Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 17:15:13
|
|
|
|
pokica_
|
Oliva vse dobro želim mali Tini ! Pa ste bli že pr P in vprašali kaj bi to lahko pomenlo, ti napadi? Sj ja menda ni epilepsija? Sem pobrala pridelke in zasadila na novo. Ene kr fino kmetujete, izkušnje že, kaj? :)
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 18:11:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Kupila sem tole http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137124 in si malčica kar pridno tlači v usta, da kar škripa...res mi je sumljiva... IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 majch, naša se ful slini in če ji dam prst moj ga ful grizlja, danes tudi jaz nabavim grizalce,...sam kakšnih pikic od zobkov ni še videt.. je pa tudi naša tečka danes... luna? to sem si že dolg časa nazaj kupila, sam ga noče met v ustih.. očitno ji ni zanimiv... bom še vztrajala... slini se nenormalno... o tem da je dons tečka pa raj ne govorim... kr neki jo matra... drug teden je baje polna luna IZVIRNO SPOROČILO: lake Najdla www.nkd.com iii talo mi je všeč olive
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 28.8.2009 18:12:17 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 18:21:01
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf, jst sm pa prej kr prekipela, pa niti ne vem točno, zakaj, ker dejansko ni bilo nič takega, da bi me tok iz tira spravilo. Sva bila oba z mojim že čist lačna, pa pogledam v hladilnik, pa nič pametnega, nič kruha, za lignje, ki sem jih s krka prinesla, pa ni bilo več časa, ker je on moral kmalu na job. No, on je imel še malo kitajca od včeraj in flegma reče 'jst bom tole pojedu' (je blo meso, ki ga jst itak ne jem), ampak me je to, da je pač sam za svojo rit poskrbel, čist razjezil. Sm jo popihala v štacuno po kruh pa ostale zadeve (in na koncu nardila neki s tistim, kar je že blo u hladilniku ), ampak se očitno še kar nisem 'shladila'. Grem danes namreč na en rojstni dan in se je malo pohecal, da se ful lišpam (oprala sem lase in se stuširala) in očitno mi bo danes vse šlo na živce. Mah, bo že. Sej vem, da ma zdej ful za delat itd., sam jst tut včasih ne morem vsega. Se moram mal zjokcat pa bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 18:22:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG uf, jst sm pa prej kr prekipela, pa niti ne vem točno, zakaj, ker dejansko ni bilo nič takega, da bi me tok iz tira spravilo. Sva bila oba z mojim že čist lačna, pa pogledam v hladilnik, pa nič pametnega, nič kruha, za lignje, ki sem jih s krka prinesla, pa ni bilo več časa, ker je on moral kmalu na job. No, on je imel še malo kitajca od včeraj in flegma reče 'jst bom tole pojedu' (je blo meso, ki ga jst itak ne jem), ampak me je to, da je pač sam za svojo rit poskrbel, čist razjezil. Sm jo popihala v štacuno po kruh pa ostale zadeve (in na koncu nardila neki s tistim, kar je že blo u hladilniku ), ampak se očitno še kar nisem 'shladila'. Grem danes namreč na en rojstni dan in se je malo pohecal, da se ful lišpam (oprala sem lase in se stuširala) in očitno mi bo danes vse šlo na živce. Mah, bo že. Sej vem, da ma zdej ful za delat itd., sam jst tut včasih ne morem vsega. Se moram mal zjokcat pa bo sej te zastopm.. pa s tvojga teksta ugotavljam da dons ne bo nič
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 18:33:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ts ts ts ts blue...a vreme tud napoveduješ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 18:33:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem babe.. nimam več volje do ničesar... zbita sem... rama me boli... če bom pr volji se kasnej še kej oglasim... drgač pa jutri MOGOČE... mam taščo za vikend kle
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 18:36:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch ts ts ts ts blue...a vreme tud napoveduješ? ja. v prihodnjih dneh pričakujmo sneg... (kaj bi dala da se uresniči)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 18:57:39
|
|
|
|
Anonimen
|
nič..moj dragi bo kmal doma tako da...jaz...grem zdaj. ...aj ajs pingvin
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 19:01:30
|
|
|
|
lake
|
Majch Ja le zrihtej se, jst pa napovedujem da bo dons . Grem mal na prehod, ko se je mal shladil, jutri bo baje sodni dan, nevihte, toča....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 19:01:54
|
|
|
|
Anonimen
|
sam tako baj d vej nekaj resnic, ki jih znamo me mame tako lepo povedati: KAJ NAUČIJO MAME 1.Moja mami me je naučila SPOŠTOVATI DOBRO OPRAVLJENO DELO: "Če se mislite pobiti med sabo, naredite to zunaj, stanovanje sem pravkar počistila!" 2.Moja mami me je naučila RELIGIJE: Zdaj pa moli, da bo to šlo ven iz preproge!" 3.Moja mami me je naučila OSNOV POTOVANJA V ČASU: "Če ne boš sedel vzravnano, ti bom tako pripeljala, da te bo odneslo tri dni daleč!" 4.Moja mami me je naučila LOGIKE: "Zakaj? Zato, ker sem jaz to rekla!" 5.Moja mami me je naučila ŠE VEČ O LOGIKI: "Če boš padel iz gugalnice in si zlomil vrat, ne boš šel z mano v trgovino!" 6.Moja mami me je naučila PREVIDNOSTI: "Nosi vedno čisto perilo, kaj če se ti zgodi nesreča!" 7.Moja mami me je naučila OSNOV IRONIJE: "Če se boš še naprej drl, se boš imel zakaj dreti!" 8.Moja mami me je naučila OSNOV OSMOZE: " Zapri usta in jej!" 9.Moja mami me je naučila EKSTREMNEGA ZVIJANJA TELESA: "Samo poglej si to umazanijo na svojem vratu!" 10.Moja mami me je naučila POTRPLJENJA: "Tukaj boš sedel, dokler špinača ne bo izginila!" 11.Moja mami me je naučila METEOROLOGOJE: "Tvoja soba je takšna, kot bi skoznjo šel tornado!" 12.Moja mami me je naučila HINAVŠČINE: "Če sem ti povedala enkrat, sem ti povedala milijonkrat. NE PRETIRAVAJ!" 13.Moja mami me je naučila PRIMERNEGA VEDENJA: "Nehaj se obnašati kot oče!" 14.Moja mami me je naučila ZAVISTI: "Na svetu je na milijone manj srečnih otrok, ki nimajo tako čudovitih staršev kot ti!" 15.Moja mami me je naučila PRIČAKOVATI: "Samo počakaj, da pridemo domov!" 16.Moja mami me je naučila O SPREJEMANJU STVARI: "Dobil jih boš, ko pridemo domov." 17.Moja mami me je naučila OSNOV MEDICINSKIH ZNANOSTI: "Če ne boš nehal škiliti, ti bodo oči tako ostale!" 18.Moja mami me je naučila ŠPIJONAŽE: "Obleci si pulover! Mar misliš da ne vem, kdaj ti je hladno?" 19.Moja mami me je naučila HUMORJA: "Ko ti bo kosilnica porezala prste na nogah, nikar ne tekaj za mano!" 20.Moja mami me je naučila KAKO ODRASTEŠ: "Če ne poješ zelenjave, ne boš nikoli zrastel!" 21.Moja mami me je naučila OSNOV GENETIKE: "Prav tak si, kot oče." 22.Moja mami me je naučila, DA SE ZAVEDAM SVOJIH KORENIN: "Zapri vrata za sabo! Misliš, da imaš rep?" 23.Moja mami me je naučila MODROSTI: "Ko boš star toliko kot jaz, boš že razumel."
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 19:09:18
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz zdej ližem sladoled dokler sm še sama ...kakšn mir,mi je oba odpelau ...pol gremo pa s kolegi kropit majch tole pa je seznam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 19:41:53
|
|
|
|
pokica_
|
Joj, men se nič več ne da.... Dudi jst sem tud pojedla sladoled zdaj. Prav paše v tej sparini.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 20:12:00
|
|
|
|
Dudica1
|
ja paše ja...zdaj pa še kakšna mrzla pijača...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 20:23:12
|
|
|
|
lake
|
Tud jst sm sladoled pojedla, mi ga je dragi kupu ko sva šla na sprehod. Očitno neki prčakuje. Še Tajo dam spat, ker je sitna. Komej čakam da bo dež, tale vročina je že preveč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 20:28:04
|
|
|
|
petrazg
|
Punce, jst grem spat... Se mi še govoriti ne da, kaj šele kaj drugega... Lahko noč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 20:34:52
|
|
|
|
Dudica1
|
petrazg lahko noč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 21:06:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
petra zg lahko noč men je pa Gaja zaspala še preden sva se šle kopat... prej je bla vsa tečna.. pol grem pa jz v kopalnico se prštimat in pridm vn, ona pa drnjoha zbudit je ne misl, k bo pol še bolj tečna in se ponavad pol dere pod tušem... tko da zdej bom mal počakala... če se pa v roku pol ure al ap 45 min ne zbudi, jo bom pa samo v pojstlo prestavla...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 21:10:01
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes petra zg lahko noč men je pa Gaja zaspala še preden sva se šle kopat... prej je bla vsa tečna.. pol grem pa jz v kopalnico se prštimat in pridm vn, ona pa drnjoha zbudit je ne misl, k bo pol še bolj tečna in se ponavad pol dere pod tušem... tko da zdej bom mal počakala... če se pa v roku pol ure al ap 45 min ne zbudi, jo bom pa samo v pojstlo prestavla... Hvala enako! Mi ga bomo tud sam v postlo prestavli, ker v spalnici spi. Nč, grem počasi se tuširat in pred tv. Uživat malo! Sem bla danes ogrooomno na FC.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 21:12:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
juuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu, naša se je zbudila... gremo na kopanje pa pa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 21:13:11
|
|
|
|
pokica_
|
Naš pa drnjoha! Danes so ga zobki mučli/dlesni. Je jokcal in bil bogi. Zdaj pa zmučen spi...naj kr.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 21:44:07
|
|
|
|
lake
|
Taja je bla že ob osmih čist zaspana, in sm jo šla skopat da nebi prej zaspala, rezultat tega je da je zaspala šele zdele, je kr neko energijo dobila, in je v pojstlci vse drugo počela samo spala ne. Kravce pasla, se smejala, prevračala, pogovarjala. Brat mi je baje kupu stolček za hranjenje v Ikei, mi bo pa pojstlco vzel, ker bo čez dva meseca svakinja rodila, pojstlca je pa njegova, čeprov je najprej reku da bo manjšo kupu, pa da to men pusti. Na zdej morm pa na hitr nekje pojstlco staknt.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 22:14:42
|
|
|
|
Dudica1
|
no midva sva prišla nazaj...žalostno ful...pa sej bo...pravijo da ko človek umre da to ni slabo ampak dobro. Zdaj pa greva spat...posadila sem pa že in upam da zjutri ne bo vse suho... lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 22:21:45
|
|
|
|
lake
|
Lahko noč Dudica!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 23:11:06
|
|
|
|
elyy
|
ojla!!!! Evo se vam oglasim spet........prebrala sem le kaj ste od danes napisale ..... Pri svoji ginekologinji sem bla 26.8 (prvi pregled po porodu),nič posebnega uzela mi je bris in dala kontracepcijske tabletke yasminell....jst nobenih tabletk nikol,nisem jemala in mi takoj ni bilo všeč(materinskega vložka pa ni priporočljivo dajati,dokler vsaj še enkrat nerodim....vsaj tako pravi!!! In sem se usedla na RR in našla sem res odgovor za tabletke(vsaj jst osebno jih nikoli nebi jemala,sej imajo tudi druge tabletke veliko stranskih učinkov.......ampak to kar sem pa prebrala za koncatre. tabletke pa hvala lepa-naprej od pljučne embolije in tromboze,ko sva z mojim pebrala vse to in še več,je moj rekel,da tabletke lahko le vržem v smeti!!!!! Nevem,mogoče imam le mnenje tako v resnici pa ni tako,saj večino žensk pije tabletke...pa ni temu tako!! Vsakdo ima svoje mnenje!! oliva: Kaj je s tvojo Tino??? Si bila pri P.? Ali ima vročinske krče ali epilepsijo(to bolezen ima moja mami,posledico operacije...ko sem to videla prvič...res tega dogodka neznam opisat...strašo res***) Res držim fullllll peste za malo Tino,le da bo vse najboljše...si kaer prestavljam,kako se poćutiš!! stolček za hranjenje: Sem,danes zjutraj šla v BC kupit od Lemia,ker imajo v akciji(kar 50 eur ceneje),tako da se je res splačalo....tako,da je bila cena samo 60 eur,res se splača!! Sej imajo akcijo še do 19.9!! lp se beremo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Pomagajte!пеперутка16Mojo sestro vara njen mož. Ujela sem ga s švalerko in ga slikala. Niso me videli. Kaj storiti? Vsak večer jočem, jemljem pomirjevala.Naj povem sestri. (
63%)
Naj povem mami. (
16%)
Naj zagrozim kretenu. (
18%)
Nekaj drugega, to je? (
3%)
Število vseh glasov: 38Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!