|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
20.8.2009 0:00:14   
felix7
Pa je spet polnoč... sem hotla pred 20 minutami spat, pa ste še tok naklofale, da sem mogla prebrat... Zdaj pa res - NOČKO!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
20.8.2009 0:01:31   
leo**tia
nič grem..mala se neki prebuja.ne vem če ji ni vroče.notri je 24stopinje,ima kratek bodi in gor pajacek...na naramnice,pa ni pokrita tak da ne vem če ji je sploh vroče..user posted image ...lahko nočuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
20.8.2009 7:18:58   
tasa_m
dobro jutroooo, naša tamala žaba še spi, jaz pa sem se glihkar dobro napapcala, kavico pa še kr pijem user posted image

Evo, za vas tudi kavica-danes jo Lija časti user posted image

user posted image

pa da mi nebote lačne opo svetu hodle vam dam še nekaj za pod zob user posted image

user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
20.8.2009 7:30:31   
tasa_m
Danes praznujeta 5. mesecev :
  • BLAŽ od Pocke,
  • MARUŠA  od Trezike
6. mesecev pa praznuje:
  • LIJA od tase

user posted image

user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 20.8.2009 7:34:53 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
20.8.2009 7:34:42   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

• BLAŽ od Pocke,
  • MARUŠA  od Trezike
6. mesecev pa praznuje:
  • LIJA od tase

user posted image

čestitke Maruša in Lija...in seveda tudi naš Blažuser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
20.8.2009 7:35:06   
pocka
pa dobro jutro user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
20.8.2009 7:36:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

pa dobro jutro user posted image
jutro pocka!!!
Hvala za čestitke, poljubčke od Lije za Blaža !

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
20.8.2009 7:42:20   
Lolita23

• BLAŽ od Pocke,
  • MARUŠA  od Trezike
6. mesecev pa praznuje:
  • LIJA od tase

user posted image

user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
20.8.2009 10:25:27   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

yania, hvala, pa saj v bistvu se ne živciram. Sam čudno mi je, ker nisem navajena, da otrok noče jest. Ko sem ji prvič dala koremček,sva se z mojim pripravla, kot da je to ful svečan trenutek, s kamero in tem. user posted image Pa ji dam prvo žličko in se začne davit. user posted image Tak da sem jo iz ležalnika mogla vzet in je še prav konkretno bruhala. Tija je pa od prvega trenutka jedla ko velika. user posted image

sorry Najaa, ampak zdejle sem se pa fino nasmejala user posted image

Verjamem ja, sej je men tud smešno. Sam takrat ni blo. In on namesto, da bi nehal snemat, ko se je začela davit, je vse posnel, od kašljanja do bruhanja! user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
20.8.2009 10:26:13   
Najaa

• BLAŽ od Pocke,
  • MARUŠA  od Trezike
6. mesecev pa praznuje:
  • LIJA od tase

user posted image

Vsakemu poljubčka na lička! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
20.8.2009 10:30:28   
Najaa
Dober dan. Kuham si drugo kavo. Noč je bila namreč katastrofa! Tija je ful nemirno spala, pa še polulala se je. user posted image In to že drugil, včeraj tudi. Tak da sem spet sred noči menjavala posteljnino. Nika pa se je zato zbudila ob 3h in jedla. Zarad mojega slabega spanca in utrujenosti, ki traja že odkar je Tija spet doma (user posted image ), imam spet bolj malo mleka.
Z Niko sva šle že zjutraj se vržt v morje in vam rečen, ni boljšega, kakor skoraj prazna plaža, mirno morje, zgodnje sonce... aaaa! Paše! user posted image Nika itak obožuje vodo in je ko ena mala carica v svojem fredu. Potem sva šle pa hitro domov, ker so mamine mlekarne praaaaaazne in je bila že kar sila. Aja ne,pred tem sem ji dala malo banane, ker sem jo ravno imela s sabo, pa je pojedla nekaj malega.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
20.8.2009 11:19:04   
bambika

• BLAŽ od Pocke,

• MARUŠA  od Trezike
6. mesecev pa praznuje:
  • LIJA od tase

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
20.8.2009 11:42:57   
felix7

• BLAŽ od Pocke,

• MARUŠA  od Trezike
6. mesecev pa praznuje:
  • LIJA od tase

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
20.8.2009 11:46:46   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dober dan. Kuham si drugo kavo. Noč je bila namreč katastrofa! Tija je ful nemirno spala, pa še polulala se je. user posted image In to že drugil, včeraj tudi. Tak da sem spet sred noči menjavala posteljnino. Nika pa se je zato zbudila ob 3h in jedla. Zarad mojega slabega spanca in utrujenosti, ki traja že odkar je Tija spet doma (user posted image ), imam spet bolj malo mleka.
Z Niko sva šle že zjutraj se vržt v morje in vam rečen, ni boljšega, kakor skoraj prazna plaža, mirno morje, zgodnje sonce... aaaa! Paše! user posted image Nika itak obožuje vodo in je ko ena mala carica v svojem fredu. Potem sva šle pa hitro domov, ker so mamine mlekarne praaaaaazne in je bila že kar sila. Aja ne,pred tem sem ji dala malo banane, ker sem jo ravno imela s sabo, pa je pojedla nekaj malega.

kaj sem vam fouš... user posted image  no, pri nas tudi nismo dolgo spali, se je Jure zbudil že ob 5h in tudi ni hotel zaspati nazaj, dokler se ni najedel. sej se je že kdaj zbudil takole vmes, samo je z dudo zaspal nazaj. danes pa ne. no, sej še dobro, da se je zbudil, ker sicer bi moje joške razneslo in bi morali spalnico na novo belit user posted image  sem si iz leve sčrpala 350 ml!!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
20.8.2009 12:44:57   
trezika
Dan!
Madonca imate ve zvečer energije za čvekanje user posted image user posted image user posted image komaj sledim dogajanju....
Naša noč je bila kot ponavadi...spala je od 20 do 4, se najedla (še na pol v spanju user posted image ) pa spala še do pol 8 user posted image user posted image user posted image tako da glede spanja res nimava kakšnih problemov...moram hitro trkati user posted image user posted image

zdaj pa leži pod igralnim centrom in se nekaj jezi user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
20.8.2009 13:00:10   
KOKICA32

• BLAŽ od Pocke,
  • MARUŠA  od Trezike
6. mesecev pa praznuje:
  • LIJA od tase

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
20.8.2009 13:17:46   
KOKICA32
Joj, moj pa je danes čisto pravi tečko!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
20.8.2009 14:13:16   
mama_milchy

• BLAŽ od Pocke,
  • MARUŠA  od Trezike
6. mesecev pa praznuje:
  • LIJA od tase

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
20.8.2009 14:18:13   
mama_milchy
Madonca: prave klepetulje user posted image ; jaz nekaj še utegnem prebrat vendar za pisat sem že koma zvečer; čez dan oz. dopoldan smo sicer doma vendar na dvorišču v bazenčku, popoldan pa na plaži tako da zvečer je samo še tuš in postelja vabi

Drugače pa smo OK, Lea pridno papca jabolko, zdaj ji bom še banano vpeljala, pa še kako sadje in upam,da kmalu pridemo do enega obroka GH na dan, drugače se pa dojiva čez dan pa ji ponudim tudi malo vode oz. jabolćčenga soka

Žiga je po svoje priden in lupm ampak se da z njim; včeraj pa sem bila prvič sama z njima na plaži in je bil priden full user posted image

Nič, grem še jaz počivat, ko da že otroka spita user posted image

Lep dan

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
20.8.2009 14:28:00   
Steffi
Dober dan po dolgem času;

vidim, da še vedno pridno čvekate user posted image . V tem času, ko smo se mi v Prekmurju kuhali ste kar pridno polnile strani. Mogoče mi vas bo uspelo prebrat med zimo, ko bo malo več časa user posted image user posted image .

Mi smo se vrnili iz Prekmurja, kjer smo se dobesedno kuhali čez dan, niti v kopališča nismo šli, ker je bilo enostavno prevroče. Malo smo se hladili ob Bukovniškem jezeru v senci prijetnega gozdička, a kaj ko so nas komarji hitro pregnali. A dojenčke lAHko zaščitimo s čim pred krvoločnimi komarji? Sedaj smo se pa prišli kuhat v primorski lonec user posted image .Komaj čakam ohladitev.

Vse najboljše vsem, ki ste praznovali predkratkim obmesečnice user posted image user posted image user posted image .

Bravo za pridobljene cm in g user posted image user posted image user posted image .

Kako glede piknika v primeru slabega vremena?

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
20.8.2009 14:55:05   
yania
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     čestitke....pa veliko zdravja------
Naš mali je zbolel, pa upam da hitro premagava tole virozo in vročino.......

• BLAŽ od Pocke,

• MARUŠA  od Trezike
6. mesecev pa praznuje:
  • LIJA od tase

user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
20.8.2009 15:02:57   
yania
No, ker ste rekle, naj sporočim kako je s Timonom....kri je zelo uredu, celo železa ima  fuuuullllll    ....user posted image ker so nizki levkociti (na srečo niso povišani) kaže na nek virus...pa saj ni čudno, na morju so vsi povprek bruhali, pa driskali, še moj je bil 3 dni bogi, in očitno je Timon nekaj pokasiral....ma mi je kar delalo, ko mi sestra razlaga na kaj naj bom pozorna, da ni slučajno user posted image  gripa....da ga ne sme nihče gledat bliže od 1 metra, naj ne pustim, da vsi z glavo k njemu in ga lupčkajo.....da kaj ne faše...pa sej ima prav, samo sej res, da vsak ko vidi tako malo detece, začne buci -buc...ah...znaki: suh kašelj...pa vročina...naš ne kašlja nič, samo temperatura...Ko pa sem jo vprašala, kako je s  temperaturo če so zobki, pa je rekla, da je lahko temperatura, samo ne visoka...
no tole sranje naj bi ga zdaj matralo še kak dan....če ne , pa še vodo dat v laboratorij....
Sem pa mu 2 dni nazaj, mal hotla kožico bolj gor potegnit na lulčku, ker tega že kar en čas ne delava, ko se na morju le na hitro potuširava, no in ko je bil skopan, on namočen, sem poskusila, da sem kaj bližje prišla...in rezultat drugi dan-počena kožica in vse rdeče...user posted image  tako da sva še tobrex mazilo dobila 3 x na dan...pa sej je rekla, da to ni nič hudega....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
20.8.2009 15:30:17   
tasa_m
yania... user posted image user posted image user posted image da bo Timon čimprej OK! 

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
20.8.2009 15:49:07   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Kako glede piknika v primeru slabega vremena?

Dobro vprašanje. user posted image S felix sva malo študirali, da bi šli v eno zaprto lokacijo, kjer je dosti prostora. Več pa na fb. user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
20.8.2009 15:49:33   
Najaa

yania... user posted image user posted image user posted image da bo Timon čimprej OK! 

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.