Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 15:55:38
|
|
|
|
Dudica1
|
poki sem videla sporočila...si ti dobila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 16:10:04
|
|
|
|
petrazg
|
Dudi - ja, Coca colo sem mu že včeraj dala. Ta varianta mi je poznana. Za bobi palčke sem pa prvič slišala. Ma sej bo. zdej , ko se zbudi mu še prižganko nardim, malo toasta, ma da prime in se porihtamo. PapuaNG - moja sestrična se je pred mesecem vrnila s poroke na Mauriciusu. Noro lepe slike, res. Sta bila pa tudi čisto navdušena. Saj destinacij za obiskat je ogromno....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 16:13:12
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 poki sem videla sporočila...si ti dobila? Sem sem, lihkar berem
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 16:27:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a modrookica pol sekaš drva ne delaš dela jih drvar a me jeb.. v glavo petrazg
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 16:35:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a modrookica pol sekaš drva ne delaš dela jih drvar a me jeb.. v glavo [/quote ma se sam hecam ne me jemat resno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 16:38:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a modrookica pol sekaš drva ne delaš dela jih drvar a me jeb.. v glavo [/quote ma se sam hecam ne me jemat resno ma sej vem... si dobila darilca na FB v FV??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 16:47:59
|
|
|
|
maja1488
|
Se na hitro javim. Včeraj smo bli v ankaranu in Maša se boji morja . Ni hotla niter, ker so tam morski psi in galebi. Smo lani gledali, kako se galebi lovili ribe v morju in zgleda si je zapomnila. Za hudiča ni hotla noter. Je želela v bazen ampak se mi je zdel too much drag - 15€ na osebo Pol sta pa z mojim na igralih visela, midve z Zarjo pa v senčki. Fanj je blo. Zarja zdej spi, Maša pa izkorišča nonino dobroto Grem mal pokukat kaj počneta. Se še kej javim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 16:48:09
|
|
|
|
KatMat
|
ekola....stajico smo predelal v posteljo za na morje...sva studirala da kolkr se nasa sprehaja po postelji gor in dol ne bo fajn da jo pustiva na tavelki postelji ker nama bo zgrmela dol...in sva sla u bauhause in kupla peno dala cez jogi rjuho in okol obrobo in ma svojo posteljico...jupi...vsaj skrbel me ne bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 16:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Se na hitro javim. Včeraj smo bli v ankaranu in Maša se boji morja . Ni hotla niter, ker so tam morski psi in galebi. Smo lani gledali, kako se galebi lovili ribe v morju in zgleda si je zapomnila. Za hudiča ni hotla noter. Je želela v bazen ampak se mi je zdel too much drag - 15€ na osebo Pol sta pa z mojim na igralih visela, midve z Zarjo pa v senčki. Fanj je blo. Zarja zdej spi, Maša pa izkorišča nonino dobroto Grem mal pokukat kaj počneta. Se še kej javim. v bernadinu majo morsko vodo pa otroc do 3 leta brez plačno, vstopnina samo 7€ na osebo, pa ful fajn je jz grem dostkrat tja k se mi dopade!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 18:15:08
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Se na hitro javim. Včeraj smo bli v ankaranu in Maša se boji morja . Ni hotla niter, ker so tam morski psi in galebi. Smo lani gledali, kako se galebi lovili ribe v morju in zgleda si je zapomnila. Za hudiča ni hotla noter. Je želela v bazen ampak se mi je zdel too much drag - 15€ na osebo Pol sta pa z mojim na igralih visela, midve z Zarjo pa v senčki. Fanj je blo. Zarja zdej spi, Maša pa izkorišča nonino dobroto Grem mal pokukat kaj počneta. Se še kej javim. v bernadinu majo morsko vodo pa otroc do 3 leta brez plačno, vstopnina samo 7€ na osebo, pa ful fajn je jz grem dostkrat tja k se mi dopade!!! Mi smo šli v ankaran zato kr je bla čez koper ful gužva in se mi ni dal drenat za tiste tri urce. Bomo šli naslednjič kam drugam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 18:26:09
|
|
|
|
Dudica1
|
Midva sva bla na sprehodu pa je kr hladno sm mu dala trenirkico k je mel mrzle rokice...zgleda se bo poletje kmalu končalo ...no sej na snegu tud uživamo,bomo pa sankali in smučali. Še eno vprašanje tiste ki že imate otroke kdaj ste jih postavile na smučke?...midva namreč oba smučava in bi rada navadila tudi otroka pa me zanima kdaj se jih lahko da...namen ga mam dat tud v tečaj smučanja...kdaj Danes pa je na sporedu še kopanje...pa še večerjo moram narest pa cunje pobrat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 19:29:12
|
|
|
|
lake
|
Men se pa zdi da je še precej vroče, sva šle zdele v trgovino, pa je blo glih prav. Je pa dons že cel dan ful sitna, nič ji ni prav, se ji vid da je čist zmatrana, spat pa noče, al pa ene 10 minut. Jo bom mogla kr zrihtat oa nekak prej spat dat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 19:36:28
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Še eno vprašanje tiste ki že imate otroke kdaj ste jih postavile na smučke?...midva namreč oba smučava in bi rada navadila tudi otroka pa me zanima kdaj se jih lahko da...namen ga mam dat tud v tečaj smučanja...kdaj Danes pa je na sporedu še kopanje...pa še večerjo moram narest pa cunje pobrat Sva ravno včerej govorila o tem. Letos bi šli za probat. Tolko da dobi mal občutka, nebi je pa še same spuščala ampak samo med koleni čisto počasi. Imela pa bo 3 leta septembra. Planiram za Koblo, ki ima kr neki takih položnih prostorov za učenje. Sam ujet mormo tisti sejem v italiji, da opremo kupimo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 19:41:36
|
|
|
|
lake
|
Kobla ima samo eno smučišče tako da je bolj položno, samo je štorast ker je sidro. Je že boljš Vogel če že gledata tist konc, tista prva sedežnica ni tko zlo strma.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 19:42:55
|
|
|
|
lake
|
Poceni opemo majo drgač v Celovcu, blizu kik- a, pa eno otroška trgovina je zraven, samo ne vem kako se imenuje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 20:13:08
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Še eno vprašanje tiste ki že imate otroke kdaj ste jih postavile na smučke?...midva namreč oba smučava in bi rada navadila tudi otroka pa me zanima kdaj se jih lahko da...namen ga mam dat tud v tečaj smučanja...kdaj Danes pa je na sporedu še kopanje...pa še večerjo moram narest pa cunje pobrat Sva ravno včerej govorila o tem. Letos bi šli za probat. Tolko da dobi mal občutka, nebi je pa še same spuščala ampak samo med koleni čisto počasi. Imela pa bo 3 leta septembra. Planiram za Koblo, ki ima kr neki takih položnih prostorov za učenje. Sam ujet mormo tisti sejem v italiji, da opremo kupimo? aha...no sej so glih stari...bova midva tud že kr letos probala za občutek...samo opremo rabimo tud,jo bova pa najbrž na sejmu rabljene smučarske opreme
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 20:47:55
|
|
|
|
AKP
|
Punca spi, mama pa ima malce časa. Še par dni pa bo naša Nikica že 4 mesece stara. Čas tako hitro beži. Danes je začela cvilit in ji je to bilo tako všeč, da ni nehala. Iz hrbta na trebuh se tudi že preobrača in je prava mala vrtavka. Ponoči pa je že tako lepo spala od 20 do 5 ali 6. Zadnje tri dni pa se mi zbudi ob 23 in potem ob 4. Imama pa danes probleme pri dojenju, dopoldan se je normalno dojila in potem še pojedla flaško, zdaj zvečer pa sploh ni hotela zgrabit prsi in se je začela jokat. Flaško pa je normalno pojedla. Sem jo pred spanjem še prepričala, da je malo povlekla. Upam, da se ne končuje dojenje . Majch kakšna čupa. Sem probala naši dat špangico pa še ne gre. Zdaj pa grem malce pocartat atija, ker mu je dolgčas in me pride vsakih pet minut pogledat, kaj delam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 21:20:58
|
|
|
|
lake
|
Taja spi, kokr je bla zmatrana bo spala do zjutri. Tud njej je dons ratal da je ene dvakrat zacvilila, pa se je bolj ustrašla sama sebe kot kej druzga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 22:39:28
|
|
|
|
Leela
|
niste preveč zgovorne...saj bo kmalu konec počitnic, pa bomo bolj notri in bo več čveka... danes popoldne je bilo pa res že kar hladno, sploh ker piha... dudi-smučarjesem že ful majhne vidla, sama čelada . Pejte na sekirco pogledat. Midva ne smučava, tamalga pa bova dala na smuče ko bo pokazal zanimanje, prej ne. maja- za namakanje v vodi se ne sekiraj. Luka ni hotel lani niti prstka pomočiti v morje ali bazen. Letos ga pa ven ne spraviš. Se tunka in plava s tistim črvom. Če bo vse po sreči bo šel na tečaj plavanja. Bo pa čist začetni. zoja10 WB, fajn da si uživala. kako bratje hrvati? Tanja kako je bilo na pregledu? Danes je dan minil kar mirno. No moja mama je bila na obisku. Mi ta ženska kar nekaj živcev požere s svojimi nasveti in pretirano zaskrbljenostjo. lahko noč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 22:46:15
|
|
|
|
lake
|
Tanja je s pregledom vredu opravla, bo pa Hana vseeno mogla it na Ph metrijo, in s 4. meseci bodo morali začeti z gosto hrano. Zdej pa že uživa v Umagu. Lahko noč zmajčki in zmajčice!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 23:57:07
|
|
|
|
mani2
|
Čer. Za poizkušino si lahko ogledate nekaj slik moje poroke na http://poroka.lojtra.com/ Za ostalo kar je pa uradnih slik pa čakam da jih dobim od fotografa. Za zdaj pa imam samo amaterske slike iz mojega fotiča.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 0:02:12
|
|
|
|
elyy
|
čao babnce!!! evo na hitro,sem vas prebirala,tko da sem pozabla napisat še kar sem hotla.... za vse naše zmajčke držim pesti in pošiljam za srečo,da bo vse ok !!!! zgleda je res konec s poletjem ker je kar močno postalo hladno zvečer,sem našega Tiana kar fajn oblekla ko smo bili malo proti večeru uzuni!! zdej grem pa spančkat....grem jutr malo v šoping nabavti darilo za obiske(upam,da bom našla kaj poletnega-od razprodaj)... lahko noč se beremo jutri
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 7:15:11
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro MANI a to misliš da je samo pokušina slikic?? ....sem komaj vse pogledala tolk jih je...vsi ste bili zelo lepi... elyy fajn nakupuj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 7:26:57
|
|
|
|
PapuaNG
|
mi tudi že pokonci. Smo mel spet pestro noč-najprej bujenje malo čez polnoč (je sam duda romala v usta), pa ob dveh, pa petih, pa spet ob šestih. No, potem duda ni več zalegla pa sem mu mal trebuščka zmasirala, da se je fino posral. Ne vem, kaj ga zdaj tok matra tole kakanje kr naenkrat. Sej nima nič bolj trdo blato kot prej, jst mam pa tut isto prehrano kot prej Bom danes spet bio gaia kupla, mogoče bo pomagal. A se je kateri tut to dogajal? Al je to normalen prehod od kakanja večkrat na dan na enkrat na več dni? Ker naš še vedno najmanj enkrat na dan kaka (bo tri mesece čez tri dni), je pa samo dojen. Mogoče bi kak čaj pri tem pomagal? Sem se že navadila, da spim vsaj do štirih, zdej pa jovo na novo Je pa res, da gre prej spat (okoli osmih) kot poprej, je kar sam prestavil uro.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?