|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
20.8.2009 20:59:49   
leo**tia
punce meni pa se danes spet neki dogajalo...mala se je ponoč zbujala,nisem se naspala pa sem jo ob 6dala k meni spat...in potem nekje ob 9-tih slišim tisto panično zvanje---mama,mama..nisem se ozirala takoj ker sem to slišala v spanju,nisem sploh registrirala da me mali kličeuser posted image ...no in pol pogledam in vidim tija na trebuhu leži-noge in pol trebuha visi dol s postelje,mali pa jo drži da nebi padla...e skoraj me je kapuser posted image user posted image ...sem ga pol vprašala zakaj je ni dal na posteljo-pa pravi da je pretežkauser posted image ...mater,nikoli več ne gre na našo posteljo..pa saj 2minute in je na tleh..obrne se na trebuh in šiba dol s posteljeuser posted image ...si ne prestavljam kaj bi bilo da ni leo prišeluser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
20.8.2009 21:00:48   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Najaa se spomniš, da se razlagala, kako so V. ponoči napikali komarji? No te tri pikice so sedaj nastale  še kar trde in v njo se vidi, kot da bi bila v njej voda. A je možno, da gre za vodene koze?

Veš, da ne bi vedla. user posted image Mogoče bo kera druga vedla, drugače ga pa kar h P pelji pokazat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
20.8.2009 21:01:42   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Punce, nas na piknik ne bo.. user posted image user posted image

Bomo pa prišli na silvestrovanje user posted image

So tete prevladale, Tasa? user posted image user posted image

Kako je danes šlo sestri?user posted image

Kokica tudi ja user posted image
Sara pa je naredila user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
20.8.2009 21:02:57   
KOKICA32

Bravo za Saro!!!!! user posted image user posted image user posted image in seveda njeno sestro, ki jo je tak lepo naučila! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 20.8.2009 21:03:30 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
20.8.2009 21:06:03   
Najaa

Bravo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
20.8.2009 21:07:04   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Najaa se spomniš, da se razlagala, kako so V. ponoči napikali komarji? No te tri pikice so sedaj nastale  še kar trde in v njo se vidi, kot da bi bila v njej voda. A je možno, da gre za vodene koze?

Veš, da ne bi vedla. user posted image Mogoče bo kera druga vedla, drugače ga pa kar h P pelji pokazat.

sem malo čitala sedaj po  netu, pa piše, da se začne po lasišču, telesu in na koncu po udih....on pa nima nobenega v lasišču, dve na rokici in eno na čelu, ter še eno na nogici na prstku, ki pa še nista trdi, še vedno zgledata kot pika od komarja...je pa bil pred približno 3 tedni za 1,5 minute v družbi z eno deklico, ki jih je baje ravno prebolela in se ga ni nič dotikala ampak sem prebrala, da se prenaša tudi po zraku...user posted image Pa v ponedeljek gremo na morje...pa to ni res!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
20.8.2009 21:09:56   
Najaa

sem malo čitala sedaj po  netu, pa piše, da se začne po lasišču, telesu in na koncu po udih....on pa nima nobenega v lasišču, dve na rokici in eno na čelu, ter še eno na nogici na prstku, ki pa še nista trdi, še vedno zgledata kot pika od komarja...je pa bil pred približno 3 tedni za 1,5 minute v družbi z eno deklico, ki jih je baje ravno prebolela in se ga ni nič dotikala ampak sem prebrala, da se prenaša tudi po zraku...user posted image Pa v ponedeljek gremo na morje...pa to ni res!!!

Prenaša se tudi po zraku, ja. Sam men se zdi, da vodene koze zgledajo rdeče. user posted image A so rdeče pikice? Dej še na monu poglej.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
20.8.2009 21:17:46   
leo**tia

Prenaša se tudi po zraku, ja. Sam men se zdi, da vodene koze zgledajo rdeče. user posted image A so rdeče pikice? Dej še na monu poglej.

niso kozeuser posted image ..to je od komarja,,tako moja skoz ima..patronažna pravi da taki mali imajo tako reakcijo na pik..moja ko je to prvič imela sem tud mislila da koze..pa niso..bo voda odšla sama od sebe ven..bez skrbi..koze so rdečeuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
20.8.2009 21:20:45   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

niso kozeuser posted image ..to je od komarja,,tako moja skoz ima..patronažna pravi da taki mali imajo tako reakcijo na pik..moja ko je to prvič imela sem tud mislila da koze..pa niso..bo voda odšla sama od sebe ven..bez skrbi..koze so rdečeuser posted image

pa kot so ti napisale-začne se na lsišču...znaki so lahko tud temperatura in boleče grlo..ni pa nujno...ampak to mislim da je od komarja..moja vedno tako ima..ko jo piči je rdeče,potem pa se voda naredi..

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
20.8.2009 21:24:45   
leo**tia

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
20.8.2009 21:28:06   
leo**tia
pa še par slikic od morjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
20.8.2009 21:39:24   
KOKICA32
Ja, te naše pikice pa so spodaj rdeče, tam ko pa se v njo vidi pa je tako rjavkasto...a to je od komarjev praviš leo**tia? Saj to sem tudi sama mislila na začetku...kaj pa vem...no, pa če bi bile koze bi jih verjetno sedaj bilo že kaj več, ne? Ker ti "komarji" so ga napikali iz nedelje na ponedeljek, pa jih do danes nima nič več. user posted image

Leo**tia - ste pa uživali na morju ne? Kje pa ste bili? Kako se je pa Tia obnašala? Je bila dosti v vodi?

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
20.8.2009 21:46:02   
leo**tia

Ja, te naše pikice pa so spodaj rdeče, tam ko pa se v njo vidi pa je tako rjavkasto...a to je od komarjev praviš leo**tia? Saj to sem tudi sama mislila na začetku...kaj pa vem...no, pa če bi bile koze bi jih verjetno sedaj bilo že kaj več, ne? Ker ti "komarji" so ga napikali iz nedelje na ponedeljek, pa jih do danes nima nič več. user posted image

Leo**tia - ste pa uživali na morju ne? Kje pa ste bili? Kako se je pa Tia obnašala? Je bila dosti v vodi?

rjavkasto je ker je že suho...po moje je voda že šla ven,če je rjavkasto...ni se tia kopala,men je bila hladna voda kaj pa šele njej.malo smo jo noge namočili..bili smo v maredi,pa novigrad,umag--vsak dan drugjeuser posted image ..bivali smo v maredi...super je bilo....če bi bile koze bi dete jokalo,ker to zelo srbi..tako da brez skrbiuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
20.8.2009 21:48:54   
spps

drugače pa slikaj,pa daj sem gor te izpuščaje- vseen je možno,da je pik,mogoče sam mal drugač reagira V na pike komarjev ;)

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
20.8.2009 21:54:37   
KOKICA32
Bom jutri slikala, ja..sedaj že spančka....user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
20.8.2009 21:54:48   
leo**tia
nekak sem prepričana da je od komarja,ker moja po piku ima tud vodo notriuser posted image ..evo poglejte kak je leo bil na morju od morske trave--user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
20.8.2009 21:54:59   
felix7

oj.lahko gre tia< nazaj na seznam''??user posted image

boš morala še enkrat dati vse podatke, ker ne verjamem, da se kateri ljubi iskat po starih seznamih user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
20.8.2009 21:55:25   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: yania

ojla...evo naš mačkon spančka....božček je...prej je pol urce po svečki bil še kar razposajen....muci..
sem ga hladila z mokro brisačko na glavi, pa nogice sva z mojo mami dale mu v kisove obkladke, razredčeno z vodo (1:1)...a to katera pozna?...ma jaz sem enkrat to poskusila pri taveliki, pa ni bilo kaj boljš...no zdej spi...ima nogice v vrečkah, čez pa hlačke....je imel pa 39.2....upam da bo jutri boljše...

ja Nobady, ne hecaj se,,,jaz sem tudi včeraj eno pribila Felix na temo vročine, in evo smo jo fasali....a ne Feliška?....

Prej sem šla na hitro v Lidla..pa sem kupila en paket pleničk, št.3...a jih katera uporablja...a so za kaj?..se mi pa zdi, da je kar ugodno- 56 plenic je 7.30 E

bogi malček, upam tudi jaz, da bo zjutraj že dober. Ti čmrlji se hitro pregrejejo, ampak tudi hitro pridejo k sebi. Ja, vidiš, včasih se pač zgodijo nepredvidljive stvari, ampak verjamem, da boste do piknika že dobri user posted image
Te pleničke so pa res ugodne. Mullerjeve so 6.39 €, pa mislim, da jih je 42. Zdaj samo ne vem - a ful pohvalijo Lidlove al Hoferjeve? Nad Pamperskami sem pa tudi jaz čisto razočarana, da ne govorim o tem, kako je v njih ritka ves čas vlažna, v Mullerjevih pa čisto suha user posted image
Drugače sem pa tudi jaz že slišala za kis, da je dober za zbijanje vročine.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
20.8.2009 21:55:27   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

felix, si tukaj? user posted image

zdej sem user posted image

Jaz pa zdaj. Prej sem se pa šla kopat. V morje. user posted image user posted image

morjeeeeeeeeeeeeeee, po tebi se mi sanja, morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
20.8.2009 21:55:58   
felix7

mislim, da so to komarji, ker Juretu isto rata. Prav trde pikice so in na vrhu se naredi rjav čepek... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
20.8.2009 21:57:29   
Najaa
Jaz hvalim hoferjeve pleničke. Tako kakovost kot ceno - za 90 kom 13 evrov. 

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
20.8.2009 21:58:25   
Najaa

felix, si tukaj? user posted image

zdej sem user posted image

Jaz pa zdaj. Prej sem se pa šla kopat. V morje. user posted image user posted image

morjeeeeeeeeeeeeeee, po tebi se mi sanja, morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

A boste šli sept. kam?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
20.8.2009 21:58:59   
felix7

punce meni pa se danes spet neki dogajalo...mala se je ponoč zbujala,nisem se naspala pa sem jo ob 6dala k meni spat...in potem nekje ob 9-tih slišim tisto panično zvanje---mama,mama..nisem se ozirala takoj ker sem to slišala v spanju,nisem sploh registrirala da me mali kličeuser posted image ...no in pol pogledam in vidim tija na trebuhu leži-noge in pol trebuha visi dol s postelje,mali pa jo drži da nebi padla...e skoraj me je kapuser posted image user posted image ...sem ga pol vprašala zakaj je ni dal na posteljo-pa pravi da je pretežkauser posted image ...mater,nikoli več ne gre na našo posteljo..pa saj 2minute in je na tleh..obrne se na trebuh in šiba dol s posteljeuser posted image ...si ne prestavljam kaj bi bilo da ni leo prišeluser posted image

še sreča... no, Jure večkrat spi pri meni drugo jutranjo rundo, ampak spi na sredi postelje, z ene strani ga jaz ščitim, z druge pa možev kovter (moža pa ni več doma) user posted image  Tako da ne more pasti dol, je pa tudi res, da se Jure še ne obrača, no, popravek, danes mu je nekako ratalo, da se je prevrnil na trebušček user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
20.8.2009 22:00:11   
KOKICA32

mislim, da so to komarji, ker Juretu isto rata. Prav trde pikice so in na vrhu se naredi rjav čepek... user posted image

a tudi...no, potem bo verjetno res to...če je tudi pri Juretu tako...user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
20.8.2009 22:00:24   
felix7

Jaz hvalim hoferjeve pleničke. Tako kakovost kot ceno - za 90 kom 13 evrov. 

aha, sej potem so cenovno približno tam-tam z Mullerjevimi, no še malenkost cenejše so Hoferjeve.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.