Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 11:17:06
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A In jaz nisem šla v Brazilijo, ker sem bila takrat z Jakatom noseča!!! Jao meni!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 11:21:04
|
|
|
|
KatMat
|
o sit babe...kaj men lije med nogam....na pol ure menam vlozek pa se zmer mi cez udar...a je to normaln??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 11:23:44
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro konec vikenda ha? No ja...sej mene ne gane preveč, samo se mi zdi, da tale porodniška kar prehitro teče . Dragi v sredo šiba v Beograd, tak da boma 3 dni same. Hja...sej drugače pa tudi samo spat hodi domov. Pismo, sploh ni fajn ker cele dneve dela. Ko pride domov, gre mala že kmalu spat, tako d ase bolj malo vidita. Hja...c'est la vie. Živa zadnje dni samo še spi , malo se igračka, pol pa spet jokca, da bi spat...kaj jo to meče ne vem. Drugač je pa pridna. Zdaj že ful lepo kravice pase pa tud prijema stvari. Se pa pozna, da je skor mesec mlajša od enih vaših z-majčkov. Je pa fajn, ker tu debatirate, kaj že znajo, pol pa vem, kaj me še čaka . Mah...nič novega ni tu okrog. V soboto sva bla spet na tenisu 2 urce, včeraj smo bli pa doma, pa en mini obisk smo dali čez. Živa je dobila plišasto miško-objemalčka, al kaj je že to. Sicer ful rada zaspi s pleničko, tako da je to kot nalašč, samo mam kr slab občutek, da bi si ta pliš preveč pritiskala na nos...kaj pa vem, kako se diha s tem. Kakšna izkušnja??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 11:24:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat o sit babe...kaj men lije med nogam....na pol ure menam vlozek pa se zmer mi cez udar...a je to normaln?? madonca maš močno jz sem melo čist normalno, glih tako kt pred nosečnostjo men se to ne zdi normalno, prej nenormalno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 11:26:10
|
|
|
|
Anonimen
|
uh...KAtmat...bogica...se mi kr smiliš. Pismo...to maš zdaj rundo za vse nazaj al kako? Nimam pojma, če je to kul...sam ne izkrvavet...če bo pa kriza pa svoji G pozvoni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 11:49:15
|
|
|
|
KatMat
|
sam res bom mogla al kaj....kt da bi pipo odpru...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 11:54:37
|
|
|
|
lindi1
|
ojoj boga...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 12:08:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sam res bom mogla al kaj....kt da bi pipo odpru... ej, hvala enako
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 12:09:08
|
|
|
|
lake
|
Kaj mate že se menstre, jst jo še kr nimam, pa si samo trikrat na dan mleko sčrpam. No sej ne da jo pogrešam. Blueeyes Ti plih ne rabiš FB, ker maš očitno kmetijo doma. A prčakuješ hudo zimo da že drva štimaš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 12:10:14
|
|
|
|
Dudica1
|
ohoj Jaz mam menstruacije še manj zdaj kot pred porodom...tko sm iz ljubljane,neki malga sm zapravla pa na kavico sm šla... Zdaj pa kosilo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 12:11:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Lina - A je zoo rožman vredu? kot živalski vrt mi je Ok. živali so malo bolj normalne, lepo, tako občutek domačnosti. Ampak mi smo ti ogledali v slabi urci in to je to. Pa bili smo edini sprehajalci.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 12:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Zdaj pa kosilo... skuhala sem cvetačno juho, s krompirjem. Za sladico pa bo danes rabarbarin puding z vanilijo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 12:13:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Zdaj pa kosilo... skuhala sem cvetačno juho, s krompirjem. Za sladico pa bo danes rabarbarin puding z vanilijo. mmm...jaz sm se odločila za makarone pa kumare za solato
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 12:15:08
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Zdaj pa kosilo... skuhala sem cvetačno juho, s krompirjem. Za sladico pa bo danes rabarbarin puding z vanilijo. Kako pa nardiš rabarbarin puding?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 12:19:26
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sam res bom mogla al kaj....kt da bi pipo odpru... ej, hvala enako a te kej boli??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 12:20:34
|
|
|
|
ledenka
|
jutro no ja sej sem že dolgo pokonci, je mali uspel tako kakat zjutraj, da je prišlo na posteljo... in pol je kakal še 2x je pa res, da v soboto ni čisto nič. potem pa vedi, kaj je ok... morje je bilo fino, je plaval v fredovem obroču in ful užival. jok je bil, ko je šel ven, zaradi sonca ga nisem pustila v vodi več kot 10 min sicer pa smo bili v sboto cel dan na plaži, v senci borovcev in še senčnika. dobil je minimalno barve, opeklo ga HB ni. pa še priden je bil, smo lahko bili skoraj do 22h zunaj, pred 21. ni začel tečkat. je bilo pa vroooooče za pop*, v soboto zvečer sem ga na večerji hladila z mokrimi robčki, to ga je pomirilo. pa ful vode je spil. kaj je tu novega? pri ljubljančankah se pogovarjamo za kako vozičkanje ta teden, poglejte tja, če vas zanima! pa še nekaj sem zasledila o vneti ritki - ne vem, katera je pisala, se mi ne da it nazaj gledat. kaj pa, če so glivice? meni je patronažna rekla, če so razjedice, da je lahko to zaradi glivic, dostikrat imajo hkrati to na ritki in soor. pomaga Canesten, zmeša se s hladilno kremo in je ok.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 12:21:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Zdaj pa kosilo... skuhala sem cvetačno juho, s krompirjem. Za sladico pa bo danes rabarbarin puding z vanilijo. Kako pa nardiš rabarbarin puding? sestavine: 5 večjih stebel rabarbare 2 vanilijeva pudinga 9 dl vode sladkor cimetova paličica postopek Rabarbaro olupimo in narežemo na koščke, prelijemo z vodo, dodamo sladkor (kot pač želimo imeti sladek puding). Nekaj vode odvzamemo in po navodilu iz vrečke zmešamo prašek za puding. Vodo z rabarbaro zavremo s cimetom, vanjo vlijemo pripravljeno pudingovo zmes in pokuhamo. Vlijemo v skodelice in ohladimo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 12:22:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sam res bom mogla al kaj....kt da bi pipo odpru... ej, hvala enako a te kej boli?? tko no, boli glih ne, je pa en tak občutek, kakor da je vse zabuhlo tam doli....kot kakšen dan po porodu...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 12:32:08
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sam res bom mogla al kaj....kt da bi pipo odpru... ej, hvala enako a te kej boli?? tko no, boli glih ne, je pa en tak občutek, kakor da je vse zabuhlo tam doli....kot kakšen dan po porodu... mene pa kr krci dajejo...kr posteno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 12:35:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sam res bom mogla al kaj....kt da bi pipo odpru... ej, hvala enako a te kej boli?? tko no, boli glih ne, je pa en tak občutek, kakor da je vse zabuhlo tam doli....kot kakšen dan po porodu... mene pa kr krci dajejo...kr posteno vzemi kakšen magnesol
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 12:36:51
|
|
|
|
KatMat
|
nimam vec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 12:45:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat nimam vec kaj pa magnezij ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 12:50:37
|
|
|
|
Anonimen
|
jest bi počakala kakšen dan, dva...da se krči umirijo, da neham krvavet...če po 3 dneh ne bi bilo dobro ali celo slabše, bi se šla pokazat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 13:01:39
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes aja, pozabila sem napisat.. prst je super... sm si ga včer razmrcvarla, da sem ga čist odprla, tko da sem ugotovila, da sem mela notr še cl kup rje in svinjarije, tko da sem to fejst spucala.. dons pa ni več ne zatečen in ne vijoličen Ojojoj, ti si pa pravi mesar. Jaz se ne bi taknila od daleč - za takšne podvige plačujem obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje . Solzice - naši so začele teči že skoraj 2 meseca nazaj. Najbolj pri čiščenju noska... IZVIRNO SPOROČILO: KatMat o sit babe...kaj men lije med nogam....na pol ure menam vlozek pa se zmer mi cez udar...a je to normaln?? Najbolje, da kar začneš z železovimi tabletami. Pa veliko rdeče pese, jetrc, itd. Krči - pred prvo ful in ful močni; menstruacijo sem po porodu imela 2x preden sem zanosila v drugo (dobila 7 mesecev po porodu), brez kakršnihkoli bolečin. Zdaj je pa še ni (in je tudi ni treba). Danes smo imeli 3. posvetovalnico. Julija ima 62.5 cm in 5.920 g; OG 40,5 cm. Kravic pa še vedno noče past (leži kot kravica ), zato nas je napotila v razvojno ambulanto; kaj pa vem, mogoče jo bodo pa znali tam bolje zanimirati (meni je tudi že zaspala, ko sem jo dala kravice past ). Zdajle lepo simultano pančata, jaz grem pa še malo pakirat za na morje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 13:07:18
|
|
|
|
Anonimen
|
a zaradi tega, ker nočejo pasit kravic te pošljejo v RA ? jej, pol moramo pa mi začeti malo trenirat....ampak našemu se ne ljubi, kotali se desno in levo, ko ga skoraj posadim, drži glavo kot za stavo...ampak kravice pasit....to pa ne....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?