|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
25.8.2009 10:41:14   
Leela
podatki iz sistematskega 3,5mesecev: teža 6930g, dolžina 64 cm.

dudi 2 in 3 mesec lahko pobrišeš, ker nimam podatka

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 426
25.8.2009 10:42:18   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

blue hvala za hott men Steva...user posted image

sm vedla da se ti bo dopadu user posted image

a si dobila ti Marcusa ??...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 427
25.8.2009 10:44:48   
Blueeyes

jp, huda stvarca.. še dobr da sm sama user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 428
25.8.2009 10:47:17   
meduzica
mani čestitke za poroko user posted image   slikice pa še gledam se tkoooo počas obračajo

sem danes šla delat pasoš za tamalega, baje dobim čez 7 dni. Upravna enota na Tobačni je zakon!!! tolk so ratal efektivni da res čestitke

D3 kapljice: jaz mu jih dajem že od 1. meseca dalje po samo 2 kapljici. kako to da jih ve dajete tolk več??? ker kakor vem se D vitamin nalaga v telesu .. ga ne smeš preveč vnašat ... Kakorkoli, jaz mu jih dajem pri zadnjem dojenju, ker potem zaspi v komi tako da ga nič ne matrajo krčki.

bio gaia mu tudi dajem zvečer (5 kapljic), jaz pa vsako jutro spijem kozarec donata (po priporočilu P). Odkar to vse počnemo kaka redno (1x na dan) in ga prebava praktično ne muči. Ma pa čist drugačen kakec kakor so na slikicah končnih produktov. Je veliko bolj temno rjave barve - svetel kakec nima že od 2. meseca dalje.

user posted image user posted image Kaj je smešno se o kakcih pogovarjat

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 429
25.8.2009 10:49:00   
Blueeyes
D3 kapljice... jz dajem tud 3 kapljice.. pa eš to ne vsak dan.. včasih kr malo pozabim user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 430
25.8.2009 10:50:33   
petrazg

Vedve sta nore...user posted image Kakšni mačoti... Dober, da je moj v službi, da ni ljubosumja...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 431
25.8.2009 10:51:55   
Dudica1
ma kok različno majo to ej...me jih je dala ad3 pa sm ji zadnč rekla da ga je mal zvijal in da sm jih nehala dajat pa da če mi lohk da druge in je rekla da sej mu jih do 6 meseca ne rabim dajat zarad adaptiranga mleka pač...da mi bo zdej na zimo dala pa D3...kdo bi jih razumel user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 432
25.8.2009 10:52:15   
Blueeyes

waaaaaaaaau, pa še Michela sm dubla... zdje pa dovolj punce.. sm sama doma user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 433
25.8.2009 10:52:37   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Vedve sta nore...user posted image Kakšni mačoti... Dober, da je moj v službi, da ni ljubosumja...

user posted image user posted image user posted image ...ja no sej če pa smo same si mormo mal dan popestrit a ne...user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 434
25.8.2009 10:52:54   
Blueeyes

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 435
25.8.2009 10:53:39   
Blueeyes

user posted image user posted image user posted image ...ja no sej če pa smo same si mormo mal dan popestrit a ne...user posted image

mal že... ampak ne preveč, ker smo SAME.. sicer pa zdej zdej more poštar pridt user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 436
25.8.2009 10:53:49   
Dudica1

waaaaaaaaau, pa še Michela sm dubla... zdje pa dovolj punce.. sm sama doma user posted image

tud jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 437
25.8.2009 10:54:42   
Dudica1
poštar je pa pr nas že bil...ampak je en mulo mlad...premlad zameuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 438
25.8.2009 10:56:20   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: lake
> http://www.youtube.com/watch?v=g8DCt3Lmi28
Ideja za tiste, ki nismo poročeneuser posted image user posted image .

joj kr solze so me oblile k je nevesta pršla na vrsto user posted image user posted image ahhhhh teli hormončki

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 439
25.8.2009 10:56:49   
Blueeyes

poštar je pa pr nas že bil...ampak je en mulo mlad...premlad zameuser posted image

mladi so boljši.. k so manj izkušeni... pa ga lahko še kej naučiš.. in boš za njega cela boginja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 440
25.8.2009 10:58:39   
Blueeyes
meduzica čestitke Timoteju za 3 mesece in 3 tedne user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 441
25.8.2009 10:59:33   
Anonimen
D3 predpisujejo od oka, glede na težo in velikost otročka od 2-10.

Spet pri poštarjih??user posted image user posted image A ste spet na FB? Jao js tud kr velik tam preživim, sam HB še ne obiram jagod...sem že pri mafia wars obupala, k so mi vse denar pokradl, ko sem se tak trudla...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
25.8.2009 11:01:01   
mani2

Mani čestitke za poroko!!! Zdej si ga pa ujela...user posted image

Bolj kot gledam slike, bolj so mi lokacije znane. A ti stanuješ tam blizu ceste na Petriček, a ne? Jst tam vsak vikend na veliko vozičkam in po moje vidim še tvojo hišo iz našega bloka... Plava Laguna... Zdej se morva pa res videt, če si tako blizu. A si se tja poročila al si že skoz tam? Na katero šolo si hodila.... Zdej sem ti pa nasula vprašanj user posted image
Mi je prav hecno. MI smo bili v soboto tudi na poroki v Celju, piknik varianta, catering od Žonte (full dobro), pa enake stole smo imeli...user posted image user posted image user posted image

Ja imaš kar prav kje jaz stanujem. Če greš čez čopovo pa pol čez most sem jaz gor na hribu doma. se z mosta lepo vidi naša hiša. Sem sem primožena. Tu živimo zdaj nekje leto in pol. Drugače sem jaz iz kozjanskih koncev. Fešto pa smo imeli v Žonti tako da ni čudno da so bili isti stoli. Se bova res mogli enkra zmenit za kako kavo če sva tako blizu doma.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 443
25.8.2009 11:01:29   
Anonimen
kapljice D3 - nam je  P rekla - 7 kapljic na dan

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
25.8.2009 11:02:17   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Spet pri poštarjih??user posted image user posted image A ste spet na FB? Jao js tud kr velik tam preživim, sam HB še ne obiram jagod...sem že pri mafia wars obupala, k so mi vse denar pokradl, ko sem se tak trudla...

hehe, kle ti pa noben ne krade denarja... ti samo sadi i čupaj user posted image  user posted image ..

drgač pa ja, smo na FB, ampak trenutno ne na FV, ampak pri Hot men-ih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
25.8.2009 11:03:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Bolj kot gledam slike, bolj so mi lokacije znane. A ti stanuješ tam blizu ceste na Petriček, a ne? Jst tam vsak vikend na veliko vozičkam in po moje vidim še tvojo hišo iz našega bloka... Plava Laguna... Zdej se morva pa res videt, če si tako blizu. A si se tja poročila al si že skoz tam? Na katero šolo si hodila.... Zdej sem ti pa nasula vprašanj user posted image
Mi je prav hecno. MI smo bili v soboto tudi na poroki v Celju, piknik varianta, catering od Žonte (full dobro), pa enake stole smo imeli...user posted image user posted image user posted image

Ja imaš kar prav kje jaz stanujem. Če greš čez čopovo pa pol čez most sem jaz gor na hribu doma. se z mosta lepo vidi naša hiša. Sem sem primožena. Tu živimo zdaj nekje leto in pol. Drugače sem jaz iz kozjanskih koncev. Fešto pa smo imeli v Žonti tako da ni čudno da so bili isti stoli. Se bova res mogli enkra zmenit za kako kavo če sva tako blizu doma.

s kerih kozjanskih koncev pa če lahko vprašam? Hihi pr žonti je moj brat delu do nedavnega.

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
25.8.2009 11:04:33   
Anonimen

hehe, kle ti pa noben ne krade denarja... ti samo sadi i čupaj user posted image  user posted image ..

drgač pa ja, smo na FB, ampak trenutno ne na FV, ampak pri Hot men-ih

kje pa drugjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
25.8.2009 11:07:31   
lake
Jst sm še kr doma, trgovina še čaka user posted image . Očitno bom res mogla na FB, ker nimam pojma o čem se pogovarjate.

Taja že cel dopoldan cvil, očitno ji je ful všeč,men bojo pa ušesa odpadla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 448
25.8.2009 11:09:17   
mani2

IZVIRNO SPOROČILO: mani2

s kerih kozjanskih koncev pa če lahko vprašam? Hihi pr žonti je moj brat delu do nedavnega.

Kalobje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 449
25.8.2009 11:10:09   
Dudica1
majch a pa mamo mi tvoj FB??...ne a ne...lohk ga zaupaš

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

OBČUTEK
babyboooom

ALI SE VAM ZDI DA JE PARTNERJU V BREME DRUŽENJE Z OTROKOM, PREOBLAČENJE, PREVIJANJE, NOŠENJE,...PRI MAJHNIH OTROČIČKIH-PAR MESECEV STARIH

NIKOLI NISEM DOBILA TAKEGA OBČUTKA (53%)

DA, ČE JE CEL DAN Z NJIM (7%)

DA, ČE PRIDE UTRUJEN IZ SLUŽBE (9%)

VEDNO IMAM TAK OBČUTEK (8%)

RAD JE Z NJIM, SAMO, ČE STE TUDI VI ZDRAVEN (9%)

DA, V BREME MU JE, SAMO TAKRAT, KO JE OTROK TEČEN (13%)

Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!