Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 14:41:42
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 nimam več mleka kaj???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 14:43:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ooo boga blue končno je zaspala... HB.. da si mal glavo odpočijem... sm mogla kr na FB pridelek pobrat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 14:44:19
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 nimam več mleka kaj???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 15:21:20
|
|
|
|
momacus
|
ekola pupe, so poslani
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 15:24:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus ekola pupe, so poslani Ooo hvala za pujska...tega pa še nimam kar še kaj pošlji
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 15:29:21
|
|
|
|
momacus
|
ej dudka, katera pa si ti od mojih tanovih vrtičkarjev?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 15:32:14
|
|
|
|
lake
|
Tud jst mam pavzo med pospravljanjem. Tud Taja je bla taka da se je drla ene dve uri, ker je bla preveč zmatrana. Zdej jo bom pa že počas zbudla. Grem še perilo obest.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 15:36:58
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus ej dudka, katera pa si ti od mojih tanovih vrtičkarjev? maš zs
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 15:40:57
|
|
|
|
momacus
|
ma kaj je samo meni vroče
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 15:43:48
|
|
|
|
Andrejka9386
|
POzdravljene. Se spet po dolgem času oglašam. Trenutno pakiram na vso moč, ker zjutraj odrinemo na morje. A je katera od vas že kopala zmajčka v morju? ali ste samo nogice namakali?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 15:45:56
|
|
|
|
momacus
|
andrejka9386 mi smo našega gašperja malo namakali , tam do popka malo čez. voda je bal itak ful topla in zrak tudi tako da...edi smo ga potem kar hitro splahnili, da ga sol en bi pogrizla
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 16:13:56
|
|
|
|
Biba Maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes gaja tečna k drek.. dere se zdej že 3 ure.. se kr noče pomirit.. tok je zaspana da še komi gleda, ampak spat pa noče.. mene se pa glavobol loteva Tudi pri nas je danes tako. Zdejle spi HB.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 16:17:22
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 POzdravljene. Se spet po dolgem času oglašam. Trenutno pakiram na vso moč, ker zjutraj odrinemo na morje. A je katera od vas že kopala zmajčka v morju? ali ste samo nogice namakali? naš je plaval v obroču, v vodi sem ga pustila ene 5-10 min, pa bi ga delj, samo je bilo močno sonce. sem ga pa potem takoj stuširala
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 16:19:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Čvekaaaaaaa, a ti tudi kmetuješ? Te iščem, pa te ne najdem. Bi te imela za sosedo, ker mi ena fali ja tud kmetujem, me najdeš pr modrookici, flaški, pokici ! al pa svoje ime povej pa ti jaz pošljem prošnjo za priateljstvo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 16:25:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Čvekaaaaaaa, a ti tudi kmetuješ? Te iščem, pa te ne najdem. Bi te imela za sosedo, ker mi ena fali ja tud kmetujem, me najdeš pr modrookici, flaški, pokici ! al pa svoje ime povej pa ti jaz pošljem prošnjo za priateljstvo evo maja sem te dodala, sam potrdi me
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 16:50:54
|
|
|
|
maja1488
|
Sam na hitro povem...če se katera spomni, ko sem se prejšnji teden pritoževala, da bi Zarja sam čaj pila, mleko mi pa zavrača in se na joški ful krega. No danes je spala in sem mogla po mašo, zato sem poklicala mami in si hotela sčrpat mleko. V ene osmih minutah sem nabrala 20ml . Očitno ga čez dan zmanjka in je zato Zarja že en teden vsa nervozna popoldan. Dopoldan je OK. Edino kar mi ni jasno je to, da ponoči spi in ni nič lačna tudi po 9 ur. Edino če je tko zmatrana od celga dneva, ko ne spi nič. Grem kupit dodatek pa bomo vidli kako bo. Kaj dajete? Aptamil, Novalac....?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 17:47:25
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Sam na hitro povem...če se katera spomni, ko sem se prejšnji teden pritoževala, da bi Zarja sam čaj pila, mleko mi pa zavrača in se na joški ful krega. No danes je spala in sem mogla po mašo, zato sem poklicala mami in si hotela sčrpat mleko. V ene osmih minutah sem nabrala 20ml . Očitno ga čez dan zmanjka in je zato Zarja že en teden vsa nervozna popoldan. Dopoldan je OK. Edino kar mi ni jasno je to, da ponoči spi in ni nič lačna tudi po 9 ur. Edino če je tko zmatrana od celga dneva, ko ne spi nič. Grem kupit dodatek pa bomo vidli kako bo. Kaj dajete? Aptamil, Novalac....? ej, to pa se ne pomeni, da nimas mleka. Tudi jaz imam kaksen dan obcutek, da ni dovolj mleka. Pa dam malemu iz obeh jest, pa ne slisim pozirkov, pa se sekiram. Tudi jaz sem si zadnjic ful dolgo pumpala, da je le prislo do 100ml- ful ni kazalo, da bo dovolj, na koncu pa se ga je nabralo vsaj toliko, da sta z ocijem imela dovolj za pol obroka. Naslednji dan sem pa fuuul pila in sedaj imam mleka za izvoz, da komaj cakam, da mali spet je. Tako da, ne prehitro obupat.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 18:16:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus ekola pupe, so poslani hvala... dons pa FB ful šteka.. očitno je preveč RR-jevk naenkrat gor so vse začele kmetovat IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 POzdravljene. Se spet po dolgem času oglašam. Trenutno pakiram na vso moč, ker zjutraj odrinemo na morje. A je katera od vas že kopala zmajčka v morju? ali ste samo nogice namakali? lepo se mejte.. misli kaj na nas, naredi kakšno slikco IZVIRNO SPOROČILO: Biba Maja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes gaja tečna k drek.. dere se zdej že 3 ure.. se kr noče pomirit.. tok je zaspana da še komi gleda, ampak spat pa noče.. mene se pa glavobol loteva Tudi pri nas je danes tako. Zdejle spi HB. pa ne vem a jo vreme matra al kaj.. dons je tud kle pr nas full vroče IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Sam na hitro povem...če se katera spomni, ko sem se prejšnji teden pritoževala, da bi Zarja sam čaj pila, mleko mi pa zavrača in se na joški ful krega. No danes je spala in sem mogla po mašo, zato sem poklicala mami in si hotela sčrpat mleko. V ene osmih minutah sem nabrala 20ml . Očitno ga čez dan zmanjka in je zato Zarja že en teden vsa nervozna popoldan. Dopoldan je OK. Edino kar mi ni jasno je to, da ponoči spi in ni nič lačna tudi po 9 ur. Edino če je tko zmatrana od celga dneva, ko ne spi nič. Grem kupit dodatek pa bomo vidli kako bo. Kaj dajete? Aptamil, Novalac....? sej pr naši je isto... jz si včasih v 15 minutah sčrpam 20ml, včasih pa v 5 min 130ml... čist različno je.. ampak glede na to da ponoči spi, mislim da maš dovolj mleka... sicer za vsak slučaj si lahko kupiš šlatlo aptamila, novalaca,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 18:30:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
FB-jevke ena prošnja.. krav mam več kot dovolj,... jz bi bla zdej bolj vesela dreves... THANX
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 18:41:13
|
|
|
|
pokica_
|
Bluee Sem pobrala pridelek. Mi smo ok, Anej se je zbudo in zbudo tudi ateka,...bomo šli mal na sprehod, pa kopanje in spat. Sem bla z Anejem danes pr mojih, sta ga babi in dedi fejst pocartala, ker je še doooolgo menda do sobote. Mojmu atiju se je tako danes smejal, da nisem mogla verjet očem in ušesom. Je kr cvilil in se naglas smejal tako zelo, da ga še nism čula tako. Očitno dedi obvlada.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 18:41:40
|
|
|
|
lake
|
Taja je spet sitna. Maja Ne obupej, si pa neki ene dva dni črpaj pa ji dajaj po flaški, da boš vidla kok maš. Pa vseeno ji kupi kakšni mleko, jst mam Aptamil, je pa tud Novalac vredu, edino Novalac lahko kupiš samo v lekarni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 18:54:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Očitno dedi obvlada.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 19:37:05
|
|
|
|
Anonimen
|
farma je popucana, malčica spi...zdej grem pa napadit snickers sladoled pa se tipkamo zjutraj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 19:43:39
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes FB-jevke ena prošnja.. krav mam več kot dovolj,... jz bi bla zdej bolj vesela dreves... THANX Pripelji krave k meni na molžo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 19:44:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch farma je popucana, malčica spi...zdej grem pa napadit snickers sladoled pa se tipkamo zjutraj. ooooooooooooooooooooooooooooooooo, a lahko še jz pridem... naravnost OBOŽUJEM ga
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?