|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
26.8.2009 21:24:30   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Ne, erdbeere, za postojno sm se odločila, ker imajo epiduralno skoz na voljo, pa še iz morja po avtocesti ful hitr prideš do tja, če se bo zgodilo v naslednjih dneh...Verjetno greva v soboto nazaj domov, sicer bi lahko še ostala, sam potem bi pa v gužvo padla..bova vidla..pa jst sm prav tečna na morju, si ful želim domov, ker me moj mucek čaka..ful sem navezana nanj.. pa sem mislila, da bova šla s fantom na poročno potovanje čez kakšno leto, ampak če mačka ne morem pustit brez skrbi doma tašči, le kako bova šla kamerkoli brez svoje hčerkice?..Ja, no saj zato se pa ljudje poročijo še preden dobijo otroka...

eni se pa sploh ne,,, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
26.8.2009 21:29:32   
Erdbeere
uf midva sva se prej poročila in če bi se potem, ko bi že imela otroka, bi miljon% šel otrok z nama, ker meni medeni tedni brez otroka ne bi nič pomenili...pač taka sem 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
26.8.2009 21:33:17   
škorpijončica
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ne, erdbeere, za postojno sm se odločila, ker imajo epiduralno skoz na voljo, pa še iz morja po avtocesti ful hitr prideš do tja, če se bo zgodilo v naslednjih dneh...Verjetno greva v soboto nazaj domov, sicer bi lahko še ostala, sam potem bi pa v gužvo padla..bova vidla..pa jst sm prav tečna na morju, si ful želim domov, ker me moj mucek čaka..ful sem navezana nanj.. pa sem mislila, da bova šla s fantom na poročno potovanje čez kakšno leto, ampak če mačka ne morem pustit brez skrbi doma tašči, le kako bova šla kamerkoli brez svoje hčerkice?..Ja, no saj zato se pa ljudje poročijo še preden dobijo otroka...

Ja saj ni problema na koruzi živet, saj je isto, tudi uradno si obravnavan kot zakonska skupnost, ko imaš otroka...
Saj tist poročni list mi ne pomeni kaj dosti in niti najmanj se ne bi poročila zato, ker fantova familija pravi, da je tako prav, ker so pač verni. Jaz se cerkvano ne bom poročila, ker bi bilo hinavsko, da grem delat neke zakramente, če v to ne verjamem... (No, v Boga že, v cerkev kot institucijo pa ne).
Bi pa se poročila zaradi priimka; moj mi ni všeč, pa tudi rada bi, da imava s hčerko isti priimek...se vam to zdi neumno?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
26.8.2009 21:37:14   
Erdbeere

Ja saj ni problema na koruzi živet, saj je isto, tudi uradno si obravnavan kot zakonska skupnost, ko imaš otroka...
Saj tist poročni list mi ne pomeni kaj dosti in niti najmanj se ne bi poročila zato, ker fantova familija pravi, da je tako prav, ker so pač verni. Jaz se cerkvano ne bom poročila, ker bi bilo hinavsko, da grem delat neke zakramente, če v to ne verjamem... (No, v Boga že, v cerkev kot institucijo pa ne).
Bi pa se poročila zaradi priimka; moj mi ni všeč, pa tudi rada bi, da imava s hčerko isti priimek...se vam to zdi neumno?

škorpijončica, če se ti gre samo zaradi priimka, greš lepo na UE in spremeniš priimek....pa še mnogo ceneje kot poroka.

Neposredna povezava do sporočila: 2929
26.8.2009 21:38:40   
Lubenička
škorpijončica...vsak ima svoje mnenje...mislim, da ni nič narobe user posted image
jaz sem zadovoljna s svojim priimkom, ga tudi po poroki ne bi dala. user posted image jaz sem rekla svojemu, če me bo hotu poročit...me bo, če ne...pač ne. zame je poroka en velik party...jaz oblečena v princesko in ga žuram vso noč z ljudmi, ki jih imam rada. user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 2930
26.8.2009 21:40:50   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

škorpijončica, če se ti gre samo zaradi priimka, greš lepo na UE in spremeniš priimek....pa še mnogo ceneje kot poroka.

meni osebno ja, se pa strinjam z Erdberee, greš na UE in si spremeniš priimek...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
26.8.2009 21:42:08   
dolenjka

ja sej moj drugi datum za rodit je pa pol 9.9. če 1.9. odpade, bom do takrat noge skupaj tiščala user posted image

He he še dobr da mam še tolk opravkov preden grem rodit, meni dnevi kar bežijo, komaj samo sebe dohajam.

Ej a si ti jaz user posted image  user posted image  Jaz sem tut tko bizi, da bom še samo sebe srečala preden rodim user posted image  Do 18.9. ko pride mizar in pohištvo sem polno zasedena, pol bi ene 2 dni še rada v lepoti končno opremljenega doma uživala, pol se pa vdam če bo res treba, prej pa res ne morem it user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
26.8.2009 21:45:15   
dolenjka
Pa da vam ne gem zdaj razlagat, da sem se od tegobe spravila 2 omari v kuhinji malo pospravit (imamo mal kratkega stika doma od včeraj user posted image ) in mi je najprej na pult, nato pa na tla padla cela steklenička mlete kumine...naprej ne rabim razlagat, a ne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Sam shadim se in grem pod tuš in vodoravno, ker ne včeraj ne danes očitno ni moj dan.... user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
26.8.2009 21:46:29   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ja sej moj drugi datum za rodit je pa pol 9.9. če 1.9. odpade, bom do takrat noge skupaj tiščala user posted image

He he še dobr da mam še tolk opravkov preden grem rodit, meni dnevi kar bežijo, komaj samo sebe dohajam.

Ej a si ti jaz user posted image  user posted image  Jaz sem tut tko bizi, da bom še samo sebe srečala preden rodim user posted image  Do 18.9. ko pride mizar in pohištvo sem polno zasedena, pol bi ene 2 dni še rada v lepoti končno opremljenega doma uživala, pol se pa vdam če bo res treba, prej pa res ne morem it user posted image  user posted image  user posted image

jah dolenjka, a veš kako je to če moraš nujno vse za novo hišo izbrat, potem ko rodim nekaj časa ne mislim letat po trgovinah...raje zdaj izberem, naročim, plačam pa da potem ko bom jaz lepo ajala možek polaga pa dela, da bomo čimprej se lahko selili.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
26.8.2009 21:55:15   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

jah dolenjka, a veš kako je to če moraš nujno vse za novo hišo izbrat, potem ko rodim nekaj časa ne mislim letat po trgovinah...raje zdaj izberem, naročim, plačam pa da potem ko bom jaz lepo ajala možek polaga pa dela, da bomo čimprej se lahko selili.

Mi je približno jasno, ker smo mi pred enim tednom komplet hišo premalali (prej je bilo vse belo), vseljena sva že 3 leta, še vedno brez pohištva v predsobi in dnevni, ampak sem ga julija naročila in predvidoma 18.9. montirajo, ker sem jim zagrozila da če ne, ga 19.9. ne rabijo vozit in mislim da bodo kar točni user posted image  In zdaj ko je prebeljeno sem se odločila da so beli štekerji grdi in ju3 pride štromar s srebrnimi user posted image  Pa ograjo smo zunaj postavljali pred 2 mesecema, pa eno zunanjo luč sem danes rezervirala v eni trgovini, kjer imajo vsa svetila 50% znižana zaradi ukinitve programa user posted image  IN mogoče jih bom šla izbrat še za predsobo user posted image ..... Ja, še ful planov imam, res ne morem še rodit in zgleda da tut ti še nekaj časa ne moreš it, tko da si kar 9.9. omisli boš imela več stvari narejenih user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
26.8.2009 21:58:19   
tulpek

Ja Tulpek, ne biti užaljena, saj tebi tud želim, sem napisala tudi, da se avgustovke počasi odpravite že v porodnišnico, tako da lahko potem še septembrke brez slabe vesti pridemo za vami user posted image . Tudi zate bom gotovo kmalu držala pesti user posted image

Saj nisem užaljenauser posted image . Samo zafrkavam se malo user posted image . In upam, da ne bom js prej držala pesti za tebe, kot ti za mene user posted image user posted image user posted image .

En predlog, kaj če bi tiste, ki so že rodile, brisala iz seznama nosečk??

Js sem jih. V novem seznamu na temi septembrčki se pa napiše pdp in dejansko rojstvo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2936
26.8.2009 22:44:54   
Nepoznana
Ojla!

Vse se že tko pripravljate in samo še čakate na odhod v P... Jaz pa sploh ne dojamem, da bom kmalu tudi sama na tem - rok imam 20.9., pa se mi zdi, da je to še takoooooo daleč, čeprav ko pomislim, vem, da me lahko pravzaprav kadarkoli preseneti user posted image .

Sem si zdele, ko sem vaše poste brala, šla kar pripravit torbo za P, pa za bejbiko oblačilca, da se moj user posted image ne bo preveč matral in iskal (pa sigurno bi še falil user posted image ).

Skratka, sploh še ne razmišljam o tem, da bi šla rodit. Čisto prehitro je šlo vse skupaj. Res, da ne spim, da ne morem dihat, ker me vse tišči, da komaj čakam, da dobim bebico v roke, ampak meni je čisto logično, da pred 20. sigurno ne bom rodila user posted image Eh, moj čas bo prišel in upam, da ne bom na koncu preveč nestrpnauser posted image .

Kr nekaj nakladam danes....

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
26.8.2009 22:59:23   
Nepoznana
Aja, še tole...še vedno sem na strogi dieti zaradi preprečevanja pojava sladkorne - sem včeraj opazila, da ima vsak diabetolog svoja merila, kar se tiče sladkorja v krvi.

Ena je napisala, mislim, da Bety, da se bejbi umakne, ko da kdo drug roko na trebuh. Naša bejbika je to sprva delala, zadnje čase pa se moj user posted image pogovarja z bejbiko in ta začne brcat oz. migat, tud če prej ni... Se že pogovarjata user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Preveč je teh simptomov, dihanja, bolečin o katerih pišete...da bom vsak dan manj na tem forumu, ker to ni nič dobrega za brati....Do poroda je treba normalno živeti in ne misliti in čakati vsak popadek in špikanje....Mogoče zato jaz nimam težav z otrdevanjem trebuha in podobnimi rečmi.... .Misli imam pri lepših stvareh....Sonček, rožice, robide...pa priprave na šolo in nakupi novih torb pa zvezkov.....

Otrok in porod itak prideta in ubežat ne moreš.....Pa to je nekaj lepega in čarobnega...Ne pa trpljenje

Pričakovala sem več govora o enkratnem občutku otročička v sebi....Premikanje njegovih nog, guzenje, žgečkanje, božanje......In o tem ni govora, nažalost.. ...Samo eni predčasni strahovi in napetost, kot da bomo šle na Mars......

Pa tudi, ko berem o tem na temi ćvekanje o naših otrocih, kako so nekatere prfuknjene in si zapisujejo vsak gib dojenčka, pa obračanje z leve ali desne strani, s trebuha na hrbet ali obratno ....in cele panične vozijo tega otroka po posvetovalnicah..... ....že zdaj vem, da ne bom del tega čvekanja, ker je to skrajnje bolano......

Življenje je zelo lepo in polno prelepih trenutkov.....Bolečine, trpljenje, skrbi...pa so le majhen del tega, ki je zanemarljiv in ga z nasmeškom spremljam......

No, to so moje misli te dni....

Bety, tako kot mnoge tu, sem tudi jaz prvič noseča...in čisto razumem punce, da premlevajo in analizirajo vsako, še tako malenkostno stvar. To je pač sonce, okoli katerega se jim vrti svet - najbrž se bo tudi meni, ko bom imela tako malo do PDP user posted image . Prav tako tudi mlade mamice (ki so to prvič) najbrž z odprtimi usti spremljajo vsak gib otročka, se mu čudijo in ploskajo za vsako "malenkost". Tako pač je... Ne vem, kako bom ravnala sama, ko bom na tem, ampak zagotovo je razlika, če gre za prvega otroka ali za npr. četrtega, ko je marsikatera stvar že čisto logična in samoumevna.user posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
27.8.2009 2:00:38   
Lubenička
pri septemberčkih 2009...dodajte Lorian in sinčka Doriana user posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
27.8.2009 2:01:15   
Lubenička
ne morem spat... user posted image

nočko

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
27.8.2009 2:40:37   
eva Ana
skoraj 3 ure me že matra. Prvo krvav izcedek, sedaj pa popadki (če so to popadki) na 5-10 minut. Mislim da bo treba it v P!

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
27.8.2009 5:29:55   
sontschica
dobro jutro

spet ne morem spat, jaz res ne vem kaj je s temi četrtki, da se vsak četrtek zbudim že ob 4h in ne morem nazaj zaspat.user posted image

vidim, da najbolj čvekate ravno proti večeruuser posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
27.8.2009 5:31:07   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

skoraj 3 ure me že matra. Prvo krvav izcedek, sedaj pa popadki (če so to popadki) na 5-10 minut. Mislim da bo treba it v P!

držim pesti, da si res v P in da boš kmalu cartala svojga user posted image . eva Ana go gouser posted image dihamo s tabo.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
27.8.2009 5:32:30   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Govorila z dežurnim zdravnikom. Moram se opazovat in če se ponovi takoj v P. Rekel je še, da če je bla plodovna voda, bo še teklo, prej kot slej se bodo pojavili tudi popadki. V enem ali drugem primeru gre za začetek poroda. To je to.

tut jst držim pesti, da je to to.user posted image user posted image user posted image sej je bil že zadnji časuser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
27.8.2009 5:34:31   
sontschica

... ker sm jst tudi tako neučakana... kar ne vem..sm mislila, da bo kmalu, pa kar čaaaakaaam....no, in zdaj sem se odločila, da se enostavno ne bom več ukvarjala s tem kdaj bom rodila...skušala bom odmislit trebušček in ignorirala popadke, otrdevanje trebuha in izcedek na hlačkah. če mi bo pa voda odtekla bom pa že vedla... tako bo hitreje, ker sem prejšnje leto tudi vsak mesec pričakovala, da bom zanosila potem je bil pa jok vsakič ko sem dobila menstruacijo. In ko sem pozabila, da bi rada zanosila, začela kadit, pila za novo leto, pa še simptomi so bili takšni, da je zgledalo kot da bo spet M., takrat me je pa tisti clearblue plus tako presenetil! Tudi v ljubezni je tako; ko iščeš fanta ga ne dobš nikakor, potem pa kar tako po naklučju, ko najmanj pričakuješ, spoznaš pravga.. hehe, jst sm ga dobila kar na štop, relacija kočevje-ljuser posted image Saj res, da ne bomo samo jamrale, kako boli pa špika; ma katera kakšno zanimivo zgodbo, ki jo bo pripovedovala svojim potrokom; "kako sta se oči in mami spoznala" (?)

z napisanim se čisto strinjam. tudi jaz sem razmišljala, da bolj ko tuhtaš, a so to eni znaki povezani z začetkom poroda, slabše je in si potem le še bolj neučakan.

v glavnem sama ne bi mogla bolje napisat.

Neposredna povezava do sporočila: 2945
27.8.2009 5:36:12   
sontschica

sem te glih mislila vprašat, kaj je z 9.9., ko si na srečanju rekla, da je ta datum rezerviran zateuser posted image user posted image a zdej boš pa še prehitevalauser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
27.8.2009 6:51:39   
veselka
jutro,

eva ana upam, da že cartaš user posted image user posted image user posted image

js mam pa danes kontrolni UZ ploda v P, da pogledajo še 1x kaj se v njenem trebuščku dogaja in upam, da je vse ok.

učer sem mela nekaj ur nerednih popadkov in hude bolečine v križnem predelu (ampak me ni bolel križ), samo se je do večera nehalo.

se pa moja user posted image še vedno zelo premika, preteguje, pa včasih imam občutek da začne skakat notr, ker me prou pošteno rukne, pa en kucelj, ne vem a je koleno al stopalo, pač bolj špičasto, skos vn rine ob strani in pol jo fino pobožam tm, pa ritko vn daje istočasno in pol se cartamo user posted image . pa če se s kremo po trebuhu mažem, se tud začne premikat user posted image

grem se počasi zrihtat, da bom ob 8ih že v P. upam, da ne bom predolgo čakala, ker bom drugače umrla od lakote... moram bit tešča.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
27.8.2009 7:11:21   
Anonimen
se oproščam k udilam

dobro jutro

če bo kera potrebovala črpalko od aventa za mleko si spumpat jo prodam!

več na ZS

l.p.

majčica 2009

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2948
27.8.2009 7:33:46   
jasmina in tadej
Jutrouser posted image !

Js grem na pregled na CTG in če se do 2h ne vrnem na forum pomeni da ostanem tam!!!!!

Lep dan vsem!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
27.8.2009 7:51:37   
vila MaLiNa

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

Hvala, da podatke pišete krepko ali pa v barvah user posted image .

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( user posted image ,user posted image )   NP Spol Por. Kg Objava

28.08. 
altaja (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )      28.08.  user posted image   LJ +13,5    S, A

29.08.
Eternety (30)        
(1.user posted image , 0.user posted image )    ??  user posted image   MB   +12

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2user posted image )     ??     user posted image     CE   +18
tulpek (27)            (1. user posted image , 0. user posted image )   28.08.   user posted image   CE +12,  S, A

31.08.  
veselka (28)          (1. user posted image , 0.user posted image )    31.08.   user posted image   PO +20,5
eva Ana (28)           (1.user posted image , 0. user posted image )     02.09.  user posted image  +9,5

1.09.
binči (28)             
(7.user posted image , 3. user posted image )     ??   user posted image   KR  +12

02.09. 
koss (25)                 (1. user posted image , 0. user posted image )   ??  user posted image CE +15
vila MaLiNa (27)     (1. user posted image , 0. user posted image )    31.08.  user posted image  LJ +20

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     01.09.  user posted image CE +13
TiaŽan (23)              (1. user posted image , 0. user posted image )   ??  user posted image CE +18

04.09.  
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    27.08.  user posted image IZOLA +10,  S

05.09. 
eltea333 (28)          (1.user posted image , 0.user posted image )     24.08.  user posted image   ŠEMPETER +10,  S
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )      ??  user posted image   MB +17,  S

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0. user posted image )    ?? user posted image   +15
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2. user posted image )   28.08   user posted image   LJ  +10
litlleMiss (18)          (1. user posted image , 0. user posted image )   ??  user posted image   PT  +19
oktavija (29)           (2. user posted image , 0. user posted image )   ??  user posted image   CE  +12
škorpijončica (20)   (1. user posted image , 0.user posted image )   02.09.   user posted image   PO  +10

08.09.

draja (30)               (2.user posted image , 1. user posted image )     26.08.  user posted image   LJ  +12 

09.09. 
cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )   28.08   user posted image    NM  +10
JaLuca (33)              (3.user posted image , 2.user posted image )    28.08.   user posted image    PT +12,9,  S
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     07.09.   user posted image    JE   +11
Lubenička (20)        (1. user posted image , 0.user posted image   03.09.   user posted image    LJ  +14
mož*(44)                 (4. user posted image , 3.user posted image   02.09.   user posted image     LJ   +9
sontschica (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    01.09.  user posted image  TRB +10,5
zadovoljnalana (  ) 
(2.user posted image , 1. user posted image )     ??       user posted image

10.09.  
baja* (29)               (2.user posted image , 1.user posted image     ?.?.  user posted image   MB +7
vn1983(25)             (3.user posted image , 2. user posted image )    ??.  user posted image   PO  +11

11.09.
jpnincy (26)               (1.user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   user posted image   SG +11
mayathebee (22)        (1.user posted image , 0. user posted image )    31.08.  user posted image    MB +12,4

12.09.

Chebelzza (28)          (2.user posted image , 2.user posted image )      ??  user posted image  SG  +18
Nataša31 (?)              (2.user posted image , 1. user posted image )     ??  user posted image JE

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )    04.09.  user posted image   JE +8, S
indy0024 (26)            (1. user posted image , 0. user posted image )   03.09user posted image   LJ +8
majra (30)                  (2. user posted image , 1. user posted image  ??          user posted image +5      
spela** (22)               (1. user posted image , 0. user posted image )   ??         user posted image   MB +12

16.09. 
Alma84 (24)                (?.user posted image , ?. user posted image )    25.08.  user posted image   +17
Polari (26)                   (1.user posted image , 0. user posted image )   31.08.  user posted image   PT  +10,  S

17.09.
barni80 (29)                (1. user posted image , 0.user posted image 25.08.  user posted image KR  +13
noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.       user posted image MB +8,5
nussy  (28)                  
(2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0. user posted image )    27.08.  user posted image  +12

20.09. 
Casiopea (28)              (1. user posted image , 0. user posted image )  31.08.    user posted image   +10
larilu (23)                    (3.user posted image , 1. user posted image )     ??         user posted image   LJ +11
Nepoznana (27)          (1. user posted image , 0. user posted image )    01.09.  user posted image   BREŽICE  +4,  S
yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )    25.08.   user posted image   +1

21.9.

bambina23 (23)         
(1. user posted image , 0. user posted image )    ??  user posted image   ŠEMPETER, +10

22.09. 
_melody_ (21)             (1. user posted image , 0.user posted image )   09.09.   user posted image BREŽICE +12
klaja (28)                     (3.user posted image , 2. user posted image )    03.09.   user posted image   MB  +10

23.09.
kupido (30)                 
(?user posted image , 0user posted image   )     27.08.   user posted image    +7

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    02.09.   user posted image   Šempeter +7,5 
chebelica21 (22)         ( 1. user posted image , 0. user posted image )  02.09.   user posted image   MB   +19
ja.lo09 (28)                  (3. user posted image , 1. user posted image??          user posted image   +10
maayaa (27)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    ??          user posted image   KR  +14 
Picabo (29)                   (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?      user posted image   LJ +6

25.09
Massa26 (31)              (2. user posted image ,0. user posted image )    ?.?.  user posted image   JE

26.09.

Katka11 (33)              (2. user posted image , 1. user posted image )      24.08. user posted image  + 4,5
Rožica82 (26)             (2. user posted image , 1. user posted image )      02.09  user posted image MS +7
tažana (26)                 (2.user posted image , 1. user posted image )      04.09.  KR +12

27.09. 
jullie (28)                     (2. user posted image , 1. user posted image )   01.09. user posted image   PT +4  S
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )    27.08. user posted image CE +15
tanik (31)                     (1. user posted image , 0. user posted image )    07.09. user posted image  LJ +8  S
sonchek ( ? )                 
(3. user posted image , 1. user posted image )      ??    PO

28.09.  
dolenjka (31)               (2. user posted image , 1. user posted image )    06.09.  user posted image   PO +17,5
dreja79 (30)                (2.user posted image , 1. user posted image )      07.09.  user posted image   KR  +10 
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1. user posted image )      07.09.  user posted image   LJ +15,  S

30.09.  
Bety11 (43)                 (? user posted image , 3. user posted image )        09.09.  user posted image PO
simonae (32)                (3. user posted image , 2.user posted image )       01.09.  user posted image   LJ +13, S

Skupaj: 69

Fantki :  27

Punčke : 22
Presenečenje : 20

Objava;
kategorije: septembrke - S, avgustovke - A, rodili smo- RS, oktobrke - O

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška, sarajan, Pia67, soncek_25

Začasno izbrisani, ker ni podatkov za seznam:lenck, KruceFiks,Ne vem,teta tulpa,S1902,jancyika,angelina,barbka26,janezz,doria, laraa,mar3ja22,majica.
(Prosimo, da posredujete podatke za uvrstitev na seznam.)

Koristne povezave se nahajajo na seznamu na prvi strani teme II.
Matične celice - javna banka
Informacije-klik
Prijavnica - klik
Dihanje - Bety - klik

user posted image   user posted image   

Rodile:

Datum               mamica                      otroček

19.6.                Rubin                       Gaja in Zojauser posted image
21.7.                Planinc1978                Julija
16.8.                Dulsineya                     Lili

17.8.                Lorian                        Dorian
18.8.                Sarchi                         Maks
23.8.                Tamika                        Jure            
23.8.                Koss                         Gal Aleksej
26.8.                Eltea333                     Izak

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

IME ZA PUNČKO
gugla

Katero ime za punčko bi izbrali?

Tara (20%)

Neli (15%)

Mishel (5%)

Lori (5%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 342

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!