|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 23:06:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2001
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 23:16:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
25.8.2009 23:23:48   
lili3
Čer,

za mano je eno lepo popoldne in večer, sem bila pri frizerju, na kavici in malo po trgovinah, pol pa še z dragim v kinu. Sva gledala Snubitev (luškan film) in to je bilo prvič po Aljaževem rojstvu, da sva šla zvečer kam skupaj. Aljaža je imela tašča, sta bila zunaj, s kolegico sta imele pravo misijo okoli previjanja in pokakane rite user posted image , ampak jima je ratalo. Je pasalo malo popoldne na off, čeprav sem ga pa tudi malo pogrešala.

Varuška, mi bomo plačevali privat varstvo 200 EUR, naj bi bili 3 otroci, ampak je ena mami zdaj odpovedala, ker je ostala brez službe, tak da bosta zaenkrat samo 2. Me pa kr malo skrbi kako se bo Aljaž navadil tam, ker je zdaj navajen, da je veliko zunaj, tam pa ne vem če bodo šli kaj veliko ven, ker je težko iti z 2 ali 3 otroci ven, če še ne hodijo samostojno. Smo imeli v špilu še eno varuško, ki čuva samo enega, je zelo veliko zunaj z njim in ima psa (zlatega prinašalca), pa se mojemu ni tak dopadlo, zaradi dlak, pa še rekel je da bo pri tej imel družbo. No bomo videli kako bo. Drugače pa ima večina varušk v Celju, sedaj ceno 250 EUR, v kar je všteto varstvo in hrana, plenice in robčke pa prineseš sam.

Hrana, Aljaž pa zdaj kr dosti poje, mislim da ima okrog 10 kg. Edini problem imam takrat, če imava malico zunaj, ko se mu preveč dogaja in ni časa da bi jedel, rajši laufa okoli.

Mojcek in Umpa, jaz bi se vama tudi pridružila na kavici če me vzameta. user posted image Mi tak čas, po kosilu tudi ustreza.

Sedež za kolo imamo mi zadaj. Vozi se rad, edino čelada ga moti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2003
25.8.2009 23:27:49   
lili3
Še eno vprašanje,

Aljaž ima že od nedelje zvečer zatečen sredinec na eni roki. Boli ga ne, sem mu ga probala stisnit, kakšnega pika tudi ni videt, tak da ne vem od česa bi bilo, se mu pa nič ne manjša oteklina. Mislite, da bi ga mogla peljat pokazat k P?

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 7:34:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2005
26.8.2009 7:47:51   
Majuska
'jutro julijke,

kako ste? Jest sem še vsa zaspana, čeprav sem kao dovolj spala ... ponoči smo vstali le za dudo, sicer pa je tudi Aleksander stežka vstal ob 6.40 user posted image

zaaaaajtrrrk

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2006
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 7:55:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 7:56:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 7:57:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2009
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 7:59:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2010
26.8.2009 8:23:46   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

user posted image Dobr jutr, čakamo na 3jemi in jutranjo dozo smeha user posted image

o ja ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2011
26.8.2009 8:28:10   
3jeMi
dobro jutro dame!

danes je pa res super dan... 3jeMi family je skoraj zaspala!!!... smo vsi 3 tako hrčkali skoraj do 7h, ko je budilka tulila, pa še to ne bi midva z Lovrom vstala, če ne bi očka tulil, da je treba vstat... potem pa dirke... evo, smo tukaj zdaj... s'nedvič je že na "varnem" (no, kakor vzamete) v želodčku... Delo odprto ravno pri potovanjih, tamle nekje pa me "zlovešče gleda" ena nagravžna mapica z napisom Odprte zadeve user posted image ... eh, sama sem kriva, kaj sem si jo pa nafilala... user posted image

aja, pa da vam povem, da sem kar malce na sveže zaljubljena v svojega bodočega moža user posted image ... moj neromantik je imel včeraj take romantične izjave, da sem skoraj dol padla... ampak na koncu sem ga vseeno vprašala, če je zdravstveno vse OK... user posted image

ampak najprej RR... grem brat... ste bile pridne včeraj user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2012
26.8.2009 8:28:44   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

user posted image Dobr jutr, čakamo na 3jemi in jutranjo dozo smeha user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
26.8.2009 8:30:54   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

'Čer!

Kako kaj? Danes sem rahlo izmozgana - ful dogaja, pa še drva smo prejle zlagali za piko na i, tko da paše sedet - fuuuuuuul!

pridna!!! user posted image

jaz sem tudi včeraj popoldne rekla, da ne naredim nič več, da se samo še k Lovru na tla med igrače zleknem... jok... 15 minut, pa sem se že oprijela sesalca... se mi zdi, da imam več energije zdaj, ko sem v službi kot prej, ko sem bila doma... zgleda moram biti skoz v pogonu... user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
26.8.2009 8:31:52   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

dobro jutro dame!

danes je pa res super dan... 3jeMi family je skoraj zaspala!!!... smo vsi 3 tako hrčkali skoraj do 7h, ko je budilka tulila, pa še to ne bi midva z Lovrom vstala, če ne bi očka tulil, da je treba vstat... potem pa dirke... evo, smo tukaj zdaj... s'nedvič je že na "varnem" (no, kakor vzamete) v želodčku... Delo odprto ravno pri potovanjih, tamle nekje pa me "zlovešče gleda" ena nagravžna mapica z napisom Odprte zadeve user posted image ... eh, sama sem kriva, kaj sem si jo pa nafilala... user posted image

Evo, prva doza jutranjega smeha user posted image

aja, pa da vam povem, da sem kar malce na sveže zaljubljena v svojega bodočega moža user posted image ... moj neromantik je imel včeraj take romantične izjave, da sem skoraj dol padla... ampak na koncu sem ga vseeno vprašala, če je zdravstveno vse OK... user posted image

včasih nas znajo prav lepo presenetit, a ne user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
26.8.2009 8:32:38   
Majuska

user posted image user posted image user posted image

namest da bi bla vesela, da te takole pogrešamo, pa afne guncaš ... user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
26.8.2009 8:34:27   
Majuska

'Čer!

Kako kaj? Danes sem rahlo izmozgana - ful dogaja, pa še drva smo prejle zlagali za piko na i, tko da paše sedet - fuuuuuuul!

pridna!!! user posted image

jaz sem tudi včeraj popoldne rekla, da ne naredim nič več, da se samo še k Lovru na tla med igrače zleknem... jok... 15 minut, pa sem se že oprijela sesalca... se mi zdi, da imam več energije zdaj, ko sem v službi kot prej, ko sem bila doma... zgleda moram biti skoz v pogonu... user posted image

no jaz se z viškom energije ne bom hvalila, ampak dejstvo je, da se moram sama lotit dela, sicer bomo imeli kmalu pravi svinjak user posted image   zdaj že ves teden skoz neki perem in imam priprave ... samo peglat se mi pa res ne ljubi, ker imamo že brez tega dovolj vroče v stanovanju.

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
26.8.2009 8:34:31   
3jeMi

Lovro, bravo za nakup obuvalc - to pa ni kar tako, mali je postal pravi maneken za čeveljčke, kot beremuser posted image  Hoja: eh, saj veš, kakšen ziheraš si bla tud ti, mami: "Paduuuu booooo ..." remember?user posted image

o, vem vem.... user posted image ... zato mu pa ne težim... je pa včeraj le naredil dva koraka in to proti televiziji... zgleda hoče biti v prvi vrsti pri gledanju reklam, vremenske napovedi (BTW zgleda se je zacopal v Katjo Jevšek) in dnevnika... user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
26.8.2009 8:34:42   
Tinky
Jutro

Jedno pitanje :)
Tiste, ki imate Plikota P3, me zanima, če so ročaji od vozička kej lepljivi?
Včeraj se mi je zdel nekam full lepljiv, se ga spucala s čistilom in to kar 3x in ročaji so še kar lepljivi. Zdej ne vem al je samo moj voziček kr neki, da se je tko znucala guma al je to hiba vseh vozičkov.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2019
26.8.2009 8:37:17   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Jutro

Jedno pitanje :)
Tiste, ki imate Plikota P3, me zanima, če so ročaji od vozička kej lepljivi?
Včeraj se mi je zdel nekam full lepljiv, se ga spucala s čistilom in to kar 3x in ročaji so še kar lepljivi. Zdej ne vem al je samo moj voziček kr neki, da se je tko znucala guma al je to hiba vseh vozičkov.

meni se ne zdijo nič lepljivi ...

'jutro Tinky user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
26.8.2009 8:41:35   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO:  hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO:  3jeMi

ko ste ravno pri hrani... mene pa tale tema noro zabava že od začetka, samo vidim, da sem že skoraj 2 strani v zaostanku... ups... user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/Veganski_vrtec/m_4380004/tm.htm

meni osebno BOLANO...ajde ne rečem če je otrok bolan in ima alergijo ampak zaradi starševskih prepičanj...SVAŠTA

sem obupala že pri 2. strani ... ma vsak je šel v svojo skrajnost. OK res nisem za to, da se starš v otrokovem imenu odloči, da ne bo jedel mesa oz. karkoli, kar je živalskega izvora. Tako majhen otrok vendarle potrebuje tudi dovolj beljakovin - če sam odklanja meso, v redu, se ga pač ne sili, kasneje v življenju se bo pa itak sam odločil, kakšno prehrano bo imel.   Kr neki user posted image

zato se pa jaz zabavam ob tem... ker mi je hecno kako rinejo in rinejo svoje user posted image ... moja sestra je mag. klinične dietologije pa svojim otrokom ne teži kaj morajo in kaj ne smejo jesti... jedo točno to kar jim paše, od nekdaj... sem mislila, da najmlajši ne bo nikoli dala kakšnih kupljenih paštet in namazov... jah, punca pri 15 mesecih je rio mare namaz, ki ga ima trenutno najraje... je sestra rekla: Kaj čem, če ji je všeč ji je všeč... pa bi lahko glede na svojo profesijo bila bolj tečna glede hrane, a ne...
... stvar okusa, je rekla muha, ko je drek žrla...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
26.8.2009 8:45:31   
Tinky
Majuska, ma so ročaji na zadnjem delu iz gume?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
26.8.2009 8:48:23   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Majuska, ma so ročaji na zadnjem delu iz gume?

hmmm, ne mislim da ne, da je ona plastika ... poliuretanska masa ali nekaj takega. Zdi se mi, da je cel ročaj iz istega materiala user posted image

madoniš, da bom šla doma preverit user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
26.8.2009 8:50:00   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Eno vprašanje  - katere toplice priporočate za kak mini dopust jeseni? Saj vem, da skoz pišete kje ste bile, ampak jaz jih nič ne poznam, potem pa vse zmešam

Almera mogoče Terme Olimije, Banovci, Terme 3000, ali pa mogoče v Laško, so naredili en del čisto nov.Malo posurfaj in primerjaj cene
Mi smo se v soboto kopali v Čatežkih pa sem bila kr malo razočarana. Karta 10 € ( kopali smo se glih mal več kot 2 ure), 2 kave in 3 sokovi 10 €, po bazenih se barva lušči oz je prebarvano čez, skratka nič niso vložili v bazene, nazadnje sem bila tam sigurno 10 let nazaj in je vse isto, razen 2 tobogana sta na novouser posted image

hmmm... niso ravno toplice, ampak mi bomo septembra kar v Portorož odjadrali... najprej sva hotela it v Hotel Lucija, na novo prenovljen, pa še neke Baby center pakete imajo, samo je žal takrat ko bi mi šli polno zaseden (je neki teniški turnir, al neki), gremo pa Riviero... nama se zdi najboljše, kopamo se itak maksimalno 2-3 urce (zato ne rabimo neki uhaha bazen), ostalo pa španciramo zunaj ob morju...

Neposredna povezava do sporočila: 2024
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 8:51:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?