|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
26.8.2009 6:43:41   
tasa_m
Dobro jutro,
za nov začetek dneva sem vam naredila zajtrk (vem da rabite energijo)user posted image
user posted image

Mi smo gor že od 5.30 ure, ko je mala gospodična začela pet v posteljici. user posted image Zdaj pa si jaz kafe kuham pa zajtrk si bom nardila, pol se bova z Lijo malo igrali..pol pa šibava na Tezno Maksu in Ani, s katerima se nismo videli že 2 meseca. No, pa danes greva za spremembo z avtom, ni mi za v vozičkom it, ker nikoli ne vem, kdaj bo L. začela sitnarit,da hoče ven..in pol jo bi mogla nosit kar nekaj km, kar pa mi ni, ker lahko samo ob cesti stojiva in čakava, da naju kdo pobere. Rok pa križa nisem na tomboli dobila..user posted image user posted image

Nič, grem papcat in kavico pit.

Lepo bodite.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
26.8.2009 6:45:24   
tasa_m
user posted image user posted image   Danes praznuje 6. mesecev

LUCIJA od Grahec!!  user posted image user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
26.8.2009 8:45:39   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
26.8.2009 11:13:09   
Najaa
A res nobena ne uporablja aventovih flašk? user posted image Da bi mi malo razložila te številke in to...
Sem včeraj probala še 2-ko dat in je tudi prepočasi teklo. Zanima me, če so kot pri nuku kakšne oznake S,M...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
26.8.2009 11:30:33   

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

A res nobena ne uporablja aventovih flašk? user posted image Da bi mi malo razložila te številke in to...
Sem včeraj probala še 2-ko dat in je tudi prepočasi teklo. Zanima me, če so kot pri nuku kakšne oznake S,M...user posted image

Naja jaz upoabljam aventove flaške kaj te pa zanima???nisem nč brala za nazaj

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
26.8.2009 11:37:27   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Zanima me, katero št. cuclja imata zdaj? In kakšne so sploh fore, kdaj menjaš cucelj in od česa je odvisna številka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
26.8.2009 12:08:38   

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Zanima me, katero št. cuclja imata zdaj? In kakšne so sploh fore, kdaj menjaš cucelj in od česa je odvisna številka?

Ker se je naši fulll velikokrat zaletelo smo pred kakšnim 2 mesecim menjal pri mleku cucelj 1 na dve in ga imamo še sedaj in lepo pije sem probala tri ampak prevečččččč teče...Pr čaju pa smo še kar ma enki in se nč ne pritožuje..upam da sem kaj pomagala mislim pa da tud na cucljih piše kdaj naj bi katerega uporabljali amapk men je tkole čist ok mislim da po tistih njihovih pravilih bi naj imele že 3 ampak ni šans naša se kar davi...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
26.8.2009 12:26:36   

Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
26.8.2009 12:29:56   
dana
Naaja, tudi jaz imam aventovo poleg nukove. Pri aventu sem imela št. 2 in se je pri aptamilu cucelj skoz pacal, tako da ni skor nč ven teklo, zato sva šla nazaj k nukovi, kjer teh težav nima. Aventovo uporabljamo zvečer, ko mu dam v mleko riževe kosmiče, uporabljam pa un cucelj, ki ima 3 različne velikosti, glede na to kako ga obračaš. 

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
26.8.2009 12:31:46   
Najaa
Aha... verjetno je v tem fora... da se zarad aptamila maši luknjica, ker ji tudi pri 2-ki teklo dobro. Še ko sem jaz potegnila, sem se matrala, da je kaj priteklo. Pri MAM sploh ni bilo teh težav...user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
26.8.2009 12:38:04   
dana
Vmes enkrat sem imela DM-ovo mleko, in je blo s št. 2 čisto v redu. Potem je bil pa Nejc zaprt po tem mleku, in sva šla nazaj na aptamil, kjer se je pa cucelj zabil. Zato sva šla nazaj na nukovo flaško.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
26.8.2009 12:39:40   
dana
Za seznam (če bo katera vneslauser posted image )

8920 g in 67 cm. Bil je tudi cepljen, zdaj pa lepo pančka.
Naslednje cepljenje 7.10.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
26.8.2009 13:32:46   
PERSIDA

user posted image user posted image user posted image Vidim ,da tudi radi jeteuser posted image .

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
26.8.2009 13:37:29   
Steffi

user posted image user posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
26.8.2009 13:39:31   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image user posted image user posted image Vidim ,da tudi radi jeteuser posted image .

BRAVO user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da večina marčevskih otrok rada je, predvsem fantov, punce so bolj šlang.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
26.8.2009 13:44:05   
PERSIDA

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
26.8.2009 13:58:12   
dana
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

BRAVO user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da večina marčevskih otrok rada je, predvsem fantov, punce so bolj šlang.

Ja, je kar orng dečkouser posted image Čeprav GH mu pa še ne gre preveč v slast.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
26.8.2009 15:21:43   
felix7

jaz imam aventove in chiccotove in uporabljam slednje. Kadar mu pa dam aventovo, ki imajo tudi št. 2, vem, da je to kar mal premal... Prepočasi teče.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
26.8.2009 15:34:38   
tasa_m
Jaz pa sem Liji danes skuhala cvetačo, korenček in bučko. In se je revica misla zadrgnit kako je delala zraven. Sem jo hotela pretentat, pa sem ji vmes dala malo za pit..da ji bi lažje šlo dol,je veselo pla, ko pa je videla, da gre žlica proti njej pa je usta zaklenla in ni bilo šans,da jih odpre.
Zdaj pa ne vem kaj ji ni bilo dobro. Bučkino juho je jedla že kar nekaj krat, korenček tud, scetačo tud..user posted image Očitno ji kombinacija tega ne gre ali pa zaradi tega, ker ni bilo čist spasirano? user posted image Pojma nimam..

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
26.8.2009 16:20:43   
PERSIDA

Jaz pa sem Liji danes skuhala cvetačo, korenček in bučko. In se je revica misla zadrgnit kako je delala zraven. Sem jo hotela pretentat, pa sem ji vmes dala malo za pit..da ji bi lažje šlo dol,je veselo pla, ko pa je videla, da gre žlica proti njej pa je usta zaklenla in ni bilo šans,da jih odpre.
Zdaj pa ne vem kaj ji ni bilo dobro. Bučkino juho je jedla že kar nekaj krat, korenček tud, scetačo tud..user posted image Očitno ji kombinacija tega ne gre ali pa zaradi tega, ker ni bilo čist spasirano? user posted image Pojma nimam..

Mami malo mesa daj not,noče bit vegeterjankauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
26.8.2009 16:32:11   
yania
Tasa...verjemi mi da zaradi tega ker ni bilo čisto spasirano, al pa moj tudi ne je, če je preutrujen, če mu prekmal dam za jesti.....ja sej eni pravijo, da se samo pretlači....mah, potem pa se kremži  kot bi žeblje jedel....jaz mu kuham kolerabico, nadzemno,  in en krompirček...je pa tudi omagal...tako da sem kuho ustavila, in bo jedel ko se zbudi, bom priklopila za ene 10 minut še...kaj naj...če bi ga bodrila še pol ure, mi ziher ne bi tako jedel...ma imajo fore naši malčki...je pa tako, da jaz se spomnim, sem Najo kar orenk silila s hrano, ker je bila prelahka, pa vse kar sem skuhala ji ni bilo všeč in sem skakala okrog nje z igračami, da je vsaj kake četrt pojedla...no in mislim, da če se jim enkrat žlička zameri, tudi ni dobro....poskusi dat malo kasneje...če ni kromirja noter, pač pogreješ....al pa še malo pomiksaj....

Ja, včeraj je pa moj spet nekaj imel, pa sem bila sama z malima, pa pico smo delale. Timon je bil pa lačen, pa siten in  zaspan...no in naredim 150 vode, 4 žlice velike milupine kašice od maline, in je goltal, dobesedno...in jaz premišljujem, če sploh lahko tako hitro je, in mu dajem žlico za žlico in to zvrhane....vedela sem da mi bo čez 2 minuti pečica piskala, in nova noter...no in pri zadnji, ampak res zadnji žlički, nekako ni zajel prej sape, in kar naenkrat v loku vsa ven...po stolčku, po obleki, kuhinja, kopalnica, hodnik....ma jaz čist fertik ga pogledam, ko ni niti zakašljal, in me gleda, pa rečem, ja kaj pa je zdej to bilo?,,,on pa AGGGG..in se smeji....božček...srce se mi je trgalo...tega nikdar več ne naredim...
no in čez ene 15 minut mu naredim še enkrat pa ni hotel niti žličke....pol pa stekleničko pripravim in tudi  ne...
pa sem dala v grelček 120 ml mleka, in sem mu v spanju dala , pa je vse popil čez eno urco...
ja, tako to je, ko delamo 100 stvari naenkrat....

jaz pa moram danes še vse spokat...jutri pa morjeeee....ga že pogrešam...

Najaa, glede aventa, jaz sem dolgo imela 1, pa sem šla na 2, pa niti ni bilo neke ful razlike, ni in kupim zadnjič 4, čeprav me je prepričevala prodajalka v BC, da to pa res ful teče....no in res se mu je ful zaletavalo...in sem kupila še 3, pa sem ravno prej prekuhala cuclje...kako bo šlo s trojko, pa še ne vem povedat...
je pa tako, da se nam  ni nikoli mašilo, ne aptamil 1, ne aptamil 2, niti kompot precejen, ko vseeno kaj noter plava...je pa res da vedno kupim mleko v Milerju....kaj vem...kdaj dam v kar fajn vročo vodo mleko, al p abolj hladno, pa potem še segrejem....ma ni se mi res nikoli mašilo...HB....

sem pa bila danes v Milerju....mi je strgalo film...včeraj sva se pol še z mojim totalno spičla, ko se mi je vse to naredilo....mah...in sem rekla, da bom danes šla pa nabavila, da ne bom njega čakala , da se zmeni z uno kolegico....tako da N, in A. drugič, prav?....ma, se mi je butasto zdelo, da se potem še z njim pregovarjam, ko je bila tiha mašauser posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
26.8.2009 16:35:12   
yania
7 mesečnik od kolegice je 2x na teden rdeče meso in 1x belo....tako ji je svetovala P zaradi železa da je fajn....je pa tako da ona še vedno fuuuuullll gleda na gluten, da ga res nikjer ni...pa zakaj to punce moje..9.sept.bo star 8 mesecev....pa orenk fant....jaz sem ravno danes kupila 4 sadne kašice, različno (bebivita, alete, hipp- ena celo s skuto, samo je po 7 mesecu...)...no in nekje piše da je gluten...
A ni to, da je treba paziti do 6.meseca?   kaj , potem tudi piškotkov ne bi smel?

aja, pa še to,kako različne informacije, njej je rekla P, da meso po 7.mesecuuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil yania -- 26.8.2009 16:36:16 >

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
26.8.2009 16:35:39   
yania

Mami malo mesa daj not,noče bit vegeterjankauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
26.8.2009 16:37:50   
tasa_m
yania.. utrujena ni bila, ker je spala 3 ure skup,tak da ni hotela skoraj nebi smel bit vzrok zaspanost. Ma frajla je čez 15 min. veselo zizala in se smejala ter bulula v ziz not kot kuža user posted image  user posted image user posted image . Na cajte ma take finte, da ko hočem bit stroga se začnem smejat in pol se smejiva obe.
UŽIVAJ na user posted image   user posted image

Persida.. jutri bomo probali z mesekom, da vidimo kak ji bo to pasalo. Nardila ji bom riž pa piščanca.  Kako pa vi napredujete s kašicami? Jesta vse ali ste samo na določenem sadju oz. zelenjavi? user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
26.8.2009 16:40:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: yania

7 mesečnik od kolegice je 2x na teden rdeče meso in 1x belo....tako ji je svetovala P zaradi železa da je fajn....je pa tako da ona še vedno fuuuuullll gleda na gluten, da ga res nikjer ni...pa zakaj to punce moje..9.sept.bo star 8 mesecev....pa orenk fant....jaz sem ravno danes kupila 4 sadne kašice, različno (bebivita, alete, hipp- ena celo s skuto, samo je po 7 mesecu...)...no in nekje piše da je gluten...
A ni to, da je treba paziti do 6.meseca?   kaj , potem tudi piškotkov ne bi smel?

aja, pa še to,kako različne informacije, njej je rekla P, da meso po 7.mesecuuser posted image user posted image user posted image
men je rekla, da lahko začnema z vsem mesom, razen svinjskim.
Ma tile P. vsak po svojem, en tak..par KM vstran pa tk. Saj nikoli ne veš.

Jaz sem kupila že kašico PO 4.mesecu in je noter gluten tak da..user posted image nimam pojma kdaj in kako. Sma pa tudi pojedle kašico z glutenom pa zaenkrat ni bilo nobene reakcije.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Katero ime za fantka?
Sadrika

Katero ime vam je lepše?

Tilen (50%)

Aljaž (50%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!