Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 8:56:34
|
|
|
|
lake
|
Zdele sm se mal zbudla po kavici, je tak čudn zaspan dan. Punce kaj vse tok skrivate svoje možičke? Očitno smo res nevarne. Mojga bi ziher vrnile po enem dnevu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 8:56:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
Aja, Mani- dej vse to komu drugemu za delat, pa pejt na bazen za cel dan!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 8:59:45
|
|
|
|
lake
|
Ideje za kosilo? Da ne bomo spet o poštarjih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:01:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Zdele sm se mal zbudla po kavici, je tak čudn zaspan dan. Punce kaj vse tok skrivate svoje možičke? Očitno smo res nevarne. Mojga bi ziher vrnile po enem dnevu. zakaj????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:01:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ideje za kosilo? Da ne bomo spet o poštarjih dons je moj dežurn, tko da pride šele ob 22h, zase pa še ne vem kaj bom naredila... najbr pire krompir, zelenjavno omako in solatko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:02:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ideje za kosilo? Da ne bomo spet o poštarjih pečena svinjska rebrca in zelena solata, svež kruh za zraven
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:03:10
|
|
|
|
lake
|
Obstaja več razlogov. Glede na to da je skoz za računalnikom, bi vam blo izredno dolgcajt, oz. nebi mele nič od njega. Pospravu itak nebi nič za sabo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:05:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Obstaja več razlogov. Glede na to da je skoz za računalnikom, bi vam blo izredno dolgcajt, oz. nebi mele nič od njega. Pospravu itak nebi nič za sabo... si že premal oštra z njim... jz bi mu pokazala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:06:28
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* dobro jutro vas zanima dnevnik idealne žene ? : skoraj bi lahko bil tudi moj Zbudila sem se. Se hitro umila, pomolzla krave, nahranila kure in zajce, koze spustila na pašo. Zbudila otroke, pripravila zajtrk, jih odpeljala v šolo in pokosila travo. Šla v službo, se sprla s šefom in ga vrgla iz pisarne. Obračunala potne naloge, služila podjetju, dobila plačo. Doma nasekala drv, pripravila kosilo, šla po otroke in jih nahranila, okopala vrt, tekla k frizerki. Potem vkup zgnala živino, pokidala in nastlala, dala krmo, podaljšala avto zavarovanje. Otroke dala spat, oprala stroj cunj, prek neta plačala račune, obesila cunje, vrgla vase kruh z maslom. Ko sem se pripravljala k spanju, sem se spomnila- GROZA!!! Mož leži že cel dan v kavču, BREZ SEKSA! IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Blueeyes... kje si snela dol Brunota? Moj pravi, da ga še ni... na Partisu... na torentih ga pa res še ni jaz ga imam iz torenta...blesav film za moje pojme... a vaše tud full švicajo k dojite?? naša tok vleče, da je pri vsakem dojenju čist mokra po čelu nasi tud ucasih...takrat ko je men vroce njej kr tece dol iz cela...al pa ce joka prej....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ideje za kosilo? Da ne bomo spet o poštarjih zdajle gremo v trgovino po sveže štručke kosilo pa - kakšna zelenjavna čorba, paradižnikova solata, pa kakšen čevapčič bom svojim fantom privoščila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:08:05
|
|
|
|
Anonimen
|
katmat - citiranje se ti je zrušilo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:08:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 naša dva spita...jaz pa sem čist na tleh ne bom razlagala podrobnosti v glavnem razlog sta tast in tašča... ...očitno imata onadva vzojo nad mojimi otroci!!!Pol sva se še z mojim udarla...mah bz.... ooooooooooo revčka.. upam da si zdejle že kej bolje eh...sm notr tko da upam da ju čim manj vidm pa bo cool IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pa še zdaj sem brala tam poslovilno pismo hčerkici od RUBIN in sm še bolj paf kje pa je napisan??? eh zdaj ga pa ne najdem ... ne vem a sm blesava al kaj ...če ga katera najde Maj je pa čist mokr po podplatkih dostkrat...tud tko zuni na zraku,pa ni mu vroče k ma hladno glavico ma podplatke pa mokre
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 21.8.2009 9:09:41 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:09:37
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lake Obstaja več razlogov. Glede na to da je skoz za računalnikom, bi vam blo izredno dolgcajt, oz. nebi mele nič od njega. Pospravu itak nebi nič za sabo... si že premal oštra z njim... jz bi mu pokazala Ma ga peglam že osem let, samo kar ga je prej mamica razvadla v 20-ih, je težko popravt
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:11:15
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 naša dva spita...jaz pa sem čist na tleh ne bom razlagala podrobnosti v glavnem razlog sta tast in tašča... ...očitno imata onadva vzojo nad mojimi otroci!!!Pol sva se še z mojim udarla...mah bz.... ooooooooooo revčka.. upam da si zdejle že kej bolje eh...sm notr tko da upam da ju čim manj vidm pa bo cool IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pa še zdaj sem brala tam poslovilno pismo hčerkici od RUBIN in sm še bolj paf kje pa je napisan??? eh zdaj ga pa ne najdem ... ne vem a sm blesava al kaj ...če ga katera najde Maj je pa čist mokr po podplatkih dostkrat...tud tko zuni na zraku,pa ni mu vroče k ma hladno glavico ma podplatke pa mokre na 6. strani je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:12:53
|
|
|
|
lake
|
Sm ga hotla sem citirat pa ne znam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:13:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lake Obstaja več razlogov. Glede na to da je skoz za računalnikom, bi vam blo izredno dolgcajt, oz. nebi mele nič od njega. Pospravu itak nebi nič za sabo... si že premal oštra z njim... jz bi mu pokazala Ma ga peglam že osem let, samo kar ga je prej mamica razvadla v 20-ih, je težko popravt vse se da
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:13:44
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lake Obstaja več razlogov. Glede na to da je skoz za računalnikom, bi vam blo izredno dolgcajt, oz. nebi mele nič od njega. Pospravu itak nebi nič za sabo... si že premal oštra z njim... jz bi mu pokazala Ma ga peglam že osem let, samo kar ga je prej mamica razvadla v 20-ih, je težko popravt
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:15:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, se ti je pa res nekaj zamerilo, če si še danes slabe volje Kar tu z nami se drži naša tut švica ko se doji. Ful ji je vroče in veliko joka zraven, pa zvija se...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:15:54
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 naša dva spita...jaz pa sem čist na tleh ne bom razlagala podrobnosti v glavnem razlog sta tast in tašča... ...očitno imata onadva vzojo nad mojimi otroci!!!Pol sva se še z mojim udarla...mah bz.... ooooooooooo revčka.. upam da si zdejle že kej bolje eh...sm notr tko da upam da ju čim manj vidm pa bo cool IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pa še zdaj sem brala tam poslovilno pismo hčerkici od RUBIN in sm še bolj paf kje pa je napisan??? eh zdaj ga pa ne najdem ... ne vem a sm blesava al kaj ...če ga katera najde Maj je pa čist mokr po podplatkih dostkrat...tud tko zuni na zraku,pa ni mu vroče k ma hladno glavico ma podplatke pa mokre na 6. strani je pod katero temo na 6 strani??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:16:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lake Obstaja več razlogov. Glede na to da je skoz za računalnikom, bi vam blo izredno dolgcajt, oz. nebi mele nič od njega. Pospravu itak nebi nič za sabo... si že premal oštra z njim... jz bi mu pokazala Ma ga peglam že osem let, samo kar ga je prej mamica razvadla v 20-ih, je težko popravt mal peglezen pojačaj, mogoče imaš prenizko temperaturo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:16:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo njeno pismo v slovo počivaj v miru Zoja IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Zoji v slovo draga moja hčerkica, rada bi ti povedala, da sem neizmerno hvaležna, ker si me izbrala za mamico. V tem svojem kratkem življenju si me naučila, kaj pomeni močna volja, borbenost za življenje. Dala si mi ogromno ljubezni in samo upam lahko, da sem je tudi jaz tebi vsaj delček. Kljub temu, da sem ti dala ime, ki pomeni življenje mi te je kruta usoda vzela. Vsak dan se sprašuje zakaj. Ni je večje bolečine, kot je izgubiti otroka. Tako si se borila, da bi ostala z nami, ampak to je bilo močnejše od tebe. Sem hvaležna, da sem lahko zadnje ure prebila s teboj in te držala za roko. Vsaj to sem lahko naredila za tebe. Jočem, vsi jočemo, zelo te pogrešam. Danes me je čisto sesulo, ko je bil tvoj inkubator prazen, še dva dni nazaj je bilo vse vredu, veselili smo se tvojega prihoda domov. Gaja je ostala sama. Draga Zoja prosim oprosti mi za vso bolečino, ki si jo morala prestati in obljubim ti da bom za tvoj grobek lepo skrbela, vsaj nekaj kar lahko naredim zate. Večno te bom imela rada, tvoja mami.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:16:44
|
|
|
|
AKP
|
Ravno imam par minut časa in jih bom pametno izkoristila. Punca telovadi na tleh in se pogovarja z igračkami. Flaska upam, da kaj takega ne bom doživela. Mani upam, da bo imel dan dovolj ur za vse to kaj boš naredila. Ne boš imela niti časa za poročno nervozo . Punca nekaj protestira grem pogledat, kaj jo jezi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:16:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, se ti je pa res nekaj zamerilo, če si še danes slabe volje Kar tu z nami se drži ...hvala... grem malo ven na zrak...s vodno pištolco
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?