|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 23:23:48
|
|
|
|
lili3
|
Čer, za mano je eno lepo popoldne in večer, sem bila pri frizerju, na kavici in malo po trgovinah, pol pa še z dragim v kinu. Sva gledala Snubitev (luškan film) in to je bilo prvič po Aljaževem rojstvu, da sva šla zvečer kam skupaj. Aljaža je imela tašča, sta bila zunaj, s kolegico sta imele pravo misijo okoli previjanja in pokakane rite , ampak jima je ratalo. Je pasalo malo popoldne na off, čeprav sem ga pa tudi malo pogrešala. Varuška, mi bomo plačevali privat varstvo 200 EUR, naj bi bili 3 otroci, ampak je ena mami zdaj odpovedala, ker je ostala brez službe, tak da bosta zaenkrat samo 2. Me pa kr malo skrbi kako se bo Aljaž navadil tam, ker je zdaj navajen, da je veliko zunaj, tam pa ne vem če bodo šli kaj veliko ven, ker je težko iti z 2 ali 3 otroci ven, če še ne hodijo samostojno. Smo imeli v špilu še eno varuško, ki čuva samo enega, je zelo veliko zunaj z njim in ima psa (zlatega prinašalca), pa se mojemu ni tak dopadlo, zaradi dlak, pa še rekel je da bo pri tej imel družbo. No bomo videli kako bo. Drugače pa ima večina varušk v Celju, sedaj ceno 250 EUR, v kar je všteto varstvo in hrana, plenice in robčke pa prineseš sam. Hrana, Aljaž pa zdaj kr dosti poje, mislim da ima okrog 10 kg. Edini problem imam takrat, če imava malico zunaj, ko se mu preveč dogaja in ni časa da bi jedel, rajši laufa okoli. Mojcek in Umpa, jaz bi se vama tudi pridružila na kavici če me vzameta. Mi tak čas, po kosilu tudi ustreza. Sedež za kolo imamo mi zadaj. Vozi se rad, edino čelada ga moti.
|
|
|