|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 24.8.2009 7:44:31
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro. Jaz sem pa dons ful pozn prišla v službo. Smo se kr neki obiral doma. Drugače je bila pa noč fenomenalna. Ob polpolnoči sem zaspala in do pol šestih. Čist sem bla koma. Pol sem pa čekerala po pojstli, kok nas je na "broju" in ugotovila, da je Nina spala celo noč v svoji pojstli, kar se tud kr neki cajta že ni zgodil . Drugače se pa prov za en k**** počutim. Sploh ne vem kaj mi je. Včeraj sem že zjutraj na veliko pospravljala, da imam potem čez teden manj dela, pa me je kakšne dve uri kasneje začel v spodnjem delu trebuha na levi stani prov svinjsko bolet. Sem popila tablet, pa ni blo nič boljš. Popoldne sem šla s tamalo spat, zbudila sem se pa s še hujšimi bolečinami . Dons pa tud ni nič kej dost boljš. Bom počakala do jutri, pa bom potem vidla kaj bo. Če se bojo te bolečine nadaljevale bom pa kr dohtrju šla. Majuska, tole je pa res lepo, da ste se z Lex takole dobil. Pa prav vsi ste luškani . Neboglasnica, a je s pojstle padu Staš? Rovarka, super za mucke. Pa boste vse obdržali? Frutka, fajn za uvajanje. Upam, da bo pri nas vsaj pol tako uspešno. Levinja, želim ti čim bolj uspešen dan in čim manj stresa. Inigo, držim pesti, da le ne boš znorela in da ostaneš zdrava Ljubosumje - o, ja, vemo kako to zgleda. Naša takoj ko zagleda Tima pri meni, že prileti, pa če bo ne vem kaj počela. In potem nasloni glavo na koleno in me gleda ko en kuža. Jo moram vzet k sebi, ampak nikoli ne dam potem Tima dol. Imam pač oba v naročju. Sicer je potem kakšno sekundo tko, pa gre potem dol, kot da bi hotla pokazat, da me ma ona tud rada, tko k Tim . Pa zadnjič, ko sem držala eno dojenčico dva mesca staro v naročju, me je tud kr cukala za hlačnico. Kot češ: Kaj pa jaz? Smo se pa zadnjič ful smejal, ko smo šli s kolegico, ki ima zgoraj omenjeno dojenčico doma, na sprehod. Je njena mala začela v vozičku jokat, naša pa je prišla s piškotom v roki zraven, jo kakšno sekundo gledala in ji ponudila piškot. Si je ziher mislila, da je lačna . Grem na kavo.
|
|
|