|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
20.8.2009 20:43:06   
Dudica1
naša dva spita...jaz pa sem čist na tleh user posted image
ne bom razlagala podrobnosti v glavnem razlog sta tast in tašča...user posted image ...očitno imata onadva vzojo nad mojimi otroci!!!Pol sva se še z mojim udarla...mah bz....user posted image

Dejte povejte kaj lepega

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
20.8.2009 20:50:08   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ne bom razlagala podrobnosti v glavnem razlog sta tast in tašča...user posted image ...očitno imata onadva vzojo nad mojimi otroci!!!Pol sva se še z mojim udarla...mah bz....user posted image

Dejte povejte kaj lepega

si brala kaksne perverznice mamo med nasimi vrstami....sam da pride dec u bajto ze u spalnco peleuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

user posted image user posted image da ti bo bolje

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
20.8.2009 20:51:00   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa kako že imate pozitivne teste, če jaz pričakujem jutri M, pa bi imela rok zadnje dni avgusta... a imate cikle tako dolge?

evo kaj je napisala ena na majcicah 2010

Mogoče pa pri njej traja nosečnost 12 mesecev user posted image
al pa triuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
20.8.2009 20:52:58   
Dudica1

Dejte povejte kaj lepega

si brala kaksne perverznice mamo med nasimi vrstami....sam da pride dec u bajto ze u spalnco peleuser posted image user posted image user posted image

sm vidla ja...packe...user posted image user posted image user posted image ...pač sprejemna sobica user posted image

ma boljš bo pa takrat ko bom očitno poslala vse v p*** m***user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
20.8.2009 20:55:36   
KatMat

Dejte povejte kaj lepega

sm vidla ja...packe...user posted image user posted image user posted image ...pač sprejemna sobica user posted image

dej si duska....na men lahko pa vadis...ajde...izpljuni nahujso kar se spomnis...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
20.8.2009 20:59:48   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Mama11, meni pa ni tako težko- je bil od svojega 8ga meseca v varstvu (varuška)... Če bi šel pa prvič, bi pa tudi meni bilo hudo. Mi je pa grozno, ko pomislim na vse te bolezni, viruse... Pa še vročinske krče imauser posted image Tako da tega me je najbolj strah. Pa še mogoče na tamalo prenesel, mogoče ima tudi ona vročinske krčeuser posted image

O pišuka, to sem pa enkrat brala. Ful grozno - to je ko ful hitro ful naraste vročina in ga moraš ohladiti pod vodo, ali nekaj takega, kajne?

Moram šibat, dvojni alarm...

Lepo, da si vprašala. Sem mnenja, da bi vročinski krč in ukrepanje ob njem morala poznati vsaka mama. Jaz sem resnično mislila, da mi je otrok v naročju umrl, tako hudo to izgledauser posted image user posted image user posted image

Dodam link, če katera želi prebrat kako to izgleda in kako ukrepati: KLIK
Pa moja osebna izkušnja in doživljanje: KLIK

Dosti je otrok, ki so tem krčem podvrženi, dosti pa jih nikoli ne doživi. Pametno pa je vedeti kako izgleda in kako reagirat.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
20.8.2009 21:05:39   
Dudica1

Dejte povejte kaj lepega

dej si duska....na men lahko pa vadis...ajde...izpljuni nahujso kar se spomnis...

ma rajš ne bom k me lohk iz rr dol vržejo!!!

Pa še zdaj sem brala tam poslovilno pismo hčerkici od RUBIN in sm še bolj paf user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
20.8.2009 21:11:37   
Dudica1
nočko

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
20.8.2009 21:13:23   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Mama11, meni pa ni tako težko- je bil od svojega 8ga meseca v varstvu (varuška)... Če bi šel pa prvič, bi pa tudi meni bilo hudo. Mi je pa grozno, ko pomislim na vse te bolezni, viruse... Pa še vročinske krče imauser posted image Tako da tega me je najbolj strah. Pa še mogoče na tamalo prenesel, mogoče ima tudi ona vročinske krčeuser posted image

O pišuka, to sem pa enkrat brala. Ful grozno - to je ko ful hitro ful naraste vročina in ga moraš ohladiti pod vodo, ali nekaj takega, kajne?

Moram šibat, dvojni alarm...

Lepo, da si vprašala. Sem mnenja, da bi vročinski krč in ukrepanje ob njem morala poznati vsaka mama. Jaz sem resnično mislila, da mi je otrok v naročju umrl, tako hudo to izgledauser posted image user posted image user posted image

Dodam link, če katera želi prebrat kako to izgleda in kako ukrepati: KLIK
Pa moja osebna izkušnja in doživljanje: KLIK

Dosti je otrok, ki so tem krčem podvrženi, dosti pa jih nikoli ne doživi. Pametno pa je vedeti kako izgleda in kako reagirat.

o mati bozja!!!jest bi kr umrla ce bi to dozivela....flaska ne predstaljam si tvojega izraza na obrazu ko si ga gledala

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
20.8.2009 21:15:31   
Leela
Dudi, pomiri se. danes je reees čuden dan (ima luna res močan vpliv). Jaz sem tudi čisto čudna, res slabe volje...Upam, da bo jutri boljši dan. HB je dec danes kakortok normalen, če ne bi ga isto nekam poslala (zadnji teden je nekaj slabovoljen in če bi bil danes tudi bi bil kažin).

Flaska že večkrat sem brala o vročinskih krčih. In vedno so izkušnje grozljive. Je imel pa L. eno noč čez 40 vročino in mu je nisem mogla zbit. Zjutraj sem dobila voltaren ampak mu je vročina po paracetamolu padla. Ampak na malo čez 35 stopinj user posted image .

Papua tudi zate težak dan. Škoda za papagajčka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
20.8.2009 21:20:23   
KatMat

nočko
nocko!!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
20.8.2009 21:24:51   
FLASK_A
Leela, super da vam paracetamol pomaga. Itak pa višina vročine nima veze. Če je otrok sposoben prenesti hitro dvigovanje vročine (čeprav le s 37 na 38 stopinj), potem s tem nima težav. Če pa je ne more prenesti, njegovo telo pade v šok/ krč. In tako to izgleda. Ni pa nevarno, če le ne ostane predolgo brez kisika.

Je pa strašno, res. Težko je odreagirat, vsaka se odzove drugače. Je pa dobro vedet, da te ne zajame lih panika kot je mene. Za otroka je to nenevarno, tako da lahko ostanete brez skrbi in poskrbite zanj.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
20.8.2009 21:26:33   
Anonimen
flaška - ma jest se bojim vročine ko user posted image  križa. sicer teh krčev še nismo imeli in tudi upam da jih ne bomo, ker bi me sigurno kap zadela. je pa lani, bili smo še v ZDA, začel nekaj trzat, pa vsakič ko je trznu se je zajokal, sem si rekla ooo šit - a so krči ?! bila sem sama, mož v službi, pa je hitro prišel in smo šli do zdravnika. HB, ni bilo nič resnega, dobili smo en sirup, naslednji dan je bil ko nov.

jah, vročino je res potrebno spremljat. user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4838
20.8.2009 21:26:48   
FLASK_A
o mati bozja!!!jest bi kr umrla ce bi to dozivela....flaska ne predstaljam si tvojega izraza na obrazu ko si ga gledala

Ni bilo izraza. Bezljala sem ko kura brez glave. Moj je pa razmišljal katere hlače bo oblekel za na kliniko, pa štumfe gor tlačiluser posted image Čist sva bila fertik!

Nič, grem spat. Me moj čaka. Nočko!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
20.8.2009 21:30:04   
KatMat

Leela, super da vam paracetamol pomaga. Itak pa višina vročine nima veze. Če je otrok sposoben prenesti hitro dvigovanje vročine (čeprav le s 37 na 38 stopinj), potem s tem nima težav. Če pa je ne more prenesti, njegovo telo pade v šok/ krč. In tako to izgleda. Ni pa nevarno, če le ne ostane predolgo brez kisika.

Je pa strašno, res. Težko je odreagirat, vsaka se odzove drugače. Je pa dobro vedet, da te ne zajame lih panika kot je mene. Za otroka je to nenevarno, tako da lahko ostanete brez skrbi in poskrbite zanj.

le kako lahko stars ostane nepanicen ko vidi svojega otroka modre barve in neodzivnega....jest vem da bi me kap...ze ko mi je pikirala iz postelje pa ni nic zavesti zgubila sem zagnala paniko ....nevem kako bi bilo ce bi se to zgodilo meni

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
20.8.2009 21:31:04   
KatMat
nocko...grem se enkrat podojit ker naso dons neki kuha ampak sam joka pa oblije jo pol pa spet uredu...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
20.8.2009 21:38:05   
Leela

Ja to vem. kakor mi je znano nek center v možganih ni dobro razvit in se telo zato ne zna pravilno odzvat na vročino. Kot si napisala se  preraste. Ali se to ugotovi že pri prvi vročini ali je to lahko veliko kasneje?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
20.8.2009 21:39:21   
Leela
nocko punce

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
20.8.2009 21:43:46   
lake

Dejte povejte kaj lepega

Taprava se oglaša user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
20.8.2009 21:59:29   
lake
Tale pismo od Rubin me je prov v jok spravu, si sploh ne morem predstavljat kok trpi. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
20.8.2009 22:09:25   
petrazg
Oj... Pa je minil še en lep dan z mojimi tremi ljubčki...user posted image

Ledenka
ti si pa za hece... Bo imel sedaj štorijo za svoje kolege... Te ne bo kar tako pozabil user posted image user posted image user posted image

Papua... še malo in bo konec današnjega dne. HB so redko takšni dnevi...

Blueeyes... kje si snela dol Brunota? Moj pravi, da ga še ni...

Maja1488... ojoj... zdej me je kar groza user posted image 3 mesece. Ja, pa vsi pravijo da so s kakanjem problemi... user posted image user posted image user posted image za Zarjo, da se je obrnila... močna punca.

Dudi... eh, ne sekiraj se. Jutri bo nov dan in Dudek bo bolj priden. user posted image user posted image user posted image

Flaska... boga revica... Upam, da uidemo krčem tudi v drugo.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
20.8.2009 22:14:04   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Ojla!

Evo mene, sem vas čist zanemarila, ni časa user posted image .
Iz Ljubljane sva Glorio peljala v Maribor na P., da nama je bližje in, da se še malo poredi, tam smo bili cca.3 tedne, vmes celo na infuziji, ker so mali dali premočno hrano in je dobila neko infekcijo. Ko smo vse to rešili, smo šli domov, doma smo bili cca. 1 teden, malecka je nehala jest, imela je trd trebuh, bruhala je (to je sicer že v bolnici, pa so rekli, da ni nič). Peljala sva jo k pediatru, od tam pa smo morali v bolnico, nazaj na Pediatrično k., na oddelku za dojenčke smo bili 1 dan, nato pa smo šli na int. nego, pol ure po premestitvi je bila Gloria operirana na trebuščku, prerezali in sčistili so ji črevesje in del črevesa speljali skozi trebušček ven, tam ima zdaj stomo. Ko bomo dovolj zdravi za premestitev, pa gremo nazaj v Ljubljano na Pediatrično kliniko, oz najprej na otroško kirurgijo, da ugotovijo kaj sploh je s črevesjem in zakaj se ji je blato nabiralo v njem in zatekalo v želodček.

user posted image user posted image user posted image  Pa da bi se kmalu poštimalo in da bi bilo vse hudo za vami user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Še pri vas postavljam vprašanje, ki sem ga že pri Mariborčankah, vendar se nekatere smejijo, no ja, pa saj jaz bi se tudiuser posted image user posted image .

Amm...dajte mi pomagat. Imam eno malo težavico, ki me vsak dan bolj jezi. Opažam, da se mi dlake po zgornjem delu nog, prstih na nogah, množijo (ali pa se samo meni zdi, ker jih vsak dan buljim). To opažam že od nosečnosti naprej (mislila sem, ok hormoni pač, ko bom rodila, bo dobro), jaz sem že rodila, dlake pa so še kr tu. Bo to počasi začelo odpadat, ali naj grem k zdravniku, da mi da neke hormonske tablete?user posted image
Nočem postat Christianek namesto christiana user posted image

user posted image  Nimam pojma. Lahko ti samo potožim, da mi že en mesec lasje izpadajo v šopih, šopih, šopih. Tudi če ti dlake ne izpadejo, jih boš ti lažje depilirala (z laserjem pa baje še trajno) kot bom jaz skrivala plešo...

Mama11, evo- da nam bo lažje ob vstopu v vrtec:
KLIK

Sem prebrala. Ampak me je še vedno groza. Saj vem, tudi veliko mlajši od moje so prenesli, pa tudi ona bo. Še ena popkovina pretrgana... Pa hvala za prenovo znanja o vročinskih krčih. Tako pretresljive zgodbe zlepa ne bom pozabila.

Kakanje - ni nujno, naša že od februarja kaka samo na kahlo/stranišče. Mogoče je bilo od takrat do julija 10 pokakanih plenic. Od julija odvajamo pa še dnevno pleničko in imamo uspeh - za kakanje pove vedno, za lulanje pa večinoma - ko je utrujena pazim jaz). Zanima pa tudi mene, kako se odvaja od plenice pri spanju - dnevnem ali nočnem. Ni še imela čisto suhe plenice po spanju, eni pa pravijo, da je treba počakati na to... drugi pa, da je potreba šok terapija - da ne nehajo lulati dokler jim daješ pleničko... pa bodi pameten. No, do novembra ne bomo imeli nobenih drugih sprememb, ker jo vmes čaka uvajanje v vrtec.

Nič, se grem malo crkljat.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
20.8.2009 22:27:32   
lake
Petrazg Dej si že ticker poprav, sej vsi vemo da je otrok že doma user posted image user posted image user posted image

Grem sanjat kej lepga (poštarja)user posted image user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
20.8.2009 22:29:41   
petrazg
user posted image user posted image user posted image Sploh nisem opazila... Takoj popravim...

Grem še jaz k mojmu se stiskat

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
21.8.2009 7:29:04   
Dudica1
dobro jutro

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?