|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 8:53:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 8:54:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1677
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 8:54:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1678
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 8:58:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1679
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
24.8.2009 8:58:37   
3jeMi
dooobr jutr!

kako sem kej?... danes sem malo pozna... sem sama samcata... in imam možgane še malo na off... pa s sodelavko sva že imele debato o porokah (ona se poroči oktobra, ohcet na kubik in je že zdaj rahlo živčna in kolikor jo jaz poznam, bo še bolj user posted image )...

evo... naše dete nama je poklonilo lepo vikend jutranje spanje... vsak dan je vlekel skoraj do 8h... me je v soboto moj zbudil ob 7.30 in vprašal: Kaj je narobe s fantkom, lej kolk je ura. ... sem mu rekla, naj izkoristi priliko in spi, ne pa da meni teži, ker otrok spi... user posted image ... eh, deci nikol jim ni prav, če otroc ne spijo al pa spijo... user posted image

nedeljsko popolde je bilo pa naravnost čudovito... nosečke maje LARA je prava mala princeska, tako koraka okoli in čeblja, nad vozičkom pa tudi ni več kaj dosti navdušena... kar zleze v naročje in se malo pocrklja... in ko smo ravno pri ljubosumnosti... ja, naš Lovro, začne čukasto in otožno gledat, ampak ne rine vame... se mi zdi, da mu bolj ni prav, če ima očka drugega otročka v naročju... imamo obdobje, ko se bolj stiska in crklja pri očitu, kot pri meni, česar sem full vesela, ker vidim, kako se očka kar topi, ko se mali stisne k njemu... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
24.8.2009 9:02:41   
3jeMi
spomin... crknjen konj... na begu...

vsem želim lep začetek delovnega tedna... že "uvedenim" in z današnjim dnem "uvajajočim" mama... user posted image

... no zdaj pa grem... papirčki kričijo na ves glas... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 9:25:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1682
24.8.2009 9:30:36   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Ja že dolgo nisem bila bolana. Pa še tak glavobol,.....

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
24.8.2009 9:30:59   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

dobro jutro

'jutro populis ... nekam redkobesedna si danes user posted image   zmatrana?

Neumorno kometirala in dobila na koncu po ritiuser posted image user posted image user posted image Btw ste bili včeraj malo pred 15 00 v MC Šiška?

ja ... preden smo odšibali v ZOO user posted image    a sem bila slepa? drugič me kar pocukaj user posted image

ma tale "we are sorry" človeka res ujezi ...

Na daleč se mi je zdelo da sem mrožeka videla, je imel Aleksadra v vozičku

ja, mene sta iskala, ker sem bila že pri kruhu ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1684
24.8.2009 9:31:24   
Majuska

Počasi naju grem pripraviti, Laro peljem k tašči za urco dve, jaz imam pa sestanek z novim šefom.

Čauči

dobro opravi, populis user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1685
24.8.2009 9:51:14   
neboglasnica
Mojemu sinu se je odpeljalo. Kar naprej leze nekam v višave, user posted image . Tla, pručka, stol, miza ali sedežna, nato pa prosti pad.

Ja pa dobr, danes mi ne bo uspelo pokomentirat, spet padec.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
24.8.2009 10:41:18   
Majuska
Tole mi bodo znale bolj večkratne mamice odgovorit - koliko otroku zraste noga v enem letu? Namreč imamo ene sandalčke, ki so Aleksandru kar precej veliki, me zanima, če jih bo naslednje leto lahko obul ...

Pa še en question - kaj ponudite malčkom za zajtrk takole med tednom, ko prej vstajamo? Pri nas imamo samo mleko, ker naš poba v napol spanju prazni flaško ... po mojem bi rabili še dodatne pol ure za pravi zajtrk ...

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
24.8.2009 10:45:01   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Mojemu sinu se je odpeljalo. Kar naprej leze nekam v višave, user posted image . Tla, pručka, stol, miza ali sedežna, nato pa prosti pad.

Moj je isti. Obožuje male stolčke. Obvezno ga pririne k štedilniku ko ko kuham in pol gleda kaj delam. -
Da  ne govorim o sosedovi ograji, ga komaj odvlečem stran.

sem ravno prišla iz lekarne. Imamo obnovljeno in povečano lekarno. In imam še srečo, ker imajo danes še popust, ker so prvi dan odprti.

Mali trenutno spi, jaz bi pa mogla balkon posesat pa pomit, da cunje ven obestim. Pa se mi ne daaaaa. Jih bom verjetno kar not. Sem še kar zmatrana, pa celo noč nismo spali, ker je imel Anej žurko.

Neposredna povezava do sporočila: 1688
24.8.2009 10:46:47   
AAA

Tole mi bodo znale bolj večkratne mamice odgovorit - koliko otroku zraste noga v enem letu? Namreč imamo ene sandalčke, ki so Aleksandru kar precej veliki, me zanima, če jih bo naslednje leto lahko obul ...

Pa še en question - kaj ponudite malčkom za zajtrk takole med tednom, ko prej vstajamo? Pri nas imamo samo mleko, ker naš poba v napol spanju prazni flaško ... po mojem bi rabili še dodatne pol ure za pravi zajtrk ...

Pri nas tako ko vstane je in to konkreten zajtrk. Včasih nutelo pa kruh, umešana jajčka, hrenovke, jogurt,.... kar se mu zljubi oziroma, kar se meni da packat.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
24.8.2009 10:47:32   
AAA
Majuška, a si ti v službi?

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
24.8.2009 10:49:06   
3jeMi

1 Tole mi bodo znale bolj večkratne mamice odgovorit - koliko otroku zraste noga v enem letu? Namreč imamo ene sandalčke, ki so Aleksandru kar precej veliki, me zanima, če jih bo naslednje leto lahko obul ...

2 Pa še en question - kaj ponudite malčkom za zajtrk takole med tednom, ko prej vstajamo? Pri nas imamo samo mleko, ker naš poba v napol spanju prazni flaško ... po mojem bi rabili še dodatne pol ure za pravi zajtrk ...

1 ... to tudi mene zanima... user posted image

2 ... zakaj bi pa spreminjala?... za malo nasitit ima verjetno dovolj, če ne bi ti že kaj sitnaril... itak pri babi potem ornk je zajtrk, a ne... naš recimo zjutraj ne pije mleka (še zvečer mu ne gre, slab 1dl pred spanjem user posted image ), ampak samo poje eno sadno skutico, ker itak pri babi potem je zajtrk... BTW v soboto zjutraj sem mu lepo skuhala gresek in mulc poje 3 žlice pa fertik, čim sem pa hladilnik odprla je pa skoraj poletel vanj... in smo lepo jedli skutico... user posted image
res, pa, da jaz sama ne vem kako bo to jutranje hranjene, ko bo šel v vrtec... bomo videli...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
24.8.2009 10:50:59   
Majuska

jap ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
24.8.2009 10:52:40   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

o ti bog... user posted image

se že kažejo interesi za bungee jumping ali padalstvo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1693
24.8.2009 10:58:22   
AAA

Blagor se tebi, ker lahko v službi takole čvekaš. Jaz imam v služi toliko dela, da včasih komaj na wc skočim. Na polno,.....
Jaz bi tudi takoleuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
24.8.2009 11:03:27   
Majuska

Blagor se tebi, ker lahko v službi takole čvekaš. Jaz imam v služi toliko dela, da včasih komaj na wc skočim. Na polno,.....
Jaz bi tudi takoleuser posted image

trenutno imam malce zatišja ... potlej bo tudi pri meni več dela, brez skrbi. da ne omenjam, da danes nimam nobene delovne vneme user posted image

08.08.2008

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 11:05:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1696
24.8.2009 11:42:12   
ksenci
hy! noč bla polom. ga je nekaj pičlo na rokico in ima čist rdeče, pol pa se je premetavu še 2 uri in sm mu kr flašo naštimala, da je le v miru zaspal. no tu pa tam mu nekaj prteče z nosa- sm vedla mulc mali ko ni hotel met kapiceuser posted image upam, da se ne bo kaj razvilo.
vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image

majuska- mi imamo za zajtrk najprej flaško keksolina, pol pa čez dve urci še kaj- no sam jz sm doma. flaše se še vedno najbolj veseli zjutraj in jo v šuso sprazne, če mu pa na vsezgodaj z žlico težim, pa se mu ne da kaj preveč jest
plezanje v višave- tud pr nas vsepovsod user posted image
hd- a boš posnela evro jugo tripuser posted image jz pojma nimam. bi pa jz tud vzela koga s sabo ja.

delovna vnema- hočeš, nočeš, moraš! grem pisat diplomo, Aljaž je zaspal

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
24.8.2009 11:55:34   
metuljcek321
Dober dan ... sam, da se malo pofočkam ...

Sem v zbornici, pridno delam, je luštno, naredili smo že toliko, da se rahlo sprašujem, kaj bomo še delali celih 5 dni, ki jih je do pouka! Hm, I wonder ... morda nam pa pripravljajo kakšno presenečenje ...
Malčica se čuva pri tašči (skupaj s 3-letno sestrično) & imajo žurkicouser posted image

Vikend ... ouje, ko bi bilo več takih! Morje je bilo prekrasno, vroče ko šus (33,5 stopinj, a vetrček), naša princeska se je naplavala za cel teden, tokrat sta šla zraven še tast in tašča, imeli smo se 1 A, se razvajali v bližnji restavraciji, Anja je bila carica marica.

Drugače pa: ven sta ji prišla 2 nova zobka (zgornja enka in dvojka) - matralo je ni prav nič - pogumna je kot lev, to pa res, pikica moja malauser posted image

Pa očitno se ji je zmanjšala nogica - prav so ji namreč čeveljčki 18/19 (sicer zelo na knap, a še grejo gor, da veselo raca z njimi naokoli), medtem ko ji 20ka kar dol padeuser posted image  user posted image

PS: Petkov sestanek v vrtcu je dobro uspel, A. ima fuuul mlado vzgojiteljico in še en mal mlajšo pomočnico - mislim, da bosta v redu - motivirani, ustvarjalni, z jeklenimi živciuser posted image

Kako ste kaj ve? Malčki? Več later - mi že mal dihajo za ovratnikuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 12:07:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1699
24.8.2009 12:30:25   
metuljcek321
Wiii, še mal časa imam ...

rovarka, katere copatke si potem nabavla? Tudi mi jih rabimo za 1. dan vrtca. ŠE ostale? Any ideas?

vikend praznovanja, pikniki, ... - odlično se bere, pravilno, da ste uživaleuser posted image   user posted image   user posted image  - you go, girls!

zimska, telefon - nobel! Kako je kaj danes, na 1. dan službe? Kaj ste počeli? Veliko dela? Kako so reagirali sodelavci na trebušček? Pa ravnateljica? Kako se je držal Lan? Kam ga moraš potem iskat - kje stanuje tašča?

inigo, kako kaj mali? Any better? Pa možek? Kaj je napadlo tvoja dečka?

levinja, how was it? Na treh šolah boš? Povej, kakšen imaš pa kaj urnik? So šole blizu skupaj? Jaz sem pa na dveh - očitno je to zadnje čase "in," da se mal vozimo in da avto ne zarusta.

ksenči, oujeeee, tko se dela! Poročaj, ko bo datum znan, a prav?

frutka, tvoja je pa res kulska - kar 2 kosili zmaže - ti frajla mala. In he, he, dobra tista fora, da bo mogla rovarka dat mucka naši mali "Mucki" - sem se nasmejala od srca. Sicer pa rovarka: congrats za nove člane družine.

AAA, a vi ste kaj boljš? Ste bli čez vikend na morju? Enkrat se nam bo menda ratal dobit, a ne? Mi smo tud zdaj vsak konec tedna dol - je delavno sto na uro ... ampak kolk bo pa pol lepo - iiii.

populis, kako se je izkazal novi šef? Prvi vtis OK?

Tims, kakšno stanje je pri vas?

prehrana zjutraj: so far še kar flaša mleka laufa, ko bo v vrtcu, bom najbrž skenslala, ker imajo ob 8-ih zajtrk (za tamaučke baje mlečno, tko da ni panike, če še ne je tako velikih kosov).

flower, kako to, da si mogla plačat ZUP? To je strokovc, ne?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?