Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 21.8.2009 13:10:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej hoj Tally za Emilijo ,da je shodila, pa seveda za , če drži, pr men ni . Kako se pa drugače počutiš? Tilči ja možno je, da ga ograja mot. Gajo je predvsem motila, ker se je skoz zaletavala v njo v spanju. Zdej v veliki pojstelji pa full dobr spi, odkar smo jo dali v njo spi celo noč. No ne vem pa kolk je to odvisno zdej. Gaja ma še vedno št. 19 , sm lih dva dni nazaj kupila copatke za v vrtec. Aja mi mamo pa zdej 7 zobkov, zgoraj 5, spodaj pa dva Suzy85 full luštkane slikce, pa blondinko mate, wiiiiiiiii Srčekgirl, Edina pošiljam vama velik za Vida in AT da bosta hitro zdrava, pa Špelin@ da bi Gregor začel bolš spat. Pa za vaš izlet.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 21.8.2009 14:05:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kakšno velikost nogice imajo že vaši srčki? Tilnu moram kupiti ene čevlje,da bo imel za v vrtec.Zaenkrat je še vroče,je še v sandalcah ciciban št.22.Doma imam od Nejca št.23,pa so mu še ful preveliki.tako da mu moram ene kupiti,če bo kakšno slabo vreme,da ne bo šel bos v vrtec Nejc ima trenutno 21 cicibanke (prve korake še 20), sem pa kupila že 22 številko ene teniske Geox, pa copatke bom tud mogla nove kupit za v vrtec, potem oktobra pa verjetno že 22 al pa 23 cicibanke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 21.8.2009 14:05:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali mislite,da je možno,da Tilen ne mara spati oz. ga je strah v postelji z ograjo-kinderpetu? ker v moji postelji pa spi brez zbujanja že 1,5 ure čist možno, midva bova Nejcu zdej dala gitre dol v kinderpetu, ker na morju spi na vlki postli..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 21.8.2009 19:26:12
|
|
|
|
aurora28
|
Pozdravljene moje . Spet se malo oglašam, delam, delam in še bolj bom delala, ker drug teden se pri nas začnejo info. dnevi, nato vpisi, pa poklicna matura in bom od 8. pa do 17. ure v službi. Tally zelo lepi novički, bravo za Emilijo, da je shodila in bravo pa verjetno še eno pupo . Suzy85 slike so , pravi cuker je tamala. Za AT in Vidka pa . Jana mogoče bosta pa varvala. Gal ima do zdaj že 14. zob in spodnja trojka se že kaže, da bo pokukala . Me veseli, da nima nobenih stranskih učinkov in zobke pridobiva brez težav. Sicer pa Gal nosi cicibanke št. 22 in imamo že št. 23. na zalogi . Je pa vsak dan bolj navihan, obvlada knjige, ker tv in risanke ga sploh ne zanimajo, tak, da mi veselo kupujemo knjige in lego kocke. Zna sam zaspati in vso noč spi brez prebujanja, čez dan pa spi samo enkrat po 2. uri. No pa ga nisem nič forsirala, ampak sem pustila, da je sam dojel, ker ko se spomnem kako mi je P težila, da mora sam zaspati že zelo hitro. Baba Mene pa danes nekaj matra, sem šla iz službe prej domov, saj me je želodec bolel, noge in roke sem imela zelo težke in še vedno jih imam, pa dopoldan sem imela še drisko.... jest ne morem kaj dost, zato pa se trudim, da vsaj pijem dovolj. Pojma nimam kaj je to
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 21.8.2009 21:18:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally hoj hoj da se malo oglasim in ne padem med pozabljene prvo hvala vsem za čestitke za RD tukaj in na FB!! pa za bubančke. imam 2 novički. Emilija je končnoooooo shodila , 11.8., sem ful vesela. ostalo je pa vse po starem, zobkov imamo še vedno 8, trenutno ji rinejo 4 trojkice vn, pa se malo več zbuja ponoči. druga novička pa je, da bomo verjetno imeli še eno , včeraj sem imela NS in je Puško napovedal pupiko, bomo vidli, pri Emiliji je imel prav. toliko od mene zaenkrat, grem počasi kosilo delat potem pa v službo za uspešno NS. Imaš že kako ime izbrano za ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 21.8.2009 21:18:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Voda je zakon! Le zakaj jih ne morem prijeti? Kaj pa tam vidim? Moj, moj... Uiii... Le kam sem zakopala? Uh, kolko jih je! Lušna bjonda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 21.8.2009 21:18:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, pri nas zadnje dni spet bolj slabo spimo: vsako noč ima Gregor 2-urne seanse, ajej Imam eno nujno delo, se mogoče kasneje bolj konkretno oglasim, če bom hitro gotova. naj bo čim krajše to obdobje "nočnih seans" .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 21.8.2009 21:18:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Hej hoj Tally za Emilijo ,da je shodila, pa seveda za , če drži, pr men ni . Kako se pa drugače počutiš? Tilči ja možno je, da ga ograja mot. Gajo je predvsem motila, ker se je skoz zaletavala v njo v spanju. Zdej v veliki pojstelji pa full dobr spi, odkar smo jo dali v njo spi celo noč. No ne vem pa kolk je to odvisno zdej. Gaja ma še vedno št. 19 , sm lih dva dni nazaj kupila copatke za v vrtec. Aja mi mamo pa zdej 7 zobkov, zgoraj 5, spodaj pa dva Suzy85 full luštkane slikce, pa blondinko mate, wiiiiiiiii Srčekgirl, Edina pošiljam vama velik za Vida in AT da bosta hitro zdrava, pa Špelin@ da bi Gregor začel bolš spat. Pa za vaš izlet. Nas že šišate v zobkih Kar se pa tiče ali pa se pusti presenetiti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 21.8.2009 21:18:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kakšno velikost nogice imajo že vaši srčki? Tilnu moram kupiti ene čevlje,da bo imel za v vrtec.Zaenkrat je še vroče,je še v sandalcah ciciban št.22.Doma imam od Nejca št.23,pa so mu še ful preveliki.tako da mu moram ene kupiti,če bo kakšno slabo vreme,da ne bo šel bos v vrtec Nejc ima trenutno 21 cicibanke (prve korake še 20), sem pa kupila že 22 številko ene teniske Geox, pa copatke bom tud mogla nove kupit za v vrtec, potem oktobra pa verjetno že 22 al pa 23 cicibanke. Tud naša ima 21. Andraž pa je imel 23 ob takem času . Sicer mi pa kar paše, da ji noga ne raste hitro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 21.8.2009 21:23:23
|
|
|
|
Estrella*
|
Čer Danes sem zmatrana in zaspana, da komaj še gledam. Sem imela gužvo v službi, potem pa sem šla še malo na čvek v PO. Naredila sem tiramisu po dolllgemm času in bo ju3 za sladico ob kosilu. Je kaj novega na netu???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.8.2009 9:55:28
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro Pa ne da sem prva..res čudno a ne? Danes sem cela nestrpna ker pride Nejc z morja, komaj že čakam da ga vidim. Še prej pa morem k babici v bolnico, ker je včeraj padla in se polomla, pa je ostala v bolnici. Mislim da sem se v tem tednu celo naspala za nekja časa, čeprav sem čist zlamana od tega ležanja..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.8.2009 10:04:27
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Kavica , kot ponavadi. Spali smo dokaj ok. Po noč je mel še mal vročine, sm mu kr dala daleron in danes je ok, zaenkrat brez vročine. Malo je jedel pa pil. Kr prejšnje dni ni nč jedel in ful malo pil. Počasi pa bo ozdravel. Tud bl živahen je, sam taka carta, skoz mi je okol nog, pa mami, mami, mami,.... . Drgač pa, men je tko vroče za znort.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.8.2009 10:04:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally hoj hoj da se malo oglasim in ne padem med pozabljene prvo hvala vsem za čestitke za RD tukaj in na FB!! pa za bubančke. imam 2 novički. Emilija je končnoooooo shodila , 11.8., sem ful vesela. ostalo je pa vse po starem, zobkov imamo še vedno 8, trenutno ji rinejo 4 trojkice vn, pa se malo več zbuja ponoči. druga novička pa je, da bomo verjetno imeli še eno , včeraj sem imela NS in je Puško napovedal pupiko, bomo vidli, pri Emiliji je imel prav. toliko od mene zaenkrat, grem počasi kosilo delat potem pa v službo Bravo za lepe novičke in ČESTITKE za še eno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.8.2009 10:17:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Pa ne da sem prva..res čudno a ne? Danes sem cela nestrpna ker pride Nejc z morja, komaj že čakam da ga vidim. Še prej pa morem k babici v bolnico, ker je včeraj padla in se polomla, pa je ostala v bolnici. Mislim da sem se v tem tednu celo naspala za nekja časa, čeprav sem čist zlamana od tega ležanja.. No, si se vsaj malo naspala. za tvojo babico, da bo čimprej okrevala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.8.2009 10:21:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kakšno velikost nogice imajo že vaši srčki? Tilnu moram kupiti ene čevlje,da bo imel za v vrtec.Zaenkrat je še vroče,je še v sandalcah ciciban št.22.Doma imam od Nejca št.23,pa so mu še ful preveliki.tako da mu moram ene kupiti,če bo kakšno slabo vreme,da ne bo šel bos v vrtec Nejc ima trenutno 21 cicibanke (prve korake še 20), sem pa kupila že 22 številko ene teniske Geox, pa copatke bom tud mogla nove kupit za v vrtec, potem oktobra pa verjetno že 22 al pa 23 cicibanke. Tud naša ima 21. Andraž pa je imel 23 ob takem času . Sicer mi pa kar paše, da ji noga ne raste hitro Hmmm....mislm, da sm mu kupila št. 21 al 22. Rajši mu mal večje da bo za dalj časa kota pa dmu vsak mesec nove. In kljub temu, da so mal večje, lepo hodi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.8.2009 11:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tally hoj hoj da se malo oglasim in ne padem med pozabljene prvo hvala vsem za čestitke za RD tukaj in na FB!! pa za bubančke. imam 2 novički. Emilija je končnoooooo shodila , 11.8., sem ful vesela. ostalo je pa vse po starem, zobkov imamo še vedno 8, trenutno ji rinejo 4 trojkice vn, pa se malo več zbuja ponoči. druga novička pa je, da bomo verjetno imeli še eno , včeraj sem imela NS in je Puško napovedal pupiko, bomo vidli, pri Emiliji je imel prav. toliko od mene zaenkrat, grem počasi kosilo delat potem pa v službo Bravo za lepe novičke in ČESTITKE za še eno za kak boš dala ime?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.8.2009 16:23:45
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Danes smo bli z Vidkom spet pri dohtarju. Saj ko se je zbudu je mel spet vročino. In danes kot zaklet dan. Se peljemo k dežurnemu dohtarju (pribl. 17km od nas) in da bo moj prehitel traktor s prikolico ( na ravnini) pripelje en stari ata z nasprotne strani ( moj in un stari sta sicer vozila po svoji strani ampak oba bliz sredine). Pok... In je šel obema špegu. Moj bo pa seveda mogu plačat. Matr, kriva sta bla oba, un in moj. Sam moj se noče prerekat in je reku da bo plačal. Se že bojim računa. Jst sm šla naprej do mojga očija in sm ga poslala da naj gre po mojga, sestri sm rekla da nej gre pa z mano k dohtarju, pa k jst nism mela telefona ( se je doma polnil). Pol pr dohtarju Vidku sestra zmeri vročino in je meu 39,4. Ga dohtarca pogleda in prav da je nekaka pljučnica kr hrope, vročino ma, kašlja, z nosu mu teče. Dobil smo ene antibiotike pa svečke. Kam zdej po zdravila k so lekarne zaprte? Kličem moj sosedo ( k od nje mami dela v lekarni pr nas), mi sporoči da sta njena starša ravno danes šla na dopust . Pol tašča kliče m.sestro ( iz našga ZD) in na srečo, je mela ona še zadnje antibiotike pa svečke na zalogi. Tko, de bom v pon.ji vrnila. Vsaj nekaj, uf..... Za dan. Tečen en bl k ta drug. No, Vid zdej končno Je pa vsaj VELIKO pojedel danes , k že cel teden ni skor nč jedu. Silim ga, da vsaj pije....pije pa po flaški, če mi rata, kozarčku,...naj rajš,to smo prej ugotovil kaj bi blo fajn, po tisti šprici ( k pride pr zdravilah za odmerjanje ml). Tko, nekomu sm se mogla mal spovedat. Zdej grem pa počivat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.8.2009 18:51:38
|
|
|
|
aurora28
|
Špelin@ zate in za Vida.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.8.2009 10:03:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro, dan.. Danes smo bolš, vročine zaenkrat nima, HB, dobiva pa antibiotike (na 12 h), kašlja, pa z noska mu teče. Počasi pa bo se pozdravil, sam ta teden še ne bo šel v vrtec. Po noč je pr nas padal dež , je vsaj mal ohladil, sam kaj k je že zdej spet vroče za znort.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.8.2009 14:29:51
|
|
|
|
jana81
|
dan včeri sem se komaj nagledala Nejca ko je prišel z morja, revež je moral dve ure pred spanjem prenašat lubčke od mene in atija.. Trenutno pečem lazanjo,moj gleda formulo, Nejc pa panča, tako da imam malo časa..sem misla da bo cel kup za prebrat, pa ni nič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.8.2009 14:32:25
|
|
|
|
suzy85
|
srčekgirll velik koš za vidka! za ogledalo pa ne skrbet! sam da ni blo kaj hujšega! jana a ti maš pa babico v bolnici? tudi zanjo! nejca si polupčkala? tud jst sm včeri mislila, da bo mami ostala v bolnici. v sredo jo je začelo ful pečt in dol pritiskat, ko je šla lulat. pol so se pa bolečine stopnjevale in je mogla v petek zvečer k dežurnemu po injekcije proti bolečinam. včeraj še kr nič boljše in sem jo še 1x peljala k dežurnemu - še 1 injekcija in napotnica za kirurgijo - sum na ledvične kamne! no, v bolnici so ji ugotovili, da ima tako močno vnetje mehurja in sečil, tako da mora jutri k svoji zdravnici, da ji da napotnice in mora še 1x v bolnico na pregled za ledvične kamne in še nekaj. pa bo mela podaljšan dopust bo pa eva ta teden doma oz. v varstvu pri mami, ker pri varuški nekaj prenavljajo. jo bojo ziher ful razvadli!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.8.2009 14:45:37
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Naša dva spita, pa gleda formulo,potem pa v akcijo in na streho.Včeraj smo imeli neurje in je na stari hiši spet odneslo streho. K sreči ni bilo tako hudo kot lansko leto,ko je šlo pol strehe na avto,letos je odneslo samo pet ceglov.Je pa vse rože potrgalo,pa to je še najmanjša skrb.K sreči ni bilo hujšega.Smo bili pa kar nekja časa brez štroma. Danes sva s Tilnom spala v Nejčevi sobi,Tilen v njegovi veliki postelji,jaz pa na dormeo roll up,Nejc pa je spal pri atiju v spalnici.In moram vam reči,da sem se končno NASPALLAAAA!! Očitno mu res kinderpet ne odgovarja. Srčekgirl... za Vidka Suzy... za tvojo mami Jana... za tvojo babi Tally... za Emilijo in za še eno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.8.2009 17:05:39
|
|
|
|
špelin@
|
Dan Sedim tule s kavo pred sabo, upajmo, da mi bodo moji razgrajači tokrat dali dovolj časa, da vse preberem + skomentiram
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.8.2009 17:12:52
|
|
|
|
špelin@
|
Najprej naj vam povem, da je bil izlet v Gardaland res popoln zadetek v polno, kar se punc tiče. Res sta uživali Moram pohvaliti "našega" šoferja avtobusa (Miran iz Sl. Konjic), ki je vozil za 5 - odlično Je pa naša babi z Gregorjem precej nasrkala - v ponedeljek zvečer smo ji ga pripeljali in njo je malo po našem odhodu uščipnilo v križu. In - trmasta, kakor je - nam ni nič povedala, ampak samo fanj stiskala zobe Na srečo je bil Gregor cel torek pri njej izredno priden, tako da je vsaj nekako pregurala... Zdaj jo hudo matrajo ledvice, zato tudi nimam časa za net, ker hodimo k njej pomagat, poleg tega je tu še stara mati Na srečo je imel ta teden dopust in sem si pomagala z njim - itak je imel kup svojih opravkov Evo, imam že motnje Ostala sem na strani 189
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.8.2009 17:16:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Tilen spi,pa imam malo časa. Včeraj smo dobili obvestilo iz vrtca,v kateri skupini bo Tilen in da imamo 31.8 srečanje za oba.Tako da bomo šli komplet familija v vrtec .Tilen bo mucek .Mu prav paše,pa kot nalašč je zadnjič teta prinesla puzzle z motivom mucka. Kako lepo Mi nismo dobili še nobenega obvestila, bom jutri poklicala v vrtec Moram pa vzeti fotoaparat s sabo.Hvala Srčekgirl za idejo.Pa za Vidka,da ne bo kaj zbolel.Koliko pa dobiš plače,če ni skrivnost? Jaz imam sicer minimalca,ampak za malico in vožnjo ter stimulacijo dobim toliko,da normalno shajamo Anitka...uživaj na kavici in pri frizerju Ali vaši otročki vse že sami jedo,ali jim pomagate? Tilen je nekam hudo navdušen nad žlico,sploh mi ne pusti,da bi mu jo držala.Pa kar naj je in paca sam,ker še ene napake ne mislim narediti,tako kot pri Nejcu,ko sem ga prav dolgo futrala.Danes sem Tilnu kupila plastični slinček,da ne bo ves napacan.Ali kaj veste,ali imajo v vrtcu svoje slinčke ali jih moramo mi prinesti?
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?