|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 24.8.2009 12:30:25
|
|
|
|
metuljcek321
|
Wiii, še mal časa imam ... rovarka, katere copatke si potem nabavla? Tudi mi jih rabimo za 1. dan vrtca. ŠE ostale? Any ideas? vikend praznovanja, pikniki, ... - odlično se bere, pravilno, da ste uživale - you go, girls! zimska, telefon - nobel! Kako je kaj danes, na 1. dan službe? Kaj ste počeli? Veliko dela? Kako so reagirali sodelavci na trebušček? Pa ravnateljica? Kako se je držal Lan? Kam ga moraš potem iskat - kje stanuje tašča? inigo, kako kaj mali? Any better? Pa možek? Kaj je napadlo tvoja dečka? levinja, how was it? Na treh šolah boš? Povej, kakšen imaš pa kaj urnik? So šole blizu skupaj? Jaz sem pa na dveh - očitno je to zadnje čase "in," da se mal vozimo in da avto ne zarusta. ksenči, oujeeee, tko se dela! Poročaj, ko bo datum znan, a prav? frutka, tvoja je pa res kulska - kar 2 kosili zmaže - ti frajla mala. In he, he, dobra tista fora, da bo mogla rovarka dat mucka naši mali "Mucki" - sem se nasmejala od srca. Sicer pa rovarka: congrats za nove člane družine. AAA, a vi ste kaj boljš? Ste bli čez vikend na morju? Enkrat se nam bo menda ratal dobit, a ne? Mi smo tud zdaj vsak konec tedna dol - je delavno sto na uro ... ampak kolk bo pa pol lepo - iiii. populis, kako se je izkazal novi šef? Prvi vtis OK? Tims, kakšno stanje je pri vas? prehrana zjutraj: so far še kar flaša mleka laufa, ko bo v vrtcu, bom najbrž skenslala, ker imajo ob 8-ih zajtrk (za tamaučke baje mlečno, tko da ni panike, če še ne je tako velikih kosov). flower, kako to, da si mogla plačat ZUP? To je strokovc, ne?
|