|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
26.8.2009 8:53:20   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Vprašanje: kako bi se dalo nastavit, da bi se še ostale smeškote videlo tu ob strani - ne pa, da je treba vedno kliknit na "več smeškov"?

po moje... mission impossible... user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 8:53:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 8:55:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2028
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 8:56:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2029
26.8.2009 8:58:03   
Tinky
evo tko zgleda

user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
26.8.2009 9:00:23   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

O balonchy; je pa res prav velik fant tvoj Matic.OMG že tolk je velik da je v ta velikem sedežu? Sej ne morem verjet, naša Lara se mogoče šele mesec in pol vozi v njem.

Ja, pravi velikanček je...
cca. 9 + kg in cca. 75 cm... Jajc mu je ratal orto pretesen user posted image  in premajhen za nogice user posted image
Sej u tem sedežu je čist na frišno...

orkodijo tuk ma moja Živ pr enem letu! kaj ste v krškem doma? user posted image  hec hec.

Ne, babi je iz Černobila user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta je pa huda, se že rolam tle za računalnikom user posted image user posted image user posted image

samo res... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... zdaj je pa babi vsega kriva... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2031
26.8.2009 9:01:43   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

user posted image Dobr jutr, čakamo na 3jemi in jutranjo dozo smeha user posted image

o ja ... user posted image

user posted image user posted image user posted image

namest da bi bla vesela, da te takole pogrešamo, pa afne guncaš ... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ... pa saj veš, da vas imam rada...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
26.8.2009 9:04:09   
Majuska

user posted image Dobr jutr, čakamo na 3jemi in jutranjo dozo smeha user posted image

o ja ... user posted image

user posted image user posted image user posted image

namest da bi bla vesela, da te takole pogrešamo, pa afne guncaš ... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ... pa saj veš, da vas imam rada...

vem vem ... sem samo odgovorila v tvojem stilu user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
26.8.2009 9:04:18   
3jeMi
nič bejbe... be back... službene zadeve so še vedno točno take kot pred pol ure... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
26.8.2009 9:06:07   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Glej kaj mi je naredilo..user posted image

vidim... user posted image

... smo dešifrirale... menda bi ti še spala, samo ti ni dano... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2035
26.8.2009 9:06:07   
Tinky
Ej, Balonček, tvoj Matic je skoraj večji kot Teo user posted image user posted image . Ma sta vidva z možem velika?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 9:24:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2037
26.8.2009 9:29:37   
rovar_ka
Dobro jutro!

Včeraj smo imeli zelo fajn večer, je prišel sem en par, ki imata drugače tudi otroka (ki bo tudi s Tio v isti skupini) in se občasno družimo oziroma vedno bolj. V glavnem, nekaj smo spili, igrali "pivski človek ne jezi se" in sta bila dedca glasna, kak se bosta onadva zjutraj vstala z otroci in šla na kavo in na sprehod z njimi, da bova lahko midve spali. user posted image Japaja, sem vedla, da tega filma jaz ne bom videlauser posted image (namreč, nikdar ampak res nikoli od poroda dalje vstajam s Tio jaz - vedno! Nikoli še mi nihče ni privoščil spancauser posted image ) Sem zaradi tega tudi pila z rahlim zadržkom, ker sem tak vedla kaj bo zjutraj.
No, see je moj zbudil in pravi lga strašno boli glava, tudi na bruhanje mu gre in mi tak prebrisano reče: Zakaj pa si se ti zdaj vstala? Češ ne, ker se je tak on..Pa ga pogledam in mu samo rečem daj idi spat! Bila je še samo beseda ok, polna navdušenja in je dok si reko keks bil že v posteljiuser posted image

Ampak od tiste ta druge pa se je on vstal, kapo doluser posted image

V glavnem, poslikala sem tudi naš mali naraščaj, vendar še moram do, s fotoaparata dat slike.

Glede vrtca - sej vem da se bo slej kot prej unesla, samo mi je prav hudo gledat, ko je prav prizadeta, če nekdo grdo ravna z njo. Pa ko je taaaka mičkena.. Ne krivim pa otroka, ki vdari, pač mahnejo kdaj tu pa tam in vrjamem, da se bo Tia tudi tega naučila. Valda, da vsak (razen redkih izjem) starš reče, da to ni prav. V boju pa itak prevlada močnejšiuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2038
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 9:46:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2039
26.8.2009 9:47:19   
Majuska

Punce, a se katera na krvni tlak spozna? Men se zdi da imam zadnje čase čist prenizkega, posledično sem kr naprej utrujena in brez hudih zalog energije. Sedaj sem si ga izemrila in mi takole pokaže, 92 zgornji, 57 spodnji in 71 utrip

uh populis, pa imaš res nekam nizek pritisk ... ga bo treba dvignit. Kava viša pritisk in menda česen ful pomaga ...

grem opravit nekaj stvari user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2040
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 9:53:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2041
26.8.2009 9:54:10   
Tinky
Moj miško piško je šel z mojimi v živalski vrt, jaz imam pa zdej akcijo. Moram prebarvat stene v Teovi sobici, mi modra barva, ki je zdej nekako več ne ugaja user posted image
Bom dve steni pobelila ostali dve pa bom nekaj kombinirala z rumeno.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
26.8.2009 10:06:31   
3jeMi

Punce, a se katera na krvni tlak spozna? Men se zdi da imam zadnje čase čist prenizkega, posledično sem kr naprej utrujena in brez hudih zalog energije. Sedaj sem si ga izemrila in mi takole pokaže, 92 zgornji, 57 spodnji in 71 utrip

uh populis, pa imaš res nekam nizek pritisk ... ga bo treba dvignit. Kava viša pritisk in menda česen ful pomaga ...

grem opravit nekaj stvari user posted image

user posted image ... žal ti bom rekla... welcome to the club... zaj***** stvar do amena... user posted image

jah, kaj naredit... že omenjena kava je OK (če dodaš še malo limoninega soka ne bo nič narobe), mogoče kakšen kozarec soka rdeče pese ne bo škodil, meni pa ponavadi najbolj pomaga kakšen deci terana ali refoška, pa tudi kaj bolj slanega lahko poješ, meni pomaga... drugače pa vseeno malo več vode pij... o joj... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 10:09:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2044
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 10:33:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2045
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 10:37:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2046
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 10:40:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2047
26.8.2009 11:02:10   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
pri nas pa recimo da že zadnje pol leta ati zjutraj vstaja..mami pa poležavauser posted image ...on mora itak vstat da gre potem na trening in pač včasih pol urce prej vstane če se mala prej zbudi...kar se tega tiče je moja ZLAT!! da ne rečem da mi je prej, pred kali vsako jutro nosil kavice in zajtrk v posteljo...user posted image

user posted image in user posted image pove vse ne? user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2048
26.8.2009 11:02:42   
tims
Dan,

mal da se javim.

Imam ta teden kr mal gužvo v službi, tko da nimam nč časa za RR. Sicer vas mal prečekeram, za komentiranje pa ni časa.

Smo pa včeraj kupili copatke za Nino za v vrtec. Je bila prav fina, ko sem jo obula in je hodila okol v tistih copatih. Sicer jo je na začetku malo zanašal, pa se je hitr navadlauser posted image .

Populis, za nisek pritisk načeloma ni zdravila. Sama imam tud že cel življenje nizek pritisk. Zdej ga imam max. 90/60, se mi pa včasih tudi spusti. Drugač pa kava in čim več gibanja, pa sprehodi in te variante. Sem že večkrat osebnega zdravnika vprašala, če je kaj narobe če imaš nizek pritisk, pa mi je reku da ne. Nevaren je visok. Česen je pa dober za zbijanje visokega pritiska, zato ga kar kensli iz menijauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2049
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 11:13:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?