vložka pa ni priporočljivo dajati,dokler vsaj še enkrat nerodim....vsaj tako pravi!!!
In sem se usedla na RR in našla sem res odgovor za tabletke(vsaj jst osebno jih nikoli nebi jemala,sej imajo tudi druge tabletke veliko stranskih učinkov.......ampak to kar sem pa prebrala za koncatre. tabletke pa hvala lepa-naprej od pljučne embolije in tromboze,ko sva z mojim pebrala vse to in še več,je moj rekel,da tabletke lahko le vržem v smeti!!!!!
Nevem,mogoče imam le mnenje tako v resnici pa ni tako,saj večino žensk pije tabletke...pa ni temu tako!!
Vsakdo ima svoje mnenje!!

oliva: Kaj je s tvojo Tino??? Si bila pri P.? Ali ima vročinske krče ali epilepsijo(to bolezen ima moja mami,posledico operacije...ko sem to videla prvič...res tega dogodka neznam opisat...strašo res***)
Res držim fullllll peste za malo Tino,le da bo vse najboljše...si kaer prestavljam,kako se poćutiš!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stolček za hranjenje: Sem,danes zjutraj šla v BC kupit od Lemia,ker imajo v akciji(kar 50 eur ceneje),tako da se je res splačalo....tako,da je bila cena samo 60 eur,res se splača!!
Sej imajo akcijo še do 19.9!!

lp se beremo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Pomagajte!
пеперутка16

Mojo sestro vara njen mož. Ujela sem ga s švalerko in ga slikala. Niso me videli. Kaj storiti? Vsak večer jočem, jemljem pomirjevala.

Naj povem sestri. (63%)

Naj povem mami. (16%)

Naj zagrozim kretenu. (18%)

Nekaj drugega, to je? (3%)

Število vseh glasov: 38

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!