Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 7:54:15
|
|
|
|
blaža
|
2.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 7:55:07
|
|
|
|
blaža
|
kako je kej danes? Mi smo nekako vstali, ma se mi še spi. Si grem skuhat, pol bo pa že nekako.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 7:58:20
|
|
|
|
Stipe air force
|
Sem ze v pisarni u Cerkljama na Dolenjskom... , Carica v varstvu , Sefla pa stuskana in urejena na poti u Postojnu svojmu zlatkotu ginkotu... . Smo kot rakovi otroci, vsak na svojmu koncu Karantanije .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 8:00:37
|
|
|
|
blaža
|
ni lepšega kot it pogledat bebija na ultrazvok.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 8:03:43
|
|
|
|
Stipe air force
|
...res... Sefla bo imela ta uzitek ... jaz. bom pa uzival v pisarni...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 8:09:22
|
|
|
|
itata
|
jutro, ja to s čevlji mi je še kako znani naš jih je mel 4 pare na začetku poletja, zdej pa čudežno brez! še sreča, da sta šla moja dva včeri z njim v mesto in pri enem čevljarju vzela 2 para prehodnih čevljev. ima visoko nart in mu niso kar vsi prav! jaz sem na razprodajah komi en par našla k mu je bil prav, pa še to zimski in št. 24. zdej ima za 23 že veliko nogico.... so mu sicer komot psredi, ampak 22 mu pa gor ne dobim!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 8:14:55
|
|
|
|
lillchy123
|
jutro mi smo zamenjali že kup čevljev, k jih je ful uniču na 4 pogon
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 8:17:35
|
|
|
|
blaža
|
ja mi smo blažu tudi 23 vzeli, ma je bil tako vesel, da ni za verjet, da se en mali bubec tako razveseli supergic.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 8:20:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
Carica je v enemu mesecu kar preskocla eno cifro, tko da so ji sandale, k so ji bile eno cifro vecje, zdaj eno cifro premale.... Zdaj je pa brez veze spet sandale kupovat, k bo itak konc poletja....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 8:24:58
|
|
|
|
lillchy123
|
evo drugi del- me je šefica zmotla. v glavnem, zdej ko je shodu sem vse čevlje nesla k fizioterapevtki. mi je svetovala, da naj nogico v štumfih obrišem in zrežem na karton in ko grem kupovat čevlje, dam karton notri in vidim kako je. je problem, k ma dost ozko nogico letos so pa zgleda bolj široki modeli moderni. pol mora met pa mehek podplat in ojačan petnik , da tud v gležnju lepo drži, k ma Luka hiperlaksnost sklepov. naš mulček pa pove drugo besedo.- se zna kregat in ti pokaže prstek in reče ti ti ti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 8:59:22
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. o kaka fina debata na vse sgodi. Mi mamo št. čevljev 24 . Sandale smo kupili kar dvojne to poletje, ker smo ene prerasli. Na zadnje smo ji kupili sandalčke od teve in vam povem da je to super stvar. Se ji nogice ne potijo in super hodi. Drugače pa jaz kar velikos tvari dobim v MAssu. Majo solidne cene in kar je najbolj važno usnjene podplate. Ana ma visok nart in je pri njej čevlje kupit velik aumetnost. Stipe kako kaj na tvoji strani karantanije? tu pri nas je vroče za znoret? Pa pri vas blaža, je kej mraza?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 9:02:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. o kaka fina debata na vse sgodi. Mi mamo št. čevljev 24 . Sandale smo kupili kar dvojne to poletje, ker smo ene prerasli. Na zadnje smo ji kupili sandalčke od teve in vam povem da je to super stvar. Se ji nogice ne potijo in super hodi. Drugače pa jaz kar velikos tvari dobim v MAssu. Majo solidne cene in kar je najbolj važno usnjene podplate. Ana ma visok nart in je pri njej čevlje kupit velik aumetnost. Stipe kako kaj na tvoji strani karantanije? tu pri nas je vroče za znoret? Pa pri vas blaža, je kej mraza? ja moram povedat, da je kar frišno dopoldne. je mel včeraj Blaž en tanek dolg rokav, ker piha mrzel zrak. Drugače pa popoldne tudi tle zakuri, ma ni soparno kot na obali.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 9:03:45
|
|
|
|
blaža
|
No jaz sem že malo pokidala po stanovanju. zdej matija svojo sobo malo pokida, pol gre verjetno Blaž malo spat in pol gremo ven. ko se otopli Za njiju imam že kuhane fižolete, za naju pa bo rižotka z gobami.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 9:06:33
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. o kaka fina debata na vse sgodi. Mi mamo št. čevljev 24 . Sandale smo kupili kar dvojne to poletje, ker smo ene prerasli. Na zadnje smo ji kupili sandalčke od teve in vam povem da je to super stvar. Se ji nogice ne potijo in super hodi. Drugače pa jaz kar velikos tvari dobim v MAssu. Majo solidne cene in kar je najbolj važno usnjene podplate. Ana ma visok nart in je pri njej čevlje kupit velik aumetnost. Stipe kako kaj na tvoji strani karantanije? tu pri nas je vroče za znoret? Pa pri vas blaža, je kej mraza? U Cerkljama na Dolenjskom je prijetno in soncno.... nobene prave vrocine
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 9:14:37
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. o kaka fina debata na vse sgodi. Mi mamo št. čevljev 24 . Sandale smo kupili kar dvojne to poletje, ker smo ene prerasli. Na zadnje smo ji kupili sandalčke od teve in vam povem da je to super stvar. Se ji nogice ne potijo in super hodi. Drugače pa jaz kar velikos tvari dobim v MAssu. Majo solidne cene in kar je najbolj važno usnjene podplate. Ana ma visok nart in je pri njej čevlje kupit velik aumetnost. Stipe kako kaj na tvoji strani karantanije? tu pri nas je vroče za znoret? Pa pri vas blaža, je kej mraza? U Cerkljama na Dolenjskom je prijetno in soncno.... nobene prave vrocine pridi na primorsko, da ti bo gorko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 9:20:39
|
|
|
|
Stipe air force
|
...v dezelo refoska, sparglnov in Pinićev se splaca pridet... .... se bom potrudil....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 9:24:25
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...v dezelo refoska, sparglnov in Pinićev se splaca pridet... .... se bom potrudil.... no le dej... dokler je še kej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 9:26:48
|
|
|
|
Stipe air force
|
...smo ze tri tedne doma.... ma pogresam mediteransko podnebje.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 9:36:47
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...smo ze tri tedne doma.... ma pogresam mediteransko podnebje..... ja vi kontinentalci, na morčka bi šli, ma v center evrope, pa ni za hodit, ne?, ko smo pa zamorci.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 9:40:07
|
|
|
|
Stipe air force
|
....pr zamorcih majo pa dobre sladice.... mogoć
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 9:40:45
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ....pr zamorcih majo pa dobre sladice.... mogoć mamo mamo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 9:43:44
|
|
|
|
blaža
|
Kako se zovu dečje novine za cigansku decu? Cicigan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 9:46:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kako se zovu dečje novine za cigansku decu? Cicigan ...odkar mamo Strojane v maticni obcini Ivancna Gorica, talajo ta cajtung brezplacno... po solah, vrtcih in zidancah...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 9:47:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kako se zovu dečje novine za cigansku decu? Cicigan ...odkar mamo Strojane v maticni obcini Ivancna Gorica, talajo ta cajtung brezplacno... po solah, vrtcih in zidancah... Super za vas.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 9:49:18
|
|
|
|
blaža
|
Evo Blažek spi, Matija riše in imamo se fajn. Pol gremo pa na sprehopd. Je pa res frišen zrakec dopoldne. Popoldne pa kar zakuri.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.