|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
24.8.2009 14:30:14   
PapuaNG
aja, pa lani sem imela že praktično kupljeno karto za brazilijo, pol se je pa svit znašel v mojem trebuhu user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 351
24.8.2009 14:33:59   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: playgirl

pozdravljene!!samo zanima me nekaj a ima katera tudi težave s srbečimi dlesni??midve imava pa sva komaj tri mesece stare pa slinima se tudi že tak kot da boma zobe doble, pa sem hotla zdravnico klicat ampak še je žal na dopustuuser posted image user posted image

Pri nas je bilo nekaj časa podobno. S tem , da je moj dobil še vročino, pa nenormalno se je slinil, vse tiščal v usta... In sva skupaj s pediatrinjo pričakovali zobek, ampak ga še nimamo. Bojda je normalno, da se tolk slinijo in roke v usta tiščijo...

(odgovor članu playgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 352
24.8.2009 14:34:54   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

aja, pa lani sem imela že praktično kupljeno karto za brazilijo, pol se je pa svit znašel v mojem trebuhu user posted image

Pa se ti ne zdi, da nam bi mogoče kakšno slikco takole pokazala??? Al nam misliš samo skomine delat? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 353
24.8.2009 14:35:00   
lake
Jst sm mela pa že rezervirano in vplačano moje sanjsko potovanje po Egiptu, ampak sm tri dni prej odpovedala. No ja če sm čakala od mejhnega, bom pa še par let.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 354
24.8.2009 14:43:39   
Dudica1
mama11 upam da bo kmalu bolje... user posted image
Glede sanjskih potovanj...jaz si želim na cubo...pa ne vem če mi bo kdaj uspel ta podvig user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 355
24.8.2009 14:45:22   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

zdej grem pa vn drva delat... se oglasim še kej kasnej

ej kako lahko nareiš drva, k jz jih ne znam, pa bi jih rada, jz jih samo pospravim k jih dobim, znam pa narest trskeuser posted image user posted image user posted image

tko da dobiš hlode, jih moj dragi razžaga z motorko, jz pa pol cepam na polovico, četrtine,.. odvisno kok so bla velika debla... trske morm tud še delat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
Blue fajn za prst. Filipu še ne tečejo solzice, ko joka. Lukatu so pa začele nekje pri 4. mesecih.

naši že od prvega meseca tečejo k joka

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
o sit babe...kaj men lije med nogam....na pol ure menam vlozek pa se zmer mi cez udar...a je to normaln??

ja pač maš tko močno... jz sicer ne vem kako je z vložki, k jih že celo večnost ne uporabljam. mam skoz tampone.. mi je blo v P že kr čudn k mi je una dala vložke.. vse me je žulilo tja v rit.. tko neudobno sem se počutila k sem sedela... sm mela pa jz dostikrat tako.. še prej.. se prov spomnim da nisem šla niti v šolo tiwte dnim k bi cel dan na sekretu preživela user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Blueeyes Ti plih ne rabiš FB, ker maš očitno kmetijo doma. A prčakuješ hudo zimo da že drva štimaš?user posted image

a ne veš kaj pravjo... da se drva vedno delajo takrat  k je vroče, da pol pozim bolj gorijo user posted image  user posted image  user posted image  smo v polni pripravljenosti.. zarad mene lahko jutr sneg pade... mamo pa zdejle 15 stopinj.. sm šla vn pogledat

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
aja, pozabila sem napisat.. prst je super... sm si ga včer razmrcvarla, da sem ga čist odprla, tko da sem ugotovila, da sem mela notr še cl kup rje in svinjarije, tko da sem to fejst spucala.. dons pa ni več ne zatečen in ne vijoličen user posted image  user posted image  user posted image

Ojojoj, ti si pa pravi mesar. Jaz se ne bi taknila od daleč - za takšne podvige plačujem obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje user posted image .

škoda časa z njimi zgubkjat če lahko vse sama roma opravim, brez skrbi in brez zgubljanja živcev, pa seveda brez čakalnih vrst

uuuu sranje,sem pozabla dons v razvojno ambulatno poklicat user posted image  ma kje se me glava drži

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Evo ena nova za seznam...

user posted image

u ti mater.. a ji gnojite lase al kaj??? lej kakšne lase že ma user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 356
24.8.2009 14:46:17   
petrazg
Jst bi šla pa na Maldive... Samo zdaj smo za nekaj let dobri, a ne...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 357
24.8.2009 14:49:28   
petra a
petra zg-mislim da to tebi ne bo ovira ;)

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 358
24.8.2009 14:53:36   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
o sit babe...kaj men lije med nogam....na pol ure menam vlozek pa se zmer mi cez udar...a je to normaln??

ja pač maš tko močno... jz sicer ne vem kako je z vložki, k jih že celo večnost ne uporabljam. mam skoz tampone.. mi je blo v P že kr čudn k mi je una dala vložke.. vse me je žulilo tja v rit.. tko neudobno sem se počutila k sem sedela... sm mela pa jz dostikrat tako.. še prej.. se prov spomnim da nisem šla niti v šolo tiwte dnim k bi cel dan na sekretu preživela user posted image

jaz tud skor ne poznam kaj so vložki...mam skoz tampone in kadar moram met vložek se ne počutim dobro sproščeno

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 359
24.8.2009 14:55:59   
meduzica
Majch taka luškana je tale tvoja punca user posted image user posted image user posted image

mi smo se pa danes končno slikali za pasoš oz. osebno user posted image - kaj točno se še nisem čist odločla

punce kaj ste ve dale svojim zmajčkom delat ? osebne ali pasoše in zakaj eno ali drugo. Trenutno se bolj za osebno nekak odločam, sam če mi poveste da se ne splača se lohk tut premislim user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 360
24.8.2009 14:57:17   
petrazg
Eh Petra, tako daleč si ne upam z malima... Sama pa ne bi šla, bi se mi utrgalo 14 dni...

Sorry, da sem telefon dol vrgla, se je Anže zbudil v joku. Pa sem šla kar na Metelkovo. Je Anže zgledal tako bogi, čisto brez energije , volje, tako že rahlo apatičen... Nam je sicer dala napotnico za infekcijsko, ampak naj ne bi bilo nič hujšega. Črevesni virus, kjer mora iti 5 dni mimo... Sedaj pa oba spita kot topa.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 361
24.8.2009 15:00:29   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

Majch taka luškana je tale tvoja punca user posted image user posted image user posted image

mi smo se pa danes končno slikali za pasoš oz. osebno user posted image - kaj točno se še nisem čist odločla

punce kaj ste ve dale svojim zmajčkom delat ? osebne ali pasoše in zakaj eno ali drugo. Trenutno se bolj za osebno nekak odločam, sam če mi poveste da se ne splača se lohk tut premislim user posted image user posted image

Mi smo vzeli potni list, ker radi hodimo okoli (oz. smo hodili). Če greš izven eu rabiš potni list.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 362
24.8.2009 15:00:42   
Dudica1
petrazg kaj to berem,a sem kaj zamudila...kaj je s tvojim sončkom??

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 363
24.8.2009 15:13:13   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Jst bi šla pa na Maldive... Samo zdaj smo za nekaj let dobri, a ne...

jz pa ne Finsko... sam smo tud mi zdej za neki let dobri user posted image

potni list smo mi naredil za našo.. tko da bo za zihr če gremo kam izven EU

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 364
24.8.2009 15:13:56   
Anonimen
pa ne o sanjskih potovanjih...sodelavka je lih prišla z balija...jaz pa še sanjam avstralijo pa kubo pa kako dominikansko tudi...tle na RR je ena punca ki se je tja celo poročila...faca user posted image user posted image user posted image v glavnem...

marsikaj je še za videt...malo še počakamo, da živa zraste, da bo še ona mela kaj od tega, pol pa gasa...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
24.8.2009 15:15:07   
petrazg
Dudi - Anže mi nekaj driska, nič noče jest, pije tako tako (včeraj še full lepo), danes komaj. Zjutraj, ko se je zbudil je bil čisto bogi, nič se mu ni dalo, kar nosil bi se. Nič ni hotel jest, še čokolinota ne, ki ga poje vsako jutro, niti na čokolado ni trznil, ni hotel niti risank gledat... nič, kar ima zelo rad. Samo pri meni je bil in jokcal. Imamo pa že 4 dni drisko, ampak je bil do sedaj čisto ok, poln energije, pil mi je normalno... niti se ni videlo , da bi mu kaj manjkalo kljub driski. Ampak bojda rasaja virus in ga morajo otroci pač preboleti. Zdaj bom počakal do večera, če se mu pa poslabša, ga peljem. So mu pregledali kri in naj ne bi bilo nič nevarnega... Prej, ko smo prišli domov sem mu po nasvetu zdravnice dala bobi palčke za jest, nekaj je tudi spil... bom videla kako bo, ko se naspi...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 366
24.8.2009 15:30:29   
Anonimen
o bogec tale tvoj sinkouser posted image user posted image

no jz sm bla pa zunaj sem šla v vrtec po tavelzgauser posted image nika pa spiuser posted image user posted image user posted image user posted image

a modrookica pol sekaš drva ne delaš dela jih drvaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
24.8.2009 15:37:26   
lake
petrazg user posted image user posted image user posted image da vama ne bo treba na infekcijsko, pa da še Luka ne bo nič fasal. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
24.8.2009 15:42:25   
petrazg
Hvala za pikepoke. Tudi jaz držim, da bo ok, ko se zbudi...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 369
24.8.2009 15:45:22   
PapuaNG
patrazg-moji ta stari so bili lani na maldivih,pa niso bili nič kaj hudo navdušeni. Res, da so mogoče že malce razvajeni, a so rekli, da za ceno, ki jo plačaš, ni vredno. Jima je bilo veliko bolj všeč potovanje Tanzanija-Mauritius, nad tem so še danes navdušeni, pa so že kr neki vidl. No, pa cuba jim je bila tut všeč.

Jst pa že komi čakam, da se kam odpravimo. Pa ne bomo nič čakal, da tamal zraste, upam, da še v času porodniške pade eno potovanje. Sej, ko bo zrastel, bo že še enkrat šel, če bo hotel.

Sva šla pa midva v egipt letos januarja, direkt po novem letu (ko trebuh še ni bil prevelik), pa je blo super-sva šla tut beduine gledat s tistimi štirikolesniki (nas je predrmalo user posted image ), se nisva nič šparala.

Zdj pa tamal že skor dve ure spi user posted image Mi je blo dolgčas, pa sem pospravila kuhinjo, pobrala cunje, dala cunje prat...se vid, da se ne zgodi velikrat, da tkole dolgo spi user posted image No, zdej se pa neki zbuja, je že čas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 370
24.8.2009 15:49:53   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: playgirl

pozdravljene!!samo zanima me nekaj a ima katera tudi težave s srbečimi dlesni??midve imava pa sva komaj tri mesece stare pa slinima se tudi že tak kot da boma zobe doble, pa sem hotla zdravnico klicat ampak še je žal na dopustuuser posted image user posted image

Rokice si že rine v usta in jih guli z dlesnimi, ampak to je normalna razvojna faza user posted image , prav tako slinjenje. Sploh ni nujno, da so zobki. Pa tudi če bi bili, ti zaradi tega ni treba k pediatrinji, saj nima kaj narediti. Če ti pa ful tečka in so dlesni otrdele, morda se tudi kaj belega že spodaj vidi, pa ji vzami v lekarni kakšen gel za lajšanje bolečin - calgel ali gengigel baby, pa še kaj drugega se najde.

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

Osebno. Zato, ker v naslednjem letu ne načrtujemo poti v nobeno tujino, kamor se ne bi dalo že z osebno.

Julija se je po 3 urah spanja zbudila dobre volje, tako da svečke ne dobi, ji bom pa kar naredila alkoholni obkladek. Tako zdaj pa šibam. Če se mi ne uspe več javiti, se beremo po dopustu.

(odgovor članu playgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 371
24.8.2009 15:52:38   
lake
Sej jst bi zarad nosečnosti šla tud, samo mam eno super bolezen, ki se ji reče potovalna in brez Dramine se ne prpeljem niti 10km brez bruhanja, če ne vozim jst, Dramine se pa v nosečnosti ne sme jest. Pa itak sm čez tri dni začela bruhat, tko da me je hotla na infuzijo poslat, dol bi pa zihr cel teden gledala piramide iz bolnice.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 372
24.8.2009 15:53:04   
pokica_
Živjo čvekice!

Sem že prej napisala 1 post, pa mi je povezavo prekinlo. user posted image

Anej pančka že 1.5h. Na rahlo se zbuja. Smo vredu, pridno nazaj papca, danes jedel že 4x po skoraj vedno 170ml. Sprazni vso flaško. Je razigran in dobre volje skos. Nič ne joka, res je priden.

Vikend prehtro minil, petek obiski, sobota smo počivali, včeraj piknik pr mojih starših.

Končno smo naštimali športni voziček, danes rajdamo na 1. vožnjo! Bomo vidli, menda bo užival.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 373
24.8.2009 15:54:15   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dudi - Anže mi nekaj driska, nič noče jest, pije tako tako (včeraj še full lepo), danes komaj. Zjutraj, ko se je zbudil je bil čisto bogi, nič se mu ni dalo, kar nosil bi se. Nič ni hotel jest, še čokolinota ne, ki ga poje vsako jutro, niti na čokolado ni trznil, ni hotel niti risank gledat... nič, kar ima zelo rad. Samo pri meni je bil in jokcal. Imamo pa že 4 dni drisko, ampak je bil do sedaj čisto ok, poln energije, pil mi je normalno... niti se ni videlo , da bi mu kaj manjkalo kljub driski. Ampak bojda rasaja virus in ga morajo otroci pač preboleti. Zdaj bom počakal do večera, če se mu pa poslabša, ga peljem. So mu pregledali kri in naj ne bi bilo nič nevarnega... Prej, ko smo prišli domov sem mu po nasvetu zdravnice dala bobi palčke za jest, nekaj je tudi spil... bom videla kako bo, ko se naspi...

aha...močno držim pesti da bo res čimprej bolje...user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja pravijo da naj bi ob takih primerih dajali bobi palčke(ker so slane in zaradi tega naj bi potem več pil) in nekaj kar najraje pije pa tudi če je to coca-cola ki jo majo otroci tako radi...user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 374
24.8.2009 15:55:22   
FLASK_A
Mama11, kako smotano tole s cepljenjem... Upam, da se umiriuser posted image

Katmat, mogoče bo pa jutri že bolje in bo manj krvavitve user posted image

Dlesni- naša se slini ko bernardinec in skos ima rokice v ustih. Ko jo masiramo, se pa smejčkauser posted image

Potovanje- midva sva šal na poročno sama za 14 dni, ko je imel Jaka leto in pol. Takoj bi šla še enkratuser posted image Zdaj, ko ima 2leti pa je že prestar- vse ve. Prej je bilo pa ravno pravšnje obdobje, ko naju ni niti pogrešal. Midva sva itak vedela, da je v dobrih rokah in naju sploh ni skrbelo. Nori spomini user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?