Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:28:45
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pokica, zjutrej si imela vse posušeno Ja vem ja, saj sem pol zalila:) Pa pobrala pridelke!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:32:05
|
|
|
|
lake
|
Sm hotla it spat, ampak ob teh pomočnikih pa zdej ne bom mogla, hvala lepa Blu, če bom mela jutri podočnjake boš ti kriva . Jst že od začetka uporabljam Mullerjeve, in mi ponoči niso nikol premočile, je pa res da moja kljub temu da pije ponoč praktično ni polulana, se pa zato takoj zjutri ko jo odvijem fajn polula. Bom mogla re fajn premislt pa se vpisat na tale FB.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:32:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
nočko babnce.. grem spat... se mi ne da več pred pc-jem sedet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:33:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sm hotla it spat, ampak ob teh pomočnikih pa zdej ne bom mogla, hvala lepa Blu, če bom mela jutri podočnjake boš ti kriva . bomo vsaj vedl od česa jih maš Bom mogla re fajn premislt pa se vpisat na tale FB. ja dej no... kaj še čakaš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:35:03
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes evo nam pomagače če keri falijo... pobiram naročila Sem vidla, da je nova stran, pa vam še enkrat kopiram pomagače, da si boste očke spočile. No, takole bi pa brez problemov šlo. Bi lepo v ležalniku ležala, pa jih samo opazovala... Madonca bi uživala. No, malvco bi jim že nardila, pa pijačko prinesla, da mi ne bi shirali. Bi bilo škoda, koga izgubit Kmetovalke - dajte mi povedat, a vam jst lahko nazaj darila pošljem. Ker jst jih ne rabim, ve jih pa lahko prodate, pa kakšno novo njivco kupite
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:37:18
|
|
|
|
lake
|
Seveda zdej ne rabiš daril, ko si pomočnike dobila. Bi blo fajn kerga od tehle zasužnjit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:42:19
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 dober večer...bom mislila na vas in naredila kaj fotk...tak da jih prilepim ko se vrnemo. Nekaj me zanima glede plenice. Katere kaj uporabljate? Mi jih nucamo kar vse po vrsti. Smo že kar velik probali (Pampers, Lidl, Hofer, Euorospin...) In HB nima nič občutljive ritke, tako da os nam bile do sedaj še vse ok, razen PAMPERS ACTIVE FIT... te so pa obupne. Pa sem kupila nemške in so mi vse premočle. groza. a katera kupuje Pampers v Müllerju? Jaz sem jih danes kupila (nemške) vendar nisem našla pampers active baby ampak so imeli samo active fit in baby dry...je ta baby dry isto kot v teh navadnih trgovinah active baby?če mogoč katera ve... Ojla... me je malo presenetilo, da nisi zadovoljna z Activ fitkami. Jaz sem z njimi full. So edine plenice, ki mi niso premočile pri našem tavelikem fantu, ponoči ali pa na kakšnem daljšem potepu. Pri malemu jih še ne uporabljam. Jih pa kupujem v Mullerju. Smo kupili enkrat navadne Pamperske v Mercatorju, pa je bila res razlika. Baby dry in activ baby je po moje eno in isto, samo kvaliteta je v Mullerju boljša. Pa lepo se imejte na morju!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:45:05
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Seveda zdej ne rabiš daril, ko si pomočnike dobila. Bi blo fajn kerga od tehle zasužnjit. Jst se priporočam za tistega, ki stanovanje pospravlja in kuha
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:48:47
|
|
|
|
lake
|
Grem spat, lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:51:09
|
|
|
|
petrazg
|
Jst tudi... lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 0:15:11
|
|
|
|
Andrejka9386
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 dober večer...bom mislila na vas in naredila kaj fotk...tak da jih prilepim ko se vrnemo. Nekaj me zanima glede plenice. Katere kaj uporabljate? Mi jih nucamo kar vse po vrsti. Smo že kar velik probali (Pampers, Lidl, Hofer, Euorospin...) In HB nima nič občutljive ritke, tako da os nam bile do sedaj še vse ok, razen PAMPERS ACTIVE FIT... te so pa obupne. Pa sem kupila nemške in so mi vse premočle. groza. a katera kupuje Pampers v Müllerju? Jaz sem jih danes kupila (nemške) vendar nisem našla pampers active baby ampak so imeli samo active fit in baby dry...je ta baby dry isto kot v teh navadnih trgovinah active baby?če mogoč katera ve... Ojla... me je malo presenetilo, da nisi zadovoljna z Activ fitkami. Jaz sem z njimi full. So edine plenice, ki mi niso premočile pri našem tavelikem fantu, ponoči ali pa na kakšnem daljšem potepu. Pri malemu jih še ne uporabljam. Jih pa kupujem v Mullerju. Smo kupili enkrat navadne Pamperske v Mercatorju, pa je bila res razlika. Baby dry in activ baby je po moje eno in isto, samo kvaliteta je v Mullerju boljša. Pa lepo se imejte na morju! po moje je res enako active baby in baby dry... bomo vidli če so ok. Ma te active fit so res mi dvignile pritisk..res, probala sem jih ene 6, pa je VSAKA mi premočila. ne vem...itak pa ne dvomim, da je kvaliteta bolša... Vglavnem, pokam še zadnje zadeve, čaka me še tuš, zjutraj ob 6 pa krenemo. Gremo z babico in dedijem (moja2)...moj pa pride zvečer za nami, ker ne dobi dopusta ...tko je pa ko je človek pri privatniku...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 6:40:11
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro grem v vrtec pa pridem nazaj čao
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 7:33:34
|
|
|
|
maja1488
|
JUTRO!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 7:39:42
|
|
|
|
Anonimen
|
jutroooo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 7:42:37
|
|
|
|
maja1488
|
Sm pobrala jajčevce, zdej pa še riž čakam. Bo okol desete. Zarja se zbuja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 7:46:28
|
|
|
|
Dudica1
|
jutro...kaaaaaj darilc,hvala vsem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 7:57:17
|
|
|
|
Anonimen
|
christmas comes early
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 8:18:47
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch christmas comes early JUHU...od BC smo dobil bon...ker se je zaključilo drugo bonitetno obdobje ...bomo spet lahko šli kej v bc
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 8:21:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Majch christmas comes early JUHU...od BC smo dobil bon...ker se je zaključilo drugo bonitetno obdobje ...bomo spet lahko šli kej v bc jz tud, sm dobila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 8:41:46
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro... Danes smo se naspali, najmlajši član še spi, midva z Anžetom pa Golico gledava ;)))
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 8:47:59
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro kmetice! Kako pridelek? Midve sva se najedle, jst mam kavico. Sm včeri pozabla povedat da sm bla v pikapolonci, in sm kupla Fredov obroč, jih še majo, stanejo pa 14 evrov če bo kera kupovala. Pa gledala sm stolčke za hranjenje in se spomnla da bo treba kej tazga tud kupt, samo so dragi k .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 8:52:33
|
|
|
|
Anonimen
|
pridelek raste glede stovčka ti pa predlagam da pogledaš na bolho ali na RR k so mali oglasi ali pa celo na Podarim.si, ker so zelo dobro ohranjeni in poceni! če ti ni sram met rabljene stvari, ker kar je novo je zelo drago, kar je pa rabljeno je pa ceneje!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 8:57:54
|
|
|
|
petrazg
|
Lake - mi imamo stolček Prima papa in 2 stolčke iz Ikeje. Pa ti povem, da je tisti iz Ikeje veliko bolj praktičen, lažje ga čistiš, pa tudi, ko greš kam, ga brez problemov vzameš zraven. Prima papa je pa fensi šmensi, težko za čistit ko , pa veeelik je...je pa fajn, ker je fajn oblazinjen, pa bolj primeren je za začetek, ker lahko reguliraš naslon... Rarlika v ceni je pa enormna...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 8:59:00
|
|
|
|
majana79
|
lake, mi mamo tut tega iz Ikee, lahko prideš naslednjič pogledat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.8.2009 8:59:58
|
|
|
|
Dudica1
|
babe eno vprašanje...kje bi dobila jaz za mojega moža kakšne lepe elegantne črne hlače...ne vem ne znam vam povedat...ne kot od obleke ker men tist ni všeč ampak kakšne bolj moderne pa po možnosti brez žepa da lepš stojijo?? S. oliver mogoče ...kje?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?