Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:12:54
|
|
|
|
Stipe air force
|
....gre sama v Postojno.... ji bom cez par minut predal mikrofon pa se menta.... ... bamby pa hitr omaga...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:13:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ....gre sama v Postojno.... ji bom cez par minut predal mikrofon pa se menta.... ... bamby pa hitr omaga... a ne greš z njo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:13:45
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: bamby blaža, jaz ti prepuščam stipeta...je lahko zdej samo tvoj, ker jaz itak grem nočko ti pa tud hitr omagas... nočko!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:14:43
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ....gre sama v Postojno.... ji bom cez par minut predal mikrofon pa se menta.... ... bamby pa hitr omaga... a ne greš z njo? ne... je se v rentabilno voznem stanju....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:16:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ....gre sama v Postojno.... ji bom cez par minut predal mikrofon pa se menta.... ... bamby pa hitr omaga... a ne greš z njo? ne... je se v rentabilno voznem stanju.... lahk bi jo peljal, bi se posdoblo ane?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:17:33
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ....gre sama v Postojno.... ji bom cez par minut predal mikrofon pa se menta.... ... bamby pa hitr omaga... a ne greš z njo? ne... je se v rentabilno voznem stanju.... lahk bi jo peljal, bi se posdoblo ane? .....je se kako pokretna... ni potrebe, saj ima se dober mesec do dilivery-ja....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:18:28
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ....gre sama v Postojno.... ji bom cez par minut predal mikrofon pa se menta.... ... bamby pa hitr omaga... a ne greš z njo? ne... je se v rentabilno voznem stanju.... lahk bi jo peljal, bi se posdoblo ane? .....je se kako pokretna... ni potrebe, saj ima se dober mesec do dilivery-ja.... jaz sem tudi pri Matiji vozla do zadnjega, pri Blažu sem pa komaj nazaj za rikvercat pogledala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:19:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
...zilava je ta nasa Sefla...., ni kej...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:19:52
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...zilava je ta nasa Sefla...., ni kej... ja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:20:14
|
|
|
|
blaža
|
kje pa hodi tolk cajta?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:20:36
|
|
|
|
Stipe air force
|
....in trmasta tud... ....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:21:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ....in trmasta tud... .... Sej prav, jazst sem tudi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:21:42
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža kje pa hodi tolk cajta? ...se tuska... ves da se mora pripraviti za jutri...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:22:52
|
|
|
|
blaža
|
A so.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:23:24
|
|
|
|
blaža
|
ma kaj ma zjutraj al popoldne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:24:13
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža A so. ...njen zlatko ginko sprejema samo urejene... ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:25:45
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma kaj ma zjutraj al popoldne? ....mislim da se ne bo pofockala... je se gor v kopalnici... pregled ima dopoldan... ji bom rekel naj te poklice, ce bo imela cajt...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:26:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma kaj ma zjutraj al popoldne? ....mislim da se ne bo pofockala... je se gor v kopalnici... pregled ima dopoldan... ji bom rekel naj te poklice, ce bo imela cajt... ok
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:26:24
|
|
|
|
Stipe air force
|
nocko, Blaza... in seveda ostale....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:29:46
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force nocko, Blaza... in seveda ostale.... nočko tudi z moje strani.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:53:00
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Vidim da sem bila na tapeti Kot je Stipe povedal, sem si jo šla mal umit, ker imam ju3 pregled ob 9h. Blaža pol kar v LJ šibam, pogledat v Geoxa če imajo kake luštne supergice za carico, ker je revca bosa oz so ji samo še japonke prav Kar naenkrat je prišla iz 19 na 21 al pa celo 22 Še dobr da se mal ohlaja ozračje, da bo supergice laho začela nosit, ker še 1 sandal ji pa ne grem kupovat POl grem pa še do sestre in nečaka na kavico in domov, ker moram počas gnezdit začet Itak jih bom pa ju3 slišala pri G, ker se redim ko pujsa Pepa, pa vse otečene noge imam, ker bolj malo počivam in mi tudi Stipetova masaža vsak večer ne pomaga več Malarji so krivi k 2 dni nisem mogla počivat, najboljš da jih pokličem, a mi tace zmasirajo Nič, grem na kavč ker samo klobasam, se tipkamo ju3 po 13. uri
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:56:27
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Vidim da sem bila na tapeti Kot je Stipe povedal, sem si jo šla mal umit, ker imam ju3 pregled ob 9h. Blaža pol kar v LJ šibam, pogledat v Geoxa če imajo kake luštne supergice za carico, ker je revca bosa oz so ji samo še japonke prav [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kar naenkrat je prišla iz 19 na 21 al pa celo 22 Še dobr da se mal ohlaja ozračje, da bo supergice laho začela nosit, ker še 1 sandal ji pa ne grem kupovat POl grem pa še do sestre in nečaka na kavico in domov, ker moram počas gnezdit začet Itak jih bom pa ju3 slišala pri G, ker se redim ko pujsa Pepa, pa vse otečene noge imam, ker bolj malo počivam in mi tudi Stipetova masaža vsak večer ne pomaga več Malarji so krivi k 2 dni nisem mogla počivat, najboljš da jih pokličem, a mi tace zmasirajo Nič, grem na kavč ker samo klobasam, se tipkamo ju3 po 13. uri ja sej se mi je zdelo. meni se tudi ne bi dalo noseči preveč lutat okoli, ki te vseeno kar zmatra. pa drugič.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:57:29
|
|
|
|
blaža
|
ko pa že greš v postojno maš tudi od elephanta čeveljčke v Deihmanu. a nisi ene Tari od Elephanta kupla? Une roza?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 22:13:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ko pa že greš v postojno maš tudi od elephanta čeveljčke v Deihmanu. a nisi ene Tari od Elephanta kupla? Une roza? Imaš prav, mi je spotoma in se bom ustavila, samo na netu sem celo kolekcijo pregledala in so mi samo 1 všeč, pa so bolj visoki, za pozno jesen Se bom pa res ustavila, ker Elephanten so pa res fajni in Tara se je zelo lepo naučila hodit v njih
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.8.2009 7:50:18
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jutroooooooooooooooo !!!!!! prvi, yes !
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.