|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
27.8.2009 22:28:45   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Pokica, zjutrej si imela vse posušeno user posted image

Ja vem ja, saj sem pol zalila:) user posted image  Pa pobrala pridelke!

user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 901
27.8.2009 22:32:05   
lake
Sm hotla it spat, ampak ob teh pomočnikih pa zdej ne bom mogla, hvala lepa Blu, če bom mela jutri podočnjake boš ti kriva user posted image user posted image .

Jst že od začetka uporabljam Mullerjeve, in mi ponoči niso nikol premočile, je pa res da moja kljub temu da pije ponoč praktično ni polulana, se pa zato takoj zjutri ko jo odvijem fajn polula.

Bom mogla re fajn premislt pa se vpisat na tale FB.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 902
27.8.2009 22:32:17   
Blueeyes
nočko babnce.. grem spat... se mi ne da več pred pc-jem sedet

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 903
27.8.2009 22:33:29   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sm hotla it spat, ampak ob teh pomočnikih pa zdej ne bom mogla, hvala lepa Blu, če bom mela jutri podočnjake boš ti kriva user posted image user posted image .
bomo vsaj vedl od česa jih maš user posted image  user posted image  

Bom mogla re fajn premislt pa se vpisat na tale FB.
ja dej no... kaj še čakaš

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 904
27.8.2009 22:35:03   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

evo nam pomagače če keri falijo... pobiram naročila user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Sem vidla, da je nova stran, pa vam še enkrat kopiram pomagače, da si boste očke spočile. user posted image user posted image

No, takole bi pa brez problemov šlo. Bi lepo v ležalniku ležala, pa jih samo opazovala... Madonca bi uživala. No, malvco bi jim že nardila, pa pijačko prinesla, da mi ne bi shirali. Bi bilo škoda, koga izgubit user posted image user posted image user posted image

Kmetovalke - dajte mi povedat, a vam jst lahko nazaj darila pošljem. Ker jst jih ne rabim, ve jih pa lahko prodate, pa kakšno novo njivco kupite user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 905
27.8.2009 22:37:18   
lake
Seveda zdej ne rabiš daril, ko si pomočnike dobila. Bi blo fajn kerga od tehle zasužnjit. user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 906
27.8.2009 22:42:19   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

dober večer...bom mislila na vas in naredila kaj fotk...tak da jih prilepim ko se vrnemo.
Nekaj me zanima glede plenice. Katere kaj uporabljate? Mi jih nucamo kar vse po vrsti. Smo že kar velik probali (Pampers, Lidl, Hofer, Euorospin...) In HB nima nič občutljive ritke, tako da os nam bile do sedaj še vse ok, razen PAMPERS ACTIVE FIT... te so pa obupne. Pa sem kupila nemške in so mi vse premočle. groza.
a katera kupuje Pampers v Müllerju? Jaz sem jih danes kupila (nemške) vendar nisem našla pampers active baby ampak so imeli samo active fit in baby dry...je ta baby dry isto kot v teh navadnih trgovinah active baby?če mogoč katera ve...

Ojla... me je malo presenetilo, da nisi zadovoljna z Activ fitkami. Jaz sem z njimi full. So edine plenice, ki mi niso premočile pri našem tavelikem fantu, ponoči ali pa na kakšnem daljšem potepu. Pri malemu jih še ne uporabljam. Jih pa kupujem v Mullerju. Smo kupili enkrat navadne Pamperske v Mercatorju, pa je bila res razlika. Baby dry in activ baby je po moje eno in isto, samo kvaliteta je v Mullerju boljša.

Pa lepo se imejte na morju!

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 907
27.8.2009 22:45:05   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Seveda zdej ne rabiš daril, ko si pomočnike dobila. Bi blo fajn kerga od tehle zasužnjit. user posted image

Jst se priporočam za tistega, ki stanovanje pospravlja in kuha user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 908
27.8.2009 22:48:47   
lake
Grem spat, lahko noč! 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 909
27.8.2009 22:51:09   
petrazg
Jst tudi... lahko noč!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 910
28.8.2009 0:15:11   
Andrejka9386
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

dober večer...bom mislila na vas in naredila kaj fotk...tak da jih prilepim ko se vrnemo.
Nekaj me zanima glede plenice. Katere kaj uporabljate? Mi jih nucamo kar vse po vrsti. Smo že kar velik probali (Pampers, Lidl, Hofer, Euorospin...) In HB nima nič občutljive ritke, tako da os nam bile do sedaj še vse ok, razen PAMPERS ACTIVE FIT... te so pa obupne. Pa sem kupila nemške in so mi vse premočle. groza.
a katera kupuje Pampers v Müllerju? Jaz sem jih danes kupila (nemške) vendar nisem našla pampers active baby ampak so imeli samo active fit in baby dry...je ta baby dry isto kot v teh navadnih trgovinah active baby?če mogoč katera ve...

Ojla... me je malo presenetilo, da nisi zadovoljna z Activ fitkami. Jaz sem z njimi full. So edine plenice, ki mi niso premočile pri našem tavelikem fantu, ponoči ali pa na kakšnem daljšem potepu. Pri malemu jih še ne uporabljam. Jih pa kupujem v Mullerju. Smo kupili enkrat navadne Pamperske v Mercatorju, pa je bila res razlika. Baby dry in activ baby je po moje eno in isto, samo kvaliteta je v Mullerju boljša.

Pa lepo se imejte na morju!

po moje je res enako active baby in baby dry... bomo vidli če so ok. Ma te active fit so res mi dvignile pritisk..res, probala sem jih ene 6, pa je VSAKA mi premočila. ne vem...itak pa ne dvomim, da je kvaliteta bolša...
Vglavnem, pokam še zadnje zadeve, čaka me še tuš, zjutraj ob 6 pa krenemo. Gremo z babico in dedijem (moja2)...moj pa pride zvečer za nami, ker ne dobi dopusta user posted image ...tko je pa ko je človek pri privatniku...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 911
28.8.2009 6:40:11   
Anonimen
dobro jutro

grem v vrtec pa pridem nazaj

čao

(odgovor članu Andrejka9386)
  Neposredna povezava do sporočila: 912
28.8.2009 7:33:34   
maja1488
JUTRO!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 913
28.8.2009 7:39:42   
Anonimen
jutroooouser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
28.8.2009 7:42:37   
maja1488
Sm pobrala jajčevce, zdej pa še riž čakam. Bo okol desete.

Zarja se zbuja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 915
28.8.2009 7:46:28   
Dudica1
jutro...kaaaaaj darilc,hvala vsem user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 916
28.8.2009 7:57:17   
Anonimen
christmas comes early

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 917
28.8.2009 8:18:47   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

christmas comes early

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUHU...od BC smo dobil bon...ker se je zaključilo drugo bonitetno obdobje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bomo spet lahko šli kej v bc user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 918
28.8.2009 8:21:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

christmas comes early

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUHU...od BC smo dobil bon...ker se je zaključilo drugo bonitetno obdobje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bomo spet lahko šli kej v bc user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz tud, sm dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
28.8.2009 8:41:46   
petrazg
Dobro jutro...

Danes smo se naspali, najmlajši član še spi, midva z Anžetom pa Golico gledava ;)))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 920
28.8.2009 8:47:59   
lake
Dobro jutro kmetice!user posted image Kako pridelek?

Midve sva se najedle, jst mam kavico. Sm včeri pozabla povedat da sm bla v pikapolonci, in sm kupla Fredov obroč, jih še majo, stanejo pa 14 evrov če bo kera kupovala. Pa gledala sm stolčke za hranjenje in se spomnla da bo treba kej tazga tud kupt,  samo so dragi k user posted image .

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 921
28.8.2009 8:52:33   
Anonimen
pridelek raste

glede stovčka ti pa predlagam da pogledaš na bolho ali na RR k so mali oglasi ali pa celo na Podarim.si, ker so zelo dobro ohranjeni in poceni!  če ti ni sram met rabljene stvari, ker kar je novo je zelo drago, kar je pa rabljeno je pa ceneje!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
28.8.2009 8:57:54   
petrazg
Lake - mi imamo stolček Prima papa in 2 stolčke iz Ikeje. Pa ti povem, da je tisti iz Ikeje veliko bolj praktičen, lažje ga čistiš, pa tudi, ko greš kam, ga brez problemov vzameš zraven. Prima papa je pa fensi šmensi, težko za čistit ko user posted image , pa veeelik je...je pa fajn, ker je fajn oblazinjen, pa bolj primeren je za začetek, ker lahko reguliraš naslon... Rarlika v ceni je pa enormna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 923
28.8.2009 8:59:00   
majana79
lake, mi mamo tut tega iz Ikee, lahko prideš naslednjič pogledat. user posted image  

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 924
28.8.2009 8:59:58   
Dudica1
babe eno vprašanje...kje bi dobila jaz za mojega moža kakšne lepe elegantne črne hlače...ne vem ne znam vam povedat...ne kot od obleke ker men tist ni všeč ampak kakšne bolj moderne pa po možnosti brez žepa da lepš stojijo??
S. oliver mogoče user posted image ...kje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?