yania
|
No, ker ste rekle, naj sporočim kako je s Timonom....kri je zelo uredu, celo železa ima fuuuullllll .... ker so nizki levkociti (na srečo niso povišani) kaže na nek virus...pa saj ni čudno, na morju so vsi povprek bruhali, pa driskali, še moj je bil 3 dni bogi, in očitno je Timon nekaj pokasiral....ma mi je kar delalo, ko mi sestra razlaga na kaj naj bom pozorna, da ni slučajno gripa....da ga ne sme nihče gledat bliže od 1 metra, naj ne pustim, da vsi z glavo k njemu in ga lupčkajo.....da kaj ne faše...pa sej ima prav, samo sej res, da vsak ko vidi tako malo detece, začne buci -buc...ah...znaki: suh kašelj...pa vročina...naš ne kašlja nič, samo temperatura...Ko pa sem jo vprašala, kako je s temperaturo če so zobki, pa je rekla, da je lahko temperatura, samo ne visoka... no tole sranje naj bi ga zdaj matralo še kak dan....če ne , pa še vodo dat v laboratorij.... Sem pa mu 2 dni nazaj, mal hotla kožico bolj gor potegnit na lulčku, ker tega že kar en čas ne delava, ko se na morju le na hitro potuširava, no in ko je bil skopan, on namočen, sem poskusila, da sem kaj bližje prišla...in rezultat drugi dan-počena kožica in vse rdeče... tako da sva še tobrex mazilo dobila 3 x na dan...pa sej je rekla, da to ni nič hudega....