Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pa povej, če je dober film! Če se mi ga splača dol posnet Nism ga gledala v celoti... Tok k sem ga pa vidla, pa lahk rečem da je prtegnjen film. Če bi plačala da ga grem v kino gledat, bi se mi zmešal. Parkrat sem se do solz nasmejala, to je blo pa to. Mogoče ga bom dons do konca pogledala če bom mela čas, drgač ga bom pa kr pobrisala. Sm pa še enga včeri gledala Obssesed, k igra notr Beyonce... Dobr film IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pa kako že imate pozitivne teste, če jaz pričakujem jutri M, pa bi imela rok zadnje dni avgusta... a imate cikle tako dolge? evo kaj je napisala ena na majcicah 2010 Mogoče pa pri njej traja nosečnost 12 mesecev IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 naša dva spita...jaz pa sem čist na tleh ne bom razlagala podrobnosti v glavnem razlog sta tast in tašča... ...očitno imata onadva vzojo nad mojimi otroci!!!Pol sva se še z mojim udarla...mah bz.... ooooooooooo revčka.. upam da si zdejle že kej bolje IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pa še zdaj sem brala tam poslovilno pismo hčerkici od RUBIN in sm še bolj paf kje pa je napisan??? FLASK_A groza... me je kr stisnilo k sem prebrala to tvojo zgodbo IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Blueeyes... kje si snela dol Brunota? Moj pravi, da ga še ni... na Partisu... na torentih ga pa res še ni IZVIRNO SPOROČILO: lake Petrazg Dej si že ticker poprav, sej vsi vemo da je otrok že doma Grem sanjat kej lepga (poštarja) ta je pa dobra... no, pa smo spet pri poštsarjih - ne samo da babe mislite na njih, še sanjate jih IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* vas zanima dnevnik idealne žene ? : skoraj bi lahko bil tudi moj Zbudila sem se. Se hitro umila, pomolzla krave, nahranila kure in zajce, koze spustila na pašo. Zbudila otroke, pripravila zajtrk, jih odpeljala v šolo in pokosila travo. Šla v službo, se sprla s šefom in ga vrgla iz pisarne. Obračunala potne naloge, služila podjetju, dobila plačo. Doma nasekala drv, pripravila kosilo, šla po otroke in jih nahranila, okopala vrt, tekla k frizerki. Potem vkup zgnala živino, pokidala in nastlala, dala krmo, podaljšala avto zavarovanje. Otroke dala spat, oprala stroj cunj, prek neta plačala račune, obesila cunje, vrgla vase kruh z maslom. Ko sem se pripravljala k spanju, sem se spomnila- GROZA!!! Mož leži že cel dan v kavču, BREZ SEKSA! paz da res... me zanima če je kera taka ja IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* še eno fotko vam podarjam, ker upam da bo danes pa res en zeloooo lep in miren dan IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* še eno fotko vam podarjam, ker upam da bo danes pa res en zeloooo lep in miren dan a to ta tvoja dva? nego ? a misliš da bi sosedove otroke dajala v javnost ? seveda sta moja dva sicer še ata manjka, ampak tega vam pa ne privoščim zakaj pa ne???? IZVIRNO SPOROČILO: mani2 danes si je še moj bodoči mož vzel prosto na se bo potrudil mi malo pomagat. Se tolažim samo s tem da današnji dan še preživim in potem nastopi moj da D. Verjetno da ko se vam nasklednič javim bom že poročena gospa. Uživajte v lepem dnevu in držite pesti da bo jutri šlo vse tako kot je potrebno. Pa da ne bo dežja. Pa pa včer ste pa bolj malo čvekale.... niste prispele do 3.dela a vaše tud full švicajo k dojite?? naša tok vleče, da je pri vsakem dojenju čist mokra po čelu
|