![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 16:27:14
|
|
|
|
tasa_m
|
Punce, nas na piknik ne bo.. Bomo pa prišli na silvestrovanje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 16:53:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Kako glede piknika v primeru slabega vremena? Dobro vprašanje. S felix sva malo študirali, da bi šli v eno zaprto lokacijo, kjer je dosti prostora. Več pa na fb. na palačinkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 16:55:12
|
|
|
|
felix7
|
No, nekaj interesentov torej imamo za piknik 23.8. Zaenkrat potrjeni: trezika (pivo) 2+1 Najaa (sok in plastični kozarci) 2+2 cvetka.marjetka (mufini) 2+2 felix7 (nektarine) 2+1 Cebeica Maja (domače vino) 2+2 Piruri (čokoladna potica) 2+2 Persida (voda) 1+2 Pupa7 (voda) 2+1 trinity22 (pivo) 2+1+ MamaM (presenečenje) 2+2 helimaša (munchmellow) 2+2 pocka (pecivo) 2+2 yania (sok) 2+2 steffi (pivo) 2+1 Nobady (lubenica + nož ) 2+1 še 15 družin na spisku...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 17:20:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, nas na piknik ne bo.. Bomo pa prišli na silvestrovanje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 17:29:24
|
|
|
|
felix7
|
za Timona, da bo do nedelje že čisto zdrav!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 17:36:50
|
|
|
|
Najaa
|
felix, si tukaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 18:56:14
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Vsakemu poljubčka na lička! se podpišem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 18:56:45
|
|
|
|
NoBady
|
kaj zdej s tem piknikom...vsi nekaj odpovedujete... no nas tudi ne bo, žal
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 18:57:56
|
|
|
|
NoBady
|
se hecam glede piknika, bom raje kar takoj povedala, da me res ne skenslate... pa še pravijo da ne smemo izzivat usode da res kaj ne pride vmes...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 19:24:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, si tukaj? zdej sem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 19:24:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady se hecam glede piknika, bom raje kar takoj povedala, da me res ne skenslate... pa še pravijo da ne smemo izzivat usode da res kaj ne pride vmes... jest sem te pa že hotla za ušesa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 19:52:06
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! No da se mal potožim, naša Tjaša je dobila take lisaste izpuščaje po trebuhu in okoli enega ušesa Smo bili danes pri zdravniku in pač kapljice proti alergijam dobili.Ma se jih je enkrat že imela, ko smo prišli iz morja(izpuščaje), pa so zginili, zato se nisem tokrat am vzela, po moje ni od hrane, ker ji nič ne dajem takega, kar je je jedla, ko so se pojavili, je pa res da smo začeli uporabljat milo in olje Bubchen, pa bomo to odstranili pa da vidimo, ma beda je le ker je kar hudo po trebuhu. No mi pa zdravnica reče koze pa le niso zgleda razsajajo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 20:16:49
|
|
|
|
leo**tia
|
oj.lahko gre tia< nazaj na seznam''??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 20:28:20
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Vsenajboljše vsem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 20:35:38
|
|
|
|
yania
|
ojla...evo naš mačkon spančka....božček je...prej je pol urce po svečki bil še kar razposajen....muci.. sem ga hladila z mokro brisačko na glavi, pa nogice sva z mojo mami dale mu v kisove obkladke, razredčeno z vodo (1:1)...a to katera pozna?...ma jaz sem enkrat to poskusila pri taveliki, pa ni bilo kaj boljš...no zdej spi...ima nogice v vrečkah, čez pa hlačke....je imel pa 39.2....upam da bo jutri boljše... ja Nobady, ne hecaj se,,,jaz sem tudi včeraj eno pribila Felix na temo vročine, in evo smo jo fasali....a ne Feliška?.... Prej sem šla na hitro v Lidla..pa sem kupila en paket pleničk, št.3...a jih katera uporablja...a so za kaj?..se mi pa zdi, da je kar ugodno- 56 plenic je 7.30 E
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 20:37:12
|
|
|
|
yania
|
Grem mu temperaturo preverit...pridem še nazaj.... mi je pa tako smešno, ko ima ful apetit , pa pije tudi veliko. Aja, prej mi je mami prinesla eno knjigo gor, pa je pisalo, da je kamilični čaj tudi za zbijanje vročine....2 žlički v hladno vodo, in čez skodelica vode, povreš in pustiš malo stati,,,no jaz sem potem malo razredčila s prekuhano vodo, da ne bo tako močno, pa je popil ene 30 ml, in zaspal... kaj se mi je še danes zgodilo, ko sva šla k zdravniku. Prepričana sem bila, da imam štedilnik izključen (stekl.keramična)...in dam kompot gor... prideva domov, in lepo vre..uro in pol , še dobro da sem danes dala ene 4 dcl vode na jabolko in nektarino....mater, bi lahk kej zakurla...
< Sporočilo je popravil yania -- 20.8.2009 20:40:15 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 20:45:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ojla...evo naš mačkon spančka....božček je...prej je pol urce po svečki bil še kar razposajen....muci.. sem ga hladila z mokro brisačko na glavi, pa nogice sva z mojo mami dale mu v kisove obkladke, razredčeno z vodo (1:1)...a to katera pozna?...ma jaz sem enkrat to poskusila pri taveliki, pa ni bilo kaj boljš...no zdej spi...ima nogice v vrečkah, čez pa hlačke....je imel pa 39.2....upam da bo jutri boljše... ja Nobady, ne hecaj se,,,jaz sem tudi včeraj eno pribila Felix na temo vročine, in evo smo jo fasali....a ne Feliška?.... Prej sem šla na hitro v Lidla..pa sem kupila en paket pleničk, št.3...a jih katera uporablja...a so za kaj?..se mi pa zdi, da je kar ugodno- 56 plenic je 7.30 E da jutri več vročine nebo!! Mi smo imeli Lidlove plenice in sem bila zadovoljna z njimi, niso nam premočle niti čez noč, kar mi je najbolj pomembno Zdaj imamo pa Pampers in Hoferjeve. Hoferjeve vsi full hvalijo in sem jih zato kupila, zaenkkrat so tudi noč že preživele . Namreč Pampers so nam zdaj že 2-krat ponoči premočle in sem grozno razočarana nad njimi. Za taki dnar, bi mogle 24ur držat, ne pa samo 12
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 20:46:24
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak, danes pa spet gledam fuzbal Najaa a že mate TV al ti tu pa tam rezultat povem??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 20:50:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady se hecam glede piknika, bom raje kar takoj povedala, da me res ne skenslate... pa še pravijo da ne smemo izzivat usode da res kaj ne pride vmes... Ja, le glej. Raje se ne hecaj, to so resne zadeve.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 20:50:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, si tukaj? zdej sem Jaz pa zdaj. Prej sem se pa šla kopat. V morje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 20:50:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, nas na piknik ne bo.. Bomo pa prišli na silvestrovanje So tete prevladale, Tasa? Kako je danes šlo sestri?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 20:50:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia oj.lahko gre tia< nazaj na seznam''?? pošlji vse stare podatke in kakšno slikico, pa te bodo odgovorne dale nazaj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 20:52:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ojla...evo naš mačkon spančka....božček je...prej je pol urce po svečki bil še kar razposajen....muci.. sem ga hladila z mokro brisačko na glavi, pa nogice sva z mojo mami dale mu v kisove obkladke, razredčeno z vodo (1:1)...a to katera pozna?...ma jaz sem enkrat to poskusila pri taveliki, pa ni bilo kaj boljš...no zdej spi...ima nogice v vrečkah, čez pa hlačke....je imel pa 39.2....upam da bo jutri boljše... ja Nobady, ne hecaj se,,,jaz sem tudi včeraj eno pribila Felix na temo vročine, in evo smo jo fasali....a ne Feliška?.... Prej sem šla na hitro v Lidla..pa sem kupila en paket pleničk, št.3...a jih katera uporablja...a so za kaj?..se mi pa zdi, da je kar ugodno- 56 plenic je 7.30 E Mi smo pri Tiji prakticirali tole s kisom. Pomagalo je le toliko, da smo prebrodili od ene svečke do druge, takrat ko je imela adena virus. Lidlove pleničke sem pa včasih uporabljala pri Tiji, sam se ne spomnem, zakaj sem jih pol nehala. Poročaj, kako se bodo obnesle.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 20:53:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak, danes pa spet gledam fuzbal Najaa a že mate TV al ti tu pa tam rezultat povem?? Ah imamo že nekaj časa, sam ne bova gledala tak da kar poročaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 20:55:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa se spomniš, da se razlagala, kako so V. ponoči napikali komarji? No te tri pikice so sedaj nastale še kar trde in v njo se vidi, kot da bi bila v njej voda. A je možno, da gre za vodene koze?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porodSe tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.