|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
23.8.2009 17:17:04   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Bruto je okrog 250 €, pol dobim pa še za prevoz in malico in skupaj mi nakažejo ( do zdaj je blo največ okrog 344€), za 4h. Za 8h pa ni kaj preveč višja plača (okrog 496€), pre malo. Si človk res ne more nč prvoščit.user posted image user posted image user posted image user posted image ŽALOSTNO, v trgovinah pa dražijo.

To je pa res za user posted image .Jaz dobim za 4 ure 570 eur

Srčekgirll, res je malo user posted image Sem pa tudi jaz nekako toliko dobivala za 4 ure - pred nekaj leti.

tilči, ti dobiš (za moje pojme) krasno plačo za 4 ure user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
23.8.2009 17:17:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jutro!
Kavicauser posted image
Mi2 z Vidkom sva po konc že od mal pred 5h. Po noč je skoz neki jamral, pa vsake tolk mal pojokal, pa kašlajl. Pol sm ga vzela k seb, je bil ful vroč. K je moj vstal za v šiht, sva vstala tud mi2 in sva šla zmerit vročino (37,9C), pa sm mu dala kr vseen daleron sirup. Pol je blo bolš sam sitn je bil pa k user posted image . Uf,...pa sva šla v dnevno, pred TV, pa ni pomagalo...on bi, da ga bi jst v naročju držala pa stala, ja pa jadeuser posted image . Če sm se hotela vsest je začel tulit, nč mu ni blo prav. Dns je prvič v vrtcu k sm odšla jokal za mano.user posted image Ne vem kaj ga daje.
Nč, grem mal pospravljat.

Jutro in hvala za kavicouser posted image

Ja kaj pa revčka muči, upam, da ne bo kaj zboleluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo  pa imeli to noč mirnejšo proti prejšnji. Zdaj čakam, da Gal vstane, potem šibava pa na kavo, popoldne pa si grem uredit tale moj narastek na glavi po dolgem času. Je že skrajni čas.

Je.bemumast, tudi jaz imam že grozen narastek, moram kupiti barvo in vreči na glavo... user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
23.8.2009 17:18:16   
špelin@

Jutro!
Kavicauser posted image
Mi2 z Vidkom sva po konc že od mal pred 5h. Po noč je skoz neki jamral, pa vsake tolk mal pojokal, pa kašlajl. Pol sm ga vzela k seb, je bil ful vroč. K je moj vstal za v šiht, sva vstala tud mi2 in sva šla zmerit vročino (37,9C), pa sm mu dala kr vseen daleron sirup. Pol je blo bolš sam sitn je bil pa k user posted image . Uf,...pa sva šla v dnevno, pred TV, pa ni pomagalo...on bi, da ga bi jst v naročju držala pa stala, ja pa jadeuser posted image . Če sm se hotela vsest je začel tulit, nč mu ni blo prav. Dns je prvič v vrtcu k sm odšla jokal za mano.user posted image Ne vem kaj ga daje.
Nč, grem mal pospravljat.

user posted image user posted image user posted image za Vidka user posted image
Gregi ima zdaj že 3 dni drisko in pojma nimam, kaj ga muči user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
23.8.2009 17:18:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no pa da še jst kej povem..user posted image
Danes sva z dragim naredila generalko po hiši, valda nisva vse končala, ker je hiša ogromna, sva še dol pri mami pucala okna.. jutri nadaljuje sam, jst grem delat..
Drugače pa moj sonček uživa na morju, baje je zelo priden..bomo vidl kolk utrujena bosta prišla babi in dedi nazaj user posted image
Midva sva si tud vzela včeraj čas samo zase, drgač naju skos obiski motijouser posted image , ker vedo da sva sama..

tally tud od mene vse najboljše !!

user posted image za pridnost!!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
23.8.2009 17:19:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Špelin@ upam, da uživate v Gardelandu, joj jaz sem tam na zadnje bila v srednji šoli, to je skoraj pred 17 leti user posted image . Zdaj je že vse preurejeno in izpopolnjeno. user posted image Boš jutri poročala o vašem izletu. user posted image

Tudi jaz sem bila nazadnje tam v sr. šoli user posted image Točno pred 17. leti.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
23.8.2009 17:19:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla ženske!
Me nič ne pogrešate, kaj? user posted image  jaz vas vsak dan malo preberem..paa nekega hudega dela glih nimmam...
parkrat zadnje dni, pa mi sploh ni šlo postov objavljat, in še zdaj ne morem na forum tako kot ponavadi user posted image user posted image

Upam, da ste vse ok...pa da se bo kaj bolj čvekalo, ko minejo dopusti? user posted image  
evo, mi pičimo čez dva dni še malo v portorož potem pa še v bohinj...in konec za letos...user posted image

Uživajte user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
23.8.2009 17:20:01   
špelin@

Aja, jeeee bravo jst 2800 postov mamuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4832
23.8.2009 17:20:27   
špelin@

user posted image user posted image Draga tally!user posted image user posted image

Vse kar upaš naj se izpolni,
kar iščeš naj se odkrije,
kar si želiš naj se uresniči,
vse kar v srcu čutiš,
naj se v srečo in ljubezen zlije.
Vse naj naj za ... rojstni dan.

user posted image

Oooooooo, iskrene čestitke tudi od mene user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4833
23.8.2009 17:24:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan.mam mal časa , Gaja spiuser posted image .
Matr je vroče, že komi čakam da se mal shladi.
Še mal pa gre Gaja v vrtec. Smo dons kupli copatke, pa trenirke...Sm vzela superfit copatke, št. pa 19user posted image , nč ji noga ne zraste.

Špelin@ kako je blo včeri? Vroče a?

Tally še od mene vse naj naj.

Grem še mal prebrat, če mi bo ratal

Aha, vidim, da kar nekaj naših malčkov štarta z vrtcem septembra user posted image Kakšne copatke ste ji pa kupili?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
23.8.2009 17:24:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

nina7, kao se drugače počutiš? Pikica raste?

Hvala vredu, včeri sm mela pregled, itak je sam srček poslušala in tko bo zdej zmer, k da ne more vsaj še enega UZ nardituser posted image .
user posted image brca na veliko, jest se počutim vredu, sam tale vročina me mal zdela, pa ponoč čist zašvicam, eh bo že

kako nekateri šparajo s temi UZ...tega res ne razumem.
Moj G ga je naredil na vsakem pregledu brez problema.
No, ma glavno da pikica veselo brca user posted image user posted image

Tudi mi nismo dobili še nič za vrtec, tako da niti ne vem, če bo Petja imela še vedno isto vzgojiteljicouser posted image

ma ja no, ta moja se prov drži teh praviluser posted image

A misliš da ne bo mela iste vzgojiteljice? a ni tko, da jih imajo iste do konca?

Sem klicala v vrtec in bo najbrž šla v drugo skupino s starejšimi oz. k vzgojiteljici, ki je do junija imela Gašperja in jo Petja že pozna. Pa tudi veliko otrok v Gašperjevi skupini pozna, saj ga je hodila skoraj vsak dan iskat. Ni pa še 100%...bodo naslednji teden povedali.
Saj ni krize, ker je tudi tale vzgojiteljica super in naprej bo najbrž kar ostala do šole v tej skupini z isto vgojiteljico, se pravi še tri leta.

V petek pa grem na en poletnitabor v Savudrijo s Petjo, pa Gašper gre tudi, samo on se bo sam rihtal. Pa se mi niti malo ne da. jaz ne morem športat, tam pa sami športnikiuser posted image

no pol pa super, sam da ji bo všečuser posted image

kakšen tabor pa je to,sej verjetn ti ne bo treba full šprtat al kako? men se tud to ne dauser posted image

Smučarski klub organizira vsako leto tudi poletni tabor in Petja gre letos prvič. Ker je premajhna, da bi šla sama, rabi spremljevalca, pa tudi midve greve le do nedelje, ostali so do torka. Rolalo se bo, kolesarilo, učili se bodo plavat....oz. to je začetek kondicijskih treningov bollj za ta strejše. Jaz sem pa zadnja dva tedna slabša, še na krajši sprehod ne grem. Dovolj je računalnik, malo službe in gospodinjstvo.
Sem jim že povedala, da jaz rolarjev zase ne bom vzela in da računam na počitek user posted image
Ostali starši, ki gredo zraven bodo najbrž zraven tudi kaj migali, jaz bom pa v senci gledala. Zjutraj ob sedmih je že telovadba 1 uro, potem zajtrk, potem rolanje, potem plavanje, kosilo, počitek, malica, plavanje, rolanje ali kolesarjenje, večerja, sprehod oz. družabne igre...niti ne vem, kako bodo triletniki vzdržali tempo...ma kriza, res hujše kot v vojski.user posted image
Moram vzet kako knjigo in ležalnik, da bom pasla lenoritis user posted image

Ej, zihr si uživala user posted image , otroci pa še bolj user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
23.8.2009 17:25:46   
špelin@

Bruto je okrog 250 €, pol dobim pa še za prevoz in malico in skupaj mi nakažejo ( do zdaj je blo največ okrog 344€), za 4h. Za 8h pa ni kaj preveč višja plača (okrog 496€), pre malo. Si človk res ne more nč prvoščit.user posted image user posted image user posted image user posted image ŽALOSTNO, v trgovinah pa dražijo.

SG 250 €Bruto??? si misla neto plus malca in prevoz, pa za izplačilo dobiš 344€ ..
ker 250 e bruto je ful malo..

tilči a ti to bruto al neto?

Lej, men na plačilni piše:sumarna bruto plača napr. (k je na vsaki mal drgače odvisno od meseca)325,61€, neto plača 253,65€, pol pa plus prevoz, pa malica in pride okrog 327€ ( včasih več, včasih manj), kle so tud norme štete, pa kolk je okvare,...

ja takle pa bo že štimal..se mi je zdej da si se prej mal zatipkala..

Ej, ne se sekirat toliko zaradi financ. Glavno da so za preživetje. V življenju lahko uživamo v marsičem kar ni povezano z denarjem.

Točno tako. Glavno je, da je za neko sprejemljivo življenje. Ne bom zdaj rekla, da bi se branila dodatnih evrov, ampak tudi denar ni vse. Čeprav je veliko.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
23.8.2009 17:26:23   
špelin@

nina7, kao se drugače počutiš? Pikica raste?

Hvala vredu, včeri sm mela pregled, itak je sam srček poslušala in tko bo zdej zmer, k da ne more vsaj še enega UZ nardituser posted image .
user posted image brca na veliko, jest se počutim vredu, sam tale vročina me mal zdela, pa ponoč čist zašvicam, eh bo že

Ja, še en ekonomsko-finančni vidik user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
23.8.2009 17:32:10   
špelin@

user posted image

Danes smo bli z Vidkom spet pri dohtarju. Saj ko se je zbudu je mel spet vročino. user posted image In danes kot zaklet dan. Se peljemo k dežurnemu dohtarju (pribl. 17km od nas) in da bo moj prehitel traktor s prikolico ( na ravnini) pripelje en stari ata z nasprotne strani ( moj in un stari sta sicer vozila po svoji strani ampak oba bliz sredine). Pok... In je šel obema špegu. Moj bo pa seveda mogu plačat. Matr, kriva sta bla oba, un in moj. Sam moj se noče prerekat in je reku da bo plačal. Se že bojim računa. Jst sm šla naprej do mojga očija in sm ga poslala da naj gre po mojga, sestri sm rekla da nej gre pa z mano k dohtarju, pa k jst nism mela telefona ( se je doma polnil). Pol pr dohtarju Vidku sestra zmeri vročino in je meu 39,4.  Ga dohtarca pogleda in prav da je nekaka pljučnica kr hrope, vročino ma, kašlja, z nosu mu teče. Dobil smo ene antibiotike pa svečke. Kam zdej po zdravila k so lekarne zaprte?user posted image Kličem moj sosedo ( k od nje mami dela v lekarni pr nas), mi sporoči da sta njena starša ravno danes šla na dopustuser posted image . Pol tašča kliče m.sestro ( iz našga ZD) in na srečo, je mela ona še zadnje antibiotike pa svečke na zalogi. Tko, de bom v pon.ji vrnila. Vsaj nekaj, uf.....
Za user posted image dan. Tečen en bl k ta drug.
No, Vid zdej končno user posted image
Je pa vsaj VELIKO pojedel danesuser posted image user posted image user posted image , k že cel teden ni skor nč jedu. Silim ga, da vsaj pije....pije pa po flaški, če mi rata, kozarčku,...naj rajš,to smo prej ugotovil kaj bi blo fajn, po tisti šprici ( k pride pr zdravilah za odmerjanje ml).
Tko, nekomu sm se mogla mal spovedat. Zdej grem pa počivat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bogica, toliko hudega si dala zdajle skozi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4838
23.8.2009 17:33:03   
špelin@

Dober dan!

Naša dva spita,user posted image  pa gleda formulo,potem pa v akcijo in na streho.Včeraj smo imeli neurje in je na stari hiši spet odneslo streho.user posted image K sreči ni bilo tako hudo kot lansko leto,ko je šlo pol strehe na avto,letos je odneslo samo pet ceglov.Je pa vse rože potrgalo,pa to je še najmanjša skrb.K sreči ni bilo hujšega.Smo bili pa kar nekja časa brez štroma.
Glavno, da ni hujšega user posted image

Danes sva s Tilnom spala v Nejčevi sobi,Tilen v njegovi veliki postelji,jaz pa na dormeo roll up,Nejc pa je spal pri atiju v spalnici.In moram vam reči,da sem se končno NASPALLAAAA!!user posted image user posted image
Očitno mu res kinderpet ne odgovarja.

user posted image user posted image za Tilna!!
Srčekgirl...user posted image user posted image user posted image  za Vidka
Suzy...user posted image user posted image user posted image  za tvojo mami
Jana...user posted image user posted image user posted image za tvojo babi
Tally...user posted image user posted image za Emilijo in za še enouser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
23.8.2009 17:33:22   
špelin@

dobro jutro

Pa ne da sem prva..res čudno a ne?
Danes sem cela nestrpna ker pride Nejc z morja, komaj že čakam da ga vidim.
Še prej pa morem k babici v bolnico, ker je včeraj padla in se polomla, pa je ostala v bolnici.

Mislim da sem se v tem tednu celo naspala za nekja časa, čeprav sem čist zlamana od tega ležanja..

user posted image user posted image user posted image za babico.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
23.8.2009 17:34:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Mene pa danes nekaj matra, sem šla iz službe prej domov, saj me je želodec bolel, noge in roke sem imela zelo težke in še vedno jih imam, pa dopoldan sem imela še drisko.... jest ne morem kaj dost, zato pa se trudim, da vsaj pijem dovolj. Pojma nimam kaj je to user posted image

user posted image Kako kaj počutje zdaj?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
23.8.2009 17:35:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

tud jst sm včeri mislila, da bo mami ostala v bolnici. v sredo jo je začelo ful pečt in dol pritiskat, ko je šla lulat. pol so se pa bolečine stopnjevale in je mogla v petek zvečer k dežurnemu po injekcije proti bolečinam. včeraj še kr nič boljše in sem jo še 1x peljala k dežurnemu - še 1 injekcija in napotnica za kirurgijo - sum na ledvične kamne! no, v bolnici so ji ugotovili, da ima tako močno vnetje mehurja in sečil, tako da mora jutri k svoji zdravnici, da ji da napotnice in mora še 1x v bolnico na pregled za ledvične kamne in še nekaj. pa bo mela podaljšan dopust user posted image

bo pa eva ta teden doma oz. v varstvu pri mami, ker pri varuški nekaj prenavljajo. jo bojo ziher ful razvadli! user posted image

Boga mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
23.8.2009 17:35:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally

hoj hoj

da se malo oglasim in ne padem med pozabljene

prvo hvala vsem za čestitke za RD tukaj in na FB!!
pa user posted image user posted image user posted image za bubančke.

imam 2 novički. user posted image Emilija je končnoooooo shodila user posted image , 11.8., sem ful vesela. ostalo je pa vse po starem, zobkov imamo še vedno 8, trenutno ji rinejo 4 trojkice vn, pa se malo več zbuja ponoči.
druga novička pa je, da bomo verjetno imeli še eno user posted image user posted image , včeraj sem imela NS in je Puško napovedal pupiko, bomo vidli, pri Emiliji je imel  prav.user posted image
toliko od mene zaenkrat, grem počasi kosilo delat potem pa v službo user posted image

user posted image za Emilijo in user posted image za še eno user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
23.8.2009 17:35:37   
špelin@

Kakšno velikost nogice imajo že vaši srčki?

Tilnu moram kupiti ene čevlje,da bo imel za v vrtec.Zaenkrat je še vroče,je še v sandalcah ciciban št.22.Doma imam od Nejca št.23,pa so mu še ful preveliki.tako da mu moram ene kupiti,če bo kakšno slabo vreme,da ne bo šel bos v vrtecuser posted image

Naš ima št. 23.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
23.8.2009 17:35:48   
špelin@

Voda je zakon! user posted image
user posted image

Le zakaj jih ne morem prijeti?
user posted image

Kaj pa tam vidim?
user posted image

Moj, moj...
user posted image

Uiii...
user posted image

Le kam sem zakopala?
user posted image

Uh, kolko jih je!
user posted image

Čudovite fotke user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
23.8.2009 17:36:40   
špelin@

no, po dolgem času se spet malo javim. v službi gužva, doma pa še večja user posted image  izlet v budimpešto je bil super. smo ga žurali do 5ih zjutraj! user posted image  sem se naplesala za celo leto nazaj.
včeraj smo šli z našimi k prijateljem male kužke (bernske planšarje) pogledat. kok je to cartano! user posted image

eva je drugače ratala pravi migec. skoz skačemo samo za njo. na tobogan že pride sama, stopnice so zakon, prav tako tudi sedežna in kakršen koli stol! user posted image   user posted image  je bil čist fertik po dnevu in pol, kar sta bla sama user posted image

user posted image za super izlet.

Ja, dedci so običajno bolj zbiti od "nežnejšega" spola user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
23.8.2009 17:36:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Jutro!

Kavicauser posted image

Spanje je blo bolš k prejšnjo noč, smo mal več spal pa prej vstaluser posted image . Ni, še čist tapravi, a se počas pobira. Včeraj k sm bla v službi je mel Vid 40 vročine in je tašča šibala v ZD po svečke in so mu zbil vročino na 38, pa skopt so ga mogle. No, sej se znajdejo če me ni ( pa atiuser posted image tud).

Mene so včeraj iz vrtca klicali, da naj pridem po AT ker ima vročino 40user posted image , v zdr. domu smo ji zmerili 41, 5user posted image , so ji vzeli kri, in baje ni najboljše, valda saj ima virusno okužbouser posted image . Tako, da danes ni šla  v vrtec. Bogica jo je celo noč kuhalouser posted image .

Kaj nas šele pozimi čakauser posted image

BTW:_ DOBRO JUTROuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še zate in AT.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
23.8.2009 17:38:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan user posted image
Uh včeraj mi ni pol več zneslo prit gor, zdaj pa sem tudi le na hitro preletela.

Anitka, nazadnje sem bila v Nadi pred kakim mesecem, ko sem kupila Nii sandale in je bilo nekaj copatkov, zdaj pa ne bi vedela, ziher se kaj najde. Kdaj bo padla kavica, jaz začnem drug teden najverjetneje delat, tako da bi bilo ta teden idealno?user posted image

Tilči ful lepe slikice user posted image

Špelin@ user posted image user posted image user posted image za Gardaland

Jana81 user posted image user posted image user posted image za uživancijo

Več pa se ne spomnim user posted image , pa bazenček moram it Nii naštimat user posted image

Torej prihodnji teden začneš delat? Kakšno delovno mesto boš pa opravljala, če nisem prevelik firbec? user posted image Pa še user posted image user posted image za popotnico v novi službi user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
23.8.2009 17:38:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Čeruser posted image

Še vedno nismo na drugem deluuser posted image user posted image  Zgleda, da je večina čvek obupalo nad RR ali pa so na daljšem dopustu.user posted image

Pri nas je vse po starem, razen Alja je ponovno v vrtcu in začuda v ponedeljek ni nič jokala, kljub temu, da je bila 3 tedne domauser posted image user posted image user posted image  Zob nimamo še nič novih, smo še vedno na 6 tih. Trma pa raste z dneva v danuser posted image

user posted image za Aljo. Trma - hja, bi lahko veliko o tem rekli user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
23.8.2009 17:39:02   
špelin@

Uf tole je pa res natrpan urnikuser posted image .Sam sej otroc majo itak tolk energije, da vse zmorejo. Ti pa res raj počivi, če ti ni dobr, ležalnik pa knjiga al pa še bolš laptopuser posted image .

ja počitek upam da bo. Momam vzet liter šnopca...so mi naročili user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?