Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 19:58:39
|
|
|
|
Dudica1
|
SAMA SEM!!!!!! Zrolal se mi bo...maj se je drl skoz dokler ni dobu flaše...to je blo kr dolg ker sm dala večjemu večerjo ga naštimala za spat in dala v postlo ...pol dam maju jest pride ene 100 krat iz sobe...ko maja končno uspavam pride spet ven ...pol se šteje da je nekaj časa mir se začne tavelik dret da mi zbudi maja pol sm ga pa po riti ...ne morem pomagat če zgleda drugač nč ne pomaga! zdaj sm nazaj uspavala maja in upam da je tega zdej konec ne vem a čem en pir ruknt al kva
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 20:08:42
|
|
|
|
lake
|
Dej raj kej močnejšega. Jst Taje še nisem dala spat, se še fajn zvira v ležalniku in ni vidt nič zaspana. Jst mam tud snickers sladoled v skrinji, dobr si me spomnla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 20:42:09
|
|
|
|
Dudica1
|
nism rabila nč močnejšga sta zaspala... Še mal pokmetujem pa grem tud jaz ker sm izmozgana
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 21:03:56
|
|
|
|
lake
|
Lahko noč dudi! Tud moja je zaspala. Sploh noče več na boku spat, samo še na trebuščku.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 21:31:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 SAMA SEM!!!!!! Zrolal se mi bo...maj se je drl skoz dokler ni dobu flaše...to je blo kr dolg ker sm dala večjemu večerjo ga naštimala za spat in dala v postlo ...pol dam maju jest pride ene 100 krat iz sobe...ko maja končno uspavam pride spet ven ...pol se šteje da je nekaj časa mir se začne tavelik dret da mi zbudi maja pol sm ga pa po riti ...ne morem pomagat če zgleda drugač nč ne pomaga! zdaj sm nazaj uspavala maja in upam da je tega zdej konec ne vem a čem en pir ruknt al kva o ti revca... ti kr, eno pivce za živce, pol pa spat... se boš zrelaksirala IZVIRNO SPOROČILO: lake Dej raj kej močnejšega. Jst Taje še nisem dala spat, se še fajn zvira v ležalniku in ni vidt nič zaspana. Jst mam tud snickers sladoled v skrinji, dobr si me spomnla. packe, ju mam pa samo uno zanč planico dons IZVIRNO SPOROČILO: lake Lahko noč dudi! Tud moja je zaspala. Sploh noče več na boku spat, samo še na trebuščku. lahko noč dudi moja že celo večnost noče spat na boku
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 21:32:56
|
|
|
|
maja1488
|
Zarja je šele zdej zaspala. NA sredi tavelike postelje. Dudi, pri nas je skor vedno tako ko sem sama. Pa bi maša šla lulat, pa pol ko je nazaj v postelji spet kakat... Sem ji tudi jst enkrat eno po riti dala. Sej pol mi je blo žal ampak tisti trenutek maš vsega dovolj. Grem tudi jst mal pokmetovat pol pa spat. Sadila bom pa zjutrej, ker mi pobiranje pridelka v večernih urah ne bo uspelo. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 21:33:18
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 SAMA SEM!!!!!! Zrolal se mi bo...maj se je drl skoz dokler ni dobu flaše...to je blo kr dolg ker sm dala večjemu večerjo ga naštimala za spat in dala v postlo ...pol dam maju jest pride ene 100 krat iz sobe...ko maja končno uspavam pride spet ven ...pol se šteje da je nekaj časa mir se začne tavelik dret da mi zbudi maja pol sm ga pa po riti ...ne morem pomagat če zgleda drugač nč ne pomaga! zdaj sm nazaj uspavala maja in upam da je tega zdej konec ne vem a čem en pir ruknt al kva Tako al pa še hujše je pr nas vsak dan. Dobro da nisem še alko mama ratala.. Nasadila sem,pomolzla tudi,sebe in krave.. še lase si posušim pa grem spat.Mi nekaj štemajo po glavi,prehud dan. On je pa itak v delavnici,najboljše da se kar preseli tja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 21:36:31
|
|
|
|
OliveOyl
|
Nočko,pa še enga pomočnika za v štalo..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 21:38:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Zarja je šele zdej zaspala. NA sredi tavelike postelje. Dudi, pri nas je skor vedno tako ko sem sama. Pa bi maša šla lulat, pa pol ko je nazaj v postelji spet kakat... Sem ji tudi jst enkrat eno po riti dala. Sej pol mi je blo žal ampak tisti trenutek maš vsega dovolj. Grem tudi jst mal pokmetovat pol pa spat. Sadila bom pa zjutrej, ker mi pobiranje pridelka v večernih urah ne bo uspelo. Lahko noč. ja zbiraj kaj boš swadila in posadi tisto kar bo jutri zjutraj ali popoldne zrastlo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 21:42:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo pa še enga z moje strani... olive v mal drugačni pozi k tvoj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 21:44:22
|
|
|
|
lake
|
No pa mi je končno ratal ticker zrihtat, upam da bo zdej prov štel. Moj je pa v kleti, pa tud ne pride do enih gor, samo s to razliko da ne dela, ampak igrce špila na računalniku
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 21:50:10
|
|
|
|
maja1488
|
Moj je tudi spoaj v studiu. Ampak mašo pa vsak dan zrihta, če ne dela. Zarja je pa moja naloga Sm nasadila riž. Mam celo plantažo. Se bo treba širit, sam ne vem kje novce dobim. Jst mam sam kovance Dejte mi novce!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 21:50:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo nam pomagače če keri falijo... pobiram naročila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 21:52:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
mi mamo dons glih 3 mesece, 3 tedne in 3 dni zgodi to opazm
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 21:55:49
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch farma je popucana, malčica spi...zdej grem pa napadit snickers sladoled pa se tipkamo zjutraj. Pr nas je isto. Anej panča, smo šli na sprehod, se skopali... Ej, jst bom postala počasi že odvisna od FC
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 21:57:29
|
|
|
|
pokica_
|
Uuuuuuuuuuuuu keri pomagači! To bo bogata kmetija!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 21:59:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Uuuuuuuuuuuuu keri pomagači! To bo bogata kmetija! kle bi zihr ble vse zagrete farmerke... sploh ne bi šle stran od kmetije... vse bi cvetelo in nč se ne bi posušilo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:05:28
|
|
|
|
maja1488
|
Pokica, zjutrej si imela vse posušeno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:07:12
|
|
|
|
Andrejka9386
|
dober večer...bom mislila na vas in naredila kaj fotk...tak da jih prilepim ko se vrnemo. Nekaj me zanima glede plenice. Katere kaj uporabljate? Mi jih nucamo kar vse po vrsti. Smo že kar velik probali (Pampers, Lidl, Hofer, Euorospin...) In HB nima nič občutljive ritke, tako da os nam bile do sedaj še vse ok, razen PAMPERS ACTIVE FIT... te so pa obupne. Pa sem kupila nemške in so mi vse premočle. groza. a katera kupuje Pampers v Müllerju? Jaz sem jih danes kupila (nemške) vendar nisem našla pampers active baby ampak so imeli samo active fit in baby dry...je ta baby dry isto kot v teh navadnih trgovinah active baby?če mogoč katera ve...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:15:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 dober večer...bom mislila na vas in naredila kaj fotk...tak da jih prilepim ko se vrnemo. Nekaj me zanima glede plenice. Katere kaj uporabljate? Mi jih nucamo kar vse po vrsti. Smo že kar velik probali (Pampers, Lidl, Hofer, Euorospin...) In HB nima nič občutljive ritke, tako da os nam bile do sedaj še vse ok, razen PAMPERS ACTIVE FIT... te so pa obupne. Pa sem kupila nemške in so mi vse premočle. groza. a katera kupuje Pampers v Müllerju? Jaz sem jih danes kupila (nemške) vendar nisem našla pampers active baby ampak so imeli samo active fit in baby dry...je ta baby dry isto kot v teh navadnih trgovinah active baby?če mogoč katera ve... mi tud različne probavamo.. dm, pampers, lidl,.. za ponoč so mi najboljše pamperske k res nč ne premočjo - baby love so mi ponoč 2x premočile... za čez dan mi je pa vseeno k jo itak velikrat previjam... HB nima občutljive ritke na plenice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:16:13
|
|
|
|
Andrejka9386
|
no tud mi imamo včas od Dm. meni so res vse ok, ampak za ponoč pa imamo tudi mi Pampers...ampak nad active fit sem pa res razočarana
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:18:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 no tud mi imamo včas od Dm. meni so res vse ok, ampak za ponoč pa imamo tudi mi Pampers...ampak nad active fit sem pa res razočarana mi jih še nismo mel... tko da ne morm komentirat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:19:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
aja, mi smo zanč še v leclerku kupili tiste njihove... zdej glih čakam da te do konca porabim, pa da vidim kakšne majo oni.. so mel glih eno akcijo, pa sem jih vzela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:19:48
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pokica, zjutrej si imela vse posušeno Ja vem ja, saj sem pol zalila:) Pa pobrala pridelke!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 22:21:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pokica, zjutrej si imela vse posušeno Ja vem ja, saj sem pol zalila:) Pa pobrala pridelke!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?