Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 13:52:41
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Uf tole je pa res natrpan urnik .Sam sej otroc majo itak tolk energije, da vse zmorejo. Ti pa res raj počivi, če ti ni dobr, ležalnik pa knjiga al pa še bolš laptop . ja počitek upam da bo. Momam vzet liter šnopca...so mi naročili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 13:56:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Uf tole je pa res natrpan urnik .Sam sej otroc majo itak tolk energije, da vse zmorejo. Ti pa res raj počivi, če ti ni dobr, ležalnik pa knjiga al pa še bolš laptop . ja počitek upam da bo. Momam vzet liter šnopca...so mi naročili jest pa šibam zdej, se je Gaja zbudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 14:41:19
|
|
|
|
nia5
|
Dan Uh včeraj mi ni pol več zneslo prit gor, zdaj pa sem tudi le na hitro preletela. Anitka, nazadnje sem bila v Nadi pred kakim mesecem, ko sem kupila Nii sandale in je bilo nekaj copatkov, zdaj pa ne bi vedela, ziher se kaj najde. Kdaj bo padla kavica, jaz začnem drug teden najverjetneje delat, tako da bi bilo ta teden idealno? Tilči ful lepe slikice Špelin@ za Gardaland Jana81 za uživancijo Več pa se ne spomnim , pa bazenček moram it Nii naštimat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 20:28:19
|
|
|
|
Estrella*
|
Čer Še vedno nismo na drugem delu Zgleda, da je večina čvek obupalo nad RR ali pa so na daljšem dopustu. Pri nas je vse po starem, razen Alja je ponovno v vrtcu in začuda v ponedeljek ni nič jokala, kljub temu, da je bila 3 tedne doma Zob nimamo še nič novih, smo še vedno na 6 tih. Trma pa raste z dneva v dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 20:29:25
|
|
|
|
aurora28
|
Čer! Jana vidim, da uživata z dragim in kaj jaz to berem, da nekaj probujeta na drugem . Super, sam veš vsakič sperma steče ven, ker ti je noter nič ne ostane, saj je večina vode . Tak, da mislim, da nekaj bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 20:58:46
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Bruto je okrog 250 €, pol dobim pa še za prevoz in malico in skupaj mi nakažejo ( do zdaj je blo največ okrog 344€), za 4h. Za 8h pa ni kaj preveč višja plača (okrog 496€), pre malo. Si človk res ne more nč prvoščit. ŽALOSTNO, v trgovinah pa dražijo. To je pa res za .Jaz dobim za 4 ure 570 eur Blagor teb. Kje pa ti delaš? SG 250 €Bruto??? si misla neto plus malca in prevoz, pa za izplačilo dobiš 344€ .. ker 250 e bruto je ful malo.. tilči a ti to bruto al neto? Neto.Toliko dobim za izplačilo Samo malo za intermezzo, če prav razumem. Drugače pa super, da dobiš toliko za 4 ure...se ti niti ne splača hodit v službo po 8 ur ;). Predvidevam, da je to tvoje izplačilo..neto+ stimulacija+ malica + prevoz na delo...ker minimalna bruto plača za 8 urni delavnik je http://www.durs.gov.si/si/aktualno/minimalna_in_zajamcena_placa/minimalna_placa_po_mesecih/ Super , niti malo ni super. Jst tolk ne dobim kolkr tam piše za 8h, € še vidla jih nism. , žal tko pač je. Bom mogla kak drug šiht zamenjat al pa še kaj dodatno delat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 20:58:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Halo! No, Videk je biu dns pr zdravniku (ga je moj peljal), diagnoza: vneto grlo, vročino, kašlja in smrka. Tko, da bo ostal doma ta teden. Estrella- WELCOME BACK nina7- za pregled kasso - preživetje, sej pravm, moja plača je za položnice (moje) in mi ne ostane nič, njegova plača pa ni nevem kaj višja od moje...tko de komej prideva skoz mesec
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 21:34:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Halo! No, Videk je biu dns pr zdravniku (ga je moj peljal), diagnoza: vneto grlo, vročino, kašlja in smrka. Tko, da bo ostal doma ta teden. Estrella- WELCOME BACK nina7- za pregled kasso - preživetje, sej pravm, moja plača je za položnice (moje) in mi ne ostane nič, njegova plača pa ni nevem kaj višja od moje...tko de komej prideva skoz mesec Ja, mene je svakinja zadnjič vprašala, kako sploh preživima z plačo. Preživima! Zato pa zdaj grem delat, ker zastonj ti noben ne bo nič dal , komunizem je minil .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 21:39:17
|
|
|
|
nia5
|
Punce eno vprašanje. Ali morda katera proda/posodi grelec stekleničk? Ampak taki, da gre velika Aventova flaška not. V mojega namreč gre le 125ml in ji je to ponoči za en obrok premalo, pol pa moram kombinirat toplo in mrzlo vodo in mi to sredi noči glih po resnici povedano ni. Novega pa se mi tudi ne splača kupovat, ker so dragi ko Čez dan sicer pije KM, ponoči pa mi je lažje, če ji dam to mleko v prahu (ki je tudi km), ker ne rabim hodit gret v miklovalovno itd....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 21:40:37
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer Še vedno nismo na drugem delu Zgleda, da je večina čvek obupalo nad RR ali pa so na daljšem dopustu. Pri nas je vse po starem, razen Alja je ponovno v vrtcu in začuda v ponedeljek ni nič jokala, kljub temu, da je bila 3 tedne doma Zob nimamo še nič novih, smo še vedno na 6 tih. Trma pa raste z dneva v dan Pridna Alja , kako da nebi, mislim da je pri vseh enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 21:41:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Halo! No, Videk je biu dns pr zdravniku (ga je moj peljal), diagnoza: vneto grlo, vročino, kašlja in smrka. Tko, da bo ostal doma ta teden. Estrella- WELCOME BACK nina7- za pregled kasso - preživetje, sej pravm, moja plača je za položnice (moje) in mi ne ostane nič, njegova plača pa ni nevem kaj višja od moje...tko de komej prideva skoz mesec Bošček mali, upam da bo kmalu vredu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 21:43:02
|
|
|
|
nia5
|
Ja itak da sem sama
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.8.2009 8:43:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Bruto je okrog 250 €, pol dobim pa še za prevoz in malico in skupaj mi nakažejo ( do zdaj je blo največ okrog 344€), za 4h. Za 8h pa ni kaj preveč višja plača (okrog 496€), pre malo. Si človk res ne more nč prvoščit. ŽALOSTNO, v trgovinah pa dražijo. To je pa res za .Jaz dobim za 4 ure 570 eur Blagor teb. Kje pa ti delaš? SG 250 €Bruto??? si misla neto plus malca in prevoz, pa za izplačilo dobiš 344€ .. ker 250 e bruto je ful malo.. tilči a ti to bruto al neto? Neto.Toliko dobim za izplačilo Samo malo za intermezzo, če prav razumem. Drugače pa super, da dobiš toliko za 4 ure...se ti niti ne splača hodit v službo po 8 ur ;). Predvidevam, da je to tvoje izplačilo..neto+ stimulacija+ malica + prevoz na delo...ker minimalna bruto plača za 8 urni delavnik je http://www.durs.gov.si/si/aktualno/minimalna_in_zajamcena_placa/minimalna_placa_po_mesecih/ Super , niti malo ni super. Jst tolk ne dobim kolkr tam piše za 8h, € še vidla jih nism. , žal tko pač je. Bom mogla kak drug šiht zamenjat al pa še kaj dodatno delat. tisti znesek je bruto za 8 urni delavnik (590 eur). Če delaš 4 ure, daj na pol (295 eur), potem odbij prispevke 22,10% in ti znese neto 229,81 eur, dobiš še malico npr. za 20 delovnih dni 71,20 eur = 301,01 eur potem pa prištej še prevoz na delo (jaz ne vem koliko dobiš) in dobiš tvoje izplačilo.Če bi hodila po 8 ur delat, bi dobila le za 229,81 eur več plače. drugače pa "super" sem napisala za tilči, da mi ne boš zamerila. Pa verjemi, da si ti lahko z malo denarja oz. si veliko bolj srečna v življenju kot tisti, ki ga ima za razmetavanje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.8.2009 8:48:13
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Halo! No, Videk je biu dns pr zdravniku (ga je moj peljal), diagnoza: vneto grlo, vročino, kašlja in smrka. Tko, da bo ostal doma ta teden. naj se hitro pozdravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.8.2009 9:35:51
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Kavica Spali smo bl švoh. Vidj e na men neki časa spal. Pol sm ga dala k nama, pa mal v svoji posteljci,...oh ja, sej bo. Sam ne smem ga preveč scartat, k pol bo joj k se pozdravi . Nč, morem it v trgovino.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.8.2009 9:35:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Bruto je okrog 250 €, pol dobim pa še za prevoz in malico in skupaj mi nakažejo ( do zdaj je blo največ okrog 344€), za 4h. Za 8h pa ni kaj preveč višja plača (okrog 496€), pre malo. Si človk res ne more nč prvoščit. ŽALOSTNO, v trgovinah pa dražijo. To je pa res za .Jaz dobim za 4 ure 570 eur Blagor teb. Kje pa ti delaš? SG 250 €Bruto??? si misla neto plus malca in prevoz, pa za izplačilo dobiš 344€ .. ker 250 e bruto je ful malo.. tilči a ti to bruto al neto? Neto.Toliko dobim za izplačilo Samo malo za intermezzo, če prav razumem. Drugače pa super, da dobiš toliko za 4 ure...se ti niti ne splača hodit v službo po 8 ur ;). Predvidevam, da je to tvoje izplačilo..neto+ stimulacija+ malica + prevoz na delo...ker minimalna bruto plača za 8 urni delavnik je http://www.durs.gov.si/si/aktualno/minimalna_in_zajamcena_placa/minimalna_placa_po_mesecih/ Super , niti malo ni super. Jst tolk ne dobim kolkr tam piše za 8h, € še vidla jih nism. , žal tko pač je. Bom mogla kak drug šiht zamenjat al pa še kaj dodatno delat. tisti znesek je bruto za 8 urni delavnik (590 eur). Če delaš 4 ure, daj na pol (295 eur), potem odbij prispevke 22,10% in ti znese neto 229,81 eur, dobiš še malico npr. za 20 delovnih dni 71,20 eur = 301,01 eur potem pa prištej še prevoz na delo (jaz ne vem koliko dobiš) in dobiš tvoje izplačilo.Če bi hodila po 8 ur delat, bi dobila le za 229,81 eur več plače. drugače pa "super" sem napisala za tilči, da mi ne boš zamerila. Pa verjemi, da si ti lahko z malo denarja oz. si veliko bolj srečna v življenju kot tisti, ki ga ima za razmetavanje. Nimam kej zamert Ja to je pa res, čeprav kak evro več se neb branila sam ne preveliko , pa tud če bi neb z njim razmetavala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.8.2009 9:35:55
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Halo! No, Videk je biu dns pr zdravniku (ga je moj peljal), diagnoza: vneto grlo, vročino, kašlja in smrka. Tko, da bo ostal doma ta teden. naj se hitro pozdravi Kako kaj Varja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.8.2009 10:55:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Čer! Jana vidim, da uživata z dragim in kaj jaz to berem, da nekaj probujeta na drugem . Super, sam veš vsakič sperma steče ven, ker ti je noter nič ne ostane, saj je večina vode . Tak, da mislim, da nekaj bo. ne ne nič ne probujeva, ampak pač nimam zaščite in je blo prepozno za ven..pa upam da se ni prijelo, ker pri Nejcu se je takoj .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.8.2009 10:55:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Punce eno vprašanje. Ali morda katera proda/posodi grelec stekleničk? Ampak taki, da gre velika Aventova flaška not. V mojega namreč gre le 125ml in ji je to ponoči za en obrok premalo, pol pa moram kombinirat toplo in mrzlo vodo in mi to sredi noči glih po resnici povedano ni. Novega pa se mi tudi ne splača kupovat, ker so dragi ko Čez dan sicer pije KM, ponoči pa mi je lažje, če ji dam to mleko v prahu (ki je tudi km), ker ne rabim hodit gret v miklovalovno itd.... jst ga nikoli nisem mela.. ponoči pa tudi ne je več, zdej na morju baje samo 1x spije čaj, pa še to ne topel..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.8.2009 10:55:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso tisti znesek je bruto za 8 urni delavnik (590 eur). Če delaš 4 ure, daj na pol (295 eur), potem odbij prispevke 22,10% in ti znese neto 229,81 eur, dobiš še malico npr. za 20 delovnih dni 71,20 eur = 301,01 eur potem pa prištej še prevoz na delo (jaz ne vem koliko dobiš) in dobiš tvoje izplačilo.Če bi hodila po 8 ur delat, bi dobila le za 229,81 eur več plače. drugače pa "super" sem napisala za tilči, da mi ne boš zamerila. Pa verjemi, da si ti lahko z malo denarja oz. si veliko bolj srečna v življenju kot tisti, ki ga ima za razmetavanje. podpišem.. samo na žalost so potrebe čedalje večje, in tudi dobrine vse dražje..plače pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.8.2009 11:18:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Punce eno vprašanje. Ali morda katera proda/posodi grelec stekleničk? Ampak taki, da gre velika Aventova flaška not. V mojega namreč gre le 125ml in ji je to ponoči za en obrok premalo, pol pa moram kombinirat toplo in mrzlo vodo in mi to sredi noči glih po resnici povedano ni. Novega pa se mi tudi ne splača kupovat, ker so dragi ko Čez dan sicer pije KM, ponoči pa mi je lažje, če ji dam to mleko v prahu (ki je tudi km), ker ne rabim hodit gret v miklovalovno itd.... jst ga nikoli nisem mela.. ponoči pa tudi ne je več, zdej na morju baje samo 1x spije čaj, pa še to ne topel.. Jaz sem vedno pogrela v mikrovalovki,sedaj pa ga popije samo zvečer pred spanjem,ponoči pa vodo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.8.2009 11:20:07
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Čer! Jana vidim, da uživata z dragim in kaj jaz to berem, da nekaj probujeta na drugem . Super, sam veš vsakič sperma steče ven, ker ti je noter nič ne ostane, saj je večina vode . Tak, da mislim, da nekaj bo. ne ne nič ne probujeva, ampak pač nimam zaščite in je blo prepozno za ven..pa upam da se ni prijelo, ker pri Nejcu se je takoj . Mogoče bo pa Nejc dobil družbo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.8.2009 13:12:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Halo! No, Videk je biu dns pr zdravniku (ga je moj peljal), diagnoza: vneto grlo, vročino, kašlja in smrka. Tko, da bo ostal doma ta teden. naj se hitro pozdravi Kako kaj Varja? Zadnje noči se večkrat zbudi, tako da moramo vstat, se malo pocartat, pogrejem mleko, po možnosti jo še previjem in potem dam v posteljico, malo se jezi, spije mleko in ker sem jaz zraven (posteljica je ob zakonski pri nogah) se uležem počez in čakam, da zaspi. Potem spet traja, da nazaj zaspim in posledično sem neprespana. Drugače je Varja ok, zdaj ji rinejo štirke ven oz. 1 zobek še predira, drugi pa so že zunaj. Tako da bo kmalu na 12 ih zobkih. In najbrž je to razlog nočnega bujenja. Postala pa je prava nagajiva bajsika, postaja samostojnejša, a kljub temu po korajžnosti Aneje od sesil ne prekaša
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.8.2009 13:13:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Čer! Jana vidim, da uživata z dragim in kaj jaz to berem, da nekaj probujeta na drugem . Super, sam veš vsakič sperma steče ven, ker ti je noter nič ne ostane, saj je večina vode . Tak, da mislim, da nekaj bo. ne ne nič ne probujeva, ampak pač nimam zaščite in je blo prepozno za ven..pa upam da se ni prijelo, ker pri Nejcu se je takoj . če se je pri nejcu takoj prijelo, se bo tudi zdaj, če je bil ta prav cajt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.8.2009 15:29:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Čer! Jana vidim, da uživata z dragim in kaj jaz to berem, da nekaj probujeta na drugem . Super, sam veš vsakič sperma steče ven, ker ti je noter nič ne ostane, saj je večina vode . Tak, da mislim, da nekaj bo. ne ne nič ne probujeva, ampak pač nimam zaščite in je blo prepozno za ven..pa upam da se ni prijelo, ker pri Nejcu se je takoj . če se je pri nejcu takoj prijelo, se bo tudi zdaj, če je bil ta prav cajt cajt mislim (in upam) da ni bil pravi, sicer mam pa vse zmešano tako da niam pojma.. res še ne bi letos..
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?