tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Halo! No, Videk je biu dns pr zdravniku (ga je moj peljal), diagnoza: vneto grlo, vročino, kašlja in smrka. Tko, da bo ostal doma ta teden. naj se hitro pozdravi Kako kaj Varja? Zadnje noči se večkrat zbudi, tako da moramo vstat, se malo pocartat, pogrejem mleko, po možnosti jo še previjem in potem dam v posteljico, malo se jezi, spije mleko in ker sem jaz zraven (posteljica je ob zakonski pri nogah) se uležem počez in čakam, da zaspi. Potem spet traja, da nazaj zaspim in posledično sem neprespana. Drugače je Varja ok, zdaj ji rinejo štirke ven oz. 1 zobek še predira, drugi pa so že zunaj. Tako da bo kmalu na 12 ih zobkih. In najbrž je to razlog nočnega bujenja. Postala pa je prava nagajiva bajsika, postaja samostojnejša, a kljub temu po korajžnosti Aneje od sesil ne prekaša Lepo. Pr nas mamo zdej že trojkice zgornje zunaj (14 zob) Čist možn da zarad tega se prebuja.Vid pa ne mara mleka. Sej ga vsake tolk ( čokolino, pa piškotke namakava v mleko), da bi ga pil po flaški pa ne. aja, popravek, Vid ma 15 zob, sm včeraj pol vidla da je dobil še eno trojkico desno spoda. O joj, še ena pol pa neki časa mir (nekje pred 3 rd bojo 5ke ) za zobke Kar tolaži se,da bo mir .Pri Nejcu so šli ven en za drugim do 18 meseca,potem je bil pa res mir.Je pa res,da ni bi toliko občutljiv,kot je Tilen,le pri 5.je imel 3 dni vročino,ker so šle vse naenkrat ven
|