|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
25.8.2009 7:51:46   
Anonimen
PapuaNG - meni je to čisto normalno. Za tako majhne otroke je vsak dan ena čisto popolnoma nova zgodba. Lahko da nam spijo prvih 6 mesecev cele noči, potem pa kakor da bi nekaj utrgal, nekaj mesecev cele noči norijo. Recimo. In tako dalje. So še premajhni da bi lovili nek ritual. Poleg tega pa sem jim dogaja preveč stvari.

Sem zadnje dni ugotovila, da ga kapljice D3 nekaj zvijajo. Pa ga prej niso nikoli. Smo bili že nekaj časa na 7 kapljic. Pa sem s tem malo nehala in je bolje. Včeraj sem spet dala kapljice, tokrat samo 4, pa ga ni nič zvijalo. Tako da....vse sorte moraš poskusiti. Mu pa dajem tudi bio gaia - pa je velikoooo bolje, kot brez njih.

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
25.8.2009 7:52:00   
Anonimen
aja, pa dobro jutro

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
25.8.2009 8:18:40   
Biba Maja
mani2 - user posted image user posted image user posted image  za poroko. Vsi ste bili krasni. Me pa nekaj zanima - na slikah se pojavlja ena ženska, ki je oblečena v vijolčen top - ali ji je ime Branka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 403
25.8.2009 8:29:03   
PapuaNG
Jst sem mu tut dajala bio gaia, ampak na začetku, ko je mel krče, pa po pravici povedano, ne vem če je kaj pomagalo. Je pa res, da mu zdej dajem ad3 (smo na 4 kapljicah), ampak ga,če že, zvija le malo čez dan, pa še to ponavadi takrat, ko se poveča doza. Pa ne vem, če ima to kakšno vezo s prebavo oz. kaknjem?  No, bomo danes probali, pa da vidmo. Ne veš, če ne probaš user posted image

Sej, ker kot sem rekla-se ponoči ne zbudi zaradi lakote (če je lačen, duda ne zaleže user posted image ), ampak ker ga zvija. Mah, bomo že nekaj pogruntali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 404
25.8.2009 8:53:49   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Čer.

Za poizkušino si lahko ogledate nekaj slik moje poroke na
http://poroka.lojtra.com/
Za ostalo kar je pa uradnih slik pa čakam da jih dobim od fotografa. Za zdaj pa imam samo amaterske slike iz mojega fotiča.

uuuu lepooooo. Čestitke za usodni korak, BTW. Kaj ti si prav iz CE drugač? Ah..."rodni" kraji...

V glavnem...

Našo je tud zaprlo, najbrž AM, tako da zdaj kaka 1x dnevno. Kar mi čist zadostuje, glede na prejšnje probleme. Sem pa tud jaz zmanjšala D3 kapljice, ker je fajn tulila po njih - vsaj mislim. Zdaj počasi prihajamo nazaj na 5 tak kot je blo rečeno. GRRR, sovražim te kapljice, k mene zvija, pa paničarim, da ne bo kaj narobe.user posted image

Drugače je danes lepo spala, pa tudi drugače je dobrovoljček.user posted image Mommy happy.user posted image

KAj bomo pa danes počele?

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
25.8.2009 9:02:03   
lake
Dobro jutro!

Mani
Luškane slikice. A svakinja je tista v črnem? Nekak se mi zdi da na poroko ne prideš oblečen v črno. Pa všeč mi je poročni šopek.

Midve sva na 3h kapljicah D3. Je pa začela spodnjo ustnico grist, upam da niso zobki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
25.8.2009 9:07:46   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: Biba Maja

mani2 - user posted image user posted image user posted image  za poroko. Vsi ste bili krasni. Me pa nekaj zanima - na slikah se pojavlja ena ženska, ki je oblečena v vijolčen top - ali ji je ime Branka?

Ja to je bolša polovica od mojega brata, pa tudi Mariina botrca.

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

uuuu lepooooo. Čestitke za usodni korak, BTW. Kaj ti si prav iz CE drugač? Ah..."rodni" kraji...

Ja zdaj živimo prav v Celju ob Savinji.

Hvala za čestitke vsem.

(odgovor članu Biba Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 407
25.8.2009 9:10:38   
Biba Maja
Jo poznam.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 408
25.8.2009 9:12:58   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Mani
Luškane slikice. A svakinja je tista v črnem? Nekak se mi zdi da na poroko ne prideš oblečen v črno. Pa všeč mi je poročni šopek.

Ne una v črnem je od moževe priče žena. Svakinja je bila v belih hlačih in deli majčki z rdečo tuniko.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 409
25.8.2009 9:14:30   
Dudica1

KAj bomo pa danes počele?

Hmm kaj čmo...ven se mi ne da pa kr neki me zebe...ne vem kaj bo...
Zdej je bla tuki kolegica sva spile kavo,zdej bi pa še kr kakšno poklicala naj pride ker sm sama...al bom šla pa mal spat ko bo tudi Maj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 410
25.8.2009 9:18:20   
lake
Jst bom pa šla mal na sprehod, pa v trgovino morm, bom najbrž pečeno cvetačo delala za kosilo, pa kruha ja zmanjkal...

Alarm, čas za prvo jutranjo spanje. In najbrž tud zadnje. user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 411
25.8.2009 9:25:00   
Dudica1
hehe...
pr nas bo tudi kmalu prvo jutranje spanje...se sicer igra v igralnem centru vendar ga že neki jezi user posted image
Uf tud jaz bi mogla v trgovino...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 412
25.8.2009 9:31:42   
Anonimen
naša drema, js pa še kr v pižami pa razsulo v stanovanju. Nič se mi ne da...še vozičkat ne...mogoče bom šla v trgovino...mogoče pa tud ne...mal sm v bedu kr jutri zjutraj moj dragi odrine na jug do petka zvečer. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
25.8.2009 9:39:19   
Dudica1
evo naš maj se je zdej namučil z obračanjem na trebuh...kok se je kregu in jokau k mu ni uspel user posted image ...no pa mu pol končno je ratal še rokico ven izpod trebuha potegnt...tako da zdej se kr naprej obrača...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 25.8.2009 9:41:58 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 414
25.8.2009 9:39:24   
lake

> http://www.youtube.com/watch?v=g8DCt3Lmi28
Ideja za tiste, ki nismo poročeneuser posted image user posted image .

Majch
Ne sekirej se, se bosta mela pa bolj rada ko nazaj pride. Moj vsak dan gre ob osmih pa pride okol šestih, sedmih, tko da nimam praktično nič od njega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
25.8.2009 9:43:07   
Anonimen

Majch
Ne sekirej se, se bosta mela pa bolj rada ko nazaj pride. Moj vsak dan gre ob osmih pa pride okol šestih, sedmih, tko da nimam praktično nič od njega.

sej pri nas je isto. Gre ob pol sedmih in pride ko pride. Zdaj pa še to...eh...mater kaki cajti so to. Smo babe ko samohranilke.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 416
25.8.2009 9:45:30   
Anonimen
Go Maj, Go Maj, Go Maj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
25.8.2009 10:03:21   
petrazg
Evo nas... Smo že bili na sprehodu, sedaj pa oba spita...

Anže je veliko bolje in ni nič več driskal. Sem mu dala popoldan popit prašek proti dehidraciji in mu je očitno zelo pomagalo. Zvečer je bil že tako ok, da se je najedel za dva dni nazaj, posledično ni hotel spati do 11. user posted image Noč je bila mirna , samo s parimi nočnimi sprehodi. Ni še čisto ok, je malo siten (pot milim nebom mu nič ne paše), ampak veliko boljše. So pikepoke pomagale, hvala.

Zdej pa od Mani slikce gledat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
25.8.2009 10:03:58   
Dudica1

Go Maj, Go Maj, Go Maj!user posted image user posted image user posted image

se je tok zmuču da je bil prav siten in sem ga dala spat user posted image user posted image

katmat kje si...že na morju...upam da se je krvavitev zmanjšalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
25.8.2009 10:14:26   
petrazg
Mani čestitke za poroko!!! Zdej si ga pa ujela...user posted image

Bolj kot gledam slike, bolj so mi lokacije znane. A ti stanuješ tam blizu ceste na Petriček, a ne? Jst tam vsak vikend na veliko vozičkam in po moje vidim še tvojo hišo iz našega bloka... Plava Laguna... Zdej se morva pa res videt, če si tako blizu. A si se tja poročila al si že skoz tam? Na katero šolo si hodila.... Zdej sem ti pa nasula vprašanj user posted image
Mi je prav hecno. MI smo bili v soboto tudi na poroki v Celju, piknik varianta, catering od Žonte (full dobro), pa enake stole smo imeli...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 420
25.8.2009 10:20:59   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Čer.

Za poizkušino si lahko ogledate nekaj slik moje poroke na
http://poroka.lojtra.com/
Za ostalo kar je pa uradnih slik pa čakam da jih dobim od fotografa. Za zdaj pa imam samo amaterske slike iz mojega fotiča.

user posted image  user posted image  user posted image  full dobre slikce

Biba Maja dobrodošla ponovno... kje si se zgubila???

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 421
25.8.2009 10:28:31   
Dudica1
blue hvala za hott men Steva...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 422
25.8.2009 10:28:52   
Blueeyes

huuuuuuuuuuuuuudoooooooooooooooooooooooooooooo tko bi se pa tud jz poročila... dobra ideja... mogoče mi pa kdaj prov pride 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 423
25.8.2009 10:30:33   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

blue hvala za hott men Steva...user posted image

sm vedla da se ti bo dopadu user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 424
25.8.2009 10:36:03   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

PapuaNG - meni je to čisto normalno. Za tako majhne otroke je vsak dan ena čisto popolnoma nova zgodba. Lahko da nam spijo prvih 6 mesecev cele noči, potem pa kakor da bi nekaj utrgal, nekaj mesecev cele noči norijo. Recimo. In tako dalje. So še premajhni da bi lovili nek ritual. Poleg tega pa sem jim dogaja preveč stvari.

se podpišem. Zadeve se non stop spreminjajo. lahko imaš že ful ritem in navade pa otrok enkrat zboli in se vse podare. To lahko še pri 1,5 letu.

pri nas je rekla, da dajemo samo 2 kapljici D3.

Majch

sej pri nas je isto. Gre ob pol sedmih in pride ko pride. Zdaj pa še to...eh...mater kaki cajti so to. Smo babe ko samohranilke.

pri nas isto. Gresta s tamalim ob 6.30 prideta ob 17.30, velikokrat zaradi prometa.

kakšen entrance user posted image , matr so se moral zabavat.

petrazg user posted image , super da gre na boljš. Pa hipp ors je tudi za rehidracijo. Še malo pa bo bolje

mani zdaj te že pol RR pozna user posted image , lepe foke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?