|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
23.8.2009 12:33:34   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

romana - kako piško lepo mate... Rok bo tak ponosen bratec. da ga matra ljubosumje? mogoče. ampak še niso premajhni? a že čutijo ljubosumje taki mali?

menda se začne nekje pri 1 letu ... tako so meni rekli.

mi mamo pa bolnike!
mali je včeraj cel dan kuhal na 39 do 39,5. nismo mu mogli zbit, pa da se dol mečeš. nobena svečka, noben sirup, kopel... NIČ! no, danes pa še ati zbolel... in babica je v toplicah... jao jao! v petek mam pa izpit. katastrofa! spet bom padla... user posted image user posted image user posted image sam a ni to smešno. zdj bom šla na 3ji izpit letos in pred vsakim sta par dni prej oba zbolela. tk da se ja mami ni mogla učit. ko zakleto! user posted image

Inigo, za vse vas user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
23.8.2009 13:51:21   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Gr;danes in jutri so pri nas na brzicah tekme, pridete?Si mi rekla da bi enkrat prišli pa da ne veš kdaj so.

Ojla, tole je prišlo do mene čisto prepozno, ker sem šele sedaj uspela do compa priti. Jebela cesta, pa tako smo se veselili te tekme. user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
23.8.2009 13:58:35   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

romana - kako piško lepo mate... Rok bo tak ponosen bratec. da ga matra ljubosumje? mogoče. ampak še niso premajhni? a že čutijo ljubosumje taki mali?

menda se začne nekje pri 1 letu ... tako so meni rekli.

Zna bit ja. Je pa že tok, da ve da ma mami eno drugo stvar v rokah in ne njega. Pa ne da bi kej mali hotel ampak kar neki trmari če ni takoj takrat k si on zaželi kaj.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
23.8.2009 15:50:41   
rovar_ka
Hej hej!

Mi že zibamouser posted image Danes ponoči se je naša "družinica" povečala za 3 članeuser posted image Da sploh ne govorim kje je skotila - v tistem stojalu/igralu za mačko, ko je spodaj takšna luknja za not ituser posted image Zdaj pa ne vem, če jo lahko že prestavim v čisto škatlo, da ne bi kaj narobe naredila... Aja, pa enemu mucku ni uspelo, je bil zjutraj, ko sem jo našla že čist mrzel in trduser posted image
Tii pa še jih nisem pokazala, bi mala tak znorela od navdušenja, pa je stran ne bi mogla dobituser posted image Hvalabogu je to stojalo v enem kotu, tak da niti zraven ne more prit.

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
23.8.2009 15:53:36   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Hej hej!

Mi že zibamouser posted image Danes ponoči se je naša "družinica" povečala za 3 članeuser posted image Da sploh ne govorim kje je skotila - v tistem stojalu/igralu za mačko, ko je spodaj takšna luknja za not ituser posted image Zdaj pa ne vem, če jo lahko že prestavim v čisto škatlo, da ne bi kaj narobe naredila... Aja, pa enemu mucku ni uspelo, je bil zjutraj, ko sem jo našla že čist mrzel in trduser posted image
Tii pa še jih nisem pokazala, bi mala tak znorela od navdušenja, pa je stran ne bi mogla dobituser posted image Hvalabogu je to stojalo v enem kotu, tak da niti zraven ne more prit.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, nikar jih ne prestavljaj! raje daj poleg luknje škatlo, jih bo mogoče sama prestavla.
mi je pa ful žal za malega mucka, ki ni preživel user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
23.8.2009 15:54:14   
Inigo
hvala vsem za objemčke in želje da se kmali pozdravimo. jst pa tk... če dans ne znorim, pol ne bom nikol! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
23.8.2009 15:57:21   
rovar_ka

Hej hej!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, nikar jih ne prestavljaj! raje daj poleg luknje škatlo, jih bo mogoče sama prestavla.
mi je pa ful žal za malega mucka, ki ni preživel user posted image

Sej škatlo sem nastavila tik zraven stojala, samo kaj pa če ne bo hotla it tja? Tam noter pa je še vse krvavo.. Bo ja začelo smrdetuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
23.8.2009 16:00:36   
rovar_ka

hvala vsem za objemčke in želje da se kmali pozdravimo. jst pa tk... če dans ne znorim, pol ne bom nikol! user posted image

ajoj, pozdravite se čimprejuser posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
   [Brisano sporočilo]
23.8.2009 16:08:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1634
23.8.2009 16:20:05   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

en rob škatle ji malo odreži, da jih bo lažje not prestavla, pa neki kar ma vonj po njej dej zraven not, pa mogoč kak koške hrane da se premakne...pol ko jih bo pa vse v škatli mela pa uno operi...

Škatlo sem obrnila tak, da leži v bistvu, ker je tak bolj temno.. Je to stojalo tik pod oknom, pa ji zgleda paše tam not, ker je tema.. glede tega, da naj dam not nekaj kar po njej diši, pa nimam nič takega. Nima nobene priljubljene "dekice" ali karkoli, kjer bi drugače recimo ležala... Pojma nimam..To s hrano pa bom probala ja.

Neposredna povezava do sporočila: 1635
23.8.2009 16:20:24   
rovar_ka
pa hvala za nasveteuser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
23.8.2009 17:16:46   
Inigo

pa hvala za nasveteuser posted image

lahk bi probala prestavit mucice, ko bi šla mama muca na WC. ma boš mogla bit ultra hitra!

sam je kr rizik veš... da jih neb zapustila. sploh če nima neke dekce al neki njenega, da se neb počutla v škatli kot tujka...

no, poročaj kaj boš naredila in kak se bo obneslo. pa poslikaj mladino, da jo vidmo!

< Sporočilo je popravil Inigo -- 23.8.2009 17:17:54 >

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
23.8.2009 19:50:03   
Majuska

Hej hej!

Mačja mama ponavadi mlade prestavi takoj, ko se jih kdo pipne... pri nas doma so vedno ful skrivale mladiče.

08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
23.8.2009 20:28:35   
sasi13
inigo ti mi pa vedno polepšaš dan oz. večer. ko boste imeli čas se kr oglaste da se bodo lahko igrali.
user posted image brina in markota, zdej se nej pa mami ahta da ne bo še ona zakuhala.
jz sem vedno pred kakim izpitom dobila vročino.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1639
23.8.2009 20:40:57   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

inigo ti mi pa vedno polepšaš dan oz. večer. ko boste imeli čas se kr oglaste da se bodo lahko igrali.
user posted image brina in markota, zdej se nej pa mami ahta da ne bo še ona zakuhala.
jz sem vedno pred kakim izpitom dobila vročino.

ah daj... saj veš, za prijatelje vedno user posted image ja, in res upam, da še mene ne zloži... to res ne bi bilo času primerno user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
   [Brisano sporočilo]
23.8.2009 21:28:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
23.8.2009 21:56:40   
ksenci
hy! sploh ne folgam več na rr. včeraj piknik,  danes piknik, jutri pa bo joj na tehtniciuser posted image me je mal strah, da se je Aljaž prehladu, kr je hotu bit celo popoldan odzun na deki in je kr fejst pihal veter, kapo si pa skoz dol vlečeuser posted image
drugače pa, sem v tem tednu uspela spacat skupi 3 strani diplome in se mi je končno odprl in bom jutri spet delala. se morm kr prisilit in se odpovedat vsemu (tud rr-ju), drugače se kr zamotim in ne nardim nič.
pa še neki vemuser posted image user posted image user posted image

pa ne povemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1642
23.8.2009 22:04:25   
ksenci
inigo- jz mam tud smolo kar se diplome tiče. jo že drugo leto pacam skupi. mi v 80% zmeram kaj prekriža, da ne morem delat, zboli Aljaž, je sitn in ne da mira, doma kaj delajo in ni mira, mojga ni doma, nimam gradivna, mi zmanjka besed v glavi, al pa se mi ne da.
sej bo, sam sekirat se ne prevečuser posted image

cartanje- ooo, naš pa je tak cartl. zjutraj poležavama v postli in se cartama kake pol ure, čez dan pride k meni, če sedim za računalnikom in se mal pocarta, ko pa je zaspan pa je itak ko cotikauser posted image me je kr strah, da ne bo januarja preveč ljubosumja, kr se že zdaj vidi, da če imam špelo v naročju, pride kr hitro k men. ona pa je ista, al pa še bolj ljubosumna. sta skor ko brat in sestra in se s tem tolažim, da ne bo ljubosumja na bratca al pa sestrrico.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
   [Brisano sporočilo]
23.8.2009 22:05:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1644
   [Brisano sporočilo]
23.8.2009 22:07:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1645
   [Brisano sporočilo]
23.8.2009 22:07:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1646
23.8.2009 22:13:31   
ksenci
ne upam prehit govort, kr še ni točnga datuma, me pa jezik srbiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1647
23.8.2009 22:14:50   
ksenci
hd- pa ti nisi dolg diplome pisala, si kr hit zdaj pridna bla in nardila, ne?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
23.8.2009 22:15:24   
ksenci
levinja- srečno jutriuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
23.8.2009 22:15:56   
Majuska
No tko,

moram povedat, da smo bili popoldne v ZOO-ju in to v zelo prijetni družbi. Pridružili smo se namreč Lex in njenimi familiji, madonca imajo luštne otroke, pravi cukrčki so. Alina je čista mamica! Super smo se imeli, Aleksander sploh ni imel časa spat (najbrž tako ali tako ne bi), je pa zato mrknil v avtu. V celem dnevu je uspel spati 2x po 45 min.

In glih ugotavljam, da to najbrž ni fajn ... zdajle dva dneva je šel popoldne bolj pozno spat, zvečer pa panika, ko je bilo treba v posteljo. Še pred nekaj minutami je tulil ...

Najbrž Lex ne bo imela proti, če objavim eno gasilsko user posted image

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?