Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 12:33:34
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo romana - kako piško lepo mate... Rok bo tak ponosen bratec. da ga matra ljubosumje? mogoče. ampak še niso premajhni? a že čutijo ljubosumje taki mali? menda se začne nekje pri 1 letu ... tako so meni rekli. mi mamo pa bolnike! mali je včeraj cel dan kuhal na 39 do 39,5. nismo mu mogli zbit, pa da se dol mečeš. nobena svečka, noben sirup, kopel... NIČ! no, danes pa še ati zbolel... in babica je v toplicah... jao jao! v petek mam pa izpit. katastrofa! spet bom padla... sam a ni to smešno. zdj bom šla na 3ji izpit letos in pred vsakim sta par dni prej oba zbolela. tk da se ja mami ni mogla učit. ko zakleto! Inigo, za vse vas
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 13:51:21
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Gr;danes in jutri so pri nas na brzicah tekme, pridete?Si mi rekla da bi enkrat prišli pa da ne veš kdaj so. Ojla, tole je prišlo do mene čisto prepozno, ker sem šele sedaj uspela do compa priti. Jebela cesta, pa tako smo se veselili te tekme.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 13:58:35
|
|
|
|
romana24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: Inigo romana - kako piško lepo mate... Rok bo tak ponosen bratec. da ga matra ljubosumje? mogoče. ampak še niso premajhni? a že čutijo ljubosumje taki mali? menda se začne nekje pri 1 letu ... tako so meni rekli. Zna bit ja. Je pa že tok, da ve da ma mami eno drugo stvar v rokah in ne njega. Pa ne da bi kej mali hotel ampak kar neki trmari če ni takoj takrat k si on zaželi kaj.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 15:50:41
|
|
|
|
rovar_ka
|
Hej hej! Mi že zibamo Danes ponoči se je naša "družinica" povečala za 3 člane Da sploh ne govorim kje je skotila - v tistem stojalu/igralu za mačko, ko je spodaj takšna luknja za not it Zdaj pa ne vem, če jo lahko že prestavim v čisto škatlo, da ne bi kaj narobe naredila... Aja, pa enemu mucku ni uspelo, je bil zjutraj, ko sem jo našla že čist mrzel in trd Tii pa še jih nisem pokazala, bi mala tak znorela od navdušenja, pa je stran ne bi mogla dobit Hvalabogu je to stojalo v enem kotu, tak da niti zraven ne more prit.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 15:53:36
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Hej hej! Mi že zibamo Danes ponoči se je naša "družinica" povečala za 3 člane Da sploh ne govorim kje je skotila - v tistem stojalu/igralu za mačko, ko je spodaj takšna luknja za not it Zdaj pa ne vem, če jo lahko že prestavim v čisto škatlo, da ne bi kaj narobe naredila... Aja, pa enemu mucku ni uspelo, je bil zjutraj, ko sem jo našla že čist mrzel in trd Tii pa še jih nisem pokazala, bi mala tak znorela od navdušenja, pa je stran ne bi mogla dobit Hvalabogu je to stojalo v enem kotu, tak da niti zraven ne more prit. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, nikar jih ne prestavljaj! raje daj poleg luknje škatlo, jih bo mogoče sama prestavla. mi je pa ful žal za malega mucka, ki ni preživel
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 15:54:14
|
|
|
|
Inigo
|
hvala vsem za objemčke in želje da se kmali pozdravimo. jst pa tk... če dans ne znorim, pol ne bom nikol!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 15:57:21
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Hej hej! Mi že zibamo Danes ponoči se je naša "družinica" povečala za 3 člane Da sploh ne govorim kje je skotila - v tistem stojalu/igralu za mačko, ko je spodaj takšna luknja za not it Zdaj pa ne vem, če jo lahko že prestavim v čisto škatlo, da ne bi kaj narobe naredila... Aja, pa enemu mucku ni uspelo, je bil zjutraj, ko sem jo našla že čist mrzel in trd Tii pa še jih nisem pokazala, bi mala tak znorela od navdušenja, pa je stran ne bi mogla dobit Hvalabogu je to stojalo v enem kotu, tak da niti zraven ne more prit. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, nikar jih ne prestavljaj! raje daj poleg luknje škatlo, jih bo mogoče sama prestavla. mi je pa ful žal za malega mucka, ki ni preživel Sej škatlo sem nastavila tik zraven stojala, samo kaj pa če ne bo hotla it tja? Tam noter pa je še vse krvavo.. Bo ja začelo smrdet
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 16:00:36
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo hvala vsem za objemčke in želje da se kmali pozdravimo. jst pa tk... če dans ne znorim, pol ne bom nikol! ajoj, pozdravite se čimprej
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2009 16:08:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 16:20:05
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška en rob škatle ji malo odreži, da jih bo lažje not prestavla, pa neki kar ma vonj po njej dej zraven not, pa mogoč kak koške hrane da se premakne...pol ko jih bo pa vse v škatli mela pa uno operi... Škatlo sem obrnila tak, da leži v bistvu, ker je tak bolj temno.. Je to stojalo tik pod oknom, pa ji zgleda paše tam not, ker je tema.. glede tega, da naj dam not nekaj kar po njej diši, pa nimam nič takega. Nima nobene priljubljene "dekice" ali karkoli, kjer bi drugače recimo ležala... Pojma nimam..To s hrano pa bom probala ja.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 16:20:24
|
|
|
|
rovar_ka
|
pa hvala za nasvete
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 17:16:46
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka pa hvala za nasvete lahk bi probala prestavit mucice, ko bi šla mama muca na WC. ma boš mogla bit ultra hitra! sam je kr rizik veš... da jih neb zapustila. sploh če nima neke dekce al neki njenega, da se neb počutla v škatli kot tujka... no, poročaj kaj boš naredila in kak se bo obneslo. pa poslikaj mladino, da jo vidmo!
< Sporočilo je popravil Inigo -- 23.8.2009 17:17:54 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 19:50:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Hej hej! Mi že zibamo Danes ponoči se je naša "družinica" povečala za 3 člane Da sploh ne govorim kje je skotila - v tistem stojalu/igralu za mačko, ko je spodaj takšna luknja za not it Zdaj pa ne vem, če jo lahko že prestavim v čisto škatlo, da ne bi kaj narobe naredila... Aja, pa enemu mucku ni uspelo, je bil zjutraj, ko sem jo našla že čist mrzel in trd Tii pa še jih nisem pokazala, bi mala tak znorela od navdušenja, pa je stran ne bi mogla dobit Hvalabogu je to stojalo v enem kotu, tak da niti zraven ne more prit. Mačja mama ponavadi mlade prestavi takoj, ko se jih kdo pipne... pri nas doma so vedno ful skrivale mladiče.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 20:28:35
|
|
|
|
sasi13
|
inigo ti mi pa vedno polepšaš dan oz. večer. ko boste imeli čas se kr oglaste da se bodo lahko igrali. brina in markota, zdej se nej pa mami ahta da ne bo še ona zakuhala. jz sem vedno pred kakim izpitom dobila vročino.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 20:40:57
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13 inigo ti mi pa vedno polepšaš dan oz. večer. ko boste imeli čas se kr oglaste da se bodo lahko igrali. brina in markota, zdej se nej pa mami ahta da ne bo še ona zakuhala. jz sem vedno pred kakim izpitom dobila vročino. ah daj... saj veš, za prijatelje vedno ja, in res upam, da še mene ne zloži... to res ne bi bilo času primerno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2009 21:28:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 21:56:40
|
|
|
|
ksenci
|
hy! sploh ne folgam več na rr. včeraj piknik, danes piknik, jutri pa bo joj na tehtnici me je mal strah, da se je Aljaž prehladu, kr je hotu bit celo popoldan odzun na deki in je kr fejst pihal veter, kapo si pa skoz dol vleče drugače pa, sem v tem tednu uspela spacat skupi 3 strani diplome in se mi je končno odprl in bom jutri spet delala. se morm kr prisilit in se odpovedat vsemu (tud rr-ju), drugače se kr zamotim in ne nardim nič. pa še neki vem pa ne povem
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 22:04:25
|
|
|
|
ksenci
|
inigo- jz mam tud smolo kar se diplome tiče. jo že drugo leto pacam skupi. mi v 80% zmeram kaj prekriža, da ne morem delat, zboli Aljaž, je sitn in ne da mira, doma kaj delajo in ni mira, mojga ni doma, nimam gradivna, mi zmanjka besed v glavi, al pa se mi ne da. sej bo, sam sekirat se ne preveč cartanje- ooo, naš pa je tak cartl. zjutraj poležavama v postli in se cartama kake pol ure, čez dan pride k meni, če sedim za računalnikom in se mal pocarta, ko pa je zaspan pa je itak ko cotika me je kr strah, da ne bo januarja preveč ljubosumja, kr se že zdaj vidi, da če imam špelo v naročju, pride kr hitro k men. ona pa je ista, al pa še bolj ljubosumna. sta skor ko brat in sestra in se s tem tolažim, da ne bo ljubosumja na bratca al pa sestrrico.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2009 22:05:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2009 22:07:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2009 22:07:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 22:13:31
|
|
|
|
ksenci
|
ne upam prehit govort, kr še ni točnga datuma, me pa jezik srbi
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 22:14:50
|
|
|
|
ksenci
|
hd- pa ti nisi dolg diplome pisala, si kr hit zdaj pridna bla in nardila, ne?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 22:15:24
|
|
|
|
ksenci
|
levinja- srečno jutri
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 23.8.2009 22:15:56
|
|
|
|
Majuska
|
No tko, moram povedat, da smo bili popoldne v ZOO-ju in to v zelo prijetni družbi. Pridružili smo se namreč Lex in njenimi familiji, madonca imajo luštne otroke, pravi cukrčki so. Alina je čista mamica! Super smo se imeli, Aleksander sploh ni imel časa spat (najbrž tako ali tako ne bi), je pa zato mrknil v avtu. V celem dnevu je uspel spati 2x po 45 min. In glih ugotavljam, da to najbrž ni fajn ... zdajle dva dneva je šel popoldne bolj pozno spat, zvečer pa panika, ko je bilo treba v posteljo. Še pred nekaj minutami je tulil ... Najbrž Lex ne bo imela proti, če objavim eno gasilsko
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?