|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
19.8.2009 23:00:21   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

yania, hvala, pa saj v bistvu se ne živciram. Sam čudno mi je, ker nisem navajena, da otrok noče jest. Ko sem ji prvič dala koremček,sva se z mojim pripravla, kot da je to ful svečan trenutek, s kamero in tem. user posted image Pa ji dam prvo žličko in se začne davit. user posted image Tak da sem jo iz ležalnika mogla vzet in je še prav konkretno bruhala. Tija je pa od prvega trenutka jedla ko velika. user posted image

Saj bo, Najaa...to, da pa ni en otrok enak drugemu, pa preklemano drži. To si torej tudi ti občutila na lastni koži. user posted image

To sem občutila že zdavnaj, ko sem ugotovila, kok je veliko bolj mirna kot taprva. user posted image

Uuuu, si mi dala misliti sedaj...to mogoče pomeni, da bo moj/a 2. mirna....Not bed! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
19.8.2009 23:01:23   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: spps

povejte mi če bi ji kaj bilo na rokici bi jo bolelo,a ne??nimam mira ker me je strahuser posted image
dojenčki so še " elastični"...
če bi bilo kaj z rokico narobe,bi verjetno jokala,..
a na dotik jo boli?
  ne boli je nič..sedaj spančka..ah,,same težave nas dajejouser posted image

saj bo bolje... Držim pesti! user posted image Kako pa ta starejšega prepričat, da ji več ne bo tako nagajal in ji bil celo nevaren pa ti ne znam svetovati...mogoče Najaa, Yania, Piruri in ostale, ki to mogoče obvladajo! user posted image

Najaa in njen sta od zaćetka navajala starejšo, da je tamala krhko bitje. user posted image Ma ne vem, Tija kar šteka in je še kar nežna do sestrice. Kar pa nehote naredi, je pa njena otroška razposajenost. Danes npr. je Nika ležala na kavču, Tija je pa prišla in se s hrbtom skoraj na njo vrgla, ampak ne nalašč. Je bil na srečo moj zraven.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
19.8.2009 23:02:19   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

yania, hvala, pa saj v bistvu se ne živciram. Sam čudno mi je, ker nisem navajena, da otrok noče jest. Ko sem ji prvič dala koremček,sva se z mojim pripravla, kot da je to ful svečan trenutek, s kamero in tem. user posted image Pa ji dam prvo žličko in se začne davit. user posted image Tak da sem jo iz ležalnika mogla vzet in je še prav konkretno bruhala. Tija je pa od prvega trenutka jedla ko velika. user posted image

ojoj....božčka...no, ampak če ji sladoled gre, potem je to že dober znak.....user posted image
Glej, danes sem bila pri tašči na kosilu...je naredila odlične filane paprike, no in zraven kompot,,,in sladica: sladoled, pa pita s skuto in marelicami, pa še pohorska omleta...u bistvu so bile 3 stvari na enem krožničku,,njami....no, in jaz sem imela v naročju timona,,,,ma kako je božček gledal, ko sem jaz jedla, prav gor  me je pogledal, odprl usta in si po mojem mislil: mami, pa kaj vedno zgrešiš moja usta???? user posted image
no in sem mu dala pikico sladoleda...pa mal pite..pa je bil zadovoljen...na morju pa je veselo lizal od ledota vanilijev sladoled....tolk o kravjem mleku user posted image ...samo to je bilo čist malo....vsi navzoči pa so vedno zraven tulili: pa ne no,,,pa ne sme.....ma ja....mama že ve kaj je dobro.....kar z rokicama je grabil moje roke in tiščal usta h kornetu....

Vau, prava pojedina! Bravo tašča! user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
19.8.2009 23:03:50   
Najaa

Uuuu, si mi dala misliti sedaj...to mogoče pomeni, da bo moj/a 2. mirna....Not bed! user posted image

Ja, še vsak ko sem se z njim pogovarjala je rekel, da dva nista ista. Po karakterju mislim. Tak da - možnosti imaš dobre. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
19.8.2009 23:03:53   
KOKICA32
Nič, babike moje...jaz bom počasi odpeketala proti spalnici. Lepo se imejte še naprej!

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
19.8.2009 23:04:19   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

yania.. user posted image

čebeica maja.. marsikaj ni dobro niti za nas, pa vseeno jemo in pijemo user posted image Sicer pa se mi zdi da krajve mleko z 0,5mm je kot voda, tak da.. Jaz sem zrastla ob kozjem mleku gor kak je mami oz P. prišla, (pa sem tudi rojena 2.meseca prej ) pa se mi zdi da mi nič ne manjka . In tudi na srečo nimamo nobenih alergij.

Ampak OK, saj ni panike, vsak dela po svojem.user posted image

user posted image  sej nisem mislila nič težit sm povedala sem sorčiuser posted image  . Mene je tud mami s kravjem hranila, pa še to direkt tist iz pod krave ne alpsko, mogoče sem zatouser posted image .
jaz bom še mal počakaka z njimuser posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
19.8.2009 23:04:22   
tasa_m
ja, upanje umira zadnje user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
19.8.2009 23:04:49   
tasa_m

Nič, babike moje...jaz bom počasi odpeketala proti spalnici. Lepo se imejte še naprej!

LAHKO NOČ! user posted image

Lahko noč!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
19.8.2009 23:04:53   
leo**tia
naša je za gosto hrano takoj za akcijo...ima nekje 2obroka h,kakor gdaj in nne 2ure 120ml frutolinota...pa je nikjer niuser posted image suhec,,,fruhtzverge je kaloričen zarad k mleka?ji bom dajala..pa tud piškote papa,sama si drži,pa kruh-nasvet patronažne-skorica belega kruha...kaj pa vem.ne om komplicirala preveč-..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
19.8.2009 23:04:59   
yania
A ne.....tudi jaz tako pravim......pohorska ji je ostala izpred 2 dni nazaj, pita od včeraj zvečer, no sladoled pa je bil iz skrinje...sam je bil ta boljši-vienetta...ma ne  vem kako se napiše....mmmm...tisti s čokoladko vmes...

ojoj....božčka...no, ampak če ji sladoled gre, potem je to že dober znak.....user posted image
Glej, danes sem bila pri tašči na kosilu...je naredila odlične filane paprike, no in zraven kompot,,,in sladica: sladoled, pa pita s skuto in marelicami, pa še pohorska omleta...u bistvu so bile 3 stvari na enem krožničku,,njami....no, in jaz sem imela v naročju timona,,,,ma kako je božček gledal, ko sem jaz jedla, prav gor  me je pogledal, odprl usta in si po mojem mislil: mami, pa kaj vedno zgrešiš moja usta???? user posted image
no in sem mu dala pikico sladoleda...pa mal pite..pa je bil zadovoljen...na morju pa je veselo lizal od ledota vanilijev sladoled....tolk o kravjem mleku user posted image ...samo to je bilo čist malo....vsi navzoči pa so vedno zraven tulili: pa ne no,,,pa ne sme.....ma ja....mama že ve kaj je dobro.....kar z rokicama je grabil moje roke in tiščal usta h kornetu....

Vau, prava pojedina! Bravo tašča! user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
19.8.2009 23:06:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

user posted image  sej nisem mislila nič težit sm povedala sem sorčiuser posted image  . Mene je tud mami s kravjem hranila, pa še to direkt tist iz pod krave ne alpsko, mogoče sem zatouser posted image .
ni panike, saj te razumem! user posted image
Čebeica, če te je mami kar direkt hvalila je to zato, ker je prišparala , ker ni bilo potrebno mleka segrevat, ker je bilo še toplo user posted image user posted image user posted image mal heca.

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
19.8.2009 23:08:52   
yania
leo tia...če bi jo bolela bi že pojamrala mala, verjetno....kot pravi SPPS, so še user posted image  elastični....HB ni bilo nič hujšega..ja, zaupat pa ne moreš nič tvojemu malčku, ko će pravi, da je ne mara..očitno se zaveda, da je še nekdo zdaj v družini "glavni"....
jaz ti samo rečem, da bodi previdna...moja kolegica je rekla, ko je bila dojenček, in je njena sestra le 18 mesecev starejša, da so jih starši zalotili, no sestro, ko je njo davila, ker je ni marala....grozno...
Naša naja ga ful lupčka, in skos govori, mami daj mi ga malo v naročje, ko je tako luštkan....samo morm tudi biti previdna, nehote ga bi dvignila in lahko do česa pride...pa danes mu ona veselo špangice-krokodilčke kaže...sem čist popenila.....in ji potem razložila, da ji nikoli ne sme priti na misel, da bi mu kaj majhnega dala v rokce....
Ja, je treba paziti....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
19.8.2009 23:11:53   
leo**tia
lahko dodate tijo nazaj na seznam?jo kar pogrešam ko je ni goruser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
19.8.2009 23:12:18   
yania
Nič, grem tudi jaz pod kovter...sem kar zdelana, jutri pa spet 2 obiska naredimo....in to oba dopoldan...upam da mi znese....in seveda, da bo Timon brez vročine.......grem pokontrolirat....

nočko...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
19.8.2009 23:12:52   
Najaa

Čebeica, če te je mami kar direkt hvalila je to zato, ker je prišparala , ker ni bilo potrebno mleka segrevat, ker je bilo še toplo user posted image user posted image user posted image mal heca.

Mi smo tud mel direkt izpod krave KM. To mleko je res zelo težko že za odraslega, kaj šele za otroka. Vsebuje zelo veliko beljakovin, katerih pa otrok ne more predelat. Alpsko je pa že tako predelano, da je že skoraj ok. user posted image
Sploh pa tasa, če si dajala 0,5, haha, ko sem bila noseča in sem tega pila, mi je vsak rekel, pa kak lahko to vodo piješ? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
19.8.2009 23:13:17   
Najaa
Lahko noč vsem, tudi jaz grem. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
19.8.2009 23:16:14   
tasa_m

Lahko noč vsem, tudi jaz grem. user posted image
tudi jaz.
Lahko noč!!! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
19.8.2009 23:16:42   
čebeica maja

povejte mi če bi ji kaj bilo na rokici bi jo bolelo,a ne??nimam mira ker me je strahuser posted image
a na dotik jo boli?

saj bo bolje... Držim pesti! user posted image Kako pa ta starejšega prepričat, da ji več ne bo tako nagajal in ji bil celo nevaren pa ti ne znam svetovati...mogoče Najaa, Yania, Piruri in ostale, ki to mogoče obvladajo! user posted image

Sej prinas je isto, skoz mu nagaja Maks pa uživa al pa joka, če kdo pod oknom poslušal  Miha-pustiga,pejt stran ,to ga boli, nedelaj tega, bejž dol z njega, ne tepiga, ne rini mu igrače v obraz...........  pa ni lubosumen pomoje ne zastopi na je to živo bitje in da mu lahko škoduje, je pa tud nežen če hoče

pzit je treba, ker se mu neda dopovedat saj prinas je takouser posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
19.8.2009 23:17:20   
leo**tia

leo tia...če bi jo bolela bi že pojamrala mala, verjetno....kot pravi SPPS, so še user posted image  elastični....HB ni bilo nič hujšega..ja, zaupat pa ne moreš nič tvojemu malčku, ko će pravi, da je ne mara..očitno se zaveda, da je še nekdo zdaj v družini "glavni"....
jaz ti samo rečem, da bodi previdna...moja kolegica je rekla, ko je bila dojenček, in je njena sestra le 18 mesecev starejša, da so jih starši zalotili, no sestro, ko je njo davila, ker je ni marala....grozno...
Naša naja ga ful lupčka, in skos govori, mami daj mi ga malo v naročje, ko je tako luštkan....samo morm tudi biti previdna, nehote ga bi dvignila in lahko do česa pride...pa danes mu ona veselo špangice-krokodilčke kaže...sem čist popenila.....in ji potem razložila, da ji nikoli ne sme priti na misel, da bi mu kaj majhnega dala v rokce....
Ja, je treba paziti....

na žalost mu ne gre zaupat..je zelo agresiven-tud do svojih prijateljev..vsi se ga bojijo...in na tijo tud roko dviguje,,je že dostikrat dobil čez rit,pa kazen,ampak nič ne zaleže..enkrat jo lubčka in govori da jo ima rad,ko pa je slabe volje in ga tija gleda in mu nekaj"govori",potem popeni..bi jo najraje udaril...user posted image ...pa sama sem za vse..moj bo sedaj 6tednov odsoten..je v londonu-službauser posted image user posted image ....vedno pa ne morem bit zraven,ker treba tud kuhat,prat,zunaj delat...tako da bom nekak že..malo si bom pač dala v kenguru..pa naj povem da se tija upira na noge...in sedi že skoraj samostojnouser posted image ...danes me je kap ko sem jo vidla na vseh 4 kako je poskusila puzat...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
19.8.2009 23:21:31   
leo**tia

a na dotik jo boli?

Sej prinas je isto, skoz mu nagaja Maks pa uživa al pa joka, če kdo pod oknom poslušal  Miha-pustiga,pejt stran ,to ga boli, nedelaj tega, bejž dol z njega, ne tepiga, ne rini mu igrače v obraz...........  pa ni lubosumen pomoje ne zastopi na je to živo bitje in da mu lahko škoduje, je pa tud nežen če hoče

pzit je treba, ker se mu neda dopovedat saj prinas je takouser posted image

naš ima 5let....to že ve kaj počne...ma včasik popizdim ko kaj takega dela...sem se zelo ustrašila danes in sem se drla na njega..sem mu celo v tisti paniki rekla da če ji je zlomo roko da bom jaz njemu..in je potem začel premišljevat malo..ma ko vidiš tak prizor ti ni vseeno..tako me je melo da bi mu dala 10ćez rit,,pa vsak dan nagaja-to ni več za zdržat..user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
19.8.2009 23:27:04   
čebeica maja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa mal resnosti, jaz bi še imela dva stica dvojčka, če nebi krava na paši pojedla neko strupeno travo in je blo mleko krivo da sta umrla, to je blo kmalu po vojniuser posted image

nočko

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 19.8.2009 23:32:18 >

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
19.8.2009 23:46:41   
felix7
No, nekaj interesentov torej imamo za piknik 23.8. Zaenkrat potrjeni:

trezika
(pivo) 2+1

Najaa
(sok in plastični kozarci) 2+2

cvetka.marjetka
(mufini) 2+2

felix7
(nektarine) 2+1

Cebeica Maja
(domače vino) 2+2

Piruri
(čokoladna potica) 2+2

Persida
(voda) 1+2

Pupa7
(voda) 2+1

trinity22
(pivo) 2+1+user posted image
MamaM (presenečenje) 2+2

helimaša
(munchmellow) 2+2

pocka
(pecivo) 2+2

tasa_m (pivo) 2+1 ???
yania
(sok) 2+2

steffi
(pivo) 2+1

Nobady (lubenica + nožuser posted image ) 2+1

punce, seznam se nam nekam krajša... nadaljnjih odjav ne sprejemam! user posted image  16 družin trenutno na spisku...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
19.8.2009 23:59:20   
felix7

Jaz te ne bom Tasa, ker se strinjam s tabo! user posted image
HVALA Kokica user posted image user posted image

ma ja, jaz tudi nisem nagnjena h kompliciranju. Se držim nekih smernic in okvirjev, ampak vedno pravim, da vsaka mama za svojega otroka najbolje ve. Tudi jaz ne maram, če meni kdo pametuje okoli Jureta...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
19.8.2009 23:59:26   
felix7

no ja, ne vem če je to res...pred 6 mesecem se jaz absolutno ne bi s tem hecala....kaj vem no...
Samo je pa res da je večina nas zrastla verjetno kar na kravjem, zdej pa tok enga kompliciranja....
ja, če je mleko, je treba dat itak 3.2 al 3.5 al kolk je že, ne lahkega....pa ne rečem v špinači, ko je to minimalno...samo jogurti in te zadeve, a ni to pol kasneje, po 7.mesecu al še kasneje?
Ma jaz Timonu skuham na vodi blitvo in zraven krompirček in ko je kuhano zmiksam s paličnim in dam noter kako merico aptamila 2....da je bolj nasitno, oz.mi tudi brez mleka normalno je...(špinače raje ne, ker ne vem točno zakaj e, samo baje ni fajn za user posted image  takoj pri uvajanju GH, zaradi nekih kislin....)

ja, je veliko več kompliciranja, ampak je tudi vsa hrana bistveno bolj strupena, špricana, gensko spremenjena...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
19.8.2009 23:59:29   
felix7

sorry Najaa, ampak zdejle sem se pa fino nasmejala user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.