|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
27.8.2009 11:22:38   
baby blue
eva Ana srečno... Upam da že cortaš user posted image user posted image

Jst sem pa tudi iz pregleda... Najprej sem čakala na ginekološkem skoraj pol urce da me je vzela notr in izmerila pritisk ter me stehtala... Kg ostajajo isti, pritisk 130/85... Potem me je pa poslala na porodniški oddelek na 30 minutni CTG ki ni pokazal nič presenetljivega od tega je otrok 20 minutk lepo spal... Popadkov ni bilo je sicer nekaj nakazanega ampak je rekla da je to bolj kot neka rahla brca... Skratka rodili še ne bomo... Po CTG-ju sem šla nazaj na ginekološki oddelek kjer mi je naredila potem UZ in je vse ok... Otroček ima 2800 g... Ko sem bila na CTG-ju je še ene obrazce o poteku nosečnosti in podatkih izpolnjevala... Naslednji pregled oziroma CTG in UZ imam 3.9 če me ne bo prej luna vrgla user posted image user posted image Aja pa naslednjič bom dala še vodo pa vaginalno me bo pregledala da vidi stanje tam spodaj user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
27.8.2009 11:27:10   
Pupček
Hojla

jaz sem tudi še v enem kosu.

se mi kar smilite, ko berem, da slabo spite. jaz od kar se je mal shladilo (no vsaj ponoči se je) spim super. sicer grem 2x do 3x na wc, kar ni tako hudo glede na to da imam le 4 korake do školjke user posted image . spim pa do 9-ih, pa še takrat mi je težko vstat. sem kar zaspanček ratala user posted image . no ja, zdaj filam baterije za pol ko me bo malo deralo budilo.

kar se tiče vrstnega reda za rojevanje. jaz dam prednost altaji, veselki, tulpek-u, bariki in vili malini - za vrstni red se same dogovorite, no pol bi pa že jaz šla. no, pred sabo spustim še jasmino.
eva Ana pa verjeno zdej že carta, če ne pa user posted image user posted image user posted image da bo čim prej.

Veselka user posted image user posted image user posted image da bo na pregledu vse ok.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
27.8.2009 11:27:29   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Uh punce, ve ste pa pozorne na vsaki gib,špikanje, otrdevanje.......jaz pa uživam, pobožam, pa grem dalje.....uživajte v teh trenutkih....jaz jih sigurno zadnjič.

Se ti pridružujemuser posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
27.8.2009 11:30:05   
Anonimen
ma če me ne bi bolel pa tko naprej bi zarad mene lahk tud čez rok bila tko k pa ni vse fantastično in super bi pa raj čimprej se teh bolečin rešila in pa potem na polno uživala no sej tko k Kid rock poje
...we're one day older and one step closer,roll on tonight....
poudarkom na tonightuser posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2979
27.8.2009 11:36:37   
BBP
Evo mene s pregleda. Prvi CTG je za mano. Brez posebnosti. Utrip ok, o popadkih ne duha ne sluha, kar je tudi ok. Pritisk sem imela danes začuda nekam visok zame, ampak ni G nič komentirala. Kile so na istem. Voda ok. Naše dete ima 3080 gramov. Me pa že jutri čaka zunanji obrat, tako da moram danes porihtat še vse zadeve, ki jih do zdaj nisem uspela in mojmu user posted image  še enkrat naredit vodeno turo, kje bo kaj našel. user posted image

Eva ana, upam, da že držiš svoj mali zakladek v rokah. user posted image user posted image user posted image user posted image

Še user posted image user posted image user posted image  za Veselko. Upam, da je z user posted image  vse ok. Mogoče pa tudi ona že carta.

Potem pa najbolje, da se kar po vrsti odpravimo. user posted image  Jaz se namreč ne bi še vrivala v vrsto.

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
27.8.2009 12:04:48   
Lubenička
Pozdravljene,

danes sem pa kar dobro spala user posted image Nč posebnega se ne dogaja...

eva Ana...držimo pesti, da bo vse vredu user posted image user posted image user posted image

Vse ostale...čestitke za dobro opravljene preglede!! user posted image user posted image user posted image

altaja, tulpek...jaz vama dajem prednost...naj se že kej zgodi, madona!! user posted image
Drugače pa je 4.9. polna luna in mislim, da bo takrat gužva v P...katere bodo pa na vrsti, bomo pa takrat videle user posted image

grem jaz likat...imam 5 strojev user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu BBP)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
27.8.2009 12:08:00   
kepica
Evo mene z nenačrtovanega pregleda. Že včeraj ponoči pa potem čez dan in danes ponoči sem imela trd trebuh. In ker mi G ni dala nič napotnice za ctg, sem se danes kar sama odpravila v P, da me malo pogledajo. Ko sem jim povedala, da sem prvič imela zeleno plodovnico, so me takoj poslali na amnioskopijo, potem pa je sledil vaginalni pregled in ctg. Plodovnica je čista, odprta sem 2cm, ctg popadkov ni zaznal, sem jih pa dobila takoj po ctg-ju in se občasno pojavljajo. Naslednjo amnioskopijo imam v ponedeljek, ampak so rekli, da je samo vprašanje časa, tako da ni rečeno, da jo dočakam. Malo krvavim po pregledu, trebuh imam še vedno kot beton, mali na vsake toliko malo pomiga pa malo me panika daje, ker nisem pričakovala, da se bo vse to razvilo iz enega navadnega pregleda, zato se sedaj intenzivno psihično pripravljam, da bi znali danes že kam letet ali pa v naslednjih dneh.

Ja, pa še nekaj za seznam. Po sili razmer smo spremenili kraj poroda (beri:pobrali so mi vse papirje, imajo polno svežih izvidov pa še čakajo me, tako, da ne bom komplicirala), zato bom rodila v Kranju in ne na Jesenicah.

Toliko na hitro. Sedaj se grem pa spedenat...za vsak slučajuser posted image

(odgovor članu BBP)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
27.8.2009 12:11:07   
barika
Kepica, a prvič, ko si rodila, si bila čez rok?? jaz sem bila (12 dni) in je bila zato plodovnica temno zelena, kar je verjetno normalnouser posted image

men je pa danes moj brat izjavil (pride vsak dan za dobre 3 urce) da zdej pa nej že grem rodit, ali pa počivat, ne pa da skoz letam okoliuser posted image user posted image , pa sem se zamislala in res samo letam okoli, sej mi ful paše, ampak potem pa obležim ali pa obsedim, potem pa spet naprejuser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
27.8.2009 12:13:21   
aromaja
Pismo, tukaj ste pa res vse nestrpne :) Jaz sem kot ponavadi, s tem da me manj boli hrbet in da sem postala čist brezvoljna in brez energije za karkoli. Vsega tega otrdevanja, premikanja, špikanja pa sploh ne šmirglam, pri meni je itak skoz non-stop žurka že zadnje tri mesece. Ko bodo popadki, bom prekleto dobro vedla da je to to, še nobena ni prespala lastnega poroda ;)

Za seznam: naslednji pregled imam 2.9., vse ostalo ostaja nespremenjeno

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
27.8.2009 12:13:36   
veselka
evo me nazaj iz P...

CTG nič posebnega,
odprtost nič posebnega...
UZ ploda nekaj je med mehurjem in levo ledvičko, ampak se skozi mene ne da povedat kaj točno. je pa ledvička BP tako da bodo počakali, da rodim normalno (baje pediatri ne marajo da se sproža porod, če res ne zgleda kej resno narobe) in potem moji rožici po porodu naredili UZ in če kej ni ok, gre verjetno v Lj. tko da je dr. Merlo rekel, da naj naju ne skrbi, ker ledvička zgleda zdrava. v ponedeljek pa naj že ob 7ih pridem v P (če prej ne bo akcije) na CTG in pregled (torej moram poklicat mojo G, ker imam popoldne pri njej naročen pregled, pa je verjetno brez veze se vozit še do lj, če zjutraj ne bo posebnosti), pa na gibe naj bom pozorna do takrat.

v glavnem, grem zdej mal noge v luft dat.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
27.8.2009 12:16:01   
tulpek
Kepica, pa ti nas boš vse prehitela... kaj pa sms obveščanje user posted image . Boga Tanik, bo mogla cele dneve prepisovat sms-e sem gor user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
27.8.2009 12:18:54   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: barika
Kepica, a prvič, ko si rodila, si bila čez rok?? jaz sem bila (12 dni) in je bila zato plodovnica temno zelena, kar je verjetno normalnouser posted image

Prvič sem imela na PDP pregled in je bila voda mlečna, ampak so me naročili, naj pridem naslednji dan rodit. In ko sem naslednji dan prišla-torej en dan čez rok, je bila voda že zeleno obarvana, kar ni dobro za otročka, saj se lahko okuži, zato je mali dobil antibiotik. Voda mora biti mlečna in ne zelena. Če je zelena je že panika. Vsaj pri meni je bilo tako.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
27.8.2009 12:19:32   
tulpek
Veselka... kaj naj rečem... bilo bi boljše, če bi rekli, da je vse super, ampak tudi tako bo dobro. Če bi bilo kaj resnega, bi že posredovali, če ne drugega, bi hoteli user posted image čim prej zunaj. Mogoče ima samo UZ kakšne probleme s tvojim user posted image . Srečno in držim pesti, da ne bo treba v Lj z user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
27.8.2009 12:24:08   
kepica
Punce, pravkar sem dobila sms:

Hej pri nam gre zares! Odprti, v porodni z popadki! Jasmina in tadej

go go Jasminauser posted image user posted image user posted image Hiter in čim manj boleč porod ti želimuser posted image

tulpek...evo, za enkrat še izpolnjujem svojo dolžnost. Če pa kaj pride vmesuser posted image se bom pa s Tanik zmenila. Vsekakor boste obveščene.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
27.8.2009 12:27:14   
Lubenička
jasmina in tadej...GO GO GO user posted image user posted image user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
27.8.2009 12:29:40   
barika
uuuu jasmina, čim hitreje in čim manj boleče!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

tulpek a boma obupale, al počakama, da se gužva znormalizira?user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
27.8.2009 12:39:13   
veselka
jasmina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
27.8.2009 12:58:01   
tulpek
Jasmina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(še ena, ki se vrivauser posted image user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: barika

uuuu jasmina, čim hitreje in čim manj boleče!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

tulpek a boma obupale, al počakama, da se gužva znormalizira?user posted image

Pa ne vem...naj se do nedelje gužva znormalizira, potem jo pa lahko midve narediva, vsaki v svoji enoposteljni porodni user posted image user posted image user posted image . Ampak tista pinki je moja user posted image user posted image .

Js sem že napol obupana in to predvsem zato, ker nimam nič drugega za počet, kot čakat, da me kaj zašraufa. Če bi bila s čim zaposlena, bi bilo boljše, tak pa samo o tem razmišljam...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
27.8.2009 12:59:28   
barika
Tulpek, meni je vseeno, v kaeri sobi rodim, taprvič sem v oni za tri (pa sma bila z mojim sama) in sploh ni panike, je vse tak skrito, da se nič ne vidi

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
27.8.2009 13:04:26   
tulpek
Barika, saj če bi bila sama not, niti ne bi bilo tako grozno. Čeprav... verjetno takrat res ne opaziš, kaj se dogaja okoli, je dosti drugih stvari. Pa js bi vseeno raje pinki sobo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
27.8.2009 13:15:51   
klaja
Jasmina sedaj pa gre zares, dihaj, dihaj!!!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
27.8.2009 13:19:39   
simonae
Eltea, Izak in ati! Čestitke za malega korenjaka

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
27.8.2009 13:26:19   
chebelica21
Jasmina naj hitro mine,... Še malo pa boš imela svojo kepico v naročju,... user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa že jaz postajam nestrpna,... Čeprav še imam čas,...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
27.8.2009 13:26:55   
simonae
Jasmina in tadej!

Moje dete tudi ne miga več tako kot prej (že od 33.tedna) in občasno komaj skupaj spravim res 10 gibov in me občasno skrbi.

No, pa sem imela ta teden pregled in med ultrazvokom meni G joj kako je živahno dete, nič ni primeru. Jaz pa a res? user posted image

Sploh nisem nič čutila, ko pa pogledam, pa se je res vse premikalo. A niso bili to ostri in hitri gibi, ampak bolj počasni. Torej, morda se tudi tebi to zgodi. Saj naslednja dva dneva pa je spet vse ven lezlo iz trebuha in sem komaj dihala občasno, ko ni bilo nič miru.

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
27.8.2009 13:30:05   
tažana
dejmo Jasmina, dejmo Jasmina...user posted image user posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?