|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
26.8.2009 19:08:45   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: vn1983

Te lahko nekaj vprašam vila MaLiNa?
A si mela kakšne težave, da si dobila vaginalete? Ko jaz mam tut kar nekaj te sluzi, čeprav ni nč posebnega, sam me pa mal moti, pa sej veš, sam vprašam....res bi rada bla ziher....JOJ kaj delajo hormoni!

Seveda lahko vprašašuser posted image

Težav nobenih, ampak se mi pa pojavlja en voden izcedek, ki ima zelo neprijeten vonj (pa nič ni sesirjen al pa da bi kaj srbelo...). Komentiral ni nič, spral nožnico in predpisal vaginalete. To je bilo to... Za sluz mi je pa rekel, da je to normalno v tako visoki nosečnosti. Sem ga raje tudi jaz vprašala...

Pa nič niso hormoni, ampak skrb za tvojo še nerojeno štrucouser posted image .

(odgovor članu vn1983)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
26.8.2009 19:21:18   
altaja
Govorila z dežurnim zdravnikom. Moram se opazovat in če se ponovi takoj v P. Rekel je še, da če je bla plodovna voda, bo še teklo, prej kot slej se bodo pojavili tudi popadki. V enem ali drugem primeru gre za začetek poroda. To je to.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
26.8.2009 19:33:23   
polari
Altaja, potem pa držimo pesti, da bo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
26.8.2009 19:44:55   
tulpek
Vila Malina, glede Lorian na seznamu: je že rodila nekaj dni nazaj (23 ali 24. 8), tako da jo lahko izbrišeš in dodaš na seznam na koncu.... Evo sem našla:

Lorian: Zdravo, se javim na brzino. 17.08. se je naša družina povečala za 51 cm in teža nam je narastla za 3890g, pridružil se nam je Dorian. Sva doma že od petka, pa mi nekako ne uspe do računalnika. Oba sva OK.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
26.8.2009 19:46:38   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Govorila z dežurnim zdravnikom. Moram se opazovat in če se ponovi takoj v P. Rekel je še, da če je bla plodovna voda, bo še teklo, prej kot slej se bodo pojavili tudi popadki. V enem ali drugem primeru gre za začetek poroda. To je to.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da je to to! Me ni treba čakat, ti dam dovoljenje, da greš prej rodit user posted image user posted image . Že imam dogovore z Oktavijo in Bariko, da gremo skupaj v P, za vsak slučaj user posted image user posted image user posted image . Tak da veselo v akcijo.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 26.8.2009 19:52:44 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
26.8.2009 19:51:41   
škorpijončica

Lorian tudi?user posted image Ja, čestitke!!!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
26.8.2009 19:57:34   
škorpijončica
..khm.. nekaj dni me ni bilo na forumu pa sem šele zdaj zvedla... a tako... mali septembrčki... zdaj bo verjetno vsakih par ena ob trebušček!

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
26.8.2009 20:15:27   
škorpijončica
Hej Tulpek, mogoče bo pa akcija tudi pri tebi user posted image hitro pa čimmanj boleče opravi, hihi, da se znebimo že vas avgustovkuser posted image saj ne, brez zamere, sam pa vam kar privoščim, da se že enkrat rešite,

... ker sm jst tudi tako neučakana... kar ne vem..sm mislila, da bo kmalu, pa kar čaaaakaaam....no, in zdaj sem se odločila, da se enostavno ne bom več ukvarjala s tem kdaj bom rodila...skušala bom odmislit trebušček in ignorirala popadke, otrdevanje trebuha in izcedek na hlačkah. če mi bo pa voda odtekla bom pa že vedla... tako bo hitreje, ker sem prejšnje leto tudi vsak mesec pričakovala, da bom zanosila potem je bil pa jok vsakič ko sem dobila menstruacijo. In ko sem pozabila, da bi rada zanosila, začela kadit, pila za novo leto, pa še simptomi so bili takšni, da je zgledalo kot da bo spet M., takrat me je pa tisti clearblue plus tako presenetil! Tudi v ljubezni je tako; ko iščeš fanta ga ne dobš nikakor, potem pa kar tako po naklučju, ko najmanj pričakuješ, spoznaš pravga.. hehe, jst sm ga dobila kar na štop, relacija kočevje-ljuser posted image Saj res, da ne bomo samo jamrale, kako boli pa špika; ma katera kakšno zanimivo zgodbo, ki jo bo pripovedovala svojim potrokom; "kako sta se oči in mami spoznala" (?)

Aja, ju3 grem spet nazaj v Ankaran.
Sicer pa se mogoče celo kaj pofočkam, ker sem našla eno kavarno z internetom. Če se pa kaj zgodi, javim kepici seveda. A bi mi lahko še Tanik za vsak slučaj dala št.? ,islim, da je ona rezerva.. Fajn se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 2908
26.8.2009 20:23:00   
Erdbeere
škorpijončica, a ti greš v LJ rodit...midve bi lahko šli skupaj, ko imava na isti dan rok user posted image

Dej ne prehitevaj pa greva 1.9. ker sem se jaz za ta dan odločila...samo ne vem še kako naj vse to speljem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2909
26.8.2009 20:29:48   
škorpijončica
Ne, erdbeere, za postojno sm se odločila, ker imajo epiduralno skoz na voljo, pa še iz morja po avtocesti ful hitr prideš do tja, če se bo zgodilo v naslednjih dneh...Verjetno greva v soboto nazaj domov, sicer bi lahko še ostala, sam potem bi pa v gužvo padla..bova vidla..pa jst sm prav tečna na morju, si ful želim domov, ker me moj mucek čaka..ful sem navezana nanj.. pa sem mislila, da bova šla s fantom na poročno potovanje čez kakšno leto, ampak če mačka ne morem pustit brez skrbi doma tašči, le kako bova šla kamerkoli brez svoje hčerkice?..Ja, no saj zato se pa ljudje poročijo še preden dobijo otroka...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
26.8.2009 20:30:43   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

škorpijončica, a ti greš v LJ rodit...midve bi lahko šli skupaj, ko imava na isti dan rok user posted image

Dej ne prehitevaj pa greva 1.9. ker sem se jaz za ta dan odločila...samo ne vem še kako naj vse to speljem user posted image

A ti to resno user posted image  Joj, jaz si pa kot otrok nikoli ne bi želela imet RD na 1. šolski dan, bi bil pa že 1.11. boljši user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Mal heca mora bit, da ne bomo samo jamrale kot pravi Bety user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
26.8.2009 20:32:35   
dolenjka
Ej škorpijončica, jaz imam 6.9. v PO pregled in če boš tam te lahko pridem pogledat, sam mi moraš obljubit da se ne bom od tebe pol kakih popadkov nalezla user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
26.8.2009 20:37:43   
baja*
helouser posted image

fuuul dolgo se že nisem javila, tu in tam vas malo preletim... no, zdaj pa sem vidla neke debate okol odtekanja plodovnice pa se moram oglasit, da vam povem kako je bilo prvič pri meni: noseča sem bila šele 35t, ko sem ob štirih popoldan naenkrat začutla, da se mi je par kapljic vlilo, ampak nisem niti pomislila, da je to to. Jaz sem bla ziher, da imam pač neki izcedekuser posted image  tu in tam se je še malo vlilo (ampak res malo, mičkeno), pol je pa nehalo. No, ob 23-ih zvečer pa me zbudi neko čudno šraufanjeuser posted image  sem se šla na wc spraznit, pol se je pa začelo špikanje v križu, zbudila sem dragega in sva šibala v P, kjer sem se v 3 urah odprla od 1 do 10cm in rodila. Tako da altaja, čisto možno, da se začenja zares. Bodi pozorna, če bo voda obarvana rahlo roza. Pa nočem te strašit, samo če bi se meni še 1x to zgodilo, bi šla takoj v P, ker če ti začne odtekat voda, so porodne poti odprte in lahko pride do kakšne infekcije. Meni so takoj antibiotik našopali v žilo in HB je blo z otročkom vse v redu!user posted image

sicer pa čestitke vsem, ki že cartateuser posted image user posted image user posted image user posted image  in good luck vsem, ki vas (nas) to še čakauser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
26.8.2009 20:39:00   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

A ti to resno user posted image  Joj, jaz si pa kot otrok nikoli ne bi želela imet RD na 1. šolski dan, bi bil pa že 1.11. boljši user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Mal heca mora bit, da ne bomo samo jamrale kot pravi Bety user posted image

ja čist resno no, to je želja od mojega bratca, da bosta skupaj lahko praznovala user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
26.8.2009 20:41:05   
dolenjka

ja čist resno no, to je želja od mojega bratca, da bosta skupaj lahko praznovala user posted image

Pol pa OK, čeprav lahko skupaj praznujeta tut če boš 2.9. rodila user posted image , user posted image  pa ne bo kaznovan vsako leto do faksa user posted image  user posted image  user posted image
Pa brez zamere, ker upam da veš da je samo hec user posted image

A veste kater datum je pa res lep za rodit? 9.9.2009, a ne? user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
26.8.2009 20:42:37   
Bety11
hi hi hi...Škorpijončica...user posted image user posted image user posted image ...nasmejala sem se....Tudi ta ironija je boljša kot vsakdanje jamranje in iskanje znakov.....Poroda še nobena ni zamudila ali spregledala....user posted image user posted image ....Ti kar uživaj na morju, čeprav za mene Ankaran ni morje, temveč luža.user posted image ..Tam pa se ne bi kopala....Od naše obale pa do Pule je vse umazano in šele potem se začne pravo morje....

Pa če te zagrabi na poti, je Postojna bližja kot LJ....user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
26.8.2009 20:57:39   
škorpijončica

V postu sem se zmotila, nisem mislila na tulpek ampak na altajo, sem malo zamešala..ker me nekaj časa ni blo na furum pa že bluzim nekaj po svoje...
Ja, Bety, saj mislim, da si ti to kar sem jst povedala že prej razmišljala.. če sam odštevaš pa iščeš znake, da bo kmalu, se še bolj vleče, in kakor si napisala, poroda ni še nobena zamudila, ko bo šlo zares bom že vedla...
Hja, Ankaran bo moral biti za to leto kar ok, še vesela sem lahko, da sploh lahko kam grem...sicer pa se strinjam s tabo, voda je res umazana..tista sluzasta trava..fuj..sam se tolažim, da cvetenje morja pač naravno in da se vsaj ohladim, čeprav me je nakaj dni nazaj res minilo, da bi šla sploh notr, pa sm šla potem iz enga pomola, kjer je bilo malo bolje.. sicer pa ni samo v tem point, že to, da nekam greš in da se ne dolgočasiš doma je nekaj vredno.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
26.8.2009 21:02:07   
SONČEK LARA
En prelep večer vsem...

Altaja...glede plodovne vode, mislim da sem napisala že 2x, pa bom še enkrat. meni je pri Lari dtekala po kapljicah, dvakrat sem zamenjala hlačke in poklicala svojo G, ta mi je rekla, da naj grem kar v P in sem šla, vsa presrana, ker sem se počutila odlično, brez bolečin, mokrih hlačk od nkoder več...tko da mi je blo res kr neki hodit, ampak dobr sem šla...Me poležejo na posteljo in glej ga zlomka odprta 5cm, nbene bolečine, ničesar, tako da sama presodi. Sicer pa vidim da je tvoj dan te dni, tko da veseli dogodek bo prav kmalu.

Bety11...kar si napisala...se strinjam s teboj. Poleg tega pa sem še vedno mnenja da tudi izkušnje izoblikujejo človeka. Več ne bom pisala, ker se mi zdi da bi se razpisala...in mnogih tukaj najin pogovor ne bi zanimal. Tako da mogoče kdaj ob kavi.

Moj dan danes...zjutraj sem potem šla na tisti sprehod, s katerega sme komaj priracala nazaj domov, namreč v eno smer je tam okoli 3 km, tko da je kr nekaj hoje. Skratka od jutra naprej sem mislila d ame boli želodec, ta bolečina se je stopnjevala tako daleč da me je bolel cel trebuh (pa ne tam spodaj), bolečine v križu da sem komaj stala in te bolečine v zg. delu  trebuha so bile v določenem intervalu ampak takem čudnem, tudi na 2 minuti in tudi na 20min. V glavnem kr neki, slabo cel dan, hrane vidt ne morem. moje telo je tako utrujeno in ne vem ali se me loteva kaka viroza ali so kaki znaki. Če bi imela samo en teden do konca temu ne bi pripisovala nobenih skrbi, ker pa imam še dobre 4 tedne mi je pa mal skeri, da bi bil sedaj že čas za odhod v P. No sedaj se je stanje pomirilo, sem samo še švoh, čudna v glavnem. Če se jutri stanje ne izboljša grem pač do svoje G, ker da sama toplo vodo odkrivam nima pomena, vsak naj se drži svoje stroke in dela.

Toliko iz moje strani...grem kr spat, ker tud sedet ne morem. Čao

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
26.8.2009 21:08:20   
Lubenička
altaja...bomo držali pesti user posted image user posted image user posted image

dolenjka...9.9.09. je res lep datum, ja...jaz imam takrat rok. samo, kaj veš...lahko da je prej ali kasnej, malo verjetnosti je, da na rok rodiš. user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 2919
26.8.2009 21:11:40   
škorpijončica

Ej škorpijončica, jaz imam 6.9. v PO pregled in če boš tam te lahko pridem pogledat, sam mi moraš obljubit da se ne bom od tebe pol kakih popadkov nalezla user posted image  user posted image  user posted image

Dolenjka prav, ti se kar oglasi, čeprav nikoli se ne ve, kdaj bom jst na vrsti. Če bom pa po naklučju res ravno 6. v P, pa kepico vprašaj za mojo št.

Ja 9.9. 2009 je pa tudi meni fajn datum, samo 11. sep pa ne bi rada rodila (kako se boste smejale, če vam ravno takrat sporočim veselo novico, zdaj ko sem to napisala)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
26.8.2009 21:13:10   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

V postu sem se zmotila, nisem mislila na tulpek ampak na altajo, sem malo zamešala..ker me nekaj časa ni blo na furum pa že bluzim nekaj po svoje...

Js sem pa že mislila, da si tako dobra, da meni to želiš user posted image user posted image . Pa saj lahko kar obema, ne bo imela nobena nič proti... mogoče me pa ponoči kaj zagrabi user posted image user posted image user posted image . Čeprav počutje je tako, kot da sploh nisem noseča user posted image user posted image user posted image , kaj šele tik pred porodom.
Evo bety, js nič ne jamram, razen tega, da bi že imela svojega bebija user posted image . Prav fajn mi je.

Neposredna povezava do sporočila: 2921
26.8.2009 21:18:20   
škorpijončica

Ja Tulpek, ne biti užaljena, saj tebi tud želim, sem napisala tudi, da se avgustovke počasi odpravite že v porodnišnico, tako da lahko potem še septembrke brez slabe vesti pridemo za vami user posted image . Tudi zate bom gotovo kmalu držala pesti user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
26.8.2009 21:21:01   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Joj ampak tele desci so pa še bolj neučakani kot me... kliče prijatelj, kliče svak... pa vsi razočarani, ko sem še domauser posted image  Moj dragi tudi skos kliče, če je treba že kam pelatuser posted image . Si mislim, če ne bodo kmalu nehali, da ja - ampak mojo tečnobouser posted image

po moje pa zato, ker bojo imeli ornk žurko, ampak ti si pa še vedno doma ...mislim, kok si upaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

En predlog, kaj če bi tiste, ki so že rodile, brisala iz seznama nosečk??

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
26.8.2009 21:22:20   
Erdbeere
ja sej moj drugi datum za rodit je pa pol 9.9. če 1.9. odpade, bom do takrat noge skupaj tiščala user posted image

He he še dobr da mam še tolk opravkov preden grem rodit, meni dnevi kar bežijo, komaj samo sebe dohajam.

Neposredna povezava do sporočila: 2924
26.8.2009 21:22:56   
eva Ana
vila malina koliko si pa imela pritiska? Meni tud full nagaja, mam vedno previsokega in sem vedno kregana. Pol mi pa vedno vodo in kri vzamejo pa je vedno vse ok. Če pa že vidim te face, pa aparat, pa mi kr začne pritisk dvigovat!

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Spontani splav
Michonne RR

Ali ste kdaj doživele spontani splav?

Da (48%)

Ne (52%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!