slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny jaz sem že tudi študirala kaj bi bilo narobe z njo. Si kaj gledala, če je na Fb kaj aktivna? ninny, še tebi se opravičujem. Ne, če grem na net, grem ziher prej na RR, kot na FB. To že zato, ker mi je FB en čas štekal z mozzile in preden sem ugotovila, da z internet explorerja dela, sem se že odvadila na FB hodit. Sicer pa ja, zadnje dni sem šla na internet le, da sem kak nujni email odgovorila, manj nujni se nabirajo, zvezdic imam že vse polno... če me pa res tako veseli to pisanje zdaj... Sicer pa se je tudi veliko dogajalo - s Sofijo hodiva k nečakinji in sestri, pa včeraj so nam prišli merit za tlakovce itd. Dragi je veliko v službi, drugi teden bodo spet nadure delali Midva pa nisva navajena, da bi hodil tako pozno domov... tako da je danes že šel k staremu šefu vprašat, kako je pri njih in sta se pogovarjala, da bo v nekaj mesecih prišel nazaj k njim, tako da bo spet lepo ob pol 4h doma Sofija je tudi super, tako laufa že zdaj, sicer pa ima zadnje tedne finte, da če kdo, ki ga ima rada, odide, se tako joka - tako za varuško kot sosedovo pupo, pa za mojo sestro in vse. Sicer le za par trenutkov, toliko da oseba izgine, pa vendar...