yania
|
A ne.....tudi jaz tako pravim......pohorska ji je ostala izpred 2 dni nazaj, pita od včeraj zvečer, no sladoled pa je bil iz skrinje...sam je bil ta boljši-vienetta...ma ne vem kako se napiše....mmmm...tisti s čokoladko vmes... IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, hvala, pa saj v bistvu se ne živciram. Sam čudno mi je, ker nisem navajena, da otrok noče jest. Ko sem ji prvič dala koremček,sva se z mojim pripravla, kot da je to ful svečan trenutek, s kamero in tem. Pa ji dam prvo žličko in se začne davit. Tak da sem jo iz ležalnika mogla vzet in je še prav konkretno bruhala. Tija je pa od prvega trenutka jedla ko velika. ojoj....božčka...no, ampak če ji sladoled gre, potem je to že dober znak..... Glej, danes sem bila pri tašči na kosilu...je naredila odlične filane paprike, no in zraven kompot,,,in sladica: sladoled, pa pita s skuto in marelicami, pa še pohorska omleta...u bistvu so bile 3 stvari na enem krožničku,,njami....no, in jaz sem imela v naročju timona,,,,ma kako je božček gledal, ko sem jaz jedla, prav gor me je pogledal, odprl usta in si po mojem mislil: mami, pa kaj vedno zgrešiš moja usta???? no in sem mu dala pikico sladoleda...pa mal pite..pa je bil zadovoljen...na morju pa je veselo lizal od ledota vanilijev sladoled....tolk o kravjem mleku ...samo to je bilo čist malo....vsi navzoči pa so vedno zraven tulili: pa ne no,,,pa ne sme.....ma ja....mama že ve kaj je dobro.....kar z rokicama je grabil moje roke in tiščal usta h kornetu.... Vau, prava pojedina! Bravo tašča!