škorpijončica
|
Hej Tulpek, mogoče bo pa akcija tudi pri tebi hitro pa čimmanj boleče opravi, hihi, da se znebimo že vas avgustovk saj ne, brez zamere, sam pa vam kar privoščim, da se že enkrat rešite, ... ker sm jst tudi tako neučakana... kar ne vem..sm mislila, da bo kmalu, pa kar čaaaakaaam....no, in zdaj sem se odločila, da se enostavno ne bom več ukvarjala s tem kdaj bom rodila...skušala bom odmislit trebušček in ignorirala popadke, otrdevanje trebuha in izcedek na hlačkah. če mi bo pa voda odtekla bom pa že vedla... tako bo hitreje, ker sem prejšnje leto tudi vsak mesec pričakovala, da bom zanosila potem je bil pa jok vsakič ko sem dobila menstruacijo. In ko sem pozabila, da bi rada zanosila, začela kadit, pila za novo leto, pa še simptomi so bili takšni, da je zgledalo kot da bo spet M., takrat me je pa tisti clearblue plus tako presenetil! Tudi v ljubezni je tako; ko iščeš fanta ga ne dobš nikakor, potem pa kar tako po naklučju, ko najmanj pričakuješ, spoznaš pravga.. hehe, jst sm ga dobila kar na štop, relacija kočevje-lj Saj res, da ne bomo samo jamrale, kako boli pa špika; ma katera kakšno zanimivo zgodbo, ki jo bo pripovedovala svojim potrokom; "kako sta se oči in mami spoznala" (?) Aja, ju3 grem spet nazaj v Ankaran. Sicer pa se mogoče celo kaj pofočkam, ker sem našla eno kavarno z internetom. Če se pa kaj zgodi, javim kepici seveda. A bi mi lahko še Tanik za vsak slučaj dala št.? ,islim, da je ona rezerva.. Fajn se imejte!
|