Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 7:51:46
|
|
|
|
Anonimen
|
PapuaNG - meni je to čisto normalno. Za tako majhne otroke je vsak dan ena čisto popolnoma nova zgodba. Lahko da nam spijo prvih 6 mesecev cele noči, potem pa kakor da bi nekaj utrgal, nekaj mesecev cele noči norijo. Recimo. In tako dalje. So še premajhni da bi lovili nek ritual. Poleg tega pa sem jim dogaja preveč stvari. Sem zadnje dni ugotovila, da ga kapljice D3 nekaj zvijajo. Pa ga prej niso nikoli. Smo bili že nekaj časa na 7 kapljic. Pa sem s tem malo nehala in je bolje. Včeraj sem spet dala kapljice, tokrat samo 4, pa ga ni nič zvijalo. Tako da....vse sorte moraš poskusiti. Mu pa dajem tudi bio gaia - pa je velikoooo bolje, kot brez njih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 7:52:00
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 8:18:40
|
|
|
|
Biba Maja
|
mani2 - za poroko. Vsi ste bili krasni. Me pa nekaj zanima - na slikah se pojavlja ena ženska, ki je oblečena v vijolčen top - ali ji je ime Branka?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 8:29:03
|
|
|
|
PapuaNG
|
Jst sem mu tut dajala bio gaia, ampak na začetku, ko je mel krče, pa po pravici povedano, ne vem če je kaj pomagalo. Je pa res, da mu zdej dajem ad3 (smo na 4 kapljicah), ampak ga,če že, zvija le malo čez dan, pa še to ponavadi takrat, ko se poveča doza. Pa ne vem, če ima to kakšno vezo s prebavo oz. kaknjem? No, bomo danes probali, pa da vidmo. Ne veš, če ne probaš Sej, ker kot sem rekla-se ponoči ne zbudi zaradi lakote (če je lačen, duda ne zaleže ), ampak ker ga zvija. Mah, bomo že nekaj pogruntali.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 8:53:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Čer. Za poizkušino si lahko ogledate nekaj slik moje poroke na http://poroka.lojtra.com/ Za ostalo kar je pa uradnih slik pa čakam da jih dobim od fotografa. Za zdaj pa imam samo amaterske slike iz mojega fotiča. uuuu lepooooo. Čestitke za usodni korak, BTW. Kaj ti si prav iz CE drugač? Ah..."rodni" kraji... V glavnem... Našo je tud zaprlo, najbrž AM, tako da zdaj kaka 1x dnevno. Kar mi čist zadostuje, glede na prejšnje probleme. Sem pa tud jaz zmanjšala D3 kapljice, ker je fajn tulila po njih - vsaj mislim. Zdaj počasi prihajamo nazaj na 5 tak kot je blo rečeno. GRRR, sovražim te kapljice, k mene zvija, pa paničarim, da ne bo kaj narobe. Drugače je danes lepo spala, pa tudi drugače je dobrovoljček. Mommy happy. KAj bomo pa danes počele?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 9:02:03
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Mani Luškane slikice. A svakinja je tista v črnem? Nekak se mi zdi da na poroko ne prideš oblečen v črno. Pa všeč mi je poročni šopek. Midve sva na 3h kapljicah D3. Je pa začela spodnjo ustnico grist, upam da niso zobki.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 9:07:46
|
|
|
|
mani2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Biba Maja mani2 - za poroko. Vsi ste bili krasni. Me pa nekaj zanima - na slikah se pojavlja ena ženska, ki je oblečena v vijolčen top - ali ji je ime Branka? Ja to je bolša polovica od mojega brata, pa tudi Mariina botrca. IZVIRNO SPOROČILO: Majch uuuu lepooooo. Čestitke za usodni korak, BTW. Kaj ti si prav iz CE drugač? Ah..."rodni" kraji... Ja zdaj živimo prav v Celju ob Savinji. Hvala za čestitke vsem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 9:10:38
|
|
|
|
Biba Maja
|
Jo poznam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 9:12:58
|
|
|
|
mani2
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Mani Luškane slikice. A svakinja je tista v črnem? Nekak se mi zdi da na poroko ne prideš oblečen v črno. Pa všeč mi je poročni šopek. Ne una v črnem je od moževe priče žena. Svakinja je bila v belih hlačih in deli majčki z rdečo tuniko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 9:14:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch KAj bomo pa danes počele? Hmm kaj čmo...ven se mi ne da pa kr neki me zebe...ne vem kaj bo... Zdej je bla tuki kolegica sva spile kavo,zdej bi pa še kr kakšno poklicala naj pride ker sm sama...al bom šla pa mal spat ko bo tudi Maj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 9:18:20
|
|
|
|
lake
|
Jst bom pa šla mal na sprehod, pa v trgovino morm, bom najbrž pečeno cvetačo delala za kosilo, pa kruha ja zmanjkal... Alarm, čas za prvo jutranjo spanje. In najbrž tud zadnje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 9:25:00
|
|
|
|
Dudica1
|
hehe... pr nas bo tudi kmalu prvo jutranje spanje...se sicer igra v igralnem centru vendar ga že neki jezi Uf tud jaz bi mogla v trgovino...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 9:31:42
|
|
|
|
Anonimen
|
naša drema, js pa še kr v pižami pa razsulo v stanovanju. Nič se mi ne da...še vozičkat ne...mogoče bom šla v trgovino...mogoče pa tud ne...mal sm v bedu kr jutri zjutraj moj dragi odrine na jug do petka zvečer.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 9:39:19
|
|
|
|
Dudica1
|
evo naš maj se je zdej namučil z obračanjem na trebuh...kok se je kregu in jokau k mu ni uspel ...no pa mu pol končno je ratal še rokico ven izpod trebuha potegnt...tako da zdej se kr naprej obrača...
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 25.8.2009 9:41:58 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 9:39:24
|
|
|
|
lake
|
> http://www.youtube.com/watch?v=g8DCt3Lmi28 Ideja za tiste, ki nismo poročene . Majch Ne sekirej se, se bosta mela pa bolj rada ko nazaj pride. Moj vsak dan gre ob osmih pa pride okol šestih, sedmih, tko da nimam praktično nič od njega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 9:43:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake > http://www.youtube.com/watch?v=g8DCt3Lmi28 Ideja za tiste, ki nismo poročene . Majch Ne sekirej se, se bosta mela pa bolj rada ko nazaj pride. Moj vsak dan gre ob osmih pa pride okol šestih, sedmih, tko da nimam praktično nič od njega. sej pri nas je isto. Gre ob pol sedmih in pride ko pride. Zdaj pa še to...eh...mater kaki cajti so to. Smo babe ko samohranilke.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 9:45:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Go Maj, Go Maj, Go Maj!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 10:03:21
|
|
|
|
petrazg
|
Evo nas... Smo že bili na sprehodu, sedaj pa oba spita... Anže je veliko bolje in ni nič več driskal. Sem mu dala popoldan popit prašek proti dehidraciji in mu je očitno zelo pomagalo. Zvečer je bil že tako ok, da se je najedel za dva dni nazaj, posledično ni hotel spati do 11. Noč je bila mirna , samo s parimi nočnimi sprehodi. Ni še čisto ok, je malo siten (pot milim nebom mu nič ne paše), ampak veliko boljše. So pikepoke pomagale, hvala. Zdej pa od Mani slikce gledat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 10:03:58
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Go Maj, Go Maj, Go Maj! se je tok zmuču da je bil prav siten in sem ga dala spat katmat kje si...že na morju...upam da se je krvavitev zmanjšala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 10:14:26
|
|
|
|
petrazg
|
Mani čestitke za poroko!!! Zdej si ga pa ujela... Bolj kot gledam slike, bolj so mi lokacije znane. A ti stanuješ tam blizu ceste na Petriček, a ne? Jst tam vsak vikend na veliko vozičkam in po moje vidim še tvojo hišo iz našega bloka... Plava Laguna... Zdej se morva pa res videt, če si tako blizu. A si se tja poročila al si že skoz tam? Na katero šolo si hodila.... Zdej sem ti pa nasula vprašanj Mi je prav hecno. MI smo bili v soboto tudi na poroki v Celju, piknik varianta, catering od Žonte (full dobro), pa enake stole smo imeli...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 10:20:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Čer. Za poizkušino si lahko ogledate nekaj slik moje poroke na http://poroka.lojtra.com/ Za ostalo kar je pa uradnih slik pa čakam da jih dobim od fotografa. Za zdaj pa imam samo amaterske slike iz mojega fotiča. full dobre slikce Biba Maja dobrodošla ponovno... kje si se zgubila???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 10:28:31
|
|
|
|
Dudica1
|
blue hvala za hott men Steva...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 10:28:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake > http://www.youtube.com/watch?v=g8DCt3Lmi28 Ideja za tiste, ki nismo poročene . huuuuuuuuuuuuuudoooooooooooooooooooooooooooooo tko bi se pa tud jz poročila... dobra ideja... mogoče mi pa kdaj prov pride
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 10:30:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue hvala za hott men Steva... sm vedla da se ti bo dopadu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 25.8.2009 10:36:03
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* PapuaNG - meni je to čisto normalno. Za tako majhne otroke je vsak dan ena čisto popolnoma nova zgodba. Lahko da nam spijo prvih 6 mesecev cele noči, potem pa kakor da bi nekaj utrgal, nekaj mesecev cele noči norijo. Recimo. In tako dalje. So še premajhni da bi lovili nek ritual. Poleg tega pa sem jim dogaja preveč stvari. se podpišem. Zadeve se non stop spreminjajo. lahko imaš že ful ritem in navade pa otrok enkrat zboli in se vse podare. To lahko še pri 1,5 letu. pri nas je rekla, da dajemo samo 2 kapljici D3. IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: lake > http://www.youtube.com/watch?v=g8DCt3Lmi28 Ideja za tiste, ki nismo poročene . Majch Ne sekirej se, se bosta mela pa bolj rada ko nazaj pride. Moj vsak dan gre ob osmih pa pride okol šestih, sedmih, tko da nimam praktično nič od njega. sej pri nas je isto. Gre ob pol sedmih in pride ko pride. Zdaj pa še to...eh...mater kaki cajti so to. Smo babe ko samohranilke. pri nas isto. Gresta s tamalim ob 6.30 prideta ob 17.30, velikokrat zaradi prometa. kakšen entrance , matr so se moral zabavat. petrazg , super da gre na boljš. Pa hipp ors je tudi za rehidracijo. Še malo pa bo bolje mani zdaj te že pol RR pozna , lepe foke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?