|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.8.2009 18:29:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
22.8.2009 18:44:14   
tims
Dan,

jaz sem se pa že zjutraj javila in vse pokomentirala, pa mi je tik pred koncem naša princeska ugasnila računalnikuser posted image user posted image , pol smo pa šibal v BTC. Smo danes imel kar orng akcijo. Smo prišli mal prej domov, vsi čist fertik. Pa še peš smo šli, nažigal je pa k pr norcih. Pa tok so ohladitve napovedoval. V glavnem, naš Tim je skoraj pripravljen za v šolouser posted image . Samo še torbo mu moram kupit in pa copate, pa smo pripravljeni za 1. september.

Neboglasnica, smo šli pa dons v mekija na "kosilo"in sem se prov nate spomnila, kok si bla zadnjič žalostna, k niste šli. Ti pa povem, da sem ves čas mislila nate, ko sem jedla bigmeka.

Grem kr večerjo počas prpravt, pa kopat, pa upam, da kej kmal v pojstlo.

Neposredna povezava do sporočila: 1602
22.8.2009 19:00:37   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Neboglasnica, smo šli pa dons v mekija na "kosilo"in sem se prov nate spomnila, kok si bla zadnjič žalostna, k niste šli. Ti pa povem, da sem ves čas mislila nate, ko sem jedla bigmeka.

A bi ti rada eno na nos????

Ok, mi smo iz Ikee, šli samo po darila, zapravili preveč. Punci sta še na RD, oči odpeljal malega, ker je zaspan in siten, na sprehod, jaz pa hop za comp. Ok, prebrala sem vas, sedaj pa šibam malce pospravt. Bo zvečer debata?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
22.8.2009 20:16:17   
neboglasnica
??? Se vse potepate?

Pa pa, pri nas grmi in se bliska, se moram odklopiti.

Nočka,

user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
   [Brisano sporočilo]
22.8.2009 21:26:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1605
22.8.2009 21:58:38   
Majuska
Hej,

mi smo se imeli krasno na pikniku ... smo bili pri cimri iz porodnišnice, kjer so imeli vsi precej RD-je na kupu in so povabili okoli 120 ljudi. Smo štartali šele po Aleksandrovemu popoldanskemu spancu, ko smo prispeli, je imel naenkrat kup otrok okoli sebe in sploh se je imel ful fajn. Od blizu je spoznal lipicanca, pa kup stricev in tet. Jaz sem bila navdušena nad to familijo, ker so neverjetno odprti in si se res počutil dobrodošlega... jedla sem fantastičen divjačinski golaž in zelooo okusno torto - s tremi okusi. No, smo šli okoli 19.30 domov, na našem koncu se je že pripravljalo na dež. Ravno ko sem malega jemala iz avta, se je usulo po mojem hrbtu ... je mali kar malo preplašeno gledal, kaj se dogaja, ampak se je kmalu tudi umiril.

Zdaj še pretakam slikce, pol bom pa najbrž tudi jaz ugasnila mašinerijo.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1606
   [Brisano sporočilo]
22.8.2009 22:27:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1607
22.8.2009 22:31:36   
Majuska

midva z Jonom
user posted image

pri Jonu imajo pa prijazne konjičke ...
user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
22.8.2009 22:35:35   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Gr;danes in jutri so pri nas na brzicah tekme, pridete?Si mi rekla da bi enkrat prišli pa da ne veš kdaj so.

ampak to najbrž pomeni tudi gužvo, a ne? sicer pa se sliši kar mikavno ...

AAA;jaz sem rdečo dobila 1.1.2009, pa še kr dojim(1 do 2 * na dan)

tudi dobila januarja ... pa imam še mleko.

majuska;120 ljudi je pa že kr ornk ohcet

A ne, to sem tudi jaz rekla ... user posted image

nočko, drage moje user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1609
   [Brisano sporočilo]
23.8.2009 7:51:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1610
   [Brisano sporočilo]
23.8.2009 7:53:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1611
23.8.2009 10:09:46   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: populis

user posted image

ulala, vse so mojeuser posted image mmm kak bi zdaj pasala takšna kavica. Nič, si grem jaz po mojo belo, ki ne izgleda niti približno takuser posted image

Pa dobro jutro vsem skupaj

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1612
   [Brisano sporočilo]
23.8.2009 10:48:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1613
23.8.2009 10:57:13   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Hvala za odg. glede spanja. Kot vidim, ni sam naš tak ki potrebuje še dva spančka. Saj se mi je zdelo.

Mah ta soseda ima sina, ki je oh in sploh super baby, razvojno in motorično in govorno in blabla na vseh področjih že dosega to in ono. Se vsak dan pohvalijo kaj novega že zna. Pri 1.5 letu že tekoče govori, s tem da govori tudi r, hodi že od ne vem kdaj, sedaj gre že sam na kahljico in pove kdaj ga lulat itd... Cele dneve se cela familija ukvarja samo z njim in ga učijo vse od A do Ž. Mi delajo slabo vest, ko vidim kaj on vse zna. No pol grem na drugo igrišče in tam vidim podobno stare, ki isto brundajo in se spotikajo po svoje kot naš. Nimamo vsi genijev pa tudi nočem svojega otroka forsirat.

Smešno mi je blo enkrat ko smo bili z njimi zunaj in je tamali spet  nekaj kazal kaj zna (mravlje je govoril in še ene daljše besede), moj mož pa reče - Lan zna pa tud nekaj novega: Lan kje maš noska? Lan pa v isti sekundi nardi uno smešno faco (ko nos naguba) in začne na glas hrkat. Uni so nas čudno pogledali, meni je blo pa tak smešno, nisem se mogla zadržat...

user posted image user posted image user posted image user posted image  o za crknt... to pa starši tudi že vedo, kaj bo fant študiral, kaj bo počel v življenju in predvidevam, da tudi že vedo kakšno punco bo imel... user posted image user posted image user posted image ... na koncu bo pa dečko rekel, da ima raje fante in se jim bo življenje sesulo kot hišica iz kart... ker pač ne bo izpolnil njihovih "osnovnih" pričkavanj... user posted image user posted image user posted image

se opravičujem, če se sem bila z zgornjim preveč žleht, samo mi gre kar na bruhanje, ko slišim / vidim takele fore...  

zimska... ne se sekirat... Lan ti bo že tako ali tako prehitro rekel: Mami, ti me kar vprašaj, če kaj ne veš. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1614
23.8.2009 10:59:12   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi
user posted image user posted image user posted image  sva gledala... res lepo... moj je prec tulil, da bi lahko še kje kaj takega postavil, ker zgleda ni težko... upam, da se bo še kateri župan zgledoval po vašem "Brežiškem" županu... user posted image ...

... no, vidiš Anji je že všeč user posted image ... pa še fanta si je že našla user posted image

Tud jaz sem zelo debelo pogledala, k sem to prebrala ... kje so lektorji???? Hm ... on holidays?

Tukaj ni problem lektorjev ampak pomanjkanje IQja

user posted image user posted image ... aja, POP pa menda lektorjev sploh nima... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1615
23.8.2009 11:00:04   
Majuska
'jutroooooo,

evo mene, kljub spanju še nenaspana ... zgleda da se ne naspim zaradi vmesnih pavz. Aleksander je bil kar priden, flaško je hotel ob 6:10 ampak ko sem prišla, je že spal - tako da jo je spraznil nekje okoli 7h. Smo še malo skupaj spali, nato je začel skakat po nama.

Postrežem nedeljski zajtrk, potem si grem pa tudi jaz kavico pripravit ... user posted image

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1616
23.8.2009 11:05:23   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Hvala za odg. glede spanja. Kot vidim, ni sam naš tak ki potrebuje še dva spančka. Saj se mi je zdelo.

Mah ta soseda ima sina, ki je oh in sploh super baby, razvojno in motorično in govorno in blabla na vseh področjih že dosega to in ono. Se vsak dan pohvalijo kaj novega že zna. Pri 1.5 letu že tekoče govori, s tem da govori tudi r, hodi že od ne vem kdaj, sedaj gre že sam na kahljico in pove kdaj ga lulat itd... Cele dneve se cela familija ukvarja samo z njim in ga učijo vse od A do Ž. Mi delajo slabo vest, ko vidim kaj on vse zna. No pol grem na drugo igrišče in tam vidim podobno stare, ki isto brundajo in se spotikajo po svoje kot naš. Nimamo vsi genijev pa tudi nočem svojega otroka forsirat.

Smešno mi je blo enkrat ko smo bili z njimi zunaj in je tamali spet  nekaj kazal kaj zna (mravlje je govoril in še ene daljše besede), moj mož pa reče - Lan zna pa tud nekaj novega: Lan kje maš noska? Lan pa v isti sekundi nardi uno smešno faco (ko nos naguba) in začne na glas hrkat. Uni so nas čudno pogledali, meni je blo pa tak smešno, nisem se mogla zadržat...

user posted image user posted image user posted image user posted image  o za crknt... to pa starši tudi že vedo, kaj bo fant študiral, kaj bo počel v življenju in predvidevam, da tudi že vedo kakšno punco bo imel... user posted image user posted image user posted image ... na koncu bo pa dečko rekel, da ima raje fante in se jim bo življenje sesulo kot hišica iz kart... ker pač ne bo izpolnil njihovih "osnovnih" pričkavanj... user posted image user posted image user posted image

se opravičujem, če se sem bila z zgornjim preveč žleht, samo mi gre kar na bruhanje, ko slišim / vidim takele fore...  

3jeMi, če ne bi ti napisala, bi pa jest. Mene ful moti, da starši preko otrok skušajo uresničiti svoje lastne neuresničene sanje.

zimska... ne se sekirat... Lan ti bo že tako ali tako prehitro rekel: Mami, ti me kar vprašaj, če kaj ne veš. user posted image

hehe ... midva z mojim sva samo čakala, kdaj bo njegov mlajši brat kako tako prbil user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
23.8.2009 11:05:36   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: romana24

Evo še slikce naše nove članice

user posted image  

pišče malo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
23.8.2009 11:23:32   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

moj dela v vojski.

ne gre drugače da je šel ker bomo drugo leto zidali hišo in bomo potrebovali kr dosti financ.
sej ne bo tk hudo ker vsak dan kliče in okol 1 septembra dobi internet tako da se bomo lahko gledali in pogovarjali prek neta.

če bi mogla bit sama z njima pol leta potem tudi moj ne bi šel, pa ko ga še ponoči biksata je pa še to smotano.

sploh da vam ne povem kk fajno parcelo majo! ZAKON! a lot a lot travice in malčki šibajo gor in dol. vse ravno, pokošeno, malo sadnih drevesc... ful lepo. tut gunglce majo in "peskovnik". in tako lepo novo naselje je, polno novih hišk, ob cesti tk da bojo vedno mel spluženo... men se je ful dopadlo. pa malim tut. user posted image user posted image user posted image sasi, ko bo pa še hiška... te pa luksuz! user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
23.8.2009 11:25:55   
3jeMi
pa dober dan.... user posted image

vse prebrala... za komentiranje sem pa očitno prelena... user posted image

... bom jutri... v službi... še kakšno rekla...

uživajte... mi gremo danes malo nosečki maji in lari težit... user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
23.8.2009 11:25:59   
Inigo
romana - kako piško lepo mate... Rok bo tak ponosen bratec. da ga matra ljubosumje? mogoče. ampak še niso premajhni? a že čutijo ljubosumje taki mali?

mi mamo pa bolnike!
mali je včeraj cel dan kuhal na 39 do 39,5. nismo mu mogli zbit, pa da se dol mečeš. nobena svečka, noben sirup, kopel... NIČ! no, danes pa še ati zbolel... in babica je v toplicah... jao jao! v petek mam pa izpit. katastrofa! spet bom padla... user posted image user posted image user posted image sam a ni to smešno. zdj bom šla na 3ji izpit letos in pred vsakim sta par dni prej oba zbolela. tk da se ja mami ni mogla učit. ko zakleto! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
23.8.2009 11:32:32   
3jeMi
aja, almera... tole je bilo prejšnji teden v Oni, glede zobkov...

user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
23.8.2009 11:32:57   
Majuska

uživajte... mi gremo danes malo nosečki maji in lari težit... user posted image

lepo jih pozdravite user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
23.8.2009 11:33:33   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

mi mamo pa bolnike!
mali je včeraj cel dan kuhal na 39 do 39,5. nismo mu mogli zbit, pa da se dol mečeš. nobena svečka, noben sirup, kopel... NIČ! no, danes pa še ati zbolel... in babica je v toplicah... jao jao! v petek mam pa izpit. katastrofa! spet bom padla... user posted image user posted image user posted image sam a ni to smešno. zdj bom šla na 3ji izpit letos in pred vsakim sta par dni prej oba zbolela. tk da se ja mami ni mogla učit. ko zakleto! user posted image

ja, orkamatorka... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  za tvoja dva bolnika in user posted image  zate...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
   [Brisano sporočilo]
23.8.2009 11:52:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?