|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
24.8.2009 11:17:06   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

In jaz nisem šla v Brazilijo, ker sem bila takrat z Jakatom noseča!!! user posted image user posted image user posted image

Jao meni!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 301
24.8.2009 11:21:04   
KatMat
o sit babe...kaj men lije med nogam....na pol ure menam vlozek pa se zmer mi cez udar...a je to normaln??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 302
24.8.2009 11:23:44   
Anonimen
jutro

konec vikenda ha? No ja...sej mene ne gane preveč, samo se mi zdi, da tale porodniška kar prehitro tečeuser posted image . Dragi v sredo šiba v Beograd, tak da boma 3 dni same. Hja...sej drugače pa tudi samo spat hodi domov. Pismo, sploh ni fajn ker cele dneve dela. Ko pride domov, gre mala že kmalu spat, tako d ase bolj malo vidita. Hja...c'est la vie.

Živa zadnje dni samo še spiuser posted image , malo se igračka, pol pa spet jokca, da bi spat...kaj jo to meče ne vem. Drugač je pa pridna. Zdaj že ful lepo kravice pase pa tud prijema stvari. Se pa pozna, da je skor mesec mlajša od enih vaših z-majčkov. Je pa fajn, ker tu debatirate, kaj že znajo, pol pa vem, kaj me še čakauser posted image .

Mah...nič novega ni tu okrog. V soboto sva bla spet na tenisu 2 urce, včeraj smo bli pa doma, pa en mini obisk smo dali čez. Živa je dobila plišasto miško-objemalčka, al kaj je že to. Sicer ful rada zaspi s pleničko, tako da je to kot nalašč, samo mam kr slab občutek, da bi si ta pliš preveč pritiskala na nos...kaj pa vem, kako se diha s tem.user posted image Kakšna izkušnja??

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
24.8.2009 11:24:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

o sit babe...kaj men lije med nogam....na pol ure menam vlozek pa se zmer mi cez udar...a je to normaln??

madonca maš močnouser posted image user posted image user posted image jz sem melo čist normalno, glih tako kt pred nosečnostjouser posted image

men se to ne zdi normalno, prej nenormalnouser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 304
24.8.2009 11:26:10   
Anonimen
uh...KAtmat...bogica...se mi kr smiliš.user posted image Pismo...to maš zdaj rundo za vse nazaj al kako? user posted image Nimam pojma, če je to kul...sam ne izkrvavet...če bo pa kriza pa svoji G pozvoni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
24.8.2009 11:49:15   
KatMat
sam res bom mogla al kaj....kt da bi pipo odpru...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
24.8.2009 11:54:37   
lindi1
ojoj boga...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 307
24.8.2009 12:08:40   
Anonimen

ej, hvala enako user posted image  

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 308
24.8.2009 12:09:08   
lake
Kaj mate že se menstre, jst jo še kr nimam, pa si samo trikrat na dan mleko sčrpam. No sej ne da jo pogrešam.

Blueeyes Ti plih ne rabiš FB, ker maš očitno kmetijo doma. A prčakuješ hudo zimo da že drva štimaš?user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 309
24.8.2009 12:10:14   
Dudica1
ohoj
Jaz mam menstruacije še manj zdaj kot pred porodom...tko sm iz ljubljane,neki malga sm zapravla pa na kavico sm šla...user posted image

Zdaj pa kosilo...user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 310
24.8.2009 12:11:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Lina - A je zoo rožman vredu?

kot živalski vrt mi je Ok. živali so malo bolj normalne, lepo, tako občutek domačnosti. Ampak mi smo ti ogledali v slabi urci in to je to. Pa bili smo edini sprehajalci.

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
24.8.2009 12:12:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

skuhala sem cvetačno juho, s krompirjem. Za sladico pa bo danes rabarbarin puding z vanilijo. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
24.8.2009 12:13:28   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

skuhala sem cvetačno juho, s krompirjem. Za sladico pa bo danes rabarbarin puding z vanilijo. user posted image

mmm...jaz sm se odločila za makarone pa kumare za solato

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
24.8.2009 12:15:08   
lake

Kako pa nardiš rabarbarin puding?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 314
24.8.2009 12:19:26   
KatMat

a te kej boli??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 315
24.8.2009 12:20:34   
ledenka
jutro user posted image no ja user posted image sej sem že dolgo pokonci, je mali uspel tako kakat zjutraj, da je prišlo na posteljo... in pol je kakal še 2x user posted image je pa res, da v soboto ni čisto nič. potem pa vedi, kaj je ok...

morje je bilo fino, je plaval v fredovem obroču in ful užival. jok je bil, ko je šel ven, zaradi sonca ga nisem pustila v vodi več kot 10 min user posted image sicer pa smo bili v sboto cel dan na plaži, v senci borovcev in še senčnika. dobil je minimalno barve, opeklo ga HB ni. pa še priden je bil, smo lahko bili skoraj do 22h zunaj, pred 21. ni začel tečkat. je bilo pa vroooooče za pop*, v soboto zvečer sem ga na večerji hladila z mokrimi robčki, to ga je pomirilo. pa ful vode je spil.

kaj je tu novega? pri ljubljančankah se pogovarjamo za kako vozičkanje ta teden, poglejte tja, če vas zanima!

pa še nekaj sem zasledila o vneti ritki - ne vem, katera je pisala, se mi ne da it nazaj gledat. kaj pa, če so glivice? meni je patronažna rekla, če so razjedice, da je lahko to zaradi glivic, dostikrat imajo hkrati to na ritki in soor. pomaga Canesten, zmeša se s hladilno kremo in je ok.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 316
24.8.2009 12:21:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Kako pa nardiš rabarbarin puding?

sestavine:
5 večjih stebel rabarbare
2
vanilijeva pudinga
9 dl vode
sladkor
cimetova paličica

postopek
Rabarbaro olupimo in narežemo na koščke, prelijemo z vodo, dodamo sladkor (kot pač želimo imeti sladek puding). Nekaj vode odvzamemo in po navodilu iz vrečke zmešamo prašek za puding. Vodo z rabarbaro zavremo s cimetom, vanjo vlijemo pripravljeno pudingovo zmes in pokuhamo. Vlijemo v skodelice in ohladimo.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
24.8.2009 12:22:53   
Anonimen

a te kej boli??

tko no, boli glih ne, je  pa en tak občutek, kakor da je vse zabuhlo tam doli....kot kakšen dan po porodu...

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
24.8.2009 12:32:08   
KatMat

a te kej boli??

tko no, boli glih ne, je  pa en tak občutek, kakor da je vse zabuhlo tam doli....kot kakšen dan po porodu...
mene pa kr krci dajejo...kr posteno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
24.8.2009 12:35:02   
Anonimen

a te kej boli??

mene pa kr krci dajejo...kr posteno

vzemi kakšen magnesol

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
24.8.2009 12:36:51   
KatMat
nimam vec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 321
24.8.2009 12:45:28   
Anonimen

nimam vec

kaj pa magnezij ?

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
24.8.2009 12:50:37   
Anonimen
jest bi počakala kakšen dan, dva...da se krči umirijo, da neham krvavet...če po 3 dneh ne bi bilo dobro ali celo slabše, bi se šla pokazat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
24.8.2009 13:01:39   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

aja, pozabila sem napisat.. prst je super... sm si ga včer razmrcvarla, da sem ga čist odprla, tko da sem ugotovila, da sem mela notr še cl kup rje in svinjarije, tko da sem to fejst spucala.. dons pa ni več ne zatečen in ne vijoličen user posted image  user posted image  user posted image

Ojojoj, ti si pa pravi mesar. Jaz se ne bi taknila od daleč - za takšne podvige plačujem obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje user posted image .

Solzice - naši so začele teči že skoraj 2 meseca nazaj. Najbolj pri čiščenju noska...

Najbolje, da kar začneš z železovimi tabletami. Pa veliko rdeče pese, jetrc, itd.

Krči - pred prvo user posted image  ful in ful močni; menstruacijo sem po porodu imela 2x preden sem zanosila v drugo (dobila 7 mesecev po porodu), brez kakršnihkoli bolečin. Zdaj je pa še ni (in je tudi ni treba).

Danes smo imeli 3. posvetovalnico. Julija ima 62.5 cm in 5.920 g; OG 40,5 cm. Kravic pa še vedno noče past (leži kot kravica user posted image ), zato nas je napotila v razvojno ambulanto; kaj pa vem, mogoče jo bodo pa znali tam bolje zanimirati (meni je tudi že zaspala, ko sem jo dala kravice past user posted image ).

Zdajle lepo simultano pančata, jaz grem pa še malo pakirat za na morje.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 324
24.8.2009 13:07:18   
Anonimen
a zaradi tega, ker nočejo pasit kravic te pošljejo v RA ? jej, pol moramo pa mi začeti malo trenirat....ampak našemu se ne ljubi, kotali se desno in levo, ko ga skoraj posadim, drži glavo kot za stavo...ampak kravice pasit....to pa ne....

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?