|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
24.8.2009 14:04:55   
blaža
kolko pa še Stipe?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
24.8.2009 14:13:12   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

kolko pa še Stipe?

ti bom jaz povedala kolk: čisto premalo za vse kar bi rada naredila. Ravnokar se je poslovil štromar, imam novo poličko v kuhinji user posted image  Pride pa kmalu nadaljevat, so eni kozmetični popravki še zelo nujni preden grem rodit in preden mizar pripelje pohišvo  user posted image  Tko da rodit prej kot 25.9. ne gremo ker jaz nimam časa, sej Stipe bi ga še našel verjetno user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
24.8.2009 14:15:49   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

kolko pa še Stipe?

ti bom jaz povedala kolk: čisto premalo za vse kar bi rada naredila. Ravnokar se je poslovil štromar, imam novo poličko v kuhinji user posted image  Pride pa kmalu nadaljevat, so eni kozmetični popravki še zelo nujni preden grem rodit in preden mizar pripelje pohišvo  user posted image  Tko da rodit prej kot 25.9. ne gremo ker jaz nimam časa, sej Stipe bi ga še našel verjetno user posted image  user posted image  user posted image

dolenjka tebe pa že pošteno grabi gnezditveni sindrom user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
24.8.2009 14:39:43   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

kolko pa še Stipe?

dolenjka tebe pa že pošteno grabi gnezditveni sindrom user posted image

ne, ne to še ni gnezdenje, to je še za nazaj, ker prej nismo user posted image  Gnezdenje šele pride user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
24.8.2009 17:11:00   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Rodili se Muji blizanci. Pita ga Haso: 'Jesu li tvoji blizanci
jednojajčani ili dvojajčani?'
'Nemam pojma. Jedno je dvojajčano, a drugo je žensko.'

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
24.8.2009 20:51:07   
bamby
Čer!

Dopustniki se vračajo user posted image !

Me je malo razjezila una mati (če se ji tako sploh lahko reče, ker si tega imena ne zasluži), kaj počne s tamalo. Itak da je pridna, če jo pa z mrzlo vodo obliva user posted image . In kura zmešana pol še misli, kako dobro taktiko ima user posted image user posted image user posted image . Ta bi bila res za prijavit na CSD, predvsem za dobro tamale!!!!!

pina, WB! A pri vas pa že kar zobe izgubljate user posted image . Pri nas so še vsi mlečni na svojem mestu in še prav nič ne kaže, da bi se kateri začel poslavljat. Šola pa že trka na naše prvošolčke user posted image user posted image .

Pri nas se je pa včeraj prvič zgodilo, da Anaja ni hotela spat popoldne user posted image user posted image . Ko naj bi se do 14h že naspala, je še veselo skakala po postelji. No, pol nismo več čakali in smo šli od doma. Smo jo potem na vikendu dali v prenosno posteljico, da bi kaj zaspala. Sem mislila, da bo živčnega fasala. Je potem zaspala šele v avtu, ko smo se odpravili domov (ob 20h). Danes je pa v vrtcu spet normalno zaspala nekaj čez 12h. Ne vem, kaj jo je pičilo user posted image user posted image .
Jutri pa imava tudi midve sistematskega, pa da vidimo, koliko smo zrasli in koliko poredili. Tima smo pa danes peljali k noni na počitnice do konca tedna.

Neposredna povezava do sporočila: 1681
24.8.2009 20:57:18   
Stipe air force
Ceeeeeeeeeer.... user posted image

Sem mislil da sem edini tu gor... wellcome Bamby.... user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
24.8.2009 21:00:14   
blaža
Čer!

mi smo bli pa v Postojni in smo nakupli za obut. Blažu in matiji superge za jesen, meni ene šulne za 1. september, da bom lepa, tatkotu copate na Simpsona ta glavnega in matiji še ene copate na kosmate noge z kremplji.user posted image

Smo dali za moje čevlje, pa za dvojne superge, pa za dvojne copate okoli 59e.user posted image

Moji šulni so bli samo 19.90e. Niso usnjeni, ma itak jih rabim samo za izredne prilike. Če najdem kakšno službo, bojo pa usnjeni. So pa res luškani. Sem najprej probala, če mi bo zneslo z tako petko hodit, pa so kar ok. dve uri bom ja zdržala.user posted image

blaž je bil pa totalno navdušen nad supergicami. smo jih kupli v sport 2000. Ful so frajerske in so ble znižane na 10e. Prqav dobre so.

Se spomnem, ko smo za matijo kupovali samo od Cicibana petejana in so se nam ene superge, ki so ble takrat 9000sit, razpadle, pa sem rekla da nikoli več.

Itak te supergice za Blaža bojo za dva meseca, ki pol je pri nas zima in bojo obute samo še občasno, tle bo pa prehladno, bo treba kej podloženega z mucko.

smo hotli matiji kupit ročno uro od Flik flak, pa mu ni bla nobena všeč, ki ni blo une, ki si je on zamislil. zdej sem angažirala moje čez, da mi pogledajo, če jo majo v Trstu.

ja še malo pa bo šola. našemu Matiji so pa že trije zobki odpadli, eden že raste spredaj, pa zadaj mu je eden a prvi zrastu.

No to bo to za zdej.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
24.8.2009 21:01:01   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Sem mislil da sem edini tu gor... wellcome Bamby.... user posted image  user posted image

a jaz pa ničuser posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1684
24.8.2009 21:03:46   
Stipe air force

.... ceeeer tudi tebi Zamorka.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
24.8.2009 21:04:39   
blaža

.... ceeeer tudi tebi Zamorka.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1686
24.8.2009 21:04:58   
bamby

Čer stipe!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Kako otroci? Že spijo?

blaža, ti se pa ne vtikaj v naju user posted image user posted image user posted image user posted image . Počak da prideš na vrsto user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1687
24.8.2009 21:05:06   
blaža
Stipe a si že zmasiral ženi noge?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
24.8.2009 21:05:32   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Kako otroci? Že spijo?

blaža, ti se pa ne vtikaj v naju user posted image user posted image user posted image user posted image . Počak da prideš na vrsto user posted image !

o ti pujsa. user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
24.8.2009 21:06:39   
bamby

Kako otroci? Že spijo?

Sorry bejba, sem šele pol vidla, da si mi že skočila v zelje in prevzela besedo user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
24.8.2009 21:07:04   
blaža

Kako otroci? Že spijo?

Sorry bejba, sem šele pol vidla, da si mi že skočila v zelje in prevzela besedo user posted image

user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
24.8.2009 21:07:32   
Stipe air force
...nehajta... user posted image ... masiram Sefli noge.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
24.8.2009 21:08:08   
bamby
Zdej se je pa stipe spravil na nevtralno ozemlje....ga že ni več, al je šel pa ženi masirat noge user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
24.8.2009 21:08:33   
blaža

...nehajta... user posted image ... masiram Sefli noge.... user posted image  user posted image  user posted image

šefla ti ga kar skoristi, ki ko rodiš bosta spet v enakopravnem položaju. user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1694
24.8.2009 21:08:58   
blaža

Zdej se je pa stipe spravil na nevtralno ozemlje....ga že ni več, al je šel pa ženi masirat noge user posted image user posted image

ja itak user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
24.8.2009 21:09:01   
bamby

user posted image user posted image user posted image user posted image , si me sam mal prehitel user posted image user posted image

Sam da boš dobro popravil, ker bo šefla vse povedala

Neposredna povezava do sporočila: 1696
24.8.2009 21:10:38   
Stipe air force
...lahko tudi pisem vmes... to je ze rutina... user posted image  user posted image  user posted image
... drgac, ma pa Sefla jutri pregled pr svojmu ginkotu v Postojni, pa se ji dogaja.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
24.8.2009 21:10:47   
bamby
blaža, jaz ti prepuščam stipeta...je lahko zdej samo tvoj, ker jaz itak grem

nočko

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
24.8.2009 21:11:13   
blaža

...lahko tudi pisem vmes... to je ze rutina... user posted image  user posted image  user posted image
... drgac, ma pa Sefla jutri pregled pr svojmu ginkotu v Postojni, pa se ji dogaja.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

a prideta na kavico?user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1699
24.8.2009 21:11:31   
blaža

blaža, jaz ti prepuščam stipeta...je lahko zdej samo tvoj, ker jaz itak grem

nočko

nočko!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.