|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
21.8.2009 13:10:48   
Anonimen
Hej hoj
Tally user posted image user posted image user posted image  za Emilijo ,da je shodila, pa seveda za user posted image , če drži, pr men niuser posted image . Kako se pa drugače počutiš?

Tilči ja možno je, da ga ograja mot. Gajo je predvsem motila, ker se je skoz zaletavala v njo v spanju. Zdej v veliki pojstelji pa full dobr spi, odkar smo jo dali v njo spi celo noč. No ne vem pa kolk je to odvisno zdej.

Gaja ma še vedno št. 19user posted image , sm lih dva dni nazaj kupila copatke za v vrtec.

Aja mi mamo pa zdej 7 zobkov, zgoraj 5, spodaj pa dvauser posted image

Suzy85 full luštkane slikce, pa blondinko mate, wiiiiiiiii

Srčekgirl, Edina pošiljam vama velik user posted image user posted image user posted image  za Vida in AT da bosta hitro zdrava, pa Špelin@ da bi Gregor začel bolš spat. Pa user posted image user posted image user posted image  za vaš izlet.

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 4801
21.8.2009 14:05:40   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Kakšno velikost nogice imajo že vaši srčki?

Tilnu moram kupiti ene čevlje,da bo imel za v vrtec.Zaenkrat je še vroče,je še v sandalcah ciciban št.22.Doma imam od Nejca št.23,pa so mu še ful preveliki.tako da mu moram ene kupiti,če bo kakšno slabo vreme,da ne bo šel bos v vrtecuser posted image

Nejc ima trenutno 21 cicibanke (prve korake še 20), sem pa kupila že 22 številko ene teniske Geox, pa copatke bom tud mogla nove kupit za v vrtec, potem oktobra pa verjetno že 22 al pa 23 cicibanke.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
21.8.2009 14:05:48   
jana81

Ali mislite,da je možno,da Tilen ne mara spati oz. ga je strah v postelji z ograjo-kinderpetu? ker v moji postelji pa spi brez zbujanja že 1,5 ureuser posted image

čist možno, midva bova Nejcu zdej dala gitre dol v kinderpetu, ker na morju spi na vlki postli..

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
21.8.2009 19:26:12   
aurora28
Pozdravljene moje user posted image .

Spet se malo oglašam, delam, delam in še bolj bom delala, ker drug teden se pri nas začnejo info. dnevi, nato vpisi, pa poklicna matura in bom od 8. pa do 17. ure v službi. user posted image

Tally zelo lepi novički, bravo za Emilijo, da je shodila user posted image user posted image in bravo pa verjetno še eno pupo user posted image user posted image .

Suzy85 slike so user posted image , pravi cuker je tamala.

Za AT in Vidka pa user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image

Jana mogoče bosta pa varvala. user posted image  

Gal ima do zdaj že 14. zob in spodnja trojka se že kaže, da bo pokukala user posted image . Me veseli, da nima nobenih stranskih učinkov in zobke pridobiva brez težav. Sicer pa Gal nosi cicibanke št. 22 in imamo že št. 23. na zalogi user posted image user posted image .
Je pa vsak dan bolj navihan, obvlada knjige, ker tv in risanke ga sploh ne zanimajo, tak, da mi veselo kupujemo knjige in lego kocke. Zna sam zaspati in vso noč spi brez prebujanja, čez dan pa spi samo enkrat po 2. uri. No pa ga nisem nič forsirala, ampak sem pustila, da je sam dojel, ker ko se spomnem kako mi je P težila, da mora sam zaspati že zelo hitro. Baba user posted image user posted image

Mene pa danes nekaj matra, sem šla iz službe prej domov, saj me je želodec bolel, noge in roke sem imela zelo težke in še vedno jih imam, pa dopoldan sem imela še drisko.... jest ne morem kaj dost, zato pa se trudim, da vsaj pijem dovolj. Pojma nimam kaj je to user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
21.8.2009 21:18:00   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

hoj hoj

da se malo oglasim in ne padem med pozabljene

prvo hvala vsem za čestitke za RD tukaj in na FB!!
pa user posted image user posted image user posted image za bubančke.

imam 2 novički. user posted image Emilija je končnoooooo shodila user posted image , 11.8., sem ful vesela. ostalo je pa vse po starem, zobkov imamo še vedno 8, trenutno ji rinejo 4 trojkice vn, pa se malo več zbuja ponoči.
druga novička pa je, da bomo verjetno imeli še eno user posted image user posted image , včeraj sem imela NS in je Puško napovedal pupiko, bomo vidli, pri Emiliji je imel  prav.user posted image
toliko od mene zaenkrat, grem počasi kosilo delat potem pa v službo user posted image

user posted image user posted image user posted image  za uspešno NS. Imaš že kako ime izbrano za user posted image ?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
21.8.2009 21:18:07   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Voda je zakon! user posted image
user posted image

Le zakaj jih ne morem prijeti?
user posted image

Kaj pa tam vidim?
user posted image

Moj, moj...
user posted image

Uiii...
user posted image

Le kam sem zakopala?
user posted image

Uh, kolko jih je!
user posted image

Lušna bjonda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
21.8.2009 21:18:15   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aja, pri nas zadnje dni spet bolj slabo spimo: vsako noč ima Gregor 2-urne seanse, ajej user posted image

Imam eno nujno delo, se mogoče kasneje bolj konkretno oglasim, če bom hitro gotova.

user posted image user posted image user posted image  naj bo čim krajše to obdobje "nočnih seans" .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
21.8.2009 21:18:26   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Hej hoj
Tally user posted image user posted image user posted image  za Emilijo ,da je shodila, pa seveda za user posted image , če drži, pr men niuser posted image . Kako se pa drugače počutiš?

Tilči ja možno je, da ga ograja mot. Gajo je predvsem motila, ker se je skoz zaletavala v njo v spanju. Zdej v veliki pojstelji pa full dobr spi, odkar smo jo dali v njo spi celo noč. No ne vem pa kolk je to odvisno zdej.

Gaja ma še vedno št. 19user posted image , sm lih dva dni nazaj kupila copatke za v vrtec.

Aja mi mamo pa zdej 7 zobkov, zgoraj 5, spodaj pa dvauser posted image

Suzy85 full luštkane slikce, pa blondinko mate, wiiiiiiiii

Srčekgirl, Edina pošiljam vama velik user posted image user posted image user posted image  za Vida in AT da bosta hitro zdrava, pa Špelin@ da bi Gregor začel bolš spat. Pa user posted image user posted image user posted image  za vaš izlet.

Nas že šišate v zobkihuser posted image

Kar se pa tiče user posted image  ali user posted image  pa se pusti presenetiti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
21.8.2009 21:18:35   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Tilnu moram kupiti ene čevlje,da bo imel za v vrtec.Zaenkrat je še vroče,je še v sandalcah ciciban št.22.Doma imam od Nejca št.23,pa so mu še ful preveliki.tako da mu moram ene kupiti,če bo kakšno slabo vreme,da ne bo šel bos v vrtecuser posted image

Nejc ima trenutno 21 cicibanke (prve korake še 20), sem pa kupila že 22 številko ene teniske Geox, pa copatke bom tud mogla nove kupit za v vrtec, potem oktobra pa verjetno že 22 al pa 23 cicibanke.

Tud naša ima 21. Andraž pa je imel 23 ob takem časuuser posted image . Sicer mi pa kar paše, da ji noga ne raste hitrouser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
21.8.2009 21:23:23   
Estrella*
Čeruser posted image

Danes sem zmatrana in zaspana, da komaj še gledam. Sem imela gužvo v službi, potem pa sem šla še malo na čvek v PO. Naredila sem tiramisu po dolllgemm času in bo ju3 za sladico ob kosilu.
Je kaj novega na netu???user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
22.8.2009 9:55:28   
jana81
dobro jutro

Pa ne da sem prva..res čudno a ne?
Danes sem cela nestrpna ker pride Nejc z morja, komaj že čakam da ga vidim.
Še prej pa morem k babici v bolnico, ker je včeraj padla in se polomla, pa je ostala v bolnici.

Mislim da sem se v tem tednu celo naspala za nekja časa, čeprav sem čist zlamana od tega ležanja..

Neposredna povezava do sporočila: 4811
22.8.2009 10:04:27   
Srčekgirll
Jutro!

Kavicauser posted image , kot ponavadi.user posted image

Spali smo dokaj ok. Po noč je mel še mal vročine, sm mu kr dala daleron in danes je ok, zaenkrat brez vročine. Malo je jedel pa pil.user posted image Kr prejšnje dni ni nč jedel in ful malo pil. Počasi pa bo ozdravel.user posted image Tud bl živahen je, sam taka carta, skoz mi je okol nog, pa mami, mami, mami,....user posted image user posted image .
Drgač pa, men je tko vroče za znort.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
22.8.2009 10:04:29   
Srčekgirll

hoj hoj

imam 2 novički. user posted image Emilija je končnoooooo shodila user posted image , 11.8., sem ful vesela. ostalo je pa vse po starem, zobkov imamo še vedno 8, trenutno ji rinejo 4 trojkice vn, pa se malo več zbuja ponoči.
druga novička pa je, da bomo verjetno imeli še eno user posted image user posted image , včeraj sem imela NS in je Puško napovedal pupiko, bomo vidli, pri Emiliji je imel  prav.user posted image
toliko od mene zaenkrat, grem počasi kosilo delat potem pa v službo user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo za lepe novičke in ČESTITKE za še enouser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
22.8.2009 10:17:49   
Srčekgirll

dobro jutro

Pa ne da sem prva..res čudno a ne?
Danes sem cela nestrpna ker pride Nejc z morja, komaj že čakam da ga vidim.
Še prej pa morem k babici v bolnico, ker je včeraj padla in se polomla, pa je ostala v bolnici.

Mislim da sem se v tem tednu celo naspala za nekja časa, čeprav sem čist zlamana od tega ležanja..

No, si se vsaj malo naspala.user posted image
user posted image user posted image user posted image za tvojo babico, da bo čimprej okrevala.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
22.8.2009 10:21:38   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tud naša ima 21. Andraž pa je imel 23 ob takem časuuser posted image . Sicer mi pa kar paše, da ji noga ne raste hitrouser posted image

Hmmm....mislm, da sm mu kupila št. 21 al 22. Rajši mu mal večje da bo za dalj časa kota pa dmu vsak mesec nove. In kljub temu, da so mal večje, lepo hodi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4815
22.8.2009 11:12:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

hoj hoj

user posted image user posted image user posted image Bravo za lepe novičke in ČESTITKE za še enouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image kak boš dala ime?

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 4816
22.8.2009 16:23:45   
Srčekgirll
user posted image

Danes smo bli z Vidkom spet pri dohtarju. Saj ko se je zbudu je mel spet vročino. user posted image In danes kot zaklet dan. Se peljemo k dežurnemu dohtarju (pribl. 17km od nas) in da bo moj prehitel traktor s prikolico ( na ravnini) pripelje en stari ata z nasprotne strani ( moj in un stari sta sicer vozila po svoji strani ampak oba bliz sredine). Pok... In je šel obema špegu. Moj bo pa seveda mogu plačat. Matr, kriva sta bla oba, un in moj. Sam moj se noče prerekat in je reku da bo plačal. Se že bojim računa. Jst sm šla naprej do mojga očija in sm ga poslala da naj gre po mojga, sestri sm rekla da nej gre pa z mano k dohtarju, pa k jst nism mela telefona ( se je doma polnil). Pol pr dohtarju Vidku sestra zmeri vročino in je meu 39,4.  Ga dohtarca pogleda in prav da je nekaka pljučnica kr hrope, vročino ma, kašlja, z nosu mu teče. Dobil smo ene antibiotike pa svečke. Kam zdej po zdravila k so lekarne zaprte?user posted image Kličem moj sosedo ( k od nje mami dela v lekarni pr nas), mi sporoči da sta njena starša ravno danes šla na dopustuser posted image . Pol tašča kliče m.sestro ( iz našga ZD) in na srečo, je mela ona še zadnje antibiotike pa svečke na zalogi. Tko, de bom v pon.ji vrnila. Vsaj nekaj, uf.....
Za user posted image dan. Tečen en bl k ta drug.
No, Vid zdej končno user posted image
Je pa vsaj VELIKO pojedel danesuser posted image user posted image user posted image , k že cel teden ni skor nč jedu. Silim ga, da vsaj pije....pije pa po flaški, če mi rata, kozarčku,...naj rajš,to smo prej ugotovil kaj bi blo fajn, po tisti šprici ( k pride pr zdravilah za odmerjanje ml).
Tko, nekomu sm se mogla mal spovedat. Zdej grem pa počivat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
22.8.2009 18:51:38   
aurora28
Špelin@ user posted image user posted image user posted image zate in za Vida. 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4818
23.8.2009 10:03:41   
Srčekgirll
Jutro, dan..user posted image

Danes smo bolš
, vročine zaenkrat nima, HB, dobiva pa antibiotike (na 12 h), kašlja, pa z noska mu teče. Počasi pa bo se pozdravil, sam ta teden še ne bo šel v vrtec.
Po noč je pr nas padal dežuser posted image user posted image , je vsaj mal ohladil, sam kaj k je že zdej spet vroče za znort.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
23.8.2009 14:29:51   
jana81
dan

včeri sem se komaj nagledala Nejca ko je prišel z morja, revež je moral dve ure pred spanjem prenašat lubčke od mene in atija..
Trenutno pečem lazanjo,moj gleda formulo, Nejc pa panča, tako da imam malo časa..sem misla da bo cel kup za prebrat, pa ni nič.

Neposredna povezava do sporočila: 4820
23.8.2009 14:32:25   
suzy85
srčekgirll velik koš user posted image user posted image user posted image user posted image za vidka! za ogledalo pa ne skrbet! sam da ni blo kaj hujšega!

jana a ti maš pa babico v bolnici? user posted image user posted image user posted image user posted image tudi zanjo! nejca si polupčkala? user posted image

tud jst sm včeri mislila, da bo mami ostala v bolnici. v sredo jo je začelo ful pečt in dol pritiskat, ko je šla lulat. pol so se pa bolečine stopnjevale in je mogla v petek zvečer k dežurnemu po injekcije proti bolečinam. včeraj še kr nič boljše in sem jo še 1x peljala k dežurnemu - še 1 injekcija in napotnica za kirurgijo - sum na ledvične kamne! no, v bolnici so ji ugotovili, da ima tako močno vnetje mehurja in sečil, tako da mora jutri k svoji zdravnici, da ji da napotnice in mora še 1x v bolnico na pregled za ledvične kamne in še nekaj. pa bo mela podaljšan dopust user posted image

bo pa eva ta teden doma oz. v varstvu pri mami, ker pri varuški nekaj prenavljajo. jo bojo ziher ful razvadli! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 4821
23.8.2009 14:45:37   
tilči
Dober dan!

Naša dva spita,user posted image  pa gleda formulo,potem pa v akcijo in na streho.Včeraj smo imeli neurje in je na stari hiši spet odneslo streho.user posted image K sreči ni bilo tako hudo kot lansko leto,ko je šlo pol strehe na avto,letos je odneslo samo pet ceglov.Je pa vse rože potrgalo,pa to je še najmanjša skrb.K sreči ni bilo hujšega.Smo bili pa kar nekja časa brez štroma.

Danes sva s Tilnom spala v Nejčevi sobi,Tilen v njegovi veliki postelji,jaz pa na dormeo roll up,Nejc pa je spal pri atiju v spalnici.In moram vam reči,da sem se končno NASPALLAAAA!!user posted image user posted image
Očitno mu res kinderpet ne odgovarja.
Srčekgirl...user posted image user posted image user posted image  za Vidka
Suzy...user posted image user posted image user posted image  za tvojo mami
Jana...user posted image user posted image user posted image za tvojo babi
Tally...user posted image user posted image za Emilijo in za še enouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
23.8.2009 17:05:39   
špelin@
Dan user posted image

Sedim tule s kavo pred sabo, upajmo, da mi bodo moji razgrajači tokrat dali dovolj časa, da vse preberem + skomentiram user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
23.8.2009 17:12:52   
špelin@
Najprej naj vam povem, da je bil izlet v Gardaland res popoln zadetek v polno, kar se punc tiče. Res sta uživali user posted image Moram pohvaliti "našega" šoferja avtobusa (Miran iz Sl. Konjic), ki je vozil za 5 - odlično user posted image

Je pa naša babi z Gregorjem precej nasrkala - v ponedeljek zvečer smo ji ga pripeljali in njo je malo po našem odhodu uščipnilo v križu. In - trmasta, kakor je - nam ni nič povedala, ampak samo fanj stiskala zobe user posted image Na srečo je bil Gregor cel torek pri njej izredno priden, tako da je vsaj nekako pregurala... Zdaj jo hudo matrajo ledvice, zato tudi nimam časa za net, ker hodimo k njej pomagat, poleg tega je tu še stara mati user posted image Na srečo je imel user posted image ta teden dopust in sem si pomagala z njim - itak je imel kup svojih opravkov user posted image

Evo, imam že motnje user posted image

Ostala sem na strani 189 user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
23.8.2009 17:16:04   
špelin@

Dober dan!

Tilen spi,pa imam malo časa.user posted image

Včeraj smo dobili obvestilo iz vrtca,v kateri skupini bo Tilen in da imamo 31.8 srečanje za oba.Tako da bomo šli komplet familija v vrtecuser posted image .Tilen bo mucekuser posted image .Mu prav paše,pa kot nalašč je zadnjič teta prinesla puzzle z motivom mucka.
Kako lepo user posted image Mi nismo dobili še nobenega obvestila, bom jutri poklicala v vrtec user posted image

Moram pa vzeti fotoaparat s sabo.Hvala Srčekgirl za idejo.Pa user posted image user posted image user posted image  za Vidka,da ne bo kaj zbolel.Koliko pa dobiš plače,če ni skrivnost? Jaz imam sicer minimalca,ampak za malico in vožnjo ter stimulacijo dobim toliko,da normalno shajamo

Anitka...uživaj na kavici in pri frizerju

Ali vaši otročki vse že sami jedo,ali jim pomagate? Tilen je nekam hudo navdušen nad žlico,sploh mi ne pusti,da bi mu jo držala.Pa kar naj je in paca sam,ker še ene napake ne mislim narediti,tako kot pri Nejcu,ko sem ga prav dolgo futrala.Danes sem Tilnu kupila plastični slinček,da ne bo ves napacan.Ali kaj veste,ali imajo v vrtcu svoje slinčke ali jih moramo mi prinesti?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?