yania
|
Tasa...verjemi mi da zaradi tega ker ni bilo čisto spasirano, al pa moj tudi ne je, če je preutrujen, če mu prekmal dam za jesti.....ja sej eni pravijo, da se samo pretlači....mah, potem pa se kremži kot bi žeblje jedel....jaz mu kuham kolerabico, nadzemno, in en krompirček...je pa tudi omagal...tako da sem kuho ustavila, in bo jedel ko se zbudi, bom priklopila za ene 10 minut še...kaj naj...če bi ga bodrila še pol ure, mi ziher ne bi tako jedel...ma imajo fore naši malčki...je pa tako, da jaz se spomnim, sem Najo kar orenk silila s hrano, ker je bila prelahka, pa vse kar sem skuhala ji ni bilo všeč in sem skakala okrog nje z igračami, da je vsaj kake četrt pojedla...no in mislim, da če se jim enkrat žlička zameri, tudi ni dobro....poskusi dat malo kasneje...če ni kromirja noter, pač pogreješ....al pa še malo pomiksaj.... Ja, včeraj je pa moj spet nekaj imel, pa sem bila sama z malima, pa pico smo delale. Timon je bil pa lačen, pa siten in zaspan...no in naredim 150 vode, 4 žlice velike milupine kašice od maline, in je goltal, dobesedno...in jaz premišljujem, če sploh lahko tako hitro je, in mu dajem žlico za žlico in to zvrhane....vedela sem da mi bo čez 2 minuti pečica piskala, in nova noter...no in pri zadnji, ampak res zadnji žlički, nekako ni zajel prej sape, in kar naenkrat v loku vsa ven...po stolčku, po obleki, kuhinja, kopalnica, hodnik....ma jaz čist fertik ga pogledam, ko ni niti zakašljal, in me gleda, pa rečem, ja kaj pa je zdej to bilo?,,,on pa AGGGG..in se smeji....božček...srce se mi je trgalo...tega nikdar več ne naredim... no in čez ene 15 minut mu naredim še enkrat pa ni hotel niti žličke....pol pa stekleničko pripravim in tudi ne... pa sem dala v grelček 120 ml mleka, in sem mu v spanju dala , pa je vse popil čez eno urco... ja, tako to je, ko delamo 100 stvari naenkrat.... jaz pa moram danes še vse spokat...jutri pa morjeeee....ga že pogrešam... Najaa, glede aventa, jaz sem dolgo imela 1, pa sem šla na 2, pa niti ni bilo neke ful razlike, ni in kupim zadnjič 4, čeprav me je prepričevala prodajalka v BC, da to pa res ful teče....no in res se mu je ful zaletavalo...in sem kupila še 3, pa sem ravno prej prekuhala cuclje...kako bo šlo s trojko, pa še ne vem povedat... je pa tako, da se nam ni nikoli mašilo, ne aptamil 1, ne aptamil 2, niti kompot precejen, ko vseeno kaj noter plava...je pa res da vedno kupim mleko v Milerju....kaj vem...kdaj dam v kar fajn vročo vodo mleko, al p abolj hladno, pa potem še segrejem....ma ni se mi res nikoli mašilo...HB.... sem pa bila danes v Milerju....mi je strgalo film...včeraj sva se pol še z mojim totalno spičla, ko se mi je vse to naredilo....mah...in sem rekla, da bom danes šla pa nabavila, da ne bom njega čakala , da se zmeni z uno kolegico....tako da N, in A. drugič, prav?....ma, se mi je butasto zdelo, da se potem še z njim pregovarjam, ko je bila tiha maša