mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Ojla! Evo mene, sem vas čist zanemarila, ni časa . Iz Ljubljane sva Glorio peljala v Maribor na P., da nama je bližje in, da se še malo poredi, tam smo bili cca.3 tedne, vmes celo na infuziji, ker so mali dali premočno hrano in je dobila neko infekcijo. Ko smo vse to rešili, smo šli domov, doma smo bili cca. 1 teden, malecka je nehala jest, imela je trd trebuh, bruhala je (to je sicer že v bolnici, pa so rekli, da ni nič). Peljala sva jo k pediatru, od tam pa smo morali v bolnico, nazaj na Pediatrično k., na oddelku za dojenčke smo bili 1 dan, nato pa smo šli na int. nego, pol ure po premestitvi je bila Gloria operirana na trebuščku, prerezali in sčistili so ji črevesje in del črevesa speljali skozi trebušček ven, tam ima zdaj stomo. Ko bomo dovolj zdravi za premestitev, pa gremo nazaj v Ljubljano na Pediatrično kliniko, oz najprej na otroško kirurgijo, da ugotovijo kaj sploh je s črevesjem in zakaj se ji je blato nabiralo v njem in zatekalo v želodček. Pa da bi se kmalu poštimalo in da bi bilo vse hudo za vami IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Še pri vas postavljam vprašanje, ki sem ga že pri Mariborčankah, vendar se nekatere smejijo, no ja, pa saj jaz bi se tudi . Amm...dajte mi pomagat. Imam eno malo težavico, ki me vsak dan bolj jezi. Opažam, da se mi dlake po zgornjem delu nog, prstih na nogah, množijo (ali pa se samo meni zdi, ker jih vsak dan buljim). To opažam že od nosečnosti naprej (mislila sem, ok hormoni pač, ko bom rodila, bo dobro), jaz sem že rodila, dlake pa so še kr tu. Bo to počasi začelo odpadat, ali naj grem k zdravniku, da mi da neke hormonske tablete? Nočem postat Christianek namesto christiana Nimam pojma. Lahko ti samo potožim, da mi že en mesec lasje izpadajo v šopih, šopih, šopih. Tudi če ti dlake ne izpadejo, jih boš ti lažje depilirala (z laserjem pa baje še trajno) kot bom jaz skrivala plešo... IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Mama11, evo- da nam bo lažje ob vstopu v vrtec: KLIK Sem prebrala. Ampak me je še vedno groza. Saj vem, tudi veliko mlajši od moje so prenesli, pa tudi ona bo. Še ena popkovina pretrgana... Pa hvala za prenovo znanja o vročinskih krčih. Tako pretresljive zgodbe zlepa ne bom pozabila. Kakanje - ni nujno, naša že od februarja kaka samo na kahlo/stranišče. Mogoče je bilo od takrat do julija 10 pokakanih plenic. Od julija odvajamo pa še dnevno pleničko in imamo uspeh - za kakanje pove vedno, za lulanje pa večinoma - ko je utrujena pazim jaz). Zanima pa tudi mene, kako se odvaja od plenice pri spanju - dnevnem ali nočnem. Ni še imela čisto suhe plenice po spanju, eni pa pravijo, da je treba počakati na to... drugi pa, da je potreba šok terapija - da ne nehajo lulati dokler jim daješ pleničko... pa bodi pameten. No, do novembra ne bomo imeli nobenih drugih sprememb, ker jo vmes čaka uvajanje v vrtec. Nič, se grem malo crkljat.
|