|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
25.8.2009 20:43:46   
metuljcek321
'Čer!

Kako kaj? Danes sem rahlo izmozgana - ful dogaja, pa še drva smo prejle zlagali za piko na i, tko da paše sedet - fuuuuuuul!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 20:44:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1902
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 20:44:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1903
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 20:45:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1904
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 20:46:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1905
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 20:47:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1906
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 20:48:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1907
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 20:48:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1908
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 20:59:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1909
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 21:03:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1910
25.8.2009 21:13:04   
metuljcek321
populis, a ne - mislim, da bo res 6-pasovnica ... se mi je danes sanjalo o njej - he, he. Naspidiran otrok: hm, meni se dozdeva, da naša madam počasi gre v to smer ... no, ni glih naspidirana, definitivno pa je ZELO zmanjšala količino spanja - danes, recimo, je mrknila v celem dnevu le za 1 uro (s tem, da je auf že od 6.15 - spat je šla prejšnji dan ob 19.15, potem pa pač spi točno 11 ur & je to to) ... danes je zadrnjohala ob 19.30, kar pomeni, da bo naša familija tomorrow pokonci ob pol sedmih. Pride katera na kratek čvekec? user posted image  user posted image

Almera, ja, saj glih to tudi meni ni šlo v račun - šengen, potem te pa takole čekirajo na meji z Avstrijo - bomo počakali, da gr komentira. Aha, en hud ata je bil ... midva tud vedno na hrvaški meji nabaševa na enega jeznoritega carinika & morava skoraj vedno odpret prtljažnik ... dobro, dalje ... hi, hi ...

pleničke - še kar smo na Muellerjevih - zadovoljen otrok, zadovoljna mami, alles OK.

Majuška - ouje, Pag se sliši krasno!

ksenči, pridna pupa si.

neboglasnica - how was it? Did you survive?

mojček - iiiiii.

Aurora, congrats za malo Niko! In seveda za hodalčka Matica - tko se dela. In hip, hip, hurray, da ni alergije!

bolančki - ste bolje? Pošiljam koš vitaminov in dobrega počutja v vašo smer!

Lovro, bravo za nakup obuvalc - to pa ni kar tako, mali je postal pravi maneken za čeveljčke, kot beremuser posted image  Hoja: eh, saj veš, kakšen ziheraš si bla tud ti, mami: "Paduuuu booooo ..." remember?user posted image

Inigo, ojej, ojej, vaš Brin je postal malo grizalo - silno neprijetna reč. Tiste gumaste reči za grist ima? Aha, berem, da hruška že uporablja cool-off/time-out metodo. Does it work, our dear pear?

flower, kaj pa, če bi ti kakšna frendica popazila Lana? Tast/tašča?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1911
25.8.2009 21:13:56   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO:  auroraa

mojcek - jaz tud vedno pogledam deklaracije kolk kalorij ima. prej sem mu kupovala LM skuto s podloženim sadjem (110g - 131 kalorij), zdej mu kupim pa Obstgarten vanilla + sadje (125g - 174 kalorij). ima ful več kalorij. čeprav me je moj napiz... kaj mu kupujem te tuje zadeve, da je od LM ful bolj zdravo.

sem pa brala, da eno do dvo-letniki rabijo od 700-1400 kalorij na dan. se pravi v povprečju 1000. sicer ne računam, ampak dvomim, da jih Matic pospravi 1000 v enem dnevu.

Aleksander ima ful rad Obstgarten skutke ... a domača proizvodnja naj bi bila po defaultu bolj zdrava al kako?  user posted image  

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1912
25.8.2009 21:16:26   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO:  hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO:  3jeMi

ko ste ravno pri hrani... mene pa tale tema noro zabava že od začetka, samo vidim, da sem že skoraj 2 strani v zaostanku... ups... user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/Veganski_vrtec/m_4380004/tm.htm

meni osebno BOLANO...ajde ne rečem če je otrok bolan in ima alergijo ampak zaradi starševskih prepičanj...SVAŠTA

sem obupala že pri 2. strani ... ma vsak je šel v svojo skrajnost. OK res nisem za to, da se starš v otrokovem imenu odloči, da ne bo jedel mesa oz. karkoli, kar je živalskega izvora. Tako majhen otrok vendarle potrebuje tudi dovolj beljakovin - če sam odklanja meso, v redu, se ga pač ne sili, kasneje v življenju se bo pa itak sam odločil, kakšno prehrano bo imel.   Kr neki user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
25.8.2009 21:17:40   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO:  UmpaLumpa

spite, pred tv, jagode, dajete otroke spat, večerjate?

nič, jaz sem slamnata vdova ta teden, po tv nič pametnega, luki že eno uro spi, tako da mi je noro dolgčas.

ja nič, čakam če se bo katera pojavila za kak čvek...

ps: da se pohvalim, sem že lažja za prvih 10 kg, zdaj pa naprej. user posted image user posted image user posted image

bravo Lumpa user posted image kakšen je tvoj recept za uspeh? user posted image

3x mi je rekel we are sorry ... kar naj si misli user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
25.8.2009 21:19:38   
Majuska
*mirjam* joj imam že kar slabo vest, ker pozabim napisat ... dobila nalepke, fuuuuul hvala - mislim da jih bom čez kak mesec lahko tudi sama že potalala user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 21:23:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1916
25.8.2009 21:35:51   
metuljcek321
hrana - količina pojedenega kar niha zadnje dni - en dan je pravi požerušček, naslednji dan pa mravljica. Tako pač je - se ne sekiram več. Vztrajam pa, da je 5 obrokov, da je en sadni, en zelenjavni (pa mesek/jajček ipd.) ... potem pa: več kot poje ponujenega obroka, bolje je.

mojček - najbrž misliš kortikosteroid kremo. Luskavica? Hm ... to se ji je zdaj prvič pojavilo? Takoj po morju al že tam? Kako veliki lišaji pa so? Ja, jaz sem se tud zjokala, ko je mož prvič peljal Anjo k tašči za nekaj ur - ko sta se odpeljala, se mi je po licih spolzelo kar nekaj solz ... po glavi pa mi je šlo le: "Joj, kolk moja mala pupika hitro odrašča ...." smrk, smrk, smrk ... (op. in potem je bilo vse kul)

flower, je Lan užival v nahrbtniku? Gob je veliko? Smtkotov-jotkotov klopov ste se pazili?

populis, kakšen sedež in čelado sta izbrala za malo princesko?

rovarka, a že kar pred 1. 9. imate uvajanje? Zanimivo. Pri nas je striktno po tem datumu, toplo zaželjeno še malce kasneje, če le lahko, da ne bo prevelik šok, ko bodo vsi naenkrat tam, ... Tia se bo navadila, you'll see, dobila trdno kožo, se postavila zase - samo navaditi se mora na novo okolje.

hruška - tablete proti slabosti, če hočeš nekaj zelo na easy.

Umpa, you rock, girl. Dobr se osipajo kile, dobr. Tudi kaj telovadiš zraven? Kako si spremenila prehrano? Res si faca! Le v tem stilu naprej!!! Kje je pa možek? Kako Luka? Na fizio pridno hodita?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1917
25.8.2009 21:36:30   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

punce - mi katera lahko od oka pove, koliko pride vrtec za take majhne - najvišji plačilni razred? vem, da obstajajo izračuni, ampak ne morem iskat vseh papirjev, ker nimam zej cajta.

Odvisno od tega, koliko je celotna cena vrtca.

Vrtci Brezovica so med ta dragimi, saj je polna cena 500€.

80% (kolikor plačaš, če si v 8. razredu) znese torej 400€ - zelo drago!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1918
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 21:37:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1919
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 21:38:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1920
25.8.2009 21:42:21   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica- kako je bil prvi dolg delovni dan? Kako je Staš?

Zimska - kako kaj tašča in Lan?

Staš jo je zjutraj kar nekaj časa dolgo grdo gledal in ni želel jesti, samo v naročju je bil in ji kazal kam naj gre po stanovanju. Spanje: se je drl, tako da je Sara zlezla k njemu v posteljico. Ko sem prišla domov, hop k meni, pa dol z mene, pa k meni, pa dol ... pa stiskat, pa plezat po meni, pa lubčkat...

Služba: ok, nova ravnateljica se je pokazala kot zelo odločna, podkovana ženska, enako kot prejšnja, s to razliko, da ta nova vse povedano na koncu "mehko" zaključi, medtem ko je prejšnja tulila in nas poniževala. Počakajmo, pa bomo videli. Mi pa že cel dan štemajo po glavi. Tudi Lekadol ne pomaga.

Zimski sem pa sms poslala, pa se ne javi??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1921
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 21:44:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1922
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 21:46:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1923
25.8.2009 21:48:25   
metuljcek321
Rumeno, rumeno, ratatatata:

Razno:
KLIKNI

Jennifer Aniston & Gerard Butler: more than co-workers???:
KLIKNI

Sean Penn & Robin Wright - no more?:
KLIKNI

LeAnn Rimes s svojim ljubčkom, zaradi katerega je razpadel njen & njegov zakon (se je spomnite iz filma Coyote Ugly, v katerem je prepevala komade):
KLIKNI

Melanie Griffith je še tretjič zavila v rehab, da se odvadi neljubih razvad - hja, zdaj pa lahko kar odštevamo, kdaj bo Antonio našel kakšno mlajšo, lepšo & bolj zdravo:
KLIKNI

Džizus Krajst: Damjan Murko je izdal knjigo Srečen, ker sem moški, notri pa same packarije/kozlarije/izmišljotine:
KLIKNI

Mati treh otrok po 51-ih (!) plastičnih operacijah, ki so jo (baje) spremenile v lepotico, podobno Nefretiti. Sori, a kakšne blazne lepote ne zaznam ... al moram pa očala zamenjat:
KLIKNI

Sexy slavne mamice v kopalkah - ene so malo bolj postavne, pri drugih so šle obline rakom žvižgat, kaj pravite?:
KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1924
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 21:48:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?