|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
25.8.2009 11:48:24   
Anonimen
kul...čvakanje na vseh nivojihuser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
25.8.2009 11:49:26   
Dudica1
evo tud jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
25.8.2009 11:49:34   
Blueeyes
ooo naša se je zbudila.. gremo na zizo, previjanje, pasenje kravic,... pol pa pridem nazaj do vas

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 478
25.8.2009 11:51:56   
petrazg
Evo alarm.... Se tipkamo...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 479
25.8.2009 11:53:01   
PapuaNG
haha, sem že svojemu poslala un filmček od poroke user posted image Fenomenalno. No, mogoče pa res kaj takega pride v poštev, imam ravno dovolj odštekane frende, da bi bli pripravljeni narest kaj takega. Itak pa kakor zgleda, bo moja poroka edina v doglednem času, tako da se lahko potrudijo. Samo še starce bi moral naštimat na to :)

Midva sva šla pa na sprehod do lekarne, dokler je bilo še kolikor toliko znosno zunaj, nam je zmanjkalo hladilnega mazila pa končno sem se spomnila kupit mazilo za kurje oko. Ga imam že lep čas na peti, pa vedno pozabim kupit, ko sem v lekarni. Se je pa tamal od jutra že trikrat fino posračkal user posted image

Glede ad3-nam je tut rekla P 7 kapljic na dan, s postopnim navajanjem...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 480
25.8.2009 12:16:28   
Anonimen
no mene ste pa spregledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa vem da sem povedala datum za pregled, uglavnem imamo danes pregled za 3 mesece!!

l.p.

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 481
25.8.2009 12:20:14   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no mene ste pa spregledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa vem da sem povedala datum za pregled, uglavnem imamo danes pregled za 3 mesece!!
l.p.

dobr opravte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 482
25.8.2009 12:24:02   
Dudica1

l.p.

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

25.08.
   - HM84
   - Cveka30

Dobro opravite in sporočite nove podatke...

a sm blond al kaj...sej piše tud cveka30

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 483
25.8.2009 12:29:00   
Blueeyes

l.p.

25.08.
   - HM84
   - Cveka30

pa sej se mi je zdelo da sem tud jz prej vidla na seznamu, sam se mi ni dal nazaj gledat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 484
25.8.2009 12:33:13   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

l.p.

25.08.
   - HM84
   - Cveka30

pa sej se mi je zdelo da sem tud jz prej vidla na seznamu, sam se mi ni dal nazaj gledat

Ja ne vem kaj je narobe...če je to mislna potem nismo nč spregledale a ne user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 485
25.8.2009 12:36:37   
Blueeyes
no, pa jih mamo tudi mi za seznam...take bolj konkretne..  he he... pri dojenju močan rafal... hmmm. se mi je zdelo da ni bil samo močan prdec user posted image  user posted image  takoj laufat po fotkiča - bog ne daj da bi to zamudila.. user posted image  user posted image

user posted image user posted image

pol k smo na hitro obrisali rito, je pa začela pozira.. še enkrat laufat po fotiča (ne spreglejte da je še vedno posrana vse do ramen)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 486
25.8.2009 12:38:03   
Dudica1
blue maš zs

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 487
25.8.2009 12:38:38   
Anonimen
ooooooooooo kak pridelekuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
25.8.2009 12:39:26   
Dudica1
ooo kva je dobra...pozerka user posted image

Katero pa hočeš za seznam,al obe?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 489
25.8.2009 12:41:42   
Dudica1
MAJCH a si že pršla do konca z ogledovanjem?user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 490
25.8.2009 12:43:01   
FLASK_A
user posted image

Kako pozira, prav resuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 491
25.8.2009 12:43:11   
Anonimen
ja na hitro sem pogledala, tak da vidim kako fajn zgledate vseuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
25.8.2009 12:49:43   
Blueeyes

ooo kva je dobra...pozerka user posted image

Katero pa hočeš za seznam,al obe?

ja dej eno... tisto k ti je lepša user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 493
25.8.2009 12:50:41   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Mani... zdej pa nehi, moj oči ima tudi tete in strice na Kalobju...user posted image user posted image user posted image

pa dej, a lahko vidve ugotovita da sta še kakšne sestrične za kere sploh ne vesta user posted image  user posted image

Glede na to, kako malo je Kalobje user posted image user posted image user posted image Sem bila parkrat tam, že dolgo nazaj... Spomnim se, da smo šli enkrat na nek kao sejem, pa sem dobila tako velik lectov (a se tako reče) srček... Pa mami mi je prinesla en čaj za dojenje od ene zeliščarke tam... Mani poznaš?

Zeliščarka je ena izmed moji najbljižjih sosed.
Ne se hecat punce ker midve lahko res ugotovima da sva si še kaj v sorodu, ker gor na Kalobju smo si res skoraj vsi ali v bljužnem ali malo dalšem sorodstu. sej zato pa sem šla s Kalobja ker mi je mami rekla da naj dobro pazim v koga se zaljubim da ne bo kaka žlahta.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 494
25.8.2009 12:52:03   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Mani... zdej pa nehi, moj oči ima tudi tete in strice na Kalobju...user posted image user posted image user posted image

pa dej, a lahko vidve ugotovita da sta še kakšne sestrične za kere sploh ne vesta user posted image  user posted image

Glede na to, kako malo je Kalobje user posted image user posted image user posted image Sem bila parkrat tam, že dolgo nazaj... Spomnim se, da smo šli enkrat na nek kao sejem, pa sem dobila tako velik lectov (a se tako reče) srček... Pa mami mi je prinesla en čaj za dojenje od ene zeliščarke tam... Mani poznaš?

Zeliščarka je ena izmed moji najbljižjih sosed.
Ne se hecat punce ker midve lahko res ugotovima da sva si še kaj v sorodu, ker gor na Kalobju smo si res skoraj vsi ali v bljužnem ali malo dalšem sorodstu. sej zato pa sem šla s Kalobja ker mi je mami rekla da naj dobro pazim v koga se zaljubim da ne bo kaka žlahta.

no, sej sem že prej rekla

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 495
25.8.2009 12:56:14   
KatMat
evo punce sam na hitr se vam oglasim...ucer smo na hitr spakiral sli v cerknico danes pa naprej na krk.....kolk dolg bomo dol bomo pa vidl...l

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 496
25.8.2009 12:57:09   
Anonimen
hihi user posted image user posted image treba širit gensko zasnovo, da bodo lepi in pametni otroci...kralji so se tud stoletja ženil v žlahti pa si poglej zdaj kako zgleda britanska kraljica al pa njen sine user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
25.8.2009 12:57:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

evo punce sam na hitr se vam oglasim...ucer smo na hitr spakiral sli v cerknico danes pa naprej na krk.....kolk dolg bomo dol bomo pa vidl...l

no pol pa fajn krkajteuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
25.8.2009 12:58:23   
Blueeyes

mi gremo tud na krk.. glihkar sem se zmenila... mislim da 18.9. al pa 25.9. ne vem še ker vikend k ena druga to ureja (od mojga sestra).. gremo skupi za vikend

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 499
25.8.2009 12:59:17   
Dudica1

uživajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?