Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 8:53:20
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Vprašanje: kako bi se dalo nastavit, da bi se še ostale smeškote videlo tu ob strani - ne pa, da je treba vedno kliknit na "več smeškov"? po moje... mission impossible...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 8:53:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 8:55:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 8:56:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 8:58:03
|
|
|
|
Tinky
|
evo tko zgleda
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 9:00:23
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: populis O balonchy; je pa res prav velik fant tvoj Matic.OMG že tolk je velik da je v ta velikem sedežu? Sej ne morem verjet, naša Lara se mogoče šele mesec in pol vozi v njem. Ja, pravi velikanček je... cca. 9 + kg in cca. 75 cm... Jajc mu je ratal orto pretesen in premajhen za nogice Sej u tem sedežu je čist na frišno... orkodijo tuk ma moja Živ pr enem letu! kaj ste v krškem doma? hec hec. Ne, babi je iz Černobila Ta je pa huda, se že rolam tle za računalnikom samo res... ... zdaj je pa babi vsega kriva...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 9:01:43
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis Dobr jutr, čakamo na 3jemi in jutranjo dozo smeha o ja ... namest da bi bla vesela, da te takole pogrešamo, pa afne guncaš ... ... pa saj veš, da vas imam rada...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 9:04:09
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis Dobr jutr, čakamo na 3jemi in jutranjo dozo smeha o ja ... namest da bi bla vesela, da te takole pogrešamo, pa afne guncaš ... ... pa saj veš, da vas imam rada... vem vem ... sem samo odgovorila v tvojem stilu
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 9:04:18
|
|
|
|
3jeMi
|
nič bejbe... be back... službene zadeve so še vedno točno take kot pred pol ure...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 9:06:07
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Glej kaj mi je naredilo.. vidim... ... smo dešifrirale... menda bi ti še spala, samo ti ni dano...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 9:06:07
|
|
|
|
Tinky
|
Ej, Balonček, tvoj Matic je skoraj večji kot Teo . Ma sta vidva z možem velika?
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 9:24:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 9:29:37
|
|
|
|
rovar_ka
|
Dobro jutro! Včeraj smo imeli zelo fajn večer, je prišel sem en par, ki imata drugače tudi otroka (ki bo tudi s Tio v isti skupini) in se občasno družimo oziroma vedno bolj. V glavnem, nekaj smo spili, igrali "pivski človek ne jezi se" in sta bila dedca glasna, kak se bosta onadva zjutraj vstala z otroci in šla na kavo in na sprehod z njimi, da bova lahko midve spali. Japaja, sem vedla, da tega filma jaz ne bom videla (namreč, nikdar ampak res nikoli od poroda dalje vstajam s Tio jaz - vedno! Nikoli še mi nihče ni privoščil spanca ) Sem zaradi tega tudi pila z rahlim zadržkom, ker sem tak vedla kaj bo zjutraj. No, see je moj zbudil in pravi lga strašno boli glava, tudi na bruhanje mu gre in mi tak prebrisano reče: Zakaj pa si se ti zdaj vstala? Češ ne, ker se je tak on..Pa ga pogledam in mu samo rečem daj idi spat! Bila je še samo beseda ok, polna navdušenja in je dok si reko keks bil že v postelji Ampak od tiste ta druge pa se je on vstal, kapo dol V glavnem, poslikala sem tudi naš mali naraščaj, vendar še moram do, s fotoaparata dat slike. Glede vrtca - sej vem da se bo slej kot prej unesla, samo mi je prav hudo gledat, ko je prav prizadeta, če nekdo grdo ravna z njo. Pa ko je taaaka mičkena.. Ne krivim pa otroka, ki vdari, pač mahnejo kdaj tu pa tam in vrjamem, da se bo Tia tudi tega naučila. Valda, da vsak (razen redkih izjem) starš reče, da to ni prav. V boju pa itak prevlada močnejši
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 9:46:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 9:47:19
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Punce, a se katera na krvni tlak spozna? Men se zdi da imam zadnje čase čist prenizkega, posledično sem kr naprej utrujena in brez hudih zalog energije. Sedaj sem si ga izemrila in mi takole pokaže, 92 zgornji, 57 spodnji in 71 utrip uh populis, pa imaš res nekam nizek pritisk ... ga bo treba dvignit. Kava viša pritisk in menda česen ful pomaga ... grem opravit nekaj stvari
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 9:53:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 9:54:10
|
|
|
|
Tinky
|
Moj miško piško je šel z mojimi v živalski vrt, jaz imam pa zdej akcijo. Moram prebarvat stene v Teovi sobici, mi modra barva, ki je zdej nekako več ne ugaja Bom dve steni pobelila ostali dve pa bom nekaj kombinirala z rumeno.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 10:06:31
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis Punce, a se katera na krvni tlak spozna? Men se zdi da imam zadnje čase čist prenizkega, posledično sem kr naprej utrujena in brez hudih zalog energije. Sedaj sem si ga izemrila in mi takole pokaže, 92 zgornji, 57 spodnji in 71 utrip uh populis, pa imaš res nekam nizek pritisk ... ga bo treba dvignit. Kava viša pritisk in menda česen ful pomaga ... grem opravit nekaj stvari ... žal ti bom rekla... welcome to the club... zaj***** stvar do amena... jah, kaj naredit... že omenjena kava je OK (če dodaš še malo limoninega soka ne bo nič narobe), mogoče kakšen kozarec soka rdeče pese ne bo škodil, meni pa ponavadi najbolj pomaga kakšen deci terana ali refoška, pa tudi kaj bolj slanega lahko poješ, meni pomaga... drugače pa vseeno malo več vode pij... o joj...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 10:09:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 10:33:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 10:37:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 10:40:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 11:02:10
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška pri nas pa recimo da že zadnje pol leta ati zjutraj vstaja..mami pa poležava ...on mora itak vstat da gre potem na trening in pač včasih pol urce prej vstane če se mala prej zbudi...kar se tega tiče je moja ZLAT!! da ne rečem da mi je prej, pred kali vsako jutro nosil kavice in zajtrk v posteljo... in pove vse ne?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 11:02:42
|
|
|
|
tims
|
Dan, mal da se javim. Imam ta teden kr mal gužvo v službi, tko da nimam nč časa za RR. Sicer vas mal prečekeram, za komentiranje pa ni časa. Smo pa včeraj kupili copatke za Nino za v vrtec. Je bila prav fina, ko sem jo obula in je hodila okol v tistih copatih. Sicer jo je na začetku malo zanašal, pa se je hitr navadla . Populis, za nisek pritisk načeloma ni zdravila. Sama imam tud že cel življenje nizek pritisk. Zdej ga imam max. 90/60, se mi pa včasih tudi spusti. Drugač pa kava in čim več gibanja, pa sprehodi in te variante. Sem že večkrat osebnega zdravnika vprašala, če je kaj narobe če imaš nizek pritisk, pa mi je reku da ne. Nevaren je visok. Česen je pa dober za zbijanje visokega pritiska, zato ga kar kensli iz menija .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 11:13:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?