Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:03:48
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady aqja... dans smo imeli ceplenje bil priden, nič joku, vse uredu malo je bil zaspan čez dan....upam da bo vse uredu še naprej... Težek je 7650g dolg 69cm čestitke za pikico in mere je pa že pravi dedc
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:10:36
|
|
|
|
Najaa
|
trinity, sej naš je isti, sam da pikolo. Ne vidim razlike med njima, res ne. Sam našega ni na netu... Kako pa reguliraš naslon? Kako ga daš nižje ali višje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:18:00
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, sej naš je isti, sam da pikolo. Ne vidim razlike med njima, res ne. Sam našega ni na netu... Kako pa reguliraš naslon? Kako ga daš nižje ali višje? odzadaj se spusti ali pa dvigne ... to prav še niti ne vem, ker sem ga samo na spletu vidla in naročila sem pa šla danes pogedat od BabyWelta v BC, ker sta identična in mi je pokazala in se odzadaj naslon dol spusti, da lahko otrok leži, piše da je lahko od rojstva naprej Je pa ta še 1 kg lažji od BW in barva mi je bolj všeč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:18:02
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Haaaaaaaaaalllllllllloooooooooooooooooooooo... Izgubljena se oglaša na raport
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:18:24
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moder je. Sej sem misla najprej, da bi poiskala v kaki drugi trgovini kako drugo barvo, sam je mamaM rekla, da je prav lep. Sam MaJaLe bi ziher rekla, da je modra za fantke. Persida, sej tvoja dva bosta tud kmal sedela. Tak hitro že ne bosta prerastla vozička, ki je BTW ful dober! Khm..a ni??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:18:59
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Haaaaaaaaaalllllllllloooooooooooooooooooooo... Izgubljena se oglaša na raport ooooooooooo pppooooooozzzdddrrrraaavlljjeeennaaaa že kaj treme
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:20:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moder je. Sej sem misla najprej, da bi poiskala v kaki drugi trgovini kako drugo barvo, sam je mamaM rekla, da je prav lep. Sam MaJaLe bi ziher rekla, da je modra za fantke. Persida, sej tvoja dva bosta tud kmal sedela. Tak hitro že ne bosta prerastla vozička, ki je BTW ful dober! Khm..a ni?? Ne, modra je za oba spola. Si se ti odločla za barvo stolčka?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:22:12
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, sej naš je isti, sam da pikolo. Ne vidim razlike med njima, res ne. Sam našega ni na netu... Kako pa reguliraš naslon? Kako ga daš nižje ali višje? sem ga gledala danes v pikapolonici in mislim da res ni neke razlike ... kaj pa cena, če ni skrivnost, pa še zimsko vrečo si v kompletu dobila ali si jo posebej dokupila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:24:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, sej naš je isti, sam da pikolo. Ne vidim razlike med njima, res ne. Sam našega ni na netu... Kako pa reguliraš naslon? Kako ga daš nižje ali višje? sem ga gledala danes v pikapolonici in mislim da res ni neke razlike ... kaj pa cena, če ni skrivnost, pa še zimsko vrečo si v kompletu dobila ali si jo posebej dokupila Cena je malo manj od 110 evrov. V akciji, drugače je okoli 140, se mi zdi. Vrečo sem zraven dobila, kar me je presenetilo - pozitivno, ker vreča res pride prav. Sam naslon se spušča pa z vrvico, zato sem te spraševala. Zategneš vrvico, kolikor hočeš imet spuščeno. Fajn zgleda. Pa fajn je, ker je veliko bolj udoben in se je mala hotla kar obračat v njem, kot da je v postelji.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:26:07
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Haaaaaaaaaalllllllllloooooooooooooooooooooo... Izgubljena se oglaša na raport ooooooooooo pppooooooozzzdddrrrraaavlljjeeennaaaa že kaj treme niiiiiiiiiiiič.. mam preveč dela verjetno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:26:56
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moder je. Sej sem misla najprej, da bi poiskala v kaki drugi trgovini kako drugo barvo, sam je mamaM rekla, da je prav lep. Sam MaJaLe bi ziher rekla, da je modra za fantke. Persida, sej tvoja dva bosta tud kmal sedela. Tak hitro že ne bosta prerastla vozička, ki je BTW ful dober! Khm..a ni?? Ne, modra je za oba spola. Si se ti odločla za barvo stolčka? OK, OK So mi rekli naj se nič ne zmišljujem in da bo presenečenje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:27:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moder je. Sej sem misla najprej, da bi poiskala v kaki drugi trgovini kako drugo barvo, sam je mamaM rekla, da je prav lep. Sam MaJaLe bi ziher rekla, da je modra za fantke. Persida, sej tvoja dva bosta tud kmal sedela. Tak hitro že ne bosta prerastla vozička, ki je BTW ful dober! Khm..a ni?? Ne, modra je za oba spola. Si se ti odločla za barvo stolčka? OK, OK So mi rekli naj se nič ne zmišljujem in da bo presenečenje Ma ja, sej pinki menda ja ne bo?!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:29:29
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, sej naš je isti, sam da pikolo. Ne vidim razlike med njima, res ne. Sam našega ni na netu... Kako pa reguliraš naslon? Kako ga daš nižje ali višje? sem ga gledala danes v pikapolonici in mislim da res ni neke razlike ... kaj pa cena, če ni skrivnost, pa še zimsko vrečo si v kompletu dobila ali si jo posebej dokupila Cena je malo manj od 110 evrov. V akciji, drugače je okoli 140, se mi zdi. Vrečo sem zraven dobila, kar me je presenetilo - pozitivno, ker vreča res pride prav. Sam naslon se spušča pa z vrvico, zato sem te spraševala. Zategneš vrvico, kolikor hočeš imet spuščeno. Fajn zgleda. Pa fajn je, ker je veliko bolj udoben in se je mala hotla kar obračat v njem, kot da je v postelji. super in zelo ugodno, zelo dober nakup saj če ga meni do petka ne dostavijo (pred dopustom)ga tudi ne bom vzela pa bom potem šla pogledat za ta model, ker je res ugodno, pri nas ga pa niti v enem BC-ju niso imeli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:31:28
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moder je. Sej sem misla najprej, da bi poiskala v kaki drugi trgovini kako drugo barvo, sam je mamaM rekla, da je prav lep. Sam MaJaLe bi ziher rekla, da je modra za fantke. Persida, sej tvoja dva bosta tud kmal sedela. Tak hitro že ne bosta prerastla vozička, ki je BTW ful dober! Khm..a ni?? Ne, modra je za oba spola. Si se ti odločla za barvo stolčka? OK, OK So mi rekli naj se nič ne zmišljujem in da bo presenečenje Ma ja, sej pinki menda ja ne bo?! Ej sanja se mi ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:31:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, sej naš je isti, sam da pikolo. Ne vidim razlike med njima, res ne. Sam našega ni na netu... Kako pa reguliraš naslon? Kako ga daš nižje ali višje? sem ga gledala danes v pikapolonici in mislim da res ni neke razlike ... kaj pa cena, če ni skrivnost, pa še zimsko vrečo si v kompletu dobila ali si jo posebej dokupila Cena je malo manj od 110 evrov. V akciji, drugače je okoli 140, se mi zdi. Vrečo sem zraven dobila, kar me je presenetilo - pozitivno, ker vreča res pride prav. Sam naslon se spušča pa z vrvico, zato sem te spraševala. Zategneš vrvico, kolikor hočeš imet spuščeno. Fajn zgleda. Pa fajn je, ker je veliko bolj udoben in se je mala hotla kar obračat v njem, kot da je v postelji. super in zelo ugodno, zelo dober nakup saj če ga meni do petka ne dostavijo (pred dopustom)ga tudi ne bom vzela pa bom potem šla pogledat za ta model, ker je res ugodno, pri nas ga pa niti v enem BC-ju niso imeli O katerem zdaj govoriš? O pikolo? Ker v Kp je bil tud zadnji... pa še to moder (MaJaLe! ). Sam je lepa barva.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:39:29
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, sej naš je isti, sam da pikolo. Ne vidim razlike med njima, res ne. Sam našega ni na netu... Kako pa reguliraš naslon? Kako ga daš nižje ali višje? sem ga gledala danes v pikapolonici in mislim da res ni neke razlike ... kaj pa cena, če ni skrivnost, pa še zimsko vrečo si v kompletu dobila ali si jo posebej dokupila Cena je malo manj od 110 evrov. V akciji, drugače je okoli 140, se mi zdi. Vrečo sem zraven dobila, kar me je presenetilo - pozitivno, ker vreča res pride prav. Sam naslon se spušča pa z vrvico, zato sem te spraševala. Zategneš vrvico, kolikor hočeš imet spuščeno. Fajn zgleda. Pa fajn je, ker je veliko bolj udoben in se je mala hotla kar obračat v njem, kot da je v postelji. super in zelo ugodno, zelo dober nakup saj če ga meni do petka ne dostavijo (pred dopustom)ga tudi ne bom vzela pa bom potem šla pogledat za ta model, ker je res ugodno, pri nas ga pa niti v enem BC-ju niso imeli O katerem zdaj govoriš? O pikolo? Ker v Kp je bil tud zadnji... pa še to moder (MaJaLe! ). Sam je lepa barva. o tem tvojem, pri nas so ga imeli samo v Pikapolonici a je to tale http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/pikolo/voziCek-otroSki-piko/15253831072915254
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:39:51
|
|
|
|
Najaa
|
ja ja, to je ta sam je pa v akciji dražji kot je bil moj.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 26.8.2009 22:41:50 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:42:50
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja ja, to je ta aha lepiiiiiiii .... khm zdaj pa mene jezi, ker jaz pa nimam zimske vreče zraven pa stane 149 € upam da me jutri pokličejo, da jih ni na zalogi, pa odpovem naročilo, pa grem v akcijo za tem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:43:17
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O katerem zdaj govoriš? O pikolo? Ker v Kp je bil tud zadnji... pa še to moder (MaJaLe! ). Sam je lepa barva. JE vseeno LEP! sm ga šla pogledat...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:43:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja ja, to je ta aha lepiiiiiiii .... khm zdaj pa mene jezi, ker jaz pa nimam zimske vreče zraven pa stane 149 € upam da me jutri pokličejo, da jih ni na zalogi, pa odpovem naročilo, pa grem v akcijo za tem Ja sej lahko sama odpoveš. Nekaj si zmisli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:43:47
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja ja, to je ta sam je pa v akciji dražji kot je bil moj. se pravi, da ga moram v Bc-ju iskat da bo poceni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:44:14
|
|
|
|
leo**tia
|
lp punce..rabim nasvet.namreč naša mala je danes pojedla le 3flaške mleka,in eno kašico za lahko noč-2krat,vsakič polovico....zjutraj se je zbudila in jedla komaj ob 12-tih ...pol ob 2 polovico kašice,ob 3mleko in ob 5spet kašico in zdaj mleko ampak le 50ml...ne vem,men se zdi da premalo,včeraj pa je čez dan pojedla veliko..rada papa tiste kekse-kot plazma..po mlečnem obroku poje 2keksa..koliko teh keksov lahko poje??2sta ji očitno premalo...kaj pa tiste kroglice za v juhico?kdaj je tisto na vrsti?ah mogoče se preveč sekiram..do zdaj je jedla vsake 2ure 120ml+keksolino,pa umes tud kekse,banano pa vglavnem skoz nekaj...sedaj pa ko 3ure ne je se že sekiram..pa po žlički se čuti da ima zobeka,na dotik pa ne..veliko tudi spi in se slini,pa tečna je..a je možno da noče jesti zarad zoba?kaj naj ji sploh ponudim?noče vsega jest..najraje ima juhco pa zato sprašujem za tiste kroglice ALI naj ji skuham knedle??samo kako,če pa je potebno jajce??pa kako naj pripravim gres s am?upam da se vam da brati in da kera odgovori
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:44:33
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja ja, to je ta aha lepiiiiiiii .... khm zdaj pa mene jezi, ker jaz pa nimam zimske vreče zraven pa stane 149 € upam da me jutri pokličejo, da jih ni na zalogi, pa odpovem naročilo, pa grem v akcijo za tem pa pokliči takoj zjutraj in prosi za preklic naročila... mogoče ti bo ratalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:45:41
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja ja, to je ta aha lepiiiiiiii .... khm zdaj pa mene jezi, ker jaz pa nimam zimske vreče zraven pa stane 149 € upam da me jutri pokličejo, da jih ni na zalogi, pa odpovem naročilo, pa grem v akcijo za tem Ja sej lahko sama odpoveš. Nekaj si zmisli. ja saj vem .... ma mi je barva pri unem ful všeč, samo ne vem če je vredna 50€ pa še vrečo za dokupit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:46:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja ja, to je ta sam je pa v akciji dražji kot je bil moj. se pravi, da ga moram v Bc-ju iskat da bo poceni V BC ga imajo v akciji. Sam ne vem, do kdaj. Pejt jutri pogledat. Jaz sem natrofla čist brezveze, sploh nisem vedla.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 26.8.2009 22:47:26 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Spolni odnosibinyyKoliko časa traja vaš spolni odnos s partnerjem?od 30 do 60 min (
93%)
od 60 do 90 min (
4%)
od 90 do 120 min (
2%)
več kot 120 min (
1%)
Število vseh glasov: 295Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!