špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: kasso nina7, kao se drugače počutiš? Pikica raste? Hvala vredu, včeri sm mela pregled, itak je sam srček poslušala in tko bo zdej zmer, k da ne more vsaj še enega UZ nardit . brca na veliko, jest se počutim vredu, sam tale vročina me mal zdela, pa ponoč čist zašvicam, eh bo že kako nekateri šparajo s temi UZ...tega res ne razumem. Moj G ga je naredil na vsakem pregledu brez problema. No, ma glavno da pikica veselo brca Tudi mi nismo dobili še nič za vrtec, tako da niti ne vem, če bo Petja imela še vedno isto vzgojiteljico ma ja no, ta moja se prov drži teh pravil A misliš da ne bo mela iste vzgojiteljice? a ni tko, da jih imajo iste do konca? Sem klicala v vrtec in bo najbrž šla v drugo skupino s starejšimi oz. k vzgojiteljici, ki je do junija imela Gašperja in jo Petja že pozna. Pa tudi veliko otrok v Gašperjevi skupini pozna, saj ga je hodila skoraj vsak dan iskat. Ni pa še 100%...bodo naslednji teden povedali. Saj ni krize, ker je tudi tale vzgojiteljica super in naprej bo najbrž kar ostala do šole v tej skupini z isto vgojiteljico, se pravi še tri leta. V petek pa grem na en poletnitabor v Savudrijo s Petjo, pa Gašper gre tudi, samo on se bo sam rihtal. Pa se mi niti malo ne da. jaz ne morem športat, tam pa sami športniki no pol pa super, sam da ji bo všeč kakšen tabor pa je to,sej verjetn ti ne bo treba full šprtat al kako? men se tud to ne da Smučarski klub organizira vsako leto tudi poletni tabor in Petja gre letos prvič. Ker je premajhna, da bi šla sama, rabi spremljevalca, pa tudi midve greve le do nedelje, ostali so do torka. Rolalo se bo, kolesarilo, učili se bodo plavat....oz. to je začetek kondicijskih treningov bollj za ta strejše. Jaz sem pa zadnja dva tedna slabša, še na krajši sprehod ne grem. Dovolj je računalnik, malo službe in gospodinjstvo. Sem jim že povedala, da jaz rolarjev zase ne bom vzela in da računam na počitek Ostali starši, ki gredo zraven bodo najbrž zraven tudi kaj migali, jaz bom pa v senci gledala. Zjutraj ob sedmih je že telovadba 1 uro, potem zajtrk, potem rolanje, potem plavanje, kosilo, počitek, malica, plavanje, rolanje ali kolesarjenje, večerja, sprehod oz. družabne igre...niti ne vem, kako bodo triletniki vzdržali tempo...ma kriza, res hujše kot v vojski. Moram vzet kako knjigo in ležalnik, da bom pasla lenoritis Ej, zihr si uživala , otroci pa še bolj
|